کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
اگه ی زمانی پولدار شدید ۲ تا سواحل روازدست ندید واقعا رویاییه
۱ سواحل کارایب ۲ ساحل موناکو

ان شالله که بروید
تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-28 ساعت 12:37)we are one نوشته:  یه سوال بچه ها :
اونایی که هیچ کسی رو تو آمریکا ندارند،آدرس گرین کارت رو کجا بدن؟
هر کی جواب بده بهش میگم مرسی Big Grin
آقا یه چیزی میخوام بگم :
این سوال آفیسرها بدجوری اعصابمو میریزه بهم: واسه چی میخوای بری آمریکا؟!!!
یکی نیست بهشون بگه شماها یعنی نمیدونید وضع مملکت ما چجوریه؟
حتما منتظرن سوتی بدیم Big Grin
ماشااله با فعالیتی که شما تو این سایت داری تا قبل از رفتن حتما چند تا رفیق درست درمون پیدا میکنی. منم ابتدا مثل شما بودم و کسی نمیشناختم ولی الان یکی دوتا آشنا اونجا دارم.
وظیفهء افسر اینه که درمورد زندگی گذشته و فعلی شما اطلاعات کسب کنه و تا حدودی از برنامه ریزی آیندتون باخبر شه، فراموش نکنید افسر کسیه که اجازه ورود میده. این سوال هم که برا چی میخوای بیای از همه پرسیده نمیشه، از من پرسید کار الانت چیه و بعد گفت تو آمریکا هم میخوای همین کارو داشته باشی؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، aminb ، we are one ، puryapurya
سلام
ایشالا تمامی دوستان منتظر امسال صفحه ای با عنوان has not been selected رو نبینن Smile
برای آدرس آمریکا
من خودم یکی از بچه های برنده سالهای قبل ک اونموقع آمریکا بودو پیدا کردم از همین مهاجرسرا و آدرسشو گرفتم
من یه سفرنامه خوندم ک یه بنده خدا آدرس یه آمریکاییرو داده بود ک اونجا آپارتمان اجاره میداده!
در هر حال شما برنده بشین ، ۲آ کنین تا موقع ارسال فرمتون من تو بلاد ک ف ر باشم میام خودم اینجا آدرسو براتون شعیر میکنم
در ضمن شما تا روز مصاحبه هم وقت دارید آدرس بدید یعنی اگه تو فرم ds260 ننوشتید نگران نباشین
گودلاک Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، aminb ، msr839 ، we are one ، puryapurya ، King Eagle ، 2taha
(2015-03-28 ساعت 01:39)aminb نوشته:  یه نصیحت دارم به ویژه واسه اونایی که سال اولشون هست
دوستان به قول دکتر کاملی به هیچ عنوان زندگیتون رو stop نگذارید
تا همین یک ماه پیش دوستانی بودن تو این تاپیک که کنکور داشتن اما درسشون رو بخاطر لاتاری!!!! ول کرده بودن!
احتمال قبولیتون تو لاتاری خیلی کمه. من خودم واقعاً اوقات فراغتم میام اینجا و به هیچ عنوان حاظر نیستم از کارای روزمره خودم بزنم برای حظور در این انجمن اما خیلیا رو دارم میبینم که دارن این کار رو انجام میدن و چوبشو هم خواهند خورد
بعضیا فک میکنن بودن در اینجا یعنی انرژی مثبت و همش حرف از انرژی مثبت و قدرت کائنات میزنن! اگه به انرژی مثبت بود من باید پارسال قبول میشدم چون پارسال شدیداً تو این خرافه مسخره و بی پایه غرق بودم! اما وقتی بعد از قبول نشدن چشمم باز شد فهمیدم که اعتقاد به قدرت کائنات!!!!! کفر به قدرت خداست.
خلاصه سرتون رو درد نیارم هر شخصی دوست داره بیاد اینجا اطلاعات عمومیشو بالا ببره و سرگرم باشه ام حواستون باشه یه وقت غرق در رویا نشید.
عاجزانه تمنا میکنم پست‌های این تاپیک رو بخونید برید جلو تا متوجه شید چی میگم:

http://www.mohajersara.com/thread-7017-page-443.html
واااااااااااااااااااااااااایییییی نگووووووو چقدر وحشتناک بود هیچ کس قبول نشده بود وااااااااااییییی کاش اگر خدایی نکرده خودم قبول نشدم دوستان قبول بشن حداقل واسه اونا خوشحال بشم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، bijan9 ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-27 ساعت 22:14)aminb نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  بچه ها خواهشا انقدر عکس نزارید بابا ترافیکمون رفت . طول میکشه صفحه لود شه. خب عزیزان این همه عکس رو لینک بدید هر کی خواست میره میبینه دیگه. لزومی نداره همه عکس ها اینجا گذاشته شه. پارسال مدیر تمام این عکسها رو اسپمینگ دونست و حذف شدن.
لینک بدید خدا رو خوش بیاد

استخوان من تک تک عکسا رو کم حجم کردم نگران نباش به فکرتون هستم دیگه سرعت اینترنتتون از خودم(128) که کمتر نیست. بعد از یه طرف دیگه شما باید عادت کنی فردا روزی تو آمریکا باید بیشتر از اینا واسه اینترنت هزینه کنی Wink

(2015-03-27 ساعت 21:34)pouya007 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 21:33)faryas نوشته:  [quote='ostokhan' pid='587961' dateline='1427475502']
-
*
-
هزارتا لایک هم کمه

راست میگه داشت اشک از چشام جاری میشد به زور خودمو نگه داشتم.

حالا تو به زور خودتو نگه داشتی من نتونستم الآن دارم میگربم
اووووخییییییییییی چه دوستان احساساتی داشتم و خبر نداشتم مثل اینکه این چند روز نبودم حسابی در نبودم اشک ریختین Big Grin آقای فرزاد اشک بچه هارو در نیار
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، aminb ، msr839 ، ostokhan ، puryapurya ، King Eagle
من دیگه از آب بندی درومدم ، دو دفعه جمله معروف has not been selected رو مشاهده کردم ، دفعه اول که اصلا یادم نمیره !!! همچین خورد تو برجکم که تا 1 ماه دپرس بودم ، دفعه دوم کمتر حالم گرفته شد ! این دفعه اصلا عین خیالمم نیست ، اگه قبول شدم که دست دولت آمریکا درد نکنه اگر هم نشدم که من شانسمو امتحان کردم چیزی رو از دست ندادم به هر حال قسمت نبوده ، ولی سال دیگه صد در صد از ترکیه یا شاید هم روسیه ثبت نام می کنم چون دیگه محاله که تو این مملکت گل و بلبل و سنبل بمونم ، 26 سال عمرم اینجا هدر رفت و هیچی نشدیم ، بریم اونجا شاید یه اتفاقی بیوفته !!!!!!!!
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، fatima96 ، aminb ، msr839 ، bijan9 ، faryas ، ostokhan ، puryapurya ، King Eagle ، we are one ، 2taha
هوررررا من برنده شدم
دیشب یه ایمیل برام اومد که گفت من تو لاتاری برنده شدم!!!!!
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من نمیدونم اینجور ایمیلا اسپمه و ویروسی و فقط شما میدونین! Big Grin Big Grin
فشار زیاده شما به بزرگی خودتون ببخشید Big Grin
<3 سلامتی همه بلند پروازای عشق امریکا <3
تشکر کنندگان: aminb ، fatima96 ، msr839 ، pouya007 ، asher ، puryapurya ، King Eagle ، we are one ، kuwait ، ProEngineer
San Antonio River Walk
واقع در شهر San Antonio ایالت تگزاس

یه جای خیلی رمانتیک برای اونایی که یه همدم دارن، واسه ما که هیچی Sad

[عکس: r3vscbj6rqmb73mcztd5.jpg]

[عکس: ued7u5sxd76nl9any0u0.jpg]
(2015-03-28 ساعت 12:37)we are one نوشته:  یه سوال بچه ها :
اونایی که هیچ کسی رو تو آمریکا ندارند،آدرس گرین کارت رو کجا بدن؟
هر کی جواب بده بهش میگم مرسی Big Grin
آقا یه چیزی میخوام بگم :
این سوال آفیسرها بدجوری اعصابمو میریزه بهم: واسه چی میخوای بری آمریکا؟!!!
یکی نیست بهشون بگه شماها یعنی نمیدونید وضع مملکت ما چجوریه؟
حتما منتظرن سوتی بدیم Big Grin

سلام
وی ار وان عزیز
دو راه داری
1- از خدمات ایمیگرنجل استفاده کنید
2- برید تو تاپیک اون شهری که میخاید برید و اونجا درخواست کمک کنید .اگه کسی پیدا شد و بتونید اعتماد کنید. این روشم خوبه
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، we are one ، ostokhan ، asher ، puryapurya ، King Eagle
(2015-03-28 ساعت 16:35)aminb نوشته:  
San Antonio River Walk

[عکس: r3vscbj6rqmb73mcztd5.jpg]

[عکس: ued7u5sxd76nl9any0u0.jpg]

آقا همدم دیگه کیه لاتاری برنده بشم همدمم خود به خود جور میشه
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، pouya007 ، asher ، puryapurya
(2015-03-28 ساعت 16:50)fatima96 نوشته:  [quote='aminb' pid='588176' dateline='1427544334']
[align=center]San Antonio River Walk

..
..

آقا همدم دیگه کیه لاتاری برنده بشم همدمم خود به خود جور میشه

فاطیما یعنی میگی دیگه خیالم راحت باشه؟
اصلاً یا همدمی می‌یابم یا همدمی میسازم Tongue
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، fatima96 ، asher ، puryapurya ، msr839
موناکو vs کاراییب

[][عکس: rgrs_images_(4).jpg][/]
[عکس: n6e_download_(1).jpg]