کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
بنده سریعا اقدام به طلاق میکنم Big Grin
[/quote]
عزیزم اونی که ویزا داره خانومه نه شما
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: King Eagle ، aminb ، asher ، msr839
(2015-03-28 ساعت 12:15)hedyhoney نوشته:  عزیزم اونی که ویزا داره خانومه نه شما

راس میگیا پس وسط کنسولگری لخت میشم سینه میزنم Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: aminb ، asher ، puryapurya ، 2taha ، msr839
آهان پس اگر خانوم ویزا بگیره و به شما نرسه انگار که رفتی آمریکا ولی بدون مهاجرت(ای کلک)
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: King Eagle ، aminb ، asher ، puryapurya ، msr839
یه سوال بچه ها :
اونایی که هیچ کسی رو تو آمریکا ندارند،آدرس گرین کارت رو کجا بدن؟
هر کی جواب بده بهش میگم مرسی Big Grin
آقا یه چیزی میخوام بگم :
این سوال آفیسرها بدجوری اعصابمو میریزه بهم: واسه چی میخوای بری آمریکا؟!!!
یکی نیست بهشون بگه شماها یعنی نمیدونید وضع مملکت ما چجوریه؟
حتما منتظرن سوتی بدیم Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، faryas ، asher ، aminb ، pouya007 ، puryapurya ، msr839 ، ProEngineer
(2015-03-27 ساعت 22:53)alireza_guitar نوشته:  من و حوض آب یخ!
دوستان عزیزم سلامی دوباره
بالاخره خواهرم بعد از یک سااال استرس و نگرانی، ویزای ورود به آمریکاشو از ارمنستان گرفت و شوهرش اف بی ای چک خورد.
با رفتن این یکی خواهرم علنا بنده به جمله ی معروفه " علی می مونه و حوضش " پیونده خاصی خوردم!
با آرزوی قبولی برای تمام دوستان نیازمند.
یا حق

تبریک میگم به شادی و سلامتی
به امیدخدا دومادتون و خودتون هم بزودی به خونوادتون می پیوندید
دوستان برا همدیگه دعا کنید
به امیدخدای مهربون اکثر دوستان این تایپیک ویزای یکضرب بگیریم به شادی و سلامتی به امیدخدا
تشکر کنندگان: asher ، aminb ، pouya007 ، puryapurya ، 2taha ، msr839 ، bijan9 ، alireza_guitar
[عکس: vk3zcaxhf2z3_t.jpg]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: we are one ، asher ، aminb ، pouya007 ، puryapurya ، 2taha ، msr839 ، bijan9 ، farzad021
(2015-03-28 ساعت 01:52)abas_kashan نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 01:44)aminb نوشته:  یعنی میخوای 1 تومن بیشتر هزینه کنی که با چشم آبیا همسفر شی؟
دس خوش داری بابا Big Grin
بهترین انتخاب در حال حاضر این شرکت است و بس ، در رابطه با هزینه فکر نکنم صد دلار صرفه جویی در برابر تحمل صدای بچه هایی که از ته تا اول راهرو میدونو و زجه بچه شیر خوار و بوی تعفن و تند فلفل هزینه ای باشه + زمان مسافرت (یک ساعت اضافه آنقدر زجر اوره که نمیتونی فکرشو بکنی تجربه داشتم برای مالزی)
بله آقای عباس منم تا حدودی تحقیق کردیم این شرکت هواپیمایی گزینه ی ی خوبیه...
تشکر کنندگان: asher ، aminb ، msr839 ، abas_kashan ، we are one
[quote='hedyhoney' pid='588087' dateli
دوستان متاهل و متعهد توجه کنند:
اگه رفتی سفارت عمه ریکا بعد دیدی ویزای خانوم خورده و ویزای شما نخورده ه ه ه چه کار میکنی؟
الف) دو دستی میزنم توی سرم و لعنت میفرستم به اف بی آی چک
ب)سریع بلیت خانوم و ردیف میکنم و میگم:برو هانی من زودی میام(تقریبا 2الی 3 سال)
ج)سریعا پاسپورت خانوم ضبط میشه و تا اطلاع ثانوی خددددا نگهدار
د)جای خالی را پر کنید:من سریع ........
[/quote]

منونامزدم که هنوزم عقد نکردیم! اگه خدا بخاد اگ من ویزا بگیرم مطمعنا منتظرش میمونم اونجا و تمام تلاشمو میکنم تا اون بیاد زندگی خوبی جموجور کنم اونجا
برامون دعا کنید.
به امیدخدا هممون برنده بشیمو بهمدیگه خبرخوشو بدیم و ویزای یکضرب بگیریم. به امیدخدای مهربونSmile
تشکر کنندگان: asher ، aminb ، hedyhoney ، King Eagle ، pouya007 ، puryapurya ، faryas ، msr839 ، fatima96 ، ziba62ka
(2015-03-28 ساعت 12:45)لیلا... نوشته:  منونامزدم که هنوزم عقد نکردیم! اگه خدا بخاد اگ من ویزا بگیرم مطمعنا منتظرش میمونم اونجا و تمام تلاشمو میکنم تا اون بیاد زندگی خوبی جموجور کنم اونجا
برامون دعا کنید.
به امیدخدا هممون برنده بشیمو بهمدیگه خبرخوشو بدیم و ویزای یکضرب بگیریم. به امیدخدای مهربونSmile

شما به امید خدا به نامتون دربیاد میتونید با نامزدتون ازدواج کنید و مدارک ایشون رو هم بفرستین تا احیانا هردوتون ویزا بگیرین به امید خدا

تشکر کنندگان: aminb ، asher ، pouya007 ، puryapurya ، msr839
.....amazing Grand Canyon water falls are expecting you

[عکس: htc71v8aqkihqyu9v3lr.jpg]
تشکر کنندگان: King Eagle ، asher ، pouya007 ، puryapurya ، 2taha ، azadeh.mohamad ، ostokhan ، msr839 ، لیلا... ، we are one ، bijan9 ، DELPHI5 ، ProEngineer
(2015-03-28 ساعت 12:45)لیلا... نوشته:  [quote='hedyhoney' pid='588087' dateli
دوستان متاهل و متعهد توجه کنند:
اگه رفتی سفارت عمه ریکا بعد دیدی ویزای خانوم خورده و ویزای شما نخورده ه ه ه چه کار میکنی؟
الف) دو دستی میزنم توی سرم و لعنت میفرستم به اف بی آی چک
ب)سریع بلیت خانوم و ردیف میکنم و میگم:برو هانی من زودی میام(تقریبا 2الی 3 سال)
ج)سریعا پاسپورت خانوم ضبط میشه و تا اطلاع ثانوی خددددا نگهدار
د)جای خالی را پر کنید:من سریع ........

منونامزدم که هنوزم عقد نکردیم! اگه خدا بخاد اگ من ویزا بگیرم مطمعنا منتظرش میمونم اونجا و تمام تلاشمو میکنم تا اون بیاد زندگی خوبی جموجور کنم اونجا
برامون دعا کنید.
به امیدخدا هممون برنده بشیمو بهمدیگه خبرخوشو بدیم و ویزای یکضرب بگیریم. به امیدخدای مهربون:)

عشق وعاشقی بیخیال ....نامزد ولش کن ...خودت جونتو بردار برو ......تنهایی در رو .... جونتو نجات از اینجا ..Big GrinBig GrinBig Grin

شوخی کردم عشق و عاشقی رو پای هیچی نزا حتی اگه نتونستی ویزا بگیری .....عشق مقدس تر از دستهایی که کمک میکنند

وای خدا جمله کورش کبیر زیر سوال بردم !!!!
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، pouya007 ، لیلا... ، asher ، puryapurya
ممنونم دوستای خوبوعزیز
دعا کنید منم برا همتون دعا میکنم خبرای خوب خوب بهمدیگه بدیم.
توکل به خدای مهربون.
تشکر کنندگان: 2taha ، pouya007 ، aminb ، asher ، msr839 ، puryapurya ، King Eagle ، DELPHI5 ، javadgorgani
دوستان لطفا از نقل قول پرهیز ویا انرا کوتاه کنید برای تشکرهم فقط از دگمه تشکر استفاده نمایید تا صفحه ها طولانی نشوند .
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، asher ، msr839 ، farzad021 ، puryapurya ، King Eagle ، 2taha
(2015-03-28 ساعت 14:19)abas_kashan نوشته:  قسمت دوم راهنمای سفر به آستین که هتل و فرودگاه بود آماده کرده بودم دیدم انقدر مخالف نظر بنده است بایگانی شد Smile

من شخصیتی دارم حاضر نیستم بابت مبلغ از امکانات و رفاه خودم بزنم که این با مهاجرت سازگاری نداره

وقتی من میرم آمریکا باید سفر اولم تا همیشه یادم بمونه و اونو با زیبایی هاش به یاد بیارم بعد 5 سال با همون شرکتم برگردم
هرکی مخالفت هست من موافقت هستم برا من بزار ...بدخواتو نبینم .....بزار درباره استین وگرنه داد میزنم .....دلوو نشکن بزار
تشکر کنندگان: abas_kashan ، pouya007 ، asher ، msr839 ، puryapurya
کاربران در حال بازدید این موضوع: reyhaneh_h
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022