موضوعها: 0
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
سلام
میدونم کمی دیر شده ولی باز عید رو خدمت همه دوستان مهاجرسرا تبریک میگم . انشالله سال دیگه تقویممون از شمسی به میلادی تغییر بکنه .
شاد باشید
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
چرا نصيحت پذير نيستيم ، چرا از تجربه ديگران استفاده نمى كنيم . يه ضرب المثل فارسى داريم ميگه تا سرش نخوره به سنگ طرف اصلاح نميشه ... كلا جامعه ما پر از نصيحته پر از امر و نهى پر از عالم بى عمل ، همونى كه بهت ميگه اين كارو نكن وقتى بهش دقت ميكنى ميبينى موقعيتش پيش بياد خودش اون كارو از تو هم سريعتر انجام ميده ... به شخصه توى اين سى و اندى سال كه از خدا عمر گرفتم تبديل شدم به يك آدم لج باز و صرفاً خود محور... جامعه به من و امثال من ثابت كرد كه اول خويش بعد درويش ، ديگه كسى هم به من بگه اين كارو نكن حتى اون شخص پدرم هم باشه حرفشو گوش ميدم ولى عكسشو انجام ميدم تا تجربه كنم ببينم چرا ميگن نه اين راه اشتباست بزار خودم به اون اشتباه برسم اصلا ذات انسان همينه ماجراجو و جستجوگر... جايى كه تونستى و در توانت بود به ديگران كمك كن ولى حتى اگه در توانتم بود تو برنامه هاى ديگران دخالت نكن ... بذار خودش بره راهشو ، بزار خودش تجربه كنه ، سرشم به سنگ خورد خورد سر اونه ... مطمعنا خداوند به همه ما قدرت تشخيص خوب و بد و هم زمان تحمل سختيها رو داده كه اگه به بن بست بخوريم يا راهمونو كج ميكنيم يا ديوار بن بستو سوارخ مى كنيم ... در هر صورت دوستان تا اصرار به خواسته هاتون نباشه خواستتون به سرانجام نمى رسه...مارتين لوتركينگ فقيد فعال سياسى و آزادى خواه امريكايى ميگه
اگر نمی توانی پرواز کنی بدو
اگر نمی توانی بدوی قدم بزن
اگر نمی توانی قدم بزنی سینه خیز برو
ولی بدان هرکاری که میکنی باید به جلو بروی
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که عکس میذارند بخصوص امین ب عزیزدستتون درد نکنه تو این مدت باقی مونده حسابی جماعت منتظر 2016 رو هوایی میکنید به این حرکت خودجوش و مردمی تون تا برنده شدن ادامه بدهید لطفا .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-26 ساعت 20:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-26 ساعت 20:10 توسط faryas.)
اگه پدرم با ی اردنگی کلاس سوم راهنمایی
منو از خونه مینداخت بیرون و میگفت برو سرکار درس برات اب ونون نمیشه .....ولی حیف که بر عکس شد
گفت عزیزم درستو بخون! اخه برا چی ....خودش زمان شاه رفت سر کار اونم با ۱۳ سال سن سر کار دولتی !
اگه منم تو همون ۱۶ سالگی سر ی کاری رفته بودم الان خیلی وضیتم بهتر بود ....تا بیام تو مهاجر سرا از بیکاری و ناامیدی اینجا دری وری بنویسم ...
خدا واقعا پدر و مادر شاه بیامرزه که چه دستاوردهایی برامون گذاشت ....ولی ما بهش هزار تا انگ بستیم
فقط خدا نکنه من اون ادمی که گفت پول بهتره یا علم رو نبینم
به ۸۰ روش مختلف ج ر ش میدم ...واله با پول میشه مدرک خرید
من تو ملتی به دنیا اومدم که فقط ارزوم اینه که ازش فرار کنم
زمانه به دست تو دادم کلید .....
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان مالزی هستم لنکاوی جای دوستان خالی یه 10 روزی اومدم
اینجا راستش الان هوا عینن مثل شمال شرجی کلافه هستم هیچکس
راجب ایالت فلوریدا به خصوص میامی حرف نمی زنه نظر شما راجب فلوریدا
چیه چون من می خوام برم اونجا البته به طور موقط نظرتون بگین دوستان