کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سلام
میدونم کمی دیر شده ولی باز عید رو خدمت همه دوستان مهاجرسرا تبریک میگم . انشالله سال دیگه تقویممون از شمسی به میلادی تغییر بکنه .
شاد باشید
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، bijan9 ، aminb ، ostokhan ، ProEngineer ، ziba62ka
(2015-03-26 ساعت 13:27)pouya007 نوشته:  
(2015-03-26 ساعت 12:39)MURIS نوشته:  یعنی انگیزه بعضی بچه هارو میبینم هم تعجب میکنم هم خوشحال میشم..آدم باید امیدوار باشه...از این بهتر اون سختیه لذت بخش و دویدن هایی هست که واسه انجام فرایند این پرسه انجام میدید واقعا حسه خیلی خیلی خوبیه ..امیدوارم همه شما بتونید این حس رو تجربه کنید..

من خودم امید زیادی به برنده شدن دارم اما وقتی قانون احتمال رو در نظر میگیری احتمال برنده شدن خیلی کمه.

ببخشید اگه طولانی بود یا واقعا جایی ازش اشتباه بود و دیدگاه من غلط بود.

-_-

کاملا درسته منم موافقم تو یه جور جامعه ی خاصی هستیم که هیچ کدوم حرف دیگری رو نمیفهمه و همه فقط و فقط به فکر پول هستند فقط همین الانم که این تاپیک باز شده کسا فقط بخاطر تاپیک تصمیم به رفتن نگرفته اینجا فقط یه جایی هست که هرکسی میاد و اهدافشو و برنامه ها و آرمان ها و ارزوهاشو میگه بعدم به قول یکی از دوستان'انسان با hope زندس' پس چرا نباید امید داشته باشیم ؟ توکل میکنیم به خدا ایشالا که اسممون در میاد Smile
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: puryapurya ، rezijon ، aminb ، pouya007 ، faryas ، 2taha ، msr839 ، azadeh.mohamad
(2015-03-26 ساعت 15:25)faryas نوشته:  همه میگن اونور سخته اصلا نیای ... ولی وقتی ازشون میپرسم سختی چیه .....سکوت میکنند و فقط سکوت ..

نمیدونم یکی از اشناهام بعد ۳۰ سال زندگی تو تگزاس اومد ایران ...

البته نمیدونم دلیلش چیه ولی وقتی تو لاتاری برنده شدم میرم پیشش و باهاش صحبت میکنم
شاید یه چیزی یه که باید هر شخص خودش تجربه کنه ؟!!؟
شاید گفتنی نیست ؟!؟
من جوابی که پیدا کردم این بوده فعلا.....
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، faryas ، msr839
چرا نصيحت پذير نيستيم ، چرا از تجربه ديگران استفاده نمى كنيم . يه ضرب المثل فارسى داريم ميگه تا سرش نخوره به سنگ طرف اصلاح نميشه ... كلا جامعه ما پر از نصيحته پر از امر و نهى پر از عالم بى عمل ، همونى كه بهت ميگه اين كارو نكن وقتى بهش دقت ميكنى ميبينى موقعيتش پيش بياد خودش اون كارو از تو هم سريعتر انجام ميده ... به شخصه توى اين سى و اندى سال كه از خدا عمر گرفتم تبديل شدم به يك آدم لج باز و صرفاً خود محور... جامعه به من و امثال من ثابت كرد كه اول خويش بعد درويش ، ديگه كسى هم به من بگه اين كارو نكن حتى اون شخص پدرم هم باشه حرفشو گوش ميدم ولى عكسشو انجام ميدم تا تجربه كنم ببينم چرا ميگن نه اين راه اشتباست بزار خودم به اون اشتباه برسم اصلا ذات انسان همينه ماجراجو و جستجوگر... جايى كه تونستى و در توانت بود به ديگران كمك كن ولى حتى اگه در توانتم بود تو برنامه هاى ديگران دخالت نكن ... بذار خودش بره راهشو ، بزار خودش تجربه كنه ، سرشم به سنگ خورد خورد سر اونه ... مطمعنا خداوند به همه ما قدرت تشخيص خوب و بد و هم زمان تحمل سختيها رو داده كه اگه به بن بست بخوريم يا راهمونو كج ميكنيم يا ديوار بن بستو سوارخ مى كنيم ... در هر صورت دوستان تا اصرار به خواسته هاتون نباشه خواستتون به سرانجام نمى رسه...مارتين لوتركينگ فقيد فعال سياسى و آزادى خواه امريكايى ميگه
اگر نمی توانی پرواز کنی بدو
اگر نمی توانی بدوی قدم بزن
اگر نمی توانی قدم بزنی سینه خیز برو
ولی بدان هرکاری که میکنی باید به جلو بروی
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: aminb ، faryas ، msr839 ، puryapurya ، roadhog
[عکس: 19283_603.jpg]
سلام خدمت دوستان
اولین پست من نیست ولی فک کنم قبلی ها پاک شدن
عکس هم نیویورک
تشکر کنندگان: asher ، aminb ، bijan9 ، pouya007 ، faryas ، rezijon ، nima2016 ، kuwait ، ostokhan ، 2taha ، msr839 ، we are one ، puryapurya ، elahe mousavi ، ProEngineer ، DELPHI5
(2015-03-25 ساعت 21:12)azimi1368 نوشته:  بیخیال این حرفا ، یه چیز بگم از خنده میمیرید، 2 روز مونده به عید تو شرکت بودم داشتم با همکارام حرف میزدم یکی از همکارا که خانم هم بود حرف از مهاجرت زد من گفتم والا من که از خدامه برم ولی شرایط مالی اجازه نمیده اون یکی همکارم که اونم خانم بود گفت لاتاری شرکت کردی؟ گفتم آره ولی خیلی امیدی به لاتاری نیست چون درصدش خیلی پایینه ، همکار قبلیم گفت آره من شنیدم فقط خوشگلا رو برمیدارن ، یکی دیگه از همکارا که یه دختره جوون بود با اطمینان کامل گفت آره هرکی خوشگلتر باشه برنده میشه منم شنیدم ، من تو اون لحضه نمیدونستم بخندم یا گریه کنم !!!!!!!!! یعنی اصن یه وضی !!!!!!!!!! Big GrinDDDDDDDDDD خدایا ببین کیا لاتاری ثبت نام کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!! آنچنان تو شوک بودم که تا نیم ساعت حرف نزدم ، همکارم گفت آقای عظیمی چرا ساکت شدی ؟ گفتم هیچی دارم به شما گوش میدم و یاد میگیرم !!!!!!!!!!!! بعد با کلی آه تو دلم گفتم خدایا ببین با کیا شدیم 80 میلیون نفر

آره در ظاهر خنده داره ولی در باطن یه دنیا غم توشه جدا از اینکه مردم ما هر چیز احمقانه رو باور میکنند، این یعنی تعداد شرکت کنندگان خیلی زیاده!
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، rezijon ، ostokhan ، msr839 ، puryapurya
دوستانی که عکس میذارند بخصوص امین ب عزیزدستتون درد نکنه تو این مدت باقی مونده حسابی جماعت منتظر 2016 رو هوایی میکنید به این حرکت خودجوش و مردمی تون تا برنده شدن ادامه بدهید لطفا .
تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، ostokhan ، msr839 ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، ProEngineer
************سلام به همه***********
چندروزه بکوب دارم انگلیش میخونم.
یه چیزایی فهمیدم که شاید براتون جالب باشه.
یه مرحله هست تو یاد گرفتن زبان خارجی که وقتی به اونجا برسین دیگه مثل قبل جملات رو معنی نمیکنین، مثل زبان مادری اتوماتیک مفهومشو میگیرین.
این یکم تمرین میخواد. الان واسه من شبیه یه لامپ مهتابی که استارتش خرابه هی چشمک میزنه Big Grin (مرسی مثال!)
ولی جدی هی میادو میره این با تمرین بدست میاد یعنی واسه من که اینطوری شده، برای اینکار باید سعی کنین، معنی کلمات هر جمله رو بدونین اما وقتی جمله رو به زبون میارین یا میشنوین دیگه به معنی کلمات فکر نکنی بلکه به موقعیت بیان جمله و یا عملی که در جمله درحال وقوع هست فکر کنین بعد از چند روز وقتی دارین زبان میخونین در بعضی از جمله ها یه حس عجیبی بهتون دست میده، نمی دونم میتونم منظورمو برسونم یا نه، میدونین یه حسیه که انگار دیگه واسه بیان اون جمله زور نمیزنین ، حفظ کردن نیست ، یه جورایی انگار دارین به زبان مادری حرف میزنین و این فوق العادست، اما واقعن سخته.
باید حسابی وقت بذارین.
درضمن یه چیز دیگه، من یه تحقیق کوچیکی هم درمورد روش های دیگه مهاجرت داشتم.
متاسفانه این تحولات چند ساله اخیر خاورمیانه و جنگ تو عراق و سوریه باعث شده سیل زیادی مهاجر به سمت کشورهای صنعتی برن، همین یه ساعت پیش تو اخبار شنیدم که پارسال 800 هزار پناهجو و مهاجر داشتیم!!!
که واقعا زیاده و متاسفانه این حملات تروریستی داعش تو فرانسه هم که نور علی نور شده و اتحادیه اروپا هم داره قوانین جدیدی در خصوص مهاجرت وضع میکنه.
ما یکم دیر به فکر مهاجرت افتادیم یعنی خب سنمونم قد نمیداد، شاید بشه اسمشو بد شانسی گذاشت! (کدوم دهه شستی خوش شانس بوده که ما باشیم) تا همین 6 سال پیش مهاجرت واقعا خیلی آسون بود، راحت ملت میرفتن استرالیا، خیلی از کشورهای اروپایی دانشجو رایگان میگرفتن اما الان وضع روز به روز سخت تر میشه، پس عجله کنین. سریع باشین. یکم به خودتون سختی بدین.
اینو میخوام بگم، عزیزان بدونین برنده شدن تو لاتاری مثل یک تیکه جواهره کم نظیره واسه کسایی که میخوان مهاجرت کنن، پس اولن که به پای مادرتون بیفتین که قبول شین (خودتون میدونین چی میگم) وقتی هم که قبول شدین این فرصت طلایی رو از دست ندین، خورد و خوراکتون بشه گرفتن گرین کارت.
ایران وضعش داره خیلی خراب میشه، دلتونو به چهارتا مزاکره خوش نکنین، ایران الان مثل شوروی سابق در اوج صادرات سوسیالیسمه، وضع خیلی خطریه، خودتونو گول نزنین.
یا علی
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، kuwait ، aminb ، msr839 ، asher ، mrlzdh ، roadhog ، ProEngineer ، DELPHI5
اگه پدرم با ی اردنگی کلاس سوم راهنمایی
منو از خونه مینداخت بیرون و میگفت برو سرکار درس برات اب ونون نمیشه .....ولی حیف که بر عکس شد

گفت عزیزم درستو بخون! اخه برا چی ....خودش زمان شاه رفت سر کار اونم با ۱۳ سال سن سر کار دولتی !

اگه منم تو همون ۱۶ سالگی سر ی کاری رفته بودم الان خیلی وضیتم بهتر بود ....تا بیام تو مهاجر سرا از بیکاری و ناامیدی اینجا دری وری بنویسم ...

خدا واقعا پدر و مادر شاه بیامرزه که چه دستاوردهایی برامون گذاشت ....ولی ما بهش هزار تا انگ بستیم

فقط خدا نکنه من اون ادمی که گفت پول بهتره یا علم رو نبینم
به ۸۰ روش مختلف ج ر ش میدم ...واله با پول میشه مدرک خرید

من تو ملتی به دنیا اومدم که فقط ارزوم اینه که ازش فرار کنم
زمانه به دست تو دادم کلید .....
تشکر کنندگان: bijan9 ، aminb ، abshar_wf ، msr839 ، puryapurya ، ProEngineer
(2015-03-26 ساعت 16:47)faryas نوشته:  به ۵ تا دادم یادگاری تا بماند روزگاری

فریاس جهشی رتبه گرفتی دادا

در عرض 3 ساعت از 3 رسیدی به 9 Big Grin

همه بچه ها اگه اینجوری رتبه بگیرن که خیلی خوبه Big Grin
تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، 2taha ، msr839 ، faryas ، asher ، puryapurya
سلام خدمت دوستان
اولین پست من نیست ولی فک کنم قبلی ها پاک شدن
عکس هم نیویورک
[/quote]
وای فشارم افتادCoolCoolCoolCool
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-26 ساعت 17:58)aminb نوشته:  
پارک آبی Raging Waters در San Dimas لس آنجلس
-
-
-
ایشالا همگی با هم بریم

ایشالا، ممنون امین جان حسابی بهمون حال دادی!Big Grin

Cool
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، rezijon ، kuwait ، msr839 ، aminb ، asher ، puryapurya
[عکس: 19291_994.jpg]
شب نیویورک
تشکر کنندگان: rezijon ، 2taha ، pouya007 ، msr839 ، faryas ، aminb ، we are one ، asher ، kuwait ، puryapurya ، elahe mousavi ، roadhog ، ProEngineer ، DELPHI5 ، ziba62ka
سلام من الان مالزی هستم لنکاوی جای دوستان خالی یه 10 روزی اومدم

اینجا راستش الان هوا عینن مثل شمال شرجی کلافه هستم هیچکس

راجب ایالت فلوریدا به خصوص میامی حرف نمی زنه نظر شما راجب فلوریدا

چیه چون من می خوام برم اونجا البته به طور موقط نظرتون بگین دوستان
تشکر کنندگان: rezijon ، ostokhan ، pouya007 ، msr839 ، aminb ، asher ، puryapurya
(2015-03-26 ساعت 20:07)faryas نوشته:  اگه پدرم با ی اردنگی کلاس سوم راهنمایی
منو از خونه مینداخت بیرون و میگفت برو سرکار درس برات اب ونون نمیشه .....ولی حیف که بر عکس شد

گفت عزیزم درستو بخون! اخه برا چی ....خودش زمان شاه رفت سر کار اونم با ۱۳ سال سن سر کار دولتی !

اگه منم تو همون ۱۶ سالگی سر ی کاری رفته بودم الان خیلی وضیتم بهتر بود ....تا بیام تو مهاجر سرا از بیکاری و ناامیدی اینجا دری وری بنویسم ...

خدا واقعا پدر و مادر شاه بیامرزه که چه دستاوردهایی برامون گذاشت ....ولی ما بهش هزار تا انگ بستیم

فقط خدا نکنه من اون ادمی که گفت پول بهتره یا علم رو نبینم
به ۸۰ روش مختلف ج ر ش میدم ...واله با پول میشه مدرک خرید

من تو ملتی به دنیا اومدم که فقط ارزوم اینه که ازش فرار کنم
زمانه به دست تو دادم کلید .....

خواستن توانستن تا ملت نخوان پیشرفتی حاصل نمیشه

بله به زمانی مرفتی خاستگاری می گفتن دکتری یا مهندس ؟ الان پول

حرف اول میزنه ما توی تجارت اینو می دونیم که تجارت علم نیست بلکه

هنر است حالا این لیسانس و دکترا با جیب خالی با پز عالی

باید هنر کسب درامدو در جای که می خواهی بری بلد باشی

پول داشته باش تا بهترین پرنسس دنیارو بهت بدن یکی هم برای من

نگه دار

شاد باشید