کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سیب بزرگ(ابر شهر نیویورک)
مرکز مالی جهان

[عکس: fiqqfs2afmwael1rlqie.jpg]

[عکس: 8z03svycv6y1ifm7fxvm.jpg]

[عکس: jju6q9vvf9ixh5qdw8ea.jpg]

[عکس: i7elbj9efyisabacj7dp.jpg]

[عکس: e2djwizsjgkk3soo17pa.jpg]
زمرد سبز(سیاتل)
شهر دوست داشتنی همیشه بارانی

[عکس: 8o0szs6jbljdopfxm8ii.jpeg]

[عکس: 2ej5djh6vwczwdipmdxd.jpg]

[عکس: k4y5fvy2ut0n7gkya1v1.jpg]
تشکر کنندگان: 2taha ، pouya007 ، faryas ، we are one ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، elahe mousavi ، roadhog ، ProEngineer ، DELPHI5
با سلام
جرا كسي از ساكرمنتو هيجي نميكه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه عكسي نه شرح حالي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ظ
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد
تشکر کنندگان: msr839 ، ostokhan
aminb جان اشك تو جشمام جمع ميشه با اين عكساي قشنكي كه ميذاري هواييمون كردي بابا به فكر قلبهاي شكسته باش
تشکر کنندگان: aminb ، kuwait ، pouya007 ، faryas ، we are one ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، ProEngineer
شهر گناه(لاس وگاس)

[عکس: bbytzot31i8mzy060dn6.jpg]

[عکس: 0amoegrojqfqkhi61elp.jpg]

[عکس: mun1lmzsvh8ujh6khvdg.jpeg]

[عکس: nnvddluxbtzw0qsjbtjf.jpg]
تشکر کنندگان: pouya007 ، we are one ، faryas ، asher ، msr839 ، bijan9 ، ostokhan ، elahe mousavi ، roadhog ، azadeh.mohamad ، fatima96 ، ProEngineer ، DELPHI5 ، sib 24
سلام سال نو همه بچه های منتظر مهاجرسر امبارک
فقط یک آرزو دارم اونم احساس دلهره بعد از قبولی هممون .امیدوارم که امسال هممون به اون چیزی که منتظر و مستحقش هستیم برسیم .
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: bijan9 ، pouya007 ، we are one ، aminb ، asher ، msr839 ، Fifi2015 ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، fatima96 ، ProEngineer
کامل بخونید ...جالبه
http://ardalan.me/fa/about/
تشکر کنندگان: pouya007 ، 2taha ، puryapurya ، aminb ، msr839
*******سلام به همه*******
چه جمعه مسخره ای نه!
چقدر گرفتست!
تشکر کنندگان: 2taha ، pouya007 ، abas_kashan ، puryapurya ، ostokhan ، aminb ، msr839
(2015-03-27 ساعت 19:26)bijan9 نوشته:  *******سلام به همه*******
چه جمعه مسخره ای نه!
چقدر گرفتست!

واقغا اين برو بجه هاي مهاجر سرا هم كه نيستن بدتر جمعه را سنكين تر كردند
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، msr839
(2015-03-27 ساعت 19:26)bijan9 نوشته:  *******سلام به همه*******
چه جمعه مسخره ای نه!
چقدر گرفتست!

داداش من که هر روزم گرفته است کنکور نزدیکه منم که رشته مورد علاقه خودم یعنی هنر (موسیقی) رو انتخاب نکردم واسه آزمون حسابی حالم گرفته است اونم به خاطر یه سری اعتقادات بیخودی اطرافیان درباره موسیقی و خوانندگی که روی پدر و مادرم هم تاثیر گذاشته ...

SadSad
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: puryapurya ، faryas ، aminb ، roadhog ، msr839
اميدوارم همگي برنده شيم يا راهي باز شه كه راحت ويزاي موردنظرموووون را بگيريم و بريم زندگيموووونو بكنيم ، ولي يه چيزي را ميدونم كه هر چي را كه با جديت بخواي حتما بهش ميرسي بايد براي هدفت تلاش كني تلاش
ولي اينو فراموش نكنيد كه از خدا بخواهيد بهترين ها رو براتوووون رقم بزنه ، بعضي وقتا ما نميدونيم صلاحمووون در چيه پس تلاش كنيد و توكل ، شك نكنيد به بهترين ها ميرسيد
تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، aminb ، payamshad ، msr839 ، azadeh.mohamad
بچه ها خواهشا انقدر عکس نزارید بابا ترافیکمون رفت . طول میکشه صفحه لود شه. خب عزیزان این همه عکس رو لینک بدید هر کی خواست میره میبینه دیگه. لزومی نداره همه عکس ها اینجا گذاشته شه. پارسال مدیر تمام این عکسها رو اسپمینگ دونست و حذف شدن.
لینک بدید خدا رو خوش بیاد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، abas_kashan ، pouya007 ، faryas ، aminb ، msr839 ، 2taha ، puryapurya ، DELPHI5
(2015-03-27 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  بچه ها خواهشا انقدر عکس نزارید بابا ترافیکمون رفت . طول میکشه صفحه لود شه. خب عزیزان این همه عکس رو لینک بدید هر کی خواست میره میبینه دیگه. لزومی نداره همه عکس ها اینجا گذاشته شه. پارسال مدیر تمام این عکسها رو اسپمینگ دونست و حذف شدن.

چشم آقا فرزاد
من قول میدم دیگه اینجا عکس نذارم و لینک بدم اما عکس هایی گذاشتم هم همه رو با فتوشاپ کم حجم میکردم.

شما بزرگ مایی (الان فکر نکنی از این اخلاق های چاپلوسی و خودشیرینی کردن دارم Big Grin ) (واقعا خدمتت ارادت داریم)
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، aminb ، roadhog ، msr839
دوستان کسی همسفر نمیخواد من هستم
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، faryas ، msr839 ، puryapurya ، شادی رستگار
(2015-03-27 ساعت 21:00)pouya007 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  بچه ها خواهشا انقدر عکس نزارید بابا ترافیکمون رفت . طول میکشه صفحه لود شه. خب عزیزان این همه عکس رو لینک بدید هر کی خواست میره میبینه دیگه. لزومی نداره همه عکس ها اینجا گذاشته شه. پارسال مدیر تمام این عکسها رو اسپمینگ دونست و حذف شدن.

چشم آقا فرزاد
من قول میدم دیگه اینجا عکس نذارم و لینک بدم اما عکس هایی گذاشتم هم همه رو با فتوشاپ کم حجم میکردم.

شما بزرگ مایی (الان فکر نکنی از این اخلاق های چاپلوسی و خودشیرینی کردن دارم Big Grin ) (واقعا خدمتت ارادت داریم)
پویا راستیتش انقدر خسته ام که نا و نفس فکر کردن رو ندارم. روز جمعه افتضاحی برام بود/ حالا بگذیریم
عکس گذاشتن مشکلی نداره ولی نه تا این حد . کلا یک صفحه همش عکس بود. امیدوارم بچه ها دلخور نشن ولی با این اوضاع نت کمی هم به فکر بچه های دیگه باشن Cool
تشکر کنندگان: aminb ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان