کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-28 ساعت 22:11)mhd.s0921 نوشته:  [emoji17] [emoji18] [emoji19] [emoji20] [emoji30] [emoji31] [emoji25]

چرا اولین ارسال پستتان را با گریه شروع کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Smileبخند تا دنیا بروت بخنده
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، asher ، kuwait ، aminb ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 09:03)msr839 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته:  

سلام داداشم
من از نوع نوشتنت خوشم مياد داداش
صادقانه مينويسي هميشه
وسوسم میکنی دوباره صادقانه بنویسم برا بار ۷ ام اخراج بشما .... ی چند روزی اخراج نشدما !
تشکر کنندگان: msr839 ، fatima96 ، pouya007 ، asher ، aminb ، puryapurya
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2taha
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته:  خدایی خوشم میاد از کاربر msr 839 خیلی صادقانه ..اصلا کار به هیچ چیز نداره ...بدون شیله پیله ....هرکی هرچی نوشت میاد لایک میکنه ....مثل بچه خوب اکثرا هم ساکته
دقیقا همینطوره Smile
من ایشون رو از زمانی که با هم در سایت دی وی لاتاری بودیم میشناسم.
البته نام کاربری من توی اون سایت یه چیز دیگه بود ولی ایشون توی اون سایت هم واقعا کاربر خوبی بود و تمام پست ها رو تشکر میکرد.
میگن خدا خوب ها رو میچینه....خیلی دوست دارم ایشون ایندفعه برنده بشن و از خوشحالیشون ما هم خوشحال بشیم Wink
تشکر کنندگان: hedyhoney ، 2taha ، fatima96 ، pouya007 ، asher ، faryas ، aminb ، msr839 ، puryapurya
کاربران در حال بازدید آن موضوع : crysis
خارج
تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya
the best Wi... in california

click here

and North california

beautiful waterfall in united state

cnn click here

and click here

beautiful park and nature of the united state

click here
تشکر کنندگان: asher ، aminb ، msr839
best airlines of u.s.

click here

13 به در تون پیشاپیش مبارک

پیش به سوی مهاجرت
تشکر کنندگان: bijan9 ، asher ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 11:00)we are one نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته:  خدایی خوشم میاد از کاربر msr 839 خیلی صادقانه ..اصلا کار به هیچ چیز نداره ...بدون شیله پیله ....هرکی هرچی نوشت میاد لایک میکنه ....مثل بچه خوب اکثرا هم ساکته
دقیقا همینطوره Smile
البته نام کاربری من توی اون سایت یه چیز دیگه بود ولی ایشون توی اون سایت هم واقعا کاربر خوبی بود و تمام پست ها رو تشکر میکرد.
میگن خدا خوب ها رو میچینه....خیلی دوست دارم ایشون ایندفعه برنده بشن و از خوشحالیشون ما هم خوشحال بشیم Wink

نمیدونم چرا سایت دی وی لاتاری بسته شد . من اونجا با نام کاربری FARZAD1368
بودم. یادش بخیر قرعه کشی نمادین راه مینداختن و اعلام برنده داشتن
تشکر کنندگان: we are one ، khatarnak ، 2taha ، pouya007 ، parsa yavari ، asher ، faryas ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 11:51)ostokhan نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 11:00)we are one نوشته:  
دقیقا همینطوره Smile

نمیدونم چرا سایت دی وی لاتاری بسته شد . من اونجا با نام کاربری FARZAD1368
بودم. یادش بخیر قرعه کشی نمادین راه مینداختن و اعلام برنده داشتن

خوبی از خودتونه ما هم دوسشون داریم
تشکر کنندگان: asher ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، lira
(2015-03-28 ساعت 23:49)King Eagle نوشته:  دوستانی که میخوان درباره موقعیت شغلیشون توی کشور هدف بدونن به این دو سایت سر بزنن خیلی بدرد بخوره

INDEED

MONSTER

خیلی جالب بود
میدونم که سایت های زیادی هست برای کاریابی
اما وقتی تو همین دوتا چندتا کاری که بلدمو سرچ کردم، نتایج فوق العاده بود!!! قلبم آروم گرفت.
دمت گرم
اصلن قابل مقایسه با ایران نیست!!! سایت کاریابی تو ایران یه جور مسخره بازی!
من لیسانس حسابداری دارم و دو سالی کمو بیش کار کردم. سرچ درمورد شغل حسابداری که آمارش وحشتناکه اصلن نمیشه شمردشون!!! اما یه شغل اپراتور دوربین فیلمبرداری رو سرچ کردم این آمار هم خیلی جالب بود!!! کلی فرصت شغلی دراین باره وجود داره، واقعا غصم میگیره وقتی میخوام با ایران خودمون مقایسه کنم، تو ایران تقریبا هیچ شغل آزادی درخصوص فیلمبرداری وجود نداره.
ایران به این بزرگی، این عظمت اینهمه منابع و سرمایه معلوم نیست کدوم گوری میره Sad
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، King Eagle ، msr839 ، puryapurya ، ziba62ka
*******سلام به همه*******
خانوما آقایون اون 85! تا درس زبانی که گذاشته بودمو دارین میخونین؟؟
اونا عالین به خدا از دستشون ندین که پشیمون میشین.
من دیروز دسیدم به درس 50 فکر میکنم ظرف حدود 20 روز انقدر جلو رفتم! تازه اونم تو قالب جعبه لایتنر که یکم کنده
ولی درصد یادگیری رو بالا میبره.
موفق باشین از زبان سر سری نگذرین
منتظر جواب لاتاری نمونین
دونستن زبان همیشه و همه جا کمکتون میکنه، درضمن وقتی برنده بشین کیستون پایین باشه و زود بهتون وقت مصاحبه بدن اونوقت وقت کافی برای زبان ندارین انگلیسی تو یه کشور دیگه خیلی کمک میکنه
موفق باشین.
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، msr839 ، 2taha
سلام کجاست لینکش داداش بیژن جان ،بزا یبار دیگه منم بخونم مرسی داداش

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: aminb ، bijan9 ، msr839 ، puryapurya
روزی ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﯽ، ﺍﺯ ﻃﺒﻘﻪ ﺷﺸﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﮔﺮﺍﺵ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻪ .
ﺧﯿﻠﯽ ﺍﻭﻧﻮ ﺻﺪﺍ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﻠﻮﻏﯽ ﻭ ﺳﺮﻭ ﺻﺪﺍ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ .
ﺑﻪ ﻧﺎﭼﺎﺭ ﻣﻬﻨﺪﺱ ۱۰ ﺩﻻﺭ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ( ﺗﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺑﺎﻻ ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻪ ).
ﮐﺎﺭﮔﺮ ۱۰ ﺩﻻﺭ ﺭﻭ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﻭﻧﻮ ﺗﻮﺟﯿﺒﺶ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎﻻ ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻥ .
ﺑﺎﺭﺩﻭﻡ ﻣﻬﻨﺪﺱ ۵۰ ﺩﻻﺭ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎﻻ ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺒﯿﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﻮﻝ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺍﻭﻣﺪﻩ، ﭘﻮﻟﻮ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ .
ﺑﺎﺭ ﺳﻮﻡ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺳﻨﮓ (ﮐﻮﭼﮑﯽ) ﺭﻭ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻭ ﺳﻨﮓ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭﮔﺮ .
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺮﺷﻮ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﮐﺎﺭﺷﻮ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻭ ﺣﺮﻓﺎﺷﻮ ﺑﺎﻫﺎﺵﻣﯿﺰﻧﻪ .
ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﺳﺖ، ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ
ﻧﻌﻤﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﻪ ﺍﻣﺎ ﻣﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺬﺍﺭ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ .
ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺳﻨﮓ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﺑﺮ ﺳﺮﻣﻮﻥ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﮐﻮﭼﮏ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺪ،ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺭﻭﯼ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯾﻢ .
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮﺍﺳﺖ؛ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﻣﺎﻥ ﻧﻌﻤﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺭﺳﯿﺪ،ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺬﺍﺭ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﻨﮕﯽ ﺑﺮ ﺳﺮﻣﺎﻥ ﺑﯿﻔﺘﺪ…?
تشکر کنندگان: aminb ، we are one ، bijan9 ، kuwait ، msr839 ، puryapurya ، 2taha ، DELPHI5 ، ziba62ka ، ProEngineer
(2015-03-29 ساعت 12:47)almascanada نوشته:  سلام کجاست لینکش داداش بیژن جان ،بزا یبار دیگه منم بخونم مرسی داداش

Sent from my Lenovo A3000-H

سلام
بفرما
http://s4.picofile.com/file/8178214742/E...n.rar.html
شما هیچ جای اینترنت نمیتونی پیداشون کنی چون خودم تظیمشون کردم
اینا درسای سایت goenglish.me هستن که دیگه این سایت وجود نداره خودم چندروز نشستم همشونو طوری تنظیم کردم که تو صفحه A4 قابل پرینت باشه
موفق باشین
تشکر کنندگان: aminb ، faryas ، babak_m ، aminghshiraz ، milade ، fatima96 ، kuwait ، msr839 ، puryapurya ، shanks ، reyhaneh_h ، pouya007 ، 2taha ، tabim4
(2015-03-29 ساعت 12:35)bijan9 نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 23:49)King Eagle نوشته:  دوستانی که میخوان درباره موقعیت شغلیشون توی کشور هدف بدونن به این دو سایت سر بزنن خیلی بدرد بخوره

INDEED

MONSTER

خیلی جالب بود
میدونم که سایت های زیادی هست برای کاریابی
اما وقتی تو همین دوتا چندتا کاری که بلدمو سرچ کردم، نتایج فوق العاده بود!!! قلبم آروم گرفت.
دمت گرم
اصلن قابل مقایسه با ایران نیست!!! سایت کاریابی تو ایران یه جور مسخره بازی!
من لیسانس حسابداری دارم و دو سالی کمو بیش کار کردم. سرچ درمورد شغل حسابداری که آمارش وحشتناکه اصلن نمیشه شمردشون!!! اما یه شغل اپراتور دوربین فیلمبرداری رو سرچ کردم این آمار هم خیلی جالب بود!!! کلی فرصت شغلی دراین باره وجود داره، واقعا غصم میگیره وقتی میخوام با ایران خودمون مقایسه کنم، تو ایران تقریبا هیچ شغل آزادی درخصوص فیلمبرداری وجود نداره.
ایران به این بزرگی، این عظمت اینهمه منابع و سرمایه معلوم نیست کدوم گوری میره Sad
من دقیقا وضیتم عین خودته ...فقط اینکه اونجا شما حتما برا حسابداری pca بگیری و ی مدرک تحصیلی از اونجا و اشنایی کامل با قوانین مالیاتی هر ایالت ولایت .....

اما من اینجا پدرمو دراوردن شرکتای حسابرسی ابدارچی هم قبولم نمیکنند ...اولش که باید مفتی کارکنی بعدم حقوق اداره کار ! میگن نیرو نمیخاییم اوضاع مملکت خرابه و کلا ی وضعی که اصلا خوشم نمیاد دیگه تو جهنم باشم ....

ایران درستی نمیشه پولدار شد...
تشکر کنندگان: bijan9 ، King Eagle ، aminb ، fatima96 ، msr839 ، puryapurya ، pouya007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان