کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-29 ساعت 22:58)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 00:38)almascanada نوشته:  بچه ها کسی میدونه راهنمای فرم دی اس ۲۶۰ رو بزاره ببینیم ممنوم میشم

دوستم . اینقدر عجله نکن . شاید یاد گرفتن زبان الان حتی زمانیکه شخصی قبول نشده توجیه داشته باشه اما این فرم فقط وقتتون رو میگیره و هیچ ارزش افزوده ای نداره

پیروز باشیدSmile
ادم با فکری هستی خوشم اومد....سنت بالای ۳۲ سال ...اگه سنتو درست میگم ی لایک بزن
تشکر کنندگان: DELPHI5 ، msr839 ، asher ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 11:00)we are one نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 00:54)faryas نوشته:  خدایی خوشم میاد از کاربر msr 839 خیلی صادقانه ..اصلا کار به هیچ چیز نداره ...بدون شیله پیله ....هرکی هرچی نوشت میاد لایک میکنه ....مثل بچه خوب اکثرا هم ساکته
دقیقا همینطوره Smile
من ایشون رو از زمانی که با هم در سایت دی وی لاتاری بودیم میشناسم.
البته نام کاربری من توی اون سایت یه چیز دیگه بود ولی ایشون توی اون سایت هم واقعا کاربر خوبی بود و تمام پست ها رو تشکر میکرد.
میگن خدا خوب ها رو میچینه....خیلی دوست دارم ایشون ایندفعه برنده بشن و از خوشحالیشون ما هم خوشحال بشیم Wink

کسی میدونه چه بلایی سر دی وی لاتاری اومد . من چند سال اونجا عضو بودم اما امسال که رفتم چکش کنم دیدم دیگه وجود نداره . یادمه مدیر اونو به یک نفر بنام محمد کانادا واگذار کرد و بقیه اش رو نمیدونم Sad
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: msr839 ، ostokhan ، puryapurya
کاربران در حال بازدید این موضوع: King Eagle، 2 مهمان
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 12:45)bijan9 نوشته:  *******سلام به همه*******
خانوما آقایون اون 85! تا درس زبانی که گذاشته بودمو دارین میخونین؟؟
اونا عالین به خدا از دستشون ندین که پشیمون میشین.
من دیروز دسیدم به درس 50 فکر میکنم ظرف حدود 20 روز انقدر جلو رفتم! تازه اونم تو قالب جعبه لایتنر که یکم کنده
ولی درصد یادگیری رو بالا میبره.
موفق باشین از زبان سر سری نگذرین
منتظر جواب لاتاری نمونین
دونستن زبان همیشه و همه جا کمکتون میکنه، درضمن وقتی برنده بشین کیستون پایین باشه و زود بهتون وقت مصاحبه بدن اونوقت وقت کافی برای زبان ندارین انگلیسی تو یه کشور دیگه خیلی کمک میکنه
موفق باشین.

میشه در مورد این جزوه یه توضیح کوتاه بدید و دوباره لینک دانلودش رو بگذارید

پاینده باشیدSmile
تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya
[عکس: fbwy40rwrgz5_t.jpg]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: we are one ، msr839 ، aminb ، pouya007 ، puryapurya
دوستان يه سوال اساسي اگر كسي پاسپورت نداشته باشه اون قسمت فرم ds260 كه pass number رو ميخواد بايد چكار كنه ؟ ??
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: faryas ، msr839 ، puryapurya
نگران گذر زمان نباش...
[عکس: 2013-12-02_donbaler_1385970362894697_orig.jpg]
تو برنده گرین کارت آمریکا خواهی بود.
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
تشکر کنندگان: King Eagle ، faryas ، member ، msr839 ، aminb ، ostokhan ، azadeh.mohamad ، fatima96 ، tabim4 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 23:34)Ali.ghz نوشته:  دوستان يه سوال اساسي اگر كسي پاسپورت نداشته باشه اون قسمت فرم ds260 كه pass number رو ميخواد بايد چكار كنه ؟ ??

سلام
می تونی not applied بنویسی
تشکر کنندگان: King Eagle ، faryas ، msr839 ، ostokhan ، asher ، puryapurya
کسی میدونه مهاجرسرا چندتا کاربر داره
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، ostokhan ، puryapurya
سلام دوستان یه سوال دارم با دمپایی نزینا منو ،نمونه پر شده این فرم دی اس ۲۶۰ DS-260 رو کسی داره ،:-) ،دمپاییارووووو

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-26 ساعت 20:07)faryas نوشته:  اگه پدرم با ی اردنگی کلاس سوم راهنمایی
منو از خونه مینداخت بیرون و میگفت برو سرکار درس برات اب ونون نمیشه .....ولی حیف که بر عکس شد

گفت عزیزم درستو بخون! اخه برا چی ....خودش زمان شاه رفت سر کار اونم با ۱۳ سال سن سر کار دولتی !

اگه منم تو همون ۱۶ سالگی سر ی کاری رفته بودم الان خیلی وضیتم بهتر بود ....تا بیام تو مهاجر سرا از بیکاری و ناامیدی اینجا دری وری بنویسم ...

خدا واقعا پدر و مادر شاه بیامرزه که چه دستاوردهایی برامون گذاشت ....ولی ما بهش هزار تا انگ بستیم

فقط خدا نکنه من اون ادمی که گفت پول بهتره یا علم رو نبینم
به ۸۰ روش مختلف ج ر ش میدم ...واله با پول میشه مدرک خرید

من تو ملتی به دنیا اومدم که فقط ارزوم اینه که ازش فرار کنم
زمانه به دست تو دادم کلید .....

دوست من بهتره تاریخ رو بهتر بخونید .
1- بد بودن یک عده دلیل بر خوب بودن قبلی نمیتونه باشه .
2- شما توی همه جا تحقیقا میتونید ببیندی که علم بهتر از ثروت است حتی توی کشور خودمون .
3- دوست من نگاه واقع بینانه ، میتونه انسان رو به تعالی نزدیک کنه . این سخن رو از یک فرد 36 ساله که تمام عمرش رو توی کشور خودش بوده میشنوید . من همین جایی رو که الان داریم توش زندگی میکنیم قبول دارم و برای یک زندگی بهتر قصد مهاجرت دارم
به سخنان من اطمینان کنید چرا که ما زمانیکه سن و سالمون کمتر ، به سخنان بزرگترهامون گوش نکردیم و به عمرمون جفا کردیم .

در عین حال نظر شما برای بنده محترم است

شاد باشیدSmile
تشکر کنندگان: King Eagle ، asher ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-03-30 ساعت 00:05)faryas نوشته:  کسی میدونه مهاجرسرا چندتا کاربر داره

تعداد اعضای تالار 78,602 نفر می‌باشد.
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 19:22)babisondes نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته:  دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟

دخترم فقط ارایشگری، کاشت ناخن. ما میخایم تو سانتا مونیکا ارایشگاه بزنیم توهم بیا پیش مامیت کار کن مگو چیست کار، که پول زیاد دارد این کارSmile

اگه سرایدار خواستید رو من حساب کنید Wink
تشکر کنندگان: Msns ، faryas ، we are one ، asher ، fatima96 ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-27 ساعت 11:37)faryas نوشته:  الان متوجه شدم آمریکا جایی از کاه کوه ساختیم

برخورد هایی دیدم و شنیدم که مغزم سوت کشیده. توی روی آدم توهین می کنن یه چیزی بالاتر از نژادپرستانه و متاسفانه بنا به دلایلی نمی شه چیزی بهشون گفت. به قول یکی از همکارام keep your smile!
اصلاً هر روز ما سوژه داریم.... بعضی وقتا برمی گردیم می گیم: بچه ها تا این ساعت سوژه نداشتیم؟!

برای شکایت هم باید شاهد داشته باشید. بعد از اون توی آمریکا اول حق با سیتیزن هست بعد با فردی که گرین کارت داره. حتی اگه وکیل هم بگیرید نمی تونید دادگاه رو قانع کنید....تموم شد رفت!

کسی رو می شناسم که 18 سال اینجا بود ( از 1 سالگی) و به خاطر استفاده از الکل موقع رانندگی دستگیر شد و دادگاه دیپورتش کرد! گرین کارت هم داشت اما سیتیزن نبود! حتی هیئت منصفه گفتن 1 سال توی زندان بمونه اما دیپورت نشه...قاضی قبول نکرد... باز هیئت منصفه دادگاهی تشکیل داد با چند قاضی و تنها حرفشون این بود: توی کتاب قانون نوشتهسیتیزن!!!! و این شخص سیتیزن نیست...پس دیپورت!

ایرانیانی که به آمریکا سفر می‌کنند و سفر آنها به مهاجرت تبدیل می‌شود، با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند که دلتنگی و دوری از خانواده سخت‌ترین اما کمترین آنهاست. در واقع همه‌چیز از دلتنگی شروع می‌شود اما دلتنگی همه مشکل نیست! به دلیل قوانین مرتبط با گرین کارت، امکان ترک سریع آمریکا برای مهاجران وجود ندارد. خانواده‌ها و اقوام کسی که گرین کارت دارد نیز نمی‌توانند به سادگی ویزا بگیرند. در نتیجه کسی که در لاتاری برنده شده، باید ماه‌ها و سال‌ها دور از خانواده سر کند.

• واقعیت این است که زبان پل ارتباطی میان انسان‌هاست و بدون دانستن زبان انگلیسی، روند مهاجرت می‌تواند به انزوا و افسردگی بیشتر میل کند. مهاجران مسن‌تر، طبیعتاً شرایط سخت‌تری دارند زیرا به آسانی نمی‌توانند زبان جدید را یاد بگیرند. گروه زیادی از کسانی که در لاتاری گرین کارت آمریکا ثبت‌نام می‌کنند، بدون در نظر گرفتن سن و شرایط شخصی و شاید فقط برای آزمودن بخت خویش، وارد این مسابقه می‌شوند. ماجرایی که شاید در ابتدا فقط جنبه شوخی داشته باشد با برنده شدن آنها، جدیت خود را نشان می‌دهد. برزخ میان رفتن و نرفتن، به خصوص در سنین بزرگسالی و سختی تصمیم‌گیری برای تغییر محیط زندگی، فشار روانی زیادی را به برندگان مسن‌تر لاتاری وارد می‌کند. در نهایت اگر تصمیم بگیرند که مهاجرت کنند، بدون دانستن زبان انگلیسی با مشکلات به مراتب بیشتری در جامعه آمریکا مواجه می‌شوند. نه می‌توانند کار مناسبی پیدا کنند و نه با محیط جدید ارتباط برقرار می‌کنند.

• پیدا کردن کار مناسب یکی از لازمه‌های دوام آوردن در آمریکاست. شاید فقط مهاجرانی که پشتوانه اقتصادی خیلی خوبی دارند، می‌توانند بدون کار کردن دوام بیاورند. البته در این حالت نیز مشکلات ناشی از انتقال پول از ایران به آمریکا که به خاطر تحریم‌ها به شدت سخت شده و روند قانونی اثبات منبع درآمد، از موانعی است که باید در مورد آن تحقیق و با وکیل مهاجرت مشورت کرد.

• در آمریکا یک عبارت خاص در زندگی روزمره مردم وجود دارد که شاید در ایران کمتر به کار آید: 

Bills یا قبض‌های ماهیانه. قبض‌ها آنقدر گران تمام می‌شوند که درصد بالایی از دستمزد افراد صرف پرداخت آنها می‌شود. مهم‌ترین این قبض‌ها عبارتند از آب و برق و گاز، تلفن، اینترنت، تلویزیون (اگر فردی خواهان آن باشد) و قبض‌های مربوط به قسط‌های احتمالی. البته در صدر این فهرست، اجاره‌خانه قرار دارد که از ایالتی به ایالتی دیگر، در شهرها و محله‌های مختلف، متفاوت است. 

پرداخت نکردن هر قبضی تا موعد مقرر، در نهایت منجر به قطع سرویس خواهد شد.

• اصولاً اخراج از کار در آمریکا بسیار شایع و آسان است. حتی کارگران در مشاغلی که تخصص و صنف خاص خود را دارند و بیشتر از 10-20 سال در صنف خود کار کرده‌اند، ممکن است هر آن از کار اخراج شوند. این احتمال در هر شرایطی برای آمریکاییان و مهاجران وجود دارد، حتی اگر قرار باشد فردا بازنشسته شوند. در آمریکا وقتی کار می‌کنید، هیچ امنیتی از این نظر احساس نمی‌کنید و هر آن منتظرید که عذر شما را بخواهند. مسلماً این استرس برای مهاجران، به خصوص در مشاغل موسوم به یدی، خیلی بیشتر و ممکن‌تر است.

• بنابراین مشکلات ناشی از پیدا کردن کار در آمریکا یک طرف، استرس ناشی از کم و کیف انجام کار و احتمال توبیخ و اخراج طرف دیگر. ایرانیان مهاجری که مجبورند کار کنند تا دست‌کم هزینه اجاره و قبض‌های ماهانه خود را بپردازند، چندین برابر شرایط کاری در ایران زیر فشار روحی و استرس قرار دارند و شاید به سختی بتوانند از پس مدیریت این شرایط روحی برآیند.

• پیدا کردن کار و تداوم آن، فقط برای پرداخت هزینه سنگین زندگی نیست، بلکه ارتباط مستقیمی میان شغل و داشتن بیمه درمانی در آمریکا وجود دارد. به عبارت دیگر اگر مهاجر شغلی نداشته باشد، نمی‌تواند از خدمات بیمه درمانی استفاده کند. این در حالی است که نرخ دارو و درمان در آمریکا سرسام‌آور است. بیمه‌ها هرچند بخشی از این هزینه‌ها را متقبل می‌شوند، با این وجود حتی بخشی که مهاجر باید از جیب خودش بپردازد نیز سنگین است. به عنوان مثال، چک‌آپ برای سرماخوردگی عفونی که با داروهای معمولی درمان نشده، می‌تواند دو هزار دلار هزینه داشته باشد که پس از استفاده از بیمه، حداقل 500-600 دلار از جیب بیمار پرداخت می‌شود. هزینه دارو هم به کنار. هرچه بیماری سخت‌تر شود، هزینه‌های درمان و دارو نیز کمرشکن‌تر می‌شوند. یک شب بستری در بیمارستانی معمولی می‌تواند هزاران دلار آب بخورد.

• اصولاً در آمریکا چیزی رایگان نیست. انجام هر کاری نیازمند صرف دلار است که در بعضی موارد برای کسی که هنوز ریال خرج می‌کند، خیلی گران تمام می‌شود. امکانات تفریحی در آمریکا بسیار زیاد است. از باشگاه‌های ورزشی که با پرداخت شهریه ماهانه (مثلاً 50 تا 60 دلار) هر نوع امکانات ورزشی را حتی به طور بیست وچهار ساعته و به میزان نامحدودی در طول شبانه‌روز به علاقه‌مندان ارائه می‌کنند تا سینماها و رستوران‌ها و مراکز بازی و تفریح. 

اما ورود به هر یک از این مکان‌ها مستلزم صرف دلار است. بسیاری از مهاجران ایرانی که در مشاغل ساده مشغول به کارند، به خاطر درآمد اندک و نرخ بالای زندگی، از عهده پرداخت هزینه‌های تفریحی برنمی‌آیند و این هم دلیلی دیگر بر انزوا و افسردگی آنها می‌شود.

• آمریکا یکی از کشورهایی است که دارای ضعیف‌ترین سیستم حمل و نقل عمومی در میان کشورهای سرمایه‌دار است. منهای شهرهای بزرگ که اتوبوس، تاکسی‌ و قطارهای شهری دارند، در مناطق مسکونی حومه و شهرهای کوچک خبری از وسایل نقلیه عمومی نیست و کسانی که خودرو شخصی نداشته باشند، مجبورند یا در خانه زندانی شوند یا پیاده به خرید و محل کار بروند. هرچند نرخ زندگی در شهرهای کوچک آمریکا نسبت به شهرهای بزرگتر ارزان‌تر است اما امکانات حمل و نقل عمومی کمتر دیده می‌شود یا اصلاً وجود ندارد. 

• هر کسی که به آمریکا سفر کند، یک‌باره با چهره‌ای جدید و بسیار متفاوت از آمریکای داخل فیلم‌های هالیوودی مواجه می‌شود. تنوع جمعیتی بالا و دیدن شمار زیادی از مکزیکی‌ها، چینی‌ها، هندی‌ها و عرب‌ها هر مهاجر ایرانی را شگفت‌زده می‌کند. زندگی در آمریکا بدون تخصص، بدون دانستن زبان انگلیسی و به خصوص در سنین بالاتر، سخت است و مهاجر با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود که هرگز در فیلم‌های سینمایی ندیده است. زندگی آمریکایی مبتنی است بر کار، کار و کار. آن هم کاری که هیچ امنیت شغلی ندارد و طبیعتاً جمعیت مهاجران، بیشتر در معرض تهدید‌ها و ناامنی‌های شغلی قرار دارند.

• مشکلاتی که برشمردم نافی مزایای زندگی در آمریکا نیست. زندگی برای کسانی که با ویزای دانشگاهی و به عنوان دانشجو، استاد، محقق یا متخصص وارد این کشور می‌شوند، سختی‌های به مراتب کمتری دارد، چون اول اینکه دانشجویان و گروهی که از راه تحصیل یا تخصص خود به آمریکا می‌آیند، تحقیقات لازم را در مورد زندگی در آمریکا انجام داده‌اند و نسبت به کسانی که از راه لاتاری وارد این کشور می‌شوند، پیش زمینه ذهنی آماده‌تری دارند.

دوم اینکه این نوع افراد با زبان انگلیسی آشنا هستند (اگر زبان ندانند، سفارت به آنها ویزا نمی‌دهد) و در نتیجه مشکلات ناشی از ندانستن زبان را ندارند.

سوم عموم دانشجویان ایرانی در مقاطع تحصیلی عالی (فوق لیسانس و دکترا) بورسیه‌ها و کمک‌ هزینه‌های مختلفی دریافت می‌کنند و امکانات بیشتری برای انجام کار (به خصوص کار دانشجویی در دانشگاه‌ها) دارا هستند. چهارم اینکه پس از پایان تحصیلات امکان یافتن شغل مناسب در تخصص آنها برایشان وجود دارد، هرچند بازار کار متخصصان نیز پر و به شدت رقابتی است. آمریکا ظرفیت‌های بالایی برای ادامه تحصیل و سپس پیدا کردن شغل مرتبط با تخصص در اختیار دانشجویان باهوش و نخبه خارجی قرار می‌دهد.

• خوب است متقاضیان لاتاری گرین کارت، پیش از آنکه فقط برای آزمودن بخت یا از روی شوخی و تفریح وارد این بخت‌آزمایی شوند، از شرایط زندگی در آمریکا حتماً آگاهی پیدا کنند و مهم‌تر از آن، شرایط فردی و خانوادگی خود را نیز بسنجند تا اگر برنده شدند در برزخ میان «خیالات شیرین» و «واقعیت‌های تلخ» گرفتار نشوند.

بهتره قضاوت در مورد این پست رو به عهده دوستانی که مهاجرت کردند بگذاریم
دوستانم ببینید . فرض کنید که شما قراره یک ماه دیگه از شهر خودتون به یک شهر دیگه توی کشورمون مهاجرت کنید .
فکر میکنید همه چیز خیلی راحت خواهد بود .
مطمئنا خیر . شما الان توی شهرتون کلی دوست و آشنا دارید که در خیلی از موارد میتونید از اونها کمک بگیرید
مهاجرت اصلا ساده نیست و راحت پنداشتن اون میتونه خیلی خطرناک باشه . اما فکر میکنم با برنامه بشه مراحل اون رو ساده تر گذروند . من به شخصه دوست ندارم این پروسه رو برای خودم اونقدر وحشتناک تعریف کنم که شما توصیفش کردید .
الان توی این مرحله باید منتظر جواب باشم و به محض قبولی باید به فکر مراحل بعدی باشم . استرس مهاجرت و کارای دیگه میمونه برای آخرین مرحله . دوست ندارم الان از مهاجرت برای خودم یک غول چند سر بسازم و از حالا که هیچ چیزی معلوم نیست برای خودم استرس و اصطحکاک ایجاد کنم . فقط توی این مرحله این مهم است که میدونم جای موندن نیست و باید رفت

با آرزوی بهترینها برای همگیSmile
تشکر کنندگان: aminb ، asher ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 21:14)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 23:52)?!Seattle نوشته:  با سرچی که تو نت زدم حدود یک هفته طول می کشه با قطار از تهران به لندن رسید.
برنامه قطار تهران انکارا

برنامه قطار و قیمت بلیط استانبول به لندن

یکی از دوستان که زبانش خوبه یه سرچی بزنه ببینه برای مسافرت با کشتی از بریتانیا به آمریکا چه گزینه هایی و با چه قیمت هایی وجود داره
ممنون

سوال دیگه اینکه با مشخص شدن اینکه برای گرین کارت آمریکا تقاضای عبور از اروپا رو دارین ویزای شینگن تعلق نمی گیره؟
شما برای این منظور باید ویزای ترانزیت بگیری که معمولا میشه از همه سفارتهایی که از کشورشون عبورر میکنی اونو تهیه کرد
در عین حال تا اون وقت کلی زمان مونده . بهتره استپ بای استپ جلو بری

پیروز باشد Smile

استپ با استپ رو خوب اومدی ولی فک کنم ایشون تو انگلیس با ویزای ترانزیت کارش راه نیفته چون باید از قطار تو ایستگاه راه آهن بیاد بیرون بره اسکله.
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان