کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
مرسی داداش نیما ،فدایی داری فدایی
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، asher ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-03-28 ساعت 23:13)pouya007 نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 22:53)aminb نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 22:45)faryas نوشته:  خوشا به حال کسی که اونور ی فامیل نزدیک داشته باشه و برنده بشه یا اینکه پولدار باشه برنده بشه

من که جز هیچکدوم نیستم پس اگه قبول هم بشم ۵ سال چوب خوری سنگینی خواهم داشت ..

هرکی وضیتش مثل منه ...ان شالله موفق بشه

آمریکا پر از گرگ ...از ملیت های مختلف ...گرگ از لحاظ تحصیلات و زرنگی و پولداری ...

باید به جنگ تمام عیار برید ....این همه بیخانمان و وضیت بیکاری اونجا و رقابت و ....

آمریکا مثل ی سراب ولی ...

هرکی برنده شد خدا براش بخیر بگذرونه .....امین
شما میگی فامیل نزدیک من فامیل دور هم ندارم
بیشتر کسانی که شرایط من و شما رو دارن قبل از رفتن یه همسفر مثل خودشون پیدا میکنن که اونجا تنها نباشن و این تنها نبودن خیلی بهشون کمک میکنه. البته خدا هم که همیشه کنارمونه

نگران نباشین دوستان اگه برنده شدیم باهم میریم لس آنجلس!Big Grin
البته نمیدونم مقصد faryas جان کجاست!Shy

داش من لس آنجلس هستم رو من حساب کن یه خونه شریکی میگیریم
اگه پایه باشی یه کاسبی هم شریکی راه میندازیم
تشکر کنندگان: faryas ، fatima96 ، asher ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 01:11)aminb نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 23:13)pouya007 نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 22:53)aminb نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 22:45)faryas نوشته:  

داش من لس آنجلس هستم رو من حساب کن یه خونه شریکی میگیریم
اگه پایه باشی یه کاسبی هم شریکی راه میندازیم

قصد ازدواج ندارم میخام درسمو ادامه بدم......

تو بزار اول ما قبول بشیم که میشیم ....که بشیم..
ک شتر در خواب بیند پنبه دانه .....
تریپ ناامیدی اومدم دوباره ....
تشکر کنندگان: aminb ، fatima96 ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
آمریکا پر از گرگ ...از ملیت های مختلف ...گرگ از لحاظ تحصیلات و زرنگی و پولداری ...

باید به جنگ تمام عیار برید ....این همه بیخانمان و وضیت بیکاری اونجا و رقابت و ....

[/quote]

دوست عزیز سلام faryas جان
احساس می کنم شما آمریکا و اتفاق های خوب و بد اونجا رو با کشورهای جهان سوم مقایسه می کنی!
مطمئنم که شما هم در جریان هستید، که اونجا اگر از لحاظ شما از لحاظ تحصیل گرگ باشه؛ هیچ وقت دیگران رو نردبان خودش برای پیشرفت قرار نمی ده... کارهاشون گروهیه...کلمات شما رو یا من بد برداشت کردم یا ....وضعیت بیکاریه اونجا رو با کشور خودت مقایسه کن!
وضعیت بی خانمانی رو!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، faryas ، fatima96 ، asher ، msr839 ، 2taha ، ostokhan ، pouya007 ، puryapurya ، ProEngineer
(2015-03-28 ساعت 23:57)faryas نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 23:49)King Eagle نوشته:  دوستانی که میخوان درباره موقعیت شغلیشون توی کشور هدف بدونن به این دو سایت سر بزنن خیلی بدرد بخوره

INDEED

MONSTER
دوستان تا مدرک از کشور آمریکا نداشته باشید دنبال کار تخصصی تحصیلی نگردید که مثل سراب و رویاست

البته اگه تجربه کار فنی دارید بگردید که مثل رویاست مثل نجاری وکاشی کاری اسفالت زنی یا... که تازه اونم دوره ۳ ماهه رو حتما اونور ببینید مدرک فنی رو بگیرید بعد تازه دنبال کار برید ....

در کل ایرانی ندیدم بره اونور موفق باشه مگه اینکه خیلی گرگ بارون دیده باشه......البته موفقیت منظورم رویایی بودن ولی رفاه و اسایش همه دارند اونور

ببین فریاس عزیز
تو امریکا از شما تخصص میخوان اینکه میبینی اون کسی که مدرک ایرونی داره راحت کار گیرش نمیاد چون تخصص نداره رفته چهار تا فرمول حفظ کرده امتحان داده مدرک گرفته شده مهندس. اونجا خیلی وقتا اصلاً ازت نمیپرسن چه مدرکی داری فقط میگن چقد سابقه داری و چقد کار بلدی و تو مصاحبشون فقط سوالات تخصصی ازت میپرسن(حالا بماند بعضی رشته های حساس براشون مهمه کجا درس خوندی اما من به صورت کلی عرض میکنم). مشکل عمده ایرانیا هم همین نداشتن تخصص هست طرف با یه پارتی چیزی رفته اینجا سر یه کار پشت میز نشینی خب معلومه اونجا به مشکل میخوره مشکل دیگه هم زبان هست که خیلی از دوستانی که تخصص دارن واقعاً زبانشون ضعیفه. اما من ندیدم کسی تخصص داشته باشه زبانشم خوب باشه و اونجا کار گیرش نیومده باشه.
تشکر کنندگان: King Eagle ، faryas ، we are one ، msr839 ، ostokhan ، hedyhoney ، pouya007 ، bijan9 ، asher ، kuwait ، puryapurya ، ProEngineer
آقا یه چیز جالب تو این انجمن هست هر وقت میبینم خندم میگیره
هر وقت یه شخصی از ما یه پست بزاره و توی اون پست به فارسی بنویسه kasi یا مثلاً بنویسه kas اون کلمه خودکار تبدیل میشه به "ایوا" که نمیدونم یعنی چی پس شما اگه به فارسی بنویسد har kas تبدیل میشه به "هرایوا"
هه هه خیلی خنده داره البته من حدس میزنم دلیلش چیه و باز بیشتر و بیشتر میخندم
:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بنابراین اگه میخواین کلمات پستی که میگزارین به هم نریزه هر وقت میخواین بنویسین kasi به جاش بنویسید شخصی
تشکر کنندگان: King Eagle ، faryas ، fatima96 ، we are one ، msr839 ، bijan9 ، asher ، kuwait ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 01:24)aminb نوشته:  اگه میخواین کلمات پستی که میگزارین به هم نریزه هر وقت میخواین بنویسین kasi به جاش بنویسید شخصی
سرهم اگر نوشته بشه مشکلی نداره، هرکسی
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: faryas ، msr839 ، asher ، aminb ، puryapurya
من الان یکسال تو مهاجر سرا دنبال معنی کلمه هر کس بودم دست درد نکنه ...بالاخره فهمیدم معنی نداره !!!
تشکر کنندگان: moxtar88 ، msr839 ، azadeh.mohamad ، asher ، kuwait ، aminb ، milade ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 00:28)ostokhan نوشته:  someonelikeyou کجا هستش بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

از وقتی که تصادف کرد و اربگ ماشینش بیرون زد و خسارت دید کم پیدا شده

دلمون برای سفرنامه هاش تنگیده

آره دادا فرزاد منم تو فکرش بودم امیدوارم حالش خوب باشه و بیاد بنویسه قول میدم واسه اون دختره چشم سفید مو بلند هم اذیتش نکنم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: msr839 ، ostokhan ، pouya007 ، asher ، aminb ، puryapurya ، someonelikeyou
(2015-03-29 ساعت 01:24)aminb نوشته:  آقا یه چیز جالب تو این انجمن هست هر وقت میبینم خندم میگیره
هر وقت یه شخصی از ما یه پست بزاره و توی اون پست به فارسی بنویسه kasi یا مثلاً بنویسه kas اون کلمه خودکار تبدیل میشه به "ایوا" که نمیدونم یعنی چی پس شما اگه به فارسی بنویسد har kasi تبدیل میشه به "هرایوا"
هه هه خیلی خنده داره البته من حدس میزنم دلیلش چیه و باز بیشتر و بیشتر میخندم
:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بنابراین اگه میخواین کلمات پستی که میگزارین به هم نریزه هر وقت میخواین بنویسین kasi به جاش بنویسید شخصی

خخخخخخخخخ اتفاقا منم همش دلم ميخواست اینجوری بشه نمیدونم چه دردیه که دوست دارم بنویسم هر کسی که اینجوری بشه
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya
ببین وقتی خدا بخواد آدم ضایع کنه مهاجر سرا و غیر مهاجر سرا نمیشناسه شانس من اینباره نشد
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 02:44)fatima96 نوشته:  ببین وقتی خدا بخواد آدم ضایع کنه مهاجر سرا و غیر مهاجر سرا نمیشناسه شانس من اینباره نشد
شیطون اخرش (ی) نزار تا جادوشو ببینی !!!
تشکر کنندگان: msr839 ، fatima96 ، pouya007 ، asher ، aminb ، puryapurya
کاربر king eagle خدایی بیمعرفتی نکن ...قول ندادی تماس صوتی برقرار کنیم چی شد پس ؟!؟!؟!؟!؟!

محتاج کمک هستم اما چرا عایا تو ....کمک نمیکنی منتظرما .....
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، aminb ، King Eagle ، puryapurya
پیانو از یک نوازنده معروف امریکایی

http://uplod.ir/lv2en46dwj8y/1beba3cb3ef...98.mp4.htm
تشکر کنندگان: we are one ، msr839 ، pouya007 ، asher ، aminb ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته:  خدایی خوشم میاد از کاربر msr 839 خیلی صادقانه ..اصلا کار به هیچ چیز نداره ...بدون شیله پیله ....هرکی هرچی نوشت میاد لایک میکنه ....مثل بچه خوب اکثرا هم ساکته

اورین ...قول میدم تو امثال قبولی

ولی هر دری وری نوشتم ...خودت لایک کردی فقط!! تو تنهاییام تو بودی ..ایول

سلام داداشم
من از نوع نوشتنت خوشم مياد داداش
صادقانه مينويسي هميشه
می گذرد ...
تشکر کنندگان: faryas ، hedyhoney ، fatima96 ، pouya007 ، asher ، aminb ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان