کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
یه جوانمردی پیدا شه یه کانت داون بزاره جیگرمون جلا بیاد جون داداش
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، msr839 ، 2taha
سلام لاتاری کی اعلام میشه
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]

تشکر کنندگان: aminb ، msr839
(2015-03-27 ساعت 21:16)parisrose22 نوشته:  سلام لاتاری کی اعلام میشه

5 می 2015
15 اردی 94
ساعت 8.30 شب به وقت IRST
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، msr839 ، azadeh.mohamad ، 2taha
(2015-03-27 ساعت 21:01)abas_kashan نوشته:  دوستان کسی همسفر نمیخواد من هستم

نگو همسفر...بگو ی ادم پایه که تا اخر خط باهات باشه...

من هستم ....
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، شادی رستگار
(2015-03-27 ساعت 21:07)ostokhan نوشته:  یه جوانمردی پیدا شه یه کانت داون بزاره جیگرمون جلا بیاد جون داداش

[عکس: vg9pz5ty6doc.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، faryas ، aminb ، msr839 ، asher ، azadeh.mohamad ، puryapurya
[عکس: blt8e579nuus99j626kn.jpg]
تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas ، aminb ، roadhog ، msr839 ، asher ، azadeh.mohamad ، moxtar88 ، puryapurya ، 2taha ، DELPHI5 ، MEHR52
(2015-03-27 ساعت 21:28)ostokhan نوشته:  [عکس: blt8e579nuus99j626kn.jpg]

هزارتا لایک هم کمه
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، elahe mousavi ، ostokhan ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-27 ساعت 21:33)faryas نوشته:  [quote='ostokhan' pid='587961' dateline='1427475502']
-
*
-
هزارتا لایک هم کمه

راست میگه داشت اشک از چشام جاری میشد به زور خودمو نگه داشتم.
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، ostokhan ، msr839 ، puryapurya
بقول اقای احمدوند ...تنها خواننده باقی مانده که ....
دوباره تنهاییمو من بپای قسمت میزنم .....

دوستان این فیلم دیدم واقعا فیلم جالبی بود برا اونایی که دنبال فیلمای مفهومی هستند ....

خلاصه جالب دیگه ...حال کردم....این امریکایها واقعا مغزن !!!
دقیقا فیلم ...خلاصه ..

[عکس: 0xbf_download.jpg]
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، elahe mousavi ، ostokhan ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-27 ساعت 21:41)faryas نوشته:  بقول اقای احمدوند ...تنها خواننده باقی مانده که ....
دوباره تنهاییمو من بپای قسمت میزنم .....

دوستان این فیلم دیدم واقعا فیلم جالبی بود برا اونایی که دنبال فیلمای مفهومی هستند ....

خلاصه جالب دیگه ...حال کردم....این آمریکایها واقعا مغزن !!!
دقیقا فیلم ...خلاصه ..

[عکس: 0xbf_download.jpg]

دوستان منم توصیه میکنم واقعا فیلم خوبیه.
دیدنش خالی از لطف نیست.
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، msr839
دوستان من اسپانسر داشته باشم
وضعم خیلی ضعیفه می خوام بدونم باهمه مخارج ترجمه رفتن مصاحبه هتل تو مکان مصاحببه و انجام کارای پزشکی - بلیط هواپیما به شیکاگو و ...
چقدر باید حتما داشته باشم من اسپانسر دارم
اما پول خیلی بتونم جور کنم10میلیون نهایت 12 میلیون ایا این کفایت می کنه که همه چیم اوکی شه برم اونجا وافیسر گیر نده
چون اسپانسر دارم و بلافاصله کار برام جوره اونجا ..من درواقع برسم خیلی پول برام 500دلار هست
خواهشا قشنگ و دقیق پاسخ بدید
من باید یه تصمیم بزرگ بگیرم و تمام امید بعد خدا به این نظرها و تجربیات شماست
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، faryas ، msr839 ، bijan9 ، puryapurya
(2015-03-27 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  بچه ها خواهشا انقدر عکس نزارید بابا ترافیکمون رفت . طول میکشه صفحه لود شه. خب عزیزان این همه عکس رو لینک بدید هر کی خواست میره میبینه دیگه. لزومی نداره همه عکس ها اینجا گذاشته شه. پارسال مدیر تمام این عکسها رو اسپمینگ دونست و حذف شدن.
لینک بدید خدا رو خوش بیاد

استخوان من تک تک عکسا رو کم حجم کردم نگران نباش به فکرتون هستم دیگه سرعت اینترنتتون از خودم(128) که کمتر نیست. بعد از یه طرف دیگه شما باید عادت کنی فردا روزی تو امریکا باید بیشتر از اینا واسه اینترنت هزینه کنی Wink

(2015-03-27 ساعت 21:34)pouya007 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 21:33)faryas نوشته:  [quote='ostokhan' pid='587961' dateline='1427475502']
-
*
-
هزارتا لایک هم کمه

راست میگه داشت اشک از چشام جاری میشد به زور خودمو نگه داشتم.

حالا تو به زور خودتو نگه داشتی من نتونستم الآن دارم میگربم
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، ostokhan ، msr839 ، asher ، 2taha ، fatima96
(2015-03-27 ساعت 22:13)DG-AMIR نوشته:  دوستان من اسپانسر داشته باشم
وضعم خیلی ضعیفه می خوام بدونم باهمه مخارج ترجمه رفتن مصاحبه هتل تو مکان مصاحببه و انجام کارای پزشکی - بلیط هواپیما به شیکاگو و ...
اما پول خیلی بتونم جور کنم10میلیون نهایت 12 میلیون ایا این کفایت می کنه که همه چیم اوکی شه برم اونجا وافیسر گیر نده
چون اسپانسر دارم و بلافاصله کار برام جوره اونجا ..من درواقع برسم خیلی پول برام 500دلار هست
بزار با این جمله اغاز کنم :دوباره تنهاییمو من بپای قسمت....

ببین عزیز تو سایت زده مخارج رو...ی سرچ کوچیک کنی هویداست

شما علاوه بر خرجای قبل ویزات باید ۵۰۰۰ هزاردلار با خودت رهسپار دیار باقی کنی....این مینیموم پول که بایستی ببری

خرجهای ویزات که ۳۳۰ دلار سفارت ۲۰۰ دلار دکتر و پول هتل و رسوندن خودت به کشورهای مجاور برا اخذ ویزا

اسپانسر داری غمت نباشه .....همه هزینه هات اگه ینفری ۵ تا نهایت ۱۰ تومن یا شایدم بیشتر بستگی به خودت داره !!!!

من باشم نمیزارم بیشتر ۵ تومن بشه البته خود ویزا فقط
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya

شما یا باید اسپانسر داشته باشی یا تمکن مالی یکیش کفایت میکنه اما تمکن مالی راحت تره هم واسه شما هم طرفتون رو تو امریکا به دردسر نمیندازه و از طرفی اگه با اسپانسر برید جلو احتمال زیاد کلیر میخورید از طرف دیگه اگه بخواید از طریق مالی اقدام کنید 10 میلیون خیلی کمه برای یک نفر مجرد فک میکنم کفش 23 هزار دلار باشه اگه اشتباه میکنم لطفاً دوستان تصحیح کنن
تشکر کنندگان: Iaccept ، faryas ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-27 ساعت 22:19)aminb نوشته:  

شما یا باید اسپانسر داشته باشی یا تمکن مالی یکیش کفایت میکنه اما تمکن مالی راحت تره هم واسه شما هم طرفتون رو تو آمریکا به دردسر نمیندازه و از طرفی اگه با اسپانسر برید جلو احتمال زیاد کلیر میخورید از طرف دیگه اگه بخواید از طریق مالی اقدام کنید 10 میلیون خیلی کمه برای یک نفر مجرد فک میکنم کفش 23 هزار دلار باشه اگه اشتباه میکنم لطفاً دوستان تصحیح کنن

سلام دوست عزیز
آقا امین درست میفرماین
شما برای تمکن باید ۲۵٪ از خط فقر آمریکا که برای یه نفر تو سال ۲۰۱۵ برابر ۱۱۷۷۰$ هست بیشتر تو حسابتون باشه ک چیزی حدود ۱۵، ۱۶ هزار دلار میشه
میتونید تو گوگل تایپ کنید poverty guideline in usa 2015 و جدول مربوطه رو برا ۴۸ ایالت بلاد کفر Smile ببینین
با ارز مرجع ۲۸۰۰ میشه حدود ۴۱ میلیون و با ارز آزاد ۳۴۰۰ میشه ۵۰ میلیون
گودلاک
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas ، aminb ، msr839 ، asher ، bijan9 ، puryapurya ، 2taha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان