کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-29 ساعت 04:09)faryas نوشته:  کاربر king eagle خدایی بیمعرفتی نکن ...قول ندادی تماس صوتی برقرار کنیم چی شد پس ؟!؟!؟!؟!؟!

محتاج کمک هستم اما چرا عایا تو ....کمک نمیکنی منتظرما .....

دادا من شرمندتم ولی اگه جای من بودی گلایه نمیکردی.من عید ندارم همش دارم روی پایان نامم کار میکنم.قصدم جواب ندادن به شما نیست وقت نمیکنم بیام نهایت وقت من بشه روزی 1ساعت که اونم همش به پای عید دیدنی میگذره از طرف دیگه هروقت با لاین و وایبر تماس میگیرم گوشیم یا قاطی میکنه یا شدیدا داغ میکنه
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: aminb ، fatima96 ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 13:01)faryas نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 12:35)bijan9 نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 23:49)King Eagle نوشته:  دوستانی که میخوان درباره موقعیت شغلیشون توی کشور هدف بدونن به این دو سایت سر بزنن خیلی بدرد بخوره

INDEED

MONSTER

خیلی جالب بود
میدونم که سایت های زیادی هست برای کاریابی
اما وقتی تو همین دوتا چندتا کاری که بلدمو سرچ کردم، نتایج فوق العاده بود!!! قلبم آروم گرفت.
دمت گرم
اصلن قابل مقایسه با ایران نیست!!! سایت کاریابی تو ایران یه جور مسخره بازی!
من لیسانس حسابداری دارم و دو سالی کمو بیش کار کردم. سرچ درمورد شغل حسابداری که آمارش وحشتناکه اصلن نمیشه شمردشون!!! اما یه شغل اپراتور دوربین فیلمبرداری رو سرچ کردم این آمار هم خیلی جالب بود!!! کلی فرصت شغلی دراین باره وجود داره، واقعا غصم میگیره وقتی میخوام با ایران خودمون مقایسه کنم، تو ایران تقریبا هیچ شغل آزادی درخصوص فیلمبرداری وجود نداره.
ایران به این بزرگی، این عظمت اینهمه منابع و سرمایه معلوم نیست کدوم گوری میره Sad
من دقیقا وضیتم عین خودته ...فقط اینکه اونجا شما حتما برا حسابداری pca بگیری و ی مدرک تحصیلی از اونجا و اشنایی کامل با قوانین مالیاتی هر ایالت ولایت .....

اما من اینجا پدرمو دراوردن شرکتای حسابرسی ابدارچی هم قبولم نمیکنند ...اولش که باید مفتی کارکنی بعدم حقوق اداره کار ! میگن نیرو نمیخاییم اوضاع مملکت خرابه و کلا ی وضعی که اصلا خوشم نمیاد دیگه تو جهنم باشم ....

ایران درستی نمیشه پولدار شد...

اینجا اگر یه پارتیه گنده اون بالای های شرکتت نداشته باشی
اولش ازت خوب استفاده میکنن بعد خیلی راحت میندازنت بیرون
خیلی از جوونا هستن که به خاطر بیمه و این چیزا ماه ها بدون حقوق هم سر میکنن
نمونشو تو آشناها داریم که حسابی کلاه سرش رفت یه مدت طولانی واسه یه شرکت کار کرد بعد کم کم حقوق قطع شدو بعد چندماه دربدری الان برگشته رامسر
موبایل فروشی زده
یا یکی از فامیلامون واسه شرکت گاز کارمیکنه الان 6 ماهه حقوق نگرفته تازه فهمیده که اون وسطا 5 ماه پول بیمشم ندادن!
دخترعموم تو اداره بیمست میگه مجبورن بدن!!!!!
اینم جواب اداره بیمه
آخه کی مجبورشون میکنه!!!!! کدوم قانون، کدوم کشک
ولش داداش ایشالله هردومون آمریکاییم
یا علی
تشکر کنندگان: King Eagle ، faryas ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 12:35)bijan9 نوشته:  من لیسانس حسابداری دارم و دو سالی کمو بیش کار کردم. سرچ درمورد شغل حسابداری که آمارش وحشتناکه اصلن نمیشه شمردشون!!! اما یه شغل اپراتور دوربین فیلمبرداری رو سرچ کردم این آمار هم خیلی جالب بود!!! کلی فرصت شغلی دراین باره وجود داره، واقعا غصم میگیره وقتی میخوام با ایران خودمون مقایسه کنم، تو ایران تقریبا هیچ شغل آزادی درخصوص فیلمبرداری وجود نداره.
ایران به این بزرگی، این عظمت اینهمه منابع و سرمایه معلوم نیست کدوم گوری میره Sad

داداش پس من چی بگم؟ وقتی توی ایران برای من کاری نیست اگرم باشه 500هزار تومن درماهه و اونجا حداقل 4000هزار دلار درماه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، puryapurya ، bijan9 ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 13:09)King Eagle نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 04:09)faryas نوشته:  

دادا من شرمندتم ولی اگه جای من بودی گلایه نمیکردی.من عید ندارم همش دارم روی پایان نامم کار میکنم.قصدم جواب ندادن به شما نیست وقت نمیکنم بیام نهایت وقت من بشه روزی 1ساعت که اونم همش به پای عید دیدنی میگذره از طرف دیگه هروقت با لاین و وایبر تماس میگیرم گوشیم یا قاطی میکنه یا شدیدا داغ میکنه
داری زیر و رو میکشی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-28 ساعت 22:20)pouya007 نوشته:  دوستان نکات زندگی برای افراد تازه وارد به آمریکا:
ایشالا برندگان امسال استفاده کنن.
به زبان انگلیسی هست. کلا این سایت درمورد سبک زندگی آمریکاییه و خیلی جالبه.

دستت درد نکنه مختصر و مفید بود. وقت کنم تیکه تیکه ترجمشو میگذارم همینجا
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، msr839 ، puryapurya ، asher ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 13:19)faryas نوشته:  داری زیر و رو میکشی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

والا ما خو نگرفتیم چیشی میگوی TongueTongueTongue

تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، puryapurya ، asher ، 2taha
(2015-03-29 ساعت 13:23)King Eagle نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 13:19)faryas نوشته:  داری زیر و رو میکشی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

والا ما خو نگرفتیم چیشی میگوی TongueTongueTongue
یعنی اجازه میدی قانع نشم .....
شوخی کردم ... بیخیال
تشکر کنندگان: King Eagle ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، asher
(2015-03-28 ساعت 21:49)we are one نوشته:  بچه ها،کشورهای دیگه هم مثل ما سایت دارن واسه مهاجرت یا فقط ما داریم؟
یعنی مثلا اگه داشته باشن بد نیست بریم ببینیم چی دارن میگن،برنامه شون واسه رفتن به آمریکا چیه،آیا اونا هم مثل ما فکر میکنن یا نه.
آیا اونا هم مثل ما شمارش معکوس واسه لاتاری دارن یا نه؟
شاید اونا یه راه هایی رو بلد باشن که ما بلد نیستیم.
به نظرم میتونیم اطلاعات خوبی ازشون بدست بیاریم Cool
باز کارآگاه بازیم گل کرد Big Grin
چه پیشنهاد خوبی منهم موافقم کلی دوستان باکلاس و level بالا میتونیم از کشورهای بنگلادش, جزایر سلیمان ,برونئی ,سریلانکا,برمه,نپال,هند,پاکستان,گینه نو,ترینیدات و توباگو ,بورکینافاسو پیدا کنیم که میتونند تو آمریکا بدردمون بخورند.
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، asher ، 2taha ، bijan9
سبک زندگی امریکایی
قسمت اول: روابط خانوادگی

مفهوم خانواده در کشور امریکا در مقایسه با سایر کشورها همچون هند، مفهومی متفاوت است. بیشتر خانواده‌های امریکایی شامل یک پدر و تعداد 1 الی 3 فرزند می‌شوند. در بیشتر خانواده‌های امریکایی کار کردن پدر و مادر به صورت تمام وقت در زمانی که فرزندشان در مدرسه و یا موسسه‌های نگهداری از کودک هستند امری رایج محسوب می‌شود. بسیاری از خانواده‌های امریکایی شامل فقط یک نفر پدر یا مادر و یک نفر فرزند هستن که می‌تواند نتیجه یک طلاق یا عدم ازدواج شخصی باشد(توضیح: در امریکا بسیاری هستند که ازدواج نمیکنن به هر دلیلی اما میخوان بچه دار بشن و از راه هایی که خارج از حوصله این بحث هست بچه دار میشن).
در بیشتر خانواده‌ها به محض اینکه فرزند از مقطع دبیرستان فارغ تحصیل شد خانه(پدری) را ترک کرده و هدایت یک زندگی کاملاً مستقل را در دست میگیرد.
بیشتر خانواده‌ها فارغ از اینکه (هر عضو خانواده) کجا هستند برای جشن گرفتن مراسم خانوادگی همچون عروسی‌ها، جشن تولدها، کریسمس‌ها، جشن اتحاد مجدد(توضیح: در این جشن خانواده‌هایی که از هم دور هستند و به نوعی جدا افتادن از هم تو یه روز خاص دور هم جمع میشن تا باز به هم نزدیکتر بشن) و سایر جشن‌ها دور هم جمع می‌شوند.

در کشور امریکا پدر و مادر یک شخص بزرگسال به خانواده اولیه خود وابسته و یا جزئی از آن محسوب نمی‌شوند.
بسیار از مردم به دفعات ازدواج میکنند و طلاق میگیرند و حتی فرزندانی خارج از چارچوب خانواده دارند(فرزند نامشروع). روابط در خیلی از موارد به نوعی گیج کننده هستند به طوریکه شنیدن عبارت‌هایی همچون اون زن بابامه(لزوماً مادرش نیست) یا اون دوست پسر مامانمه یا این بابای بچمه(لزوماً شوهرش نیست) جملاتی کاملاً مرسوم هستن.
-----------------
قسمت بعدی: آن تایم بودن امریکایی‌ها(به زودی)
با تشکر از pouya007 برای معرفی مقاله
اگر عجله دارید کل مقاله رو میتونید از این لینک مطالعه بفرمایید
امیدواران عزیزم سلام
یه خاطره کوچیک...

سال پیش اول می بود!
طبق معمول جمله ی not been... رو دیدم... و طی همون روز دامادمون منو دید و با حالت تمسخر گفت: من که گفته بودم تمام این چیزا الکی هست و دلتو به چیزی که از ریشه کلکه خوش کردی!!!!
دو سه روز بعد صبح پاشدم برم سرکار،
به موبایلم نگاه کردم...پوریا دوستم اس ام اس داده بود و گفته بود: علی از لاتری ایمیل اومده و نوشته نتایج اشتباه بوده و دوباره چک کنید!
پیش خودم گفتم: ایمیل های الکی و سرکاریه...
ولی باز سر زدم...
همه افراد رو چک کردم...
با چشمان خوابالو ساعت 6 صبح ...در کمال ناباوری اسم خواهرم رو جزو قبولی ها دیدم.
دست و پام میلرزید.
همون 6 صبح رفتم در واحدشون و سراسیمه خبر رو دادم....
خلاصه از اون خاطره یک سال گذشته و داماد ما به این نتیجه رسید که لاتری الکی نیست.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: tabim4 ، fatima96 ، JOOOJOOO ، pouya007 ، kuwait ، puryapurya ، aminb ، asher ، rezijon ، we are one ، 2taha ، bijan9 ، King Eagle ، ostokhan ، ProEngineer
(2015-03-29 ساعت 14:02)alireza_guitar نوشته:  امیدواران عزیزم سلام
یه خاطره کوچیک...

سال پیش اول می بود!
طبق معمول جمله ی not been... رو دیدم... و طی همون روز دامادمون منو دید و با حالت تمسخر گفت: من که گفته بودم تمام این چیزا الکی هست و دلتو به چیزی که از ریشه کلکه خوش کردی!!!!
دو سه روز بعد صبح پاشدم برم سرکار،
به موبایلم نگاه کردم...پوریا دوستم اس ام اس داده بود و گفته بود: علی از لاتری ایمیل اومده و نوشته نتایج اشتباه بوده و دوباره چک کنید!
پیش خودم گفتم: ایمیل های الکی و سرکاریه...
ولی باز سر زدم...
همه افراد رو چک کردم...
با چشمان خوابالو ساعت 6 صبح ...در کمال ناباوری اسم خواهرم رو جزو قبولی ها دیدم.
دست و پام میلرزید.
همون 6 صبح رفتم در واحدشون و سراسیمه خبر رو دادم....
خلاصه از اون خاطره یک سال گذشته و داماد ما به این نتیجه رسید که لاتری الکی نیست.
من امیدوارم اگر خدایی نکرده خودم قبول نشدم شما قبول بشی واقعا بده که همه خانواده اونجان و شما اینجا منتظر جواب لاتاری انشاءالله برنده میشین
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya ، aminb ، asher ، rezijon ، 2taha ، DELPHI5 ، King Eagle ، ostokhan
سلام دوستای گلم، دوباره اومدم...
فکر کنم دیگه دارم پیر گروه میشم از تاریخ عضویتم باید کم کم خجالت بکشم!
Big Grin
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: abas_kashan ، fatima96 ، pouya007 ، alireza_guitar ، kuwait ، msr839 ، puryapurya ، faryas ، aminb ، we are one ، asher ، rezijon ، 2taha ، bijan9 ، King Eagle ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 11:00)we are one نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته:  خدایی خوشم میاد از کاربر msr 839 خیلی صادقانه ..اصلا کار به هیچ چیز نداره ...بدون شیله پیله ....هرکی هرچی نوشت میاد لایک میکنه ....مثل بچه خوب اکثرا هم ساکته
دقیقا همینطوره Smile
من ایشون رو از زمانی که با هم در سایت دی وی لاتاری بودیم میشناسم.
البته نام کاربری من توی اون سایت یه چیز دیگه بود ولی ایشون توی اون سایت هم واقعا کاربر خوبی بود و تمام پست ها رو تشکر میکرد.
میگن خدا خوب ها رو میچینه....خیلی دوست دارم ایشون ایندفعه برنده بشن و از خوشحالیشون ما هم خوشحال بشیم Wink

ممنونم دوست قديمي و بزرگوارم
ياد اون قديما بخير
چقدر زود گذشت
به ياري خدا اميدوارم هر چيزي كه خيره براي هممون پيش بياد
اگه خير و منفعت ما در قبوليه انشالله همگي قبول بشيم
هميشه راضي هستم به رضاي خدا
می گذرد ...
تشکر کنندگان: fatima96 ، pouya007 ، alireza_guitar ، faryas ، puryapurya ، aminb ، we are one ، asher ، rezijon ، 2taha ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 14:53)JOOOJOOO نوشته:  سلام دوستای گلم، دوباره اومدم...
Big Grin

نفرمایید مهاجرسرا به بزرگانی مثل شما نیاز داره!
شما نباشین کی ما کوچیکترها رو راهنمایی کنه و هوامونو داشته باشه؟!
Smile
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، JOOOJOOO ، msr839 ، faryas ، puryapurya ، aminb ، asher ، someonelikeyou ، 2taha ، King Eagle
(2015-03-29 ساعت 15:00)pouya007 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 14:53)JOOOJOOO نوشته:  سلام دوستای گلم، دوباره اومدم...
Big Grin

نفرمایید مهاجرسرا به بزرگانی مثل شما نیاز داره!
شما نباشین کی ما کوچیکترها رو راهنمایی کنه و هوامونو داشته باشه؟!
Smile

داداش گلم ما هنوز خودمون کوچیکیم نیاز به راهنمایی داریم! Smile
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: pouya007 ، alireza_guitar ، fatima96 ، msr839 ، asher ، rezijon ، 2taha ، King Eagle

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان