کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
بالا بالاتر
تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya
یه نصیحت دارم به ویژه واسه اونایی که سال اولشون هست
دوستان به قول دکتر کاملی به هیچ عنوان زندگیتون رو stop نگذارید
تا همین یک ماه پیش دوستانی بودن تو این تاپیک که کنکور داشتن اما درسشون رو بخاطر لاتاری!!!! ول کرده بودن!
احتمال قبولیتون تو لاتاری خیلی کمه. من خودم واقعاً اوقات فراغتم میام اینجا و به هیچ عنوان حاظر نیستم از کارای روزمره خودم بزنم برای حظور در این انجمن اما خیلیا رو دارم میبینم که دارن این کار رو انجام میدن و چوبشو هم خواهند خورد
بعضیا فک میکنن بودن در اینجا یعنی انرژی مثبت و همش حرف از انرژی مثبت و قدرت کائنات میزنن! اگه به انرژی مثبت بود من باید پارسال قبول میشدم چون پارسال شدیداً تو این خرافه مسخره و بی پایه غرق بودم! اما وقتی بعد از قبول نشدن چشمم باز شد فهمیدم که اعتقاد به قدرت کائنات!!!!! کفر به قدرت خداست.
خلاصه سرتون رو درد نیارم هر شخصی دوست داره بیاد اینجا اطلاعات عمومیشو بالا ببره و سرگرم باشه ام حواستون باشه یه وقت غرق در رویا نشید.
عاجزانه تمنا میکنم پست‌های این تاپیک رو بخونید برید جلو تا متوجه شید چی میگم:

http://www.mohajersara.com/thread-7017-page-443.html
(2015-03-28 ساعت 01:29)abas_kashan نوشته:  بعد از گذران صدها ساعت استرس وبی خوابی زمان خرید بلیط فرا رسیده
با توجه به هماهنگی های انجام شده قرار بر خرید بهترین بلیط با توجه به قیمت و سیکل زمانی است

و من وارد میشوم Big Grin بهترین ایرلاین برای این مسیر شرکت الیتالیا است البته شرکت های عربی در لیست هستند با توجه به دوستان هندی و پاکستانی (رنج سنی مسافرین (بالاخره ما هم دل داریم و نبود چشم آبی) -غذاهای تند هندی - رفتار تبعیض آمیز در فرودگاه (شانس خر ما شصت بار میپرسن چرا میری و چطوری میری و کل ساکارا باز میکنن و ...)- مدت زمان اضافه به تایم کل( باید دوبار رو ایران بیایمو و بریم) و ...) خط خوردند

شرکت ترکی هم بدلیل (فرودگاه بسیار بد برای ترانزیت بالای یک ساعت - رفتار بد کارمندان فرودگاه - دزدی از وسایل و ساک هایمان - عدم تضمین سلامت رسیدن چمدان (یامی روحت شاد Big Grin) و حضور گرم هموطنان و تحریک بنده وهمسفر با لاف زدن) خط خورد

و انتخاب ما شرکت ایتالیایی الیتالیا بود کمترین زمان در ترانزیت رم و زمان کافی در فرودگاه شهید جان اف کندی، قیمت تمام شده جهت این سفر 943 دلار است (شاید سال دیگه بدلیل افزایش قیمت سوخت و افزایش تقاضا مسافرت)یه چند صدی بیاد روش

[عکس: x56dnfqak3u6lbiz8sjk_thumb.jpg]

راستی پرواز دوم شروع شناخت جامعه آمریکاییست بالاخره باید ببینیم کین و چجوری صحبت میکنن Smile (چشم آبی و بور و ....)

یعنی میخوای 1 تومن بیشتر هزینه کنی که با چشم آبیا همسفر شی؟ بیا نصفشو بده من، خودم واست لنز آبی میزارم میشینم بغل دستت. کار دیگه هم خواستی میکنم واست
دس خوش داری بابا Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، moxtar88 ، maria2000 ، Msns ، puryapurya ، kuwait ، ostokhan
(2015-03-28 ساعت 01:44)aminb نوشته:  یعنی میخوای 1 تومن بیشتر هزینه کنی که با چشم آبیا همسفر شی؟
بهترین انتخاب در حال حاضر این شرکت است و بس ، در رابطه با هزینه فکر نکنم صد دلار صرفه جویی در برابر تحمل صدای بچه هایی که از ته تا اول راهرو میدونو و زجه بچه شیر خوار و بوی تعفن و تند فلفل هزینه ای باشه + زمان مسافرت (یک ساعت اضافه آنقدر زجر اوره که نمیتونی فکرشو بکنی تجربه داشتم برای مالزی)
تشکر کنندگان: aminb ، asher ، msr839 ، puryapurya
[عکس: Untitled.png]
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، moxtar88 ، azadeh.mohamad ، 2taha ، bijan9 ، we are one ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-28 ساعت 01:52)abas_kashan نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 01:44)aminb نوشته:  یعنی میخوای 1 تومن بیشتر هزینه کنی که با چشم آبیا همسفر شی؟
بهترین انتخاب در حال حاضر این شرکت است و بس ، در رابطه با هزینه فکر نکنم صد دلار صرفه جویی در برابر تحمل صدای بچه هایی که از ته تا اول راهرو میدونو و زجه بچه شیر خوار و بوی تعفن و تند فلفل هزینه ای باشه + زمان مسافرت (یک ساعت اضافه آنقدر زجر اوره که نمیتونی فکرشو بکنی تجربه داشتم برای مالزی)

شما میخوای 943 دلار بدی Alitalia که ضربدر 3300 تومن نرخ روز میشه 3111900 تومن اگه با قطر بری میشه 2383000 تومن یعنی حدود 728 تومن به نفعته
به نظرم این اختلاف ارزششو داره که بیشتر معطل شی حتی تا یک روز معطلی بیشتر! اینو هم اضافه کنم که هواپیماهای قطر بسیار نوتر از Alitalia هستن و تو رنکینگ جهانی قطر دومه و Alitalia هفتاد و ششم که از این لینک قابل تاییده:
http://www.worldairlineawards.com/Awards...ating.html
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، bijan9 ، puryapurya ، ostokhan ، roadhog ، ziba62ka
(2015-03-28 ساعت 01:29)abas_kashan نوشته:  بعد از گذران صدها ساعت استرس وبی خوابی زمان خرید بلیط فرا رسیده
با توجه به هماهنگی های انجام شده قرار بر خرید بهترین بلیط با توجه به قیمت و سیکل زمانی است

و من وارد میشوم Big Grin بهترین ایرلاین برای این مسیر شرکت الیتالیا است البته شرکت های عربی در لیست هستند با توجه به دوستان هندی و پاکستانی (رنج سنی مسافرین (بالاخره ما هم دل داریم و نبود چشم آبی) -غذاهای تند هندی - رفتار تبعیض آمیز در فرودگاه (شانس خر ما شصت بار میپرسن چرا میری و چطوری میری و کل ساکارا باز میکنن و ...)- مدت زمان اضافه به تایم کل( باید دوبار رو ایران بیایمو و بریم) و ...) خط خوردند

شرکت ترکی هم بدلیل (فرودگاه بسیار بد برای ترانزیت بالای یک ساعت - رفتار بد کارمندان فرودگاه - دزدی از وسایل و ساک هایمان - عدم تضمین سلامت رسیدن چمدان (یامی روحت شاد Big Grin) و حضور گرم هموطنان و تحریک بنده وهمسفر با لاف زدن) خط خورد

و انتخاب ما شرکت ایتالیایی الیتالیا بود کمترین زمان در ترانزیت رم و زمان کافی در فرودگاه شهید جان اف کندی، قیمت تمام شده جهت این سفر 943 دلار است (شاید سال دیگه بدلیل افزایش قیمت سوخت و افزایش تقاضا......راستی پرواز دوم شروع شناخت جامعه آمریکاییست بالاخره باید ببینیم کین و چجوری صحبت میکنن Smile (چشم آبی و بور و ....)

کاشکی راه داشت کشورمون از خاوریه میانه برمیداشتیم میبردیم وسط اقیانوس آرام یک جایی که کشور دوست و همسایه با اشتراکات دینی و فرهنگی فراوان نداشتیم Big Grin البته دارم واسه شون حالا که اعتماد به نفس همه مون در حد لالیگاست ان شا الله سیتیزن که شدیم با پاس عمه ریکایی همچین میزنیم تو دهن این کشورهای دوست وهمسایه که برق از سرشون بپره. واما در مورد بحث شیرین انتخاب ایر لاین باید بگم لوفت هانزا با توجه به شهر مقصد میتونه گزینه مناسبی باشه ولی ایرادی که داره اینکه اعتصاب کادر پرواز واسشون مد شده یهویی صبح از خواب پا میشن میگن چی کار کنیم مسافرها رو سوپرایز کنیم؟ بعد همدیگه رو به چالش اعتصاب دعوت میکنند!!!!!!!!!TongueBig Grin البته بنظرم برای اونایی که مقصدشون نیویورک نیست بدلیل تعداد زیاد مهاجرین ورودی به فرودگاه شادروانjfk بهتره از شهرهای دیگه وارد بشن. راستی برای اونایی که قصد دارند با الاتحاد بپرن گیت های مخصوص اداره مهاجرت عمه ریکا در فرودگاه بابای ظبی(ابو ظبی) برای خدمت به هموطنان عزیز مستقر شدن.موفق باشید
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya ، aminb ، kuwait ، ostokhan ، ProEngineer
هر سال اول می اعلام میکردن؟ امسال شده پنجم می؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: King Eagle ، aminb ، puryapurya ، msr839
سلام
به این دوستمون که خواهرش ویزا گرفت خیلی خیلی تبریک میگم.امیدوارم هر چه زودتر همسرش هم ویزاشو بگیره...
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، puryapurya ، ostokhan ، msr839
دوستان متاهل و متعهد توجه کنند:
اگه رفتی سفارت عمه ریکا بعد دیدی ویزای خانوم خورده و ویزای شما نخورده ه ه ه چه کار میکنی؟
الف) دو دستی میزنم توی سرم و لعنت میفرستم به اف بی آی چک
ب)سریع بلیت خانوم و ردیف میکنم و میگم:برو هانی من زودی میام(تقریبا 2الی 3 سال)
ج)سریعا پاسپورت خانوم ضبط میشه و تا اطلاع ثانوی خددددا نگهدار
د)جای خالی را پر کنید:من سریع ........
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: King Eagle ، we are one ، aminb ، puryapurya ، ostokhan ، msr839 ، ziba62ka
(2015-03-28 ساعت 01:52)abas_kashan نوشته:  

28 ساعت و 36 دقیقه تو راهی که با این پرواز!یه 4 ساعت و 35 با یه 4 ساعت و 50 ترانزیت داره ادم له میشه تا برسهSmile
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، abas_kashan
سلام و ظهر بخیر خدمت همگی میبینم جو بدجور داغـــــــــــــــــــــــــه گفتم داغ ترش کنم.شروع هفته با عکس از Harvard و Caltech دو دانشگاه از5دانشگاه برتر دنیا

[عکس: 0xttez13o2n5_t.jpg]
[عکس: 31mmg0uja37x_t.jpg]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: asher ، we are one ، pouya007 ، faryas ، aminb ، puryapurya ، msr839 ، bijan9
(2015-03-27 ساعت 22:53)alireza_guitar نوشته:  من و حوض آب یخ!
دوستان عزیزم سلامی دوباره
بالاخره خواهرم بعد از یک سااال استرس و نگرانی، ویزای ورود به آمریکاشو از ارمنستان گرفت و شوهرش اف بی ای چک خورد.
با رفتن این یکی خواهرم علنا بنده به جمله ی معروفه " علی می مونه و حوضش " پیونده خاصی خوردم!
با آرزوی قبولی برای تمام دوستان نیازمند.
یا حق
به به تبریک دوست عزیزم اتفاقا دیشب به یادت بودم که چی شد ویزاتون که پست بالا رو دیدم.....
باز هم تبریک آرزوی موفقیت برای شما هم همچنین....
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، alireza_guitar
(2015-03-28 ساعت 09:38)ali3875 نوشته:  هر سال اول می اعلام میکردن؟ امسال شده پنجم می؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله علی آقا شده 5ام به خاطر سه تا 5
5/5/2015 البته فکر کنم اینطوریه Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: asher ، aminb ، puryapurya ، ostokhan ، msr839 ، ziba62ka
(2015-03-28 ساعت 10:59)hedyhoney نوشته:  دوستان متاهل و متعهد توجه کنند:
اگه رفتی سفارت عمه ریکا بعد دیدی ویزای خانوم خورده و ویزای شما نخورده ه ه ه چه کار میکنی؟
الف) دو دستی میزنم توی سرم و لعنت میفرستم به اف بی آی چک
ب)سریع بلیت خانوم و ردیف میکنم و میگم:برو هانی من زودی میام(تقریبا 2الی 3 سال)
ج)سریعا پاسپورت خانوم ضبط میشه و تا اطلاع ثانوی خددددا نگهدار
د)جای خالی را پر کنید:من سریع ........

آقو ما رو نترسون شاید خواستیم مزدوج بشیم بریم اینطوری میگی زهلم میاد تو حلق بغل دستیما

بنده سریعا اقدام به طلاق میکنم Big Grin

تشکر کنندگان: aminb ، asher ، puryapurya ، ostokhan ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان