(2015-03-29 ساعت 22:58)DELPHI5 نوشته:ادم با فکری هستی خوشم اومد....سنت بالای ۳۲ سال ...اگه سنتو درست میگم ی لایک بزن(2015-03-29 ساعت 00:38)almascanada نوشته: بچه ها کسی میدونه راهنمای فرم دی اس ۲۶۰ رو بزاره ببینیم ممنوم میشم
دوستم . اینقدر عجله نکن . شاید یاد گرفتن زبان الان حتی زمانیکه شخصی قبول نشده توجیه داشته باشه اما این فرم فقط وقتتون رو میگیره و هیچ ارزش افزوده ای نداره
پیروز باشید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
تشکر کنندگان: DELPHI5 ، msr839 ، asher ، puryapurya ، ostokhan
2015-03-29 ساعت 23:11
(2015-03-29 ساعت 11:00)we are one نوشته:(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته: خدایی خوشم میاد از کاربر msr 839 خیلی صادقانه ..اصلا کار به هیچ چیز نداره ...بدون شیله پیله ....هرکی هرچی نوشت میاد لایک میکنه ....مثل بچه خوب اکثرا هم ساکتهدقیقا همینطوره کسی میدونه چه بلایی سر دی وی لاتاری اومد . من چند سال اونجا عضو بودم اما امسال که رفتم چکش کنم دیدم دیگه وجود نداره . یادمه مدیر اونو به یک نفر بنام محمد کانادا واگذار کرد و بقیه اش رو نمیدونم ![]()
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش تشکر کنندگان: msr839 ، ostokhan ، puryapurya
2015-03-29 ساعت 23:20
کاربران در حال بازدید این موضوع: King Eagle، 2 مهمان
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
![]() ![]() راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور تشکر کنندگان: msr839 ،
2015-03-29 ساعت 23:24
(2015-03-29 ساعت 12:45)bijan9 نوشته: *******سلام به همه******* میشه در مورد این جزوه یه توضیح کوتاه بدید و دوباره لینک دانلودش رو بگذارید پاینده باشید ![]()
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya
2015-03-29 ساعت 23:28
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
![]() ![]() راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور تشکر کنندگان: we are one ، msr839 ،
2015-03-29 ساعت 23:34
دوستان يه سوال اساسي اگر كسي پاسپورت نداشته باشه اون قسمت فرم ds260 كه pass number رو ميخواد بايد چكار كنه ؟ ??
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ» [/font][/font]كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمىگردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمىخورد. ![]() تشکر کنندگان:
2015-03-29 ساعت 23:46
نگران گذر زمان نباش... تو برنده گرین کارت آمریکا خواهی بود.
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
تشکر کنندگان: King Eagle ،
2015-03-29 ساعت 23:48
تشکر کنندگان: King Eagle ،
کسی میدونه مهاجرسرا چندتا کاربر داره
تشکر کنندگان: msr839 ،
2015-03-30 ساعت 00:11
سلام دوستان یه سوال دارم با دمپایی نزینا منو ،نمونه پر شده این فرم دی اس ۲۶۰ DS-260 رو کسی داره ،:-) ،دمپاییارووووو
Sent from my Lenovo A3000-H تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-26 ساعت 20:07)faryas نوشته: اگه پدرم با ی اردنگی کلاس سوم راهنمایی دوست من بهتره تاریخ رو بهتر بخونید . 1- بد بودن یک عده دلیل بر خوب بودن قبلی نمیتونه باشه . 2- شما توی همه جا تحقیقا میتونید ببیندی که علم بهتر از ثروت است حتی توی کشور خودمون . 3- دوست من نگاه واقع بینانه ، میتونه انسان رو به تعالی نزدیک کنه . این سخن رو از یک فرد 36 ساله که تمام عمرش رو توی کشور خودش بوده میشنوید . من همین جایی رو که الان داریم توش زندگی میکنیم قبول دارم و برای یک زندگی بهتر قصد مهاجرت دارم به سخنان من اطمینان کنید چرا که ما زمانیکه سن و سالمون کمتر ، به سخنان بزرگترهامون گوش نکردیم و به عمرمون جفا کردیم . در عین حال نظر شما برای بنده محترم است شاد باشید ![]()
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش تشکر کنندگان: King Eagle ، asher ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
2015-03-30 ساعت 00:30
تشکر کنندگان:
2015-03-30 ساعت 00:35
(2015-03-29 ساعت 19:22)babisondes نوشته:(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته: دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟ اگه سرایدار خواستید رو من حساب کنید ![]() تشکر کنندگان: Msns ،
2015-03-30 ساعت 00:36
(2015-03-27 ساعت 11:37)faryas نوشته: الان متوجه شدم آمریکا جایی از کاه کوه ساختیم بهتره قضاوت در مورد این پست رو به عهده دوستانی که مهاجرت کردند بگذاریم دوستانم ببینید . فرض کنید که شما قراره یک ماه دیگه از شهر خودتون به یک شهر دیگه توی کشورمون مهاجرت کنید . فکر میکنید همه چیز خیلی راحت خواهد بود . مطمئنا خیر . شما الان توی شهرتون کلی دوست و آشنا دارید که در خیلی از موارد میتونید از اونها کمک بگیرید مهاجرت اصلا ساده نیست و راحت پنداشتن اون میتونه خیلی خطرناک باشه . اما فکر میکنم با برنامه بشه مراحل اون رو ساده تر گذروند . من به شخصه دوست ندارم این پروسه رو برای خودم اونقدر وحشتناک تعریف کنم که شما توصیفش کردید . الان توی این مرحله باید منتظر جواب باشم و به محض قبولی باید به فکر مراحل بعدی باشم . استرس مهاجرت و کارای دیگه میمونه برای آخرین مرحله . دوست ندارم الان از مهاجرت برای خودم یک غول چند سر بسازم و از حالا که هیچ چیزی معلوم نیست برای خودم استرس و اصطحکاک ایجاد کنم . فقط توی این مرحله این مهم است که میدونم جای موندن نیست و باید رفت با آرزوی بهترینها برای همگی ![]()
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش تشکر کنندگان:
2015-03-30 ساعت 00:37
(2015-03-29 ساعت 21:14)DELPHI5 نوشته:(2015-03-24 ساعت 23:52)?!Seattle نوشته: با سرچی که تو نت زدم حدود یک هفته طول می کشه با قطار از تهران به لندن رسید.شما برای این منظور باید ویزای ترانزیت بگیری که معمولا میشه از همه سفارتهایی که از کشورشون عبورر میکنی اونو تهیه کرد استپ با استپ رو خوب اومدی ولی فک کنم ایشون تو انگلیس با ویزای ترانزیت کارش راه نیفته چون باید از قطار تو ایستگاه راه آهن بیاد بیرون بره اسکله. تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، puryapurya
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان