کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-28 ساعت 17:22)aminb نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 16:50)fatima96 نوشته:  [quote='aminb' pid='588176' dateline='1427544334']
[align=center]San Antonio River Walk
واقع در شهر San Antonio ایالت تگزاس

یه جای خیلی رمانتیک برای اونایی که یه همدم دارن، واسه ما که هیچی Sad

..
..

آقا همدم دیگه کیه لاتاری برنده بشم همدمم خود به خود جور میشه

فاطیما یعنی میگی دیگه خیالم راحت باشه؟
اصلاً یا همدمی می‌یابم یا همدمی میسازم Tongue

داداش غمت نباشه تو برنده بشو من خودم همدم میارم برات تو انتخاب کن Big Grin
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: aminb ، puryapurya ، msr839
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
اول باید بگم که من با آقا امین کاملا موافق هستم یه سری از دوستان هستن کار و زندگی ر گذاشتن کنار و چسبیدن به لاتاری واقعیتش اینه که لاتاری فقط شانسه و البته به قول یکی از دوستان قسمت پس به جای اینکه فقط روی لاتاری سرمایه گذاری کنیم خودمونو برای راه هایی که احتمالش زیادتره مثل اپلای دانشگاه های آمریکا آماده کنیم
دوم اینکه من شنیدم نمونه فرم DS260 توی سایت هست میشه یکی از دوستان لطف کنن و لینکشو بفرستن ؟ ممنون از همگیتون
راستی توکل به خدا رو فراموش نکنید Smile
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، salemt ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، 2taha
دوستان کسی میدونه تو امریکا به تازه واردها هم وام خرید مسکن میدن یا نه؟ و اینکه شرایطش چجوریه و این حرفا؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، puryapurya ، msr839
کارگران ساخت یرج Empire State Building نیویورک - هنگام ناهار:

[عکس: is2wqem2vg7evpcpe3j9.jpg]

[عکس: 377x2j5mvdljgltwft52.jpg]

کارگران ساخت یرج Empire State Building نیویورک - استراحت بعد از ناهار:

[عکس: amb0xev8ukwv82jkhi0o.jpg]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: ostokhan ، DG-AMIR ، azadeh.mohamad ، asher ، puryapurya ، we are one ، msr839 ، ProEngineer
بچه ها امریکا دانشگاش بورسیه کنه پول میدن ماهیانه براکسی که پذیرش می کنه
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، puryapurya ، msr839
(2015-03-28 ساعت 19:47)aminb نوشته:  
کارگران ساخت یرج Empire State Building نیویورک - هنگام ناهار:

[عکس: is2wqem2vg7evpcpe3j9.jpg]

[عکس: 377x2j5mvdljgltwft52.jpg]

کارگران ساخت یرج Empire State Building نیویورک - استراحت بعد از ناهار:

[عکس: amb0xev8ukwv82jkhi0o.jpg]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا عجب دل و جراتی داشتن واقعا حقشون بوده مانی Big Grin خوبی بهشون بدن من که به شخصه جرات ندارم.
البته من تو یه مستندی دیدم بیشتر این آدما سرخپوست های بومی آمریکا بودند و ترس از ارتفاع نداشتند
تشکر کنندگان: aminb ، asher ، puryapurya ، msr839 ، ProEngineer
(2015-03-28 ساعت 20:02)DG-AMIR نوشته:  بچه ها آمریکا دانشگاش بورسیه کنه پول میدن ماهیانه براکسی که پذیرش می کنه

من که نفهمیدم جملتون سوالی بود یا خبری اما فرض رو گذاشتم بر سوالی بودنش. تا اونجا که منم میدونم اگه بورسیه بگیری که خودشون بهش میگن scholarship اگه اشتباه نکنم آره هم هزینه تحصیل بهت میدن هم یه بخشی از هزینه های زندگی رو اما خیلی سخته یعنی خیلی خیلی خیلی سخته. یه روش راحت تر هست که شما بری پذیرش معمولی بگیری بعد از استادت fund بگیری یعنی واسش کارای تحقیقاتی و کنی و اونم یه حقوقی بهت میده که بد نیست اما خب این دیگه به استاد بستگی داره قبول کنه یا نه که ایرانیا بیشترشون این کار رو میکنن. ساده ترین راه هم پذیرش معمولی بدون فاند و این حرفاست که خیلی گرون تموم میشه و هر کسی از عهدش بر نمیاد مثل خود من که به هیچ عنوان نمیتونم از عهدش بر بیام یا به قول عمه ریکاییا affordش کنم!
تشکر کنندگان: faryas ، fatima96 ، puryapurya ، msr839
(2015-03-28 ساعت 20:25)aminb نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 20:02)DG-AMIR نوشته:  بچه ها آمریکا دانشگاش بورسیه کنه پول میدن ماهیانه براکسی که پذیرش می کنه

من که نفهمیدم جملتون سوالی بود یا خبری اما فرض رو گذاشتم بر سوالی بودنش. تا اونجا که منم میدونم اگه بورسیه بگیری که خودشون بهش میگن scholarship اگه اشتباه نکنم آره هم هزینه تحصیل بهت میدن هم یه بخشی از هزینه های زندگی رو اما خیلی سخته یعنی خیلی خیلی خیلی سخته. یه روش راحت تر هست که شما بری پذیرش معمولی بگیری بعد از استادت fund بگیری یعنی واسش کارای تحقیقاتی و کنی و اونم یه حقوقی بهت میده که بد نیست اما خب این دیگه به استاد بستگی داره قبول کنه یا نه که ایرانیا بیشترشون این کار رو میکنن. ساده ترین راه هم پذیرش معمولی بدون فاند و این حرفاست که خیلی گرون تموم میشه و هر کسی از عهدش بر نمیاد مثل خود من که به هیچ عنوان نمیتونم از عهدش بر بیام یا به قول عمه ریکاییا affordش کنم!

دقیقا منم خیلی واسه لیسانسم ذوق دارم دلم میخواد کلی روش سرمایه گذاری کنم که بتونم بورسيه تحصیلی بگیرم ولی بازم عشق من لاتاریه Big Grin
تشکر کنندگان: aminb ، puryapurya ، msr839 ، asher
غزلی زیبا از حضرت مولانا

نوروز بمانید که ایّام شمایید!
آغاز شمایید و سرانجام شمایید!
آن صبح نخستین بهاری که ز شادی
می آورد از چلچله پیغام، شمایید!
آن دشت طراوت زده آن جنگل هشیار
آن گنبد گردننده ی آرام شمایید!
خورشید گر از بام فلک عشق فشاند،
خورشید شما، عشق شما، بام شمایید!
نوروز کهنسال کجا غیر شما بود؟
اسطوره ی جمشید و جم و جام شمایید!
عشق از نفس گرم شما تازه کند جان
افسانه ی بهرام و گل اندام شمایید!
هم آینه ی مهر و هم آتشکده ی عشق،
هم صاعقه ی خشم ِ بهنگام شمایید!
امروز اگر می چمد ابلیس، غمی نیست
در فنّ کمین حوصله ی دام شمایید!
گیرم که سحر رفته و شب دور و دراز است،
در کوچه ی خاموش زمان، گام شمایید
ایّام ز دیدار شمایند مبارک
نوروز بمانید که ایّام شمایید
تشکر کنندگان: aminb ، fatima96 ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، asher ، ProEngineer
ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﺣﮑﺎﯾﺘﯿـــﻪ ﮐــﻪ ﺁﺩﻡ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ
ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺤﮑﻢ ﻭﺍﯾﺴﺘﻪ، ﺷــُــﻞ ﻣﯿﺸﻪ ...
ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺭﻩ، ﮔﯿﺮ ﻣﯿﺪﻩ ...
ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺮﻑ ﺩﻟﺶ ﺭﻭ ﺑﺰﻧﻪ، ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ...
ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺰﻧﻪ، ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ...
ﺧﻼﺻﻪ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺁﺩﻡ، ﺗﻮ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ؛
ﯾﺎ ﻏﺎﯾﺒﻪ ﯾﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺎﺿﺮﯼ ﻣﯿﺰﻧﻪ !!!...
تشکر کنندگان: aminb ، fatima96 ، King Eagle ، puryapurya ، we are one ، faryas ، msr839 ، asher ، 2taha ، ProEngineer
(2015-03-28 ساعت 20:40)fatima96 نوشته:  

دقیقا منم خیلی واسه لیسانسم ذوق دارم دلم میخواد کلی روش سرمایه گذاری کنم که بتونم بورسيه تحصیلی بگیرم ولی بازم عشق من لاتاریه Big Grin

بعضیا هم هستن مطمئن هستن لاتاری قبول میشن از الآن دارن برنامه میریزن که بعد از قبولی و رفتن به امریکا اونجا پذیرشم بگیرن واسه ادامه تحصیل Shy
تشکر کنندگان: fatima96 ، puryapurya ، msr839 ، asher
(2015-03-28 ساعت 20:59)aminb نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 20:40)fatima96 نوشته:  

بعضیا هم هستن مطمئن هستن لاتاری قبول میشن از الآن دارن برنامه میریزن که بعد از قبولی و رفتن به آمریکا اونجا پذیرشم بگیرن واسه ادامه تحصیل Shy

واقعا؟ کیا؟ Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: puryapurya ، msr839
(2015-03-28 ساعت 20:42)ostokhan نوشته:  غزلی زیبا از حضرت مولانا

شعرخون شدی جناب کاتب Wink
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: puryapurya ، aminb ، ostokhan ، msr839

دادا شما برو به این لینک هرچی بخوای درباره تحصیل توی یو اس پیدا میکنی

ویزای دانشجویی و تحصیل در بلاد کفر
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: puryapurya ، aminb ، msr839 ، asher
به به داشی چطور متوری
داداش خواب دیدم دارم تو امریکا ساندویج می خورم
تشکر کنندگان: puryapurya ، aminb ، King Eagle ، msr839 ، ProEngineer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان