کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
فدایی داریا خبر داری ، آی لاوی یو دوست عزیز

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، lottory
(2015-03-29 ساعت 18:45)fatima96 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 17:46)aminb نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 16:56)fatima96 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 16:15)alireza_guitar نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته:  دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.
البته بهترین کار بالا بردن سطح سواد انگلیسی در ایران هست

مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم هشتم الان هست و حدود 22 سال سابقه کار داره و رزومه خیلی قوی داره پر از تشویقی و خلاقیت در آموزش. حالا سوالم این که ممکن در آمریکا بتونه بازم معلم باشه؟ البته لیسانسش حسابداری هست یا اینکه بتونه یجورایی انتقالی بگیره؟ چون من شنیدم میشه واسه مدرسه خود سفارت انتقالی داد

ایران در آمریکا سفارت نداره بنابراین بعید میدونم مدرسه رسمی داشته باشه اما اگر هم داشته باشه من با فرآیند انتقال معلما به کشورای دیگه آشنام که خیلی خیلی پیچیده هست و یه حالت امتیاز بندی و چند تا امتحان به شدت سخت و رقابتی داره.
خیلی ممنونم از اطلاعاتتون پس به نظرتون در صورت برنده شدن تو لاتاری باید دوباره بره اونجا دبیری بخونه بعد بره سر کار؟ یه سوال هم واسه خودم داشتم اگر چند تا مدرک بین المللی از همین آموزشگاه های مجازی ایران مثل پارس مدرک بگیرم به دردم نمیخوره؟
دوست عزیز
بنده هم معلم زبان انگلیسی ام هم کارمند رسمی بانک.
تقریبا هیییچ نوع مدرکی در آمریکا مورد قبول نیست، در اون کشور اگر شما معلم یا دندانپزشک یا هر شغلی که داشته باشید، باید در اونجا کلاس ها و مراحل خاص خودشون رو طی کنید تا با قوانین و مقررات اونجا آشنا بشید.
بنده آقای دکتری رو میشناسم( توی ایران دکتر عمومی بوده) که در حال حاضر سوویچ بگیر درب هتل هست در آمریکا!
خواهر بنده آرایشگر حرفه ای بودن در ایران،با کلییی مدارک رنگارنگ، اما در آمریکا دوباره کلی کلاس و ...گذروند تا جواز آرایشگری رو در آنجا بگیره.
در کل چه مهندس باشی چه معلم و حتی بنگاه معاملاتی ملک در ایران داشته باشید، باااید جواز اون کار رو در آمریکا با گذراندن کلاس کسب کنید. ( شغل های معمولی مثل صندوق داری ...پیتزایی ، کار در مکدونالد، فقط نیاز به کمی دانش زبان داره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، faryas ، fatima96 ، 2taha ، bijan9 ، msr839 ، kuwait ، aminb ، lottory ، ProEngineer
(2015-03-29 ساعت 14:02)alireza_guitar نوشته:  امیدواران عزیزم سلام
یه خاطره کوچیک...

سال پیش اول می بود!
طبق معمول جمله ی not been... رو دیدم... و طی همون روز دامادمون منو دید و با حالت تمسخر گفت: من که گفته بودم تمام این چیزا الکی هست و دلتو به چیزی که از ریشه کلکه خوش کردی!!!!
دو سه روز بعد صبح پاشدم برم سرکار،
به موبایلم نگاه کردم...پوریا دوستم اس ام اس داده بود و گفته بود: علی از لاتری ایمیل اومده و نوشته نتایج اشتباه بوده و دوباره چک کنید!
پیش خودم گفتم: ایمیل های الکی و سرکاریه...
ولی باز سر زدم...
همه افراد رو چک کردم...
با چشمان خوابالو ساعت 6 صبح ...در کمال ناباوری اسم خواهرم رو جزو قبولی ها دیدم.
دست و پام میلرزید.
همون 6 صبح رفتم در واحدشون و سراسیمه خبر رو دادم....
خلاصه از اون خاطره یک سال گذشته و داماد ما به این نتیجه رسید که لاتری الکی نیست.
واقعا خوش به حالتون!!! چونکه خونواده ای دارین که دانش بالایی دارن، اینو میتونم از گرین کارت پدرمادرتون و خواهراتون بفهمم!
ما که خونوادمون همه تو کمان!!!
پدرمادر من که همش فکر کار و بزرگ کردن بچه هاشون بودن اصن فرصت تحصیل و فکر کردن به این چیزارو نداشتن!
تو کل فامیل جز من کسی نمیدونه گرین کارت چی هست، همه فکر خودشونن!
البته من عاشق پدر مادرمم و از آرزوهام اینه که بتونم ببرمشون امریکا
البته ثبت نام نکردمشون چون اگه اسم اونا در میومد و من نمیتونستن برن حق ایرانی های دیگه ضایع میشد، ایشالله اسمم دربیاد و سال دیگه اسم پدر مادرمم
خیلی عالی میشه.
فوق العاده میشه.
تشکر کنندگان: pouya007 ، alireza_guitar ، 2taha ، msr839 ، we are one ، aminb ، puryapurya ، lottory ، ProEngineer
(2015-03-29 ساعت 14:53)JOOOJOOO نوشته:  سلام دوستای گلم، دوباره اومدم...
فکر کنم دیگه دارم پیر گروه میشم از تاریخ عضویتم باید کم کم خجالت بکشم!
Big Grin

خوش اومدی
رئیس بزرگ
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839
(2015-03-29 ساعت 20:20)alireza_guitar نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 16:56)fatima96 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 16:15)alireza_guitar نوشته:  نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.
البته بهترین کار بالا بردن سطح سواد انگلیسی در ایران هست

مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم هشتم الان هست و حدود 22 سال سابقه کار داره و رزومه خیلی قوی داره پر از تشویقی و خلاقیت در آموزش. حالا سوالم این که ممکن در آمریکا بتونه بازم معلم باشه؟ البته لیسانسش حسابداری هست یا اینکه بتونه یجورایی انتقالی بگیره؟ چون من شنیدم میشه واسه مدرسه خود سفارت انتقالی داد

ایران در آمریکا سفارت نداره بنابراین بعید میدونم مدرسه رسمی داشته باشه اما اگر هم داشته باشه من با فرآیند انتقال معلما به کشورای دیگه آشنام که خیلی خیلی پیچیده هست و یه حالت امتیاز بندی و چند تا امتحان به شدت سخت و رقابتی داره.
خیلی ممنونم از اطلاعاتتون پس به نظرتون در صورت برنده شدن تو لاتاری باید دوباره بره اونجا دبیری بخونه بعد بره سر کار؟ یه سوال هم واسه خودم داشتم اگر چند تا مدرک بین المللی از همین آموزشگاه های مجازی ایران مثل پارس مدرک بگیرم به دردم نمیخوره؟
دوست عزیز
تقریبا هیییچ نوع مدرکی در آمریکا مورد قبول نیست، در اون کشور اگر شما معلم یا دندانپزشک یا هر شغلی که داشته باشید، باید در اونجا کلاس ها و مراحل خاص خودشون رو طی کنید تا با قوانین و مقررات اونجا آشنا بشید.
بنده آقای دکتری رو میشناسم( توی ایران دکتر عمومی بوده) که در حال حاضر سوویچ بگیر درب هتل هست در آمریکا!
خواهر بنده آرایشگر حرفه ای بودن در ایران،با کلییی مدارک رنگارنگ، اما در آمریکا دوباره کلی کلاس و ...گذروند تا جواز آرایشگری رو در آنجا بگیره.
در کل چه مهندس باشی چه معلم و حتی بنگاه معاملاتی ملک در ایران داشته باشید، باااید جواز اون کار رو در آمریکا با گذراندن کلاس کسب کنید. ( شغل های معمولی مثل صندوق داری ...پیتزایی ، کار در مکدونالد، فقط نیاز به کمی دانش زبان داره
واااااااااااااااااااااااااایییییی چقدرررررررررر سنتون زیاده من فکر میکردم هم سن و سال خودمین. موفق باشيد خب پس چیکار کنم هیچ کلاس خاصی نرم؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، aminb ، puryapurya
زمان شاه...
تشکر کنندگان: msr839
(2015-03-29 ساعت 20:55)faryas نوشته:  زمان شاه...

امیدوارم اخراج نشی دوستم Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas ، msr839 ، aminb ، ostokhan
(2015-03-24 ساعت 23:52)?!Seattle نوشته:  با سرچی که تو نت زدم حدود یک هفته طول می کشه با قطار از تهران به لندن رسید.
برنامه قطار تهران انکارا

برنامه قطار و قیمت بلیط استانبول به لندن

یکی از دوستان که زبانش خوبه یه سرچی بزنه ببینه برای مسافرت با کشتی از بریتانیا به آمریکا چه گزینه هایی و با چه قیمت هایی وجود داره
ممنون

سوال دیگه اینکه با مشخص شدن اینکه برای گرین کارت آمریکا تقاضای عبور از اروپا رو دارین ویزای شینگن تعلق نمی گیره؟
شما برای این منظور باید ویزای ترانزیت بگیری که معمولا میشه از همه سفارتهایی که از کشورشون عبورر میکنی اونو تهیه کرد
در عین حال تا اون وقت کلی زمان مونده . بهتره استپ بای استپ جلو بری

پیروز باشد Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: faryas ، bijan9 ، msr839 ، ?!Seattle ، aminb ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 20:40)fatima96 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 16:56)fatima96 نوشته:  مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم

ایران در آمریکا سفارت نداره بنابراین بعید میدونم مدرسه رسمی داشته باشه اما اگر هم داشته باشه من با فرآیند ی داره.
خیلی ممنونم از اطلاعاتتون
دوست عزیز
واااااااااااااااااااااااااایییییی چقدرررررررررر سنتون زیاده من فکر میکردم هم سن و سال خودمین. موفق باشيد خب پس چیکار کنم هیچ کلاس خاصی نرم؟

دوست عزیز این بحث چه ربطی به سن داره!؟
بنده متولد 1365
شما بهترین کاری که می تونید انجام بدید زبان انگلیسیتون رو کامل کنید.
اگر به فکر پیشرفت و کامل کردن اطلاعاتتون هستید؛ پیشنهاد من اینه که زبان دوم( اسپانیایی هم بلد بشید )
یادگیریه برنامه نویسی کامپیوتری( نه در حد گرفتن مدرک ) در حد بسیااار بالا کمک اساسی به شما می کنه.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، kuwait ، bijan9 ، msr839 ، aminb ، asher ، 2taha ، puryapurya ، ostokhan
(2015-03-29 ساعت 21:16)alireza_guitar نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 20:40)fatima96 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 17:46)aminb نوشته:  ایران در آمریکا سفارت نداره بنابراین بعید میدونم مدرسه رسمی داشته باشه اما اگر هم داشته باشه من با فرآیند ی داره.
خیلی ممنونم از اطلاعاتتون
دوست عزیز

دوست عزیز این بحث چه ربطی به سن داره!؟
بنده متولد 1365
شما بهترین کاری که می تونید انجام بدید زبان انگلیسیتون رو کامل کنید.
اگر به فکر پیشرفت و کامل کردن اطلاعاتتون هستید؛ پیشنهاد من اینه که زبان دوم( اسپانیایی هم بلد بشید )
یادگیریه برنامه نویسی کامپیوتری( نه در حد گرفتن مدرک ) در حد بسیااار بالا کمک اساسی به شما می کنه.

دوست عزیزم ربطی به سن نداره ولی شما ده سال از من بزرگترين و فکر میکردم پشت کنکوری هستید. خیییییییییلی ممنون زبان دومم میخواستم فرانسه باشه ولی از وقتی اهمیت این زبان در آمریکا متوجه شدم شروع کردم به خوندن اسپانیایی فعلا خیلی کم چون درس دارم. برای برنامه نویسی هم حتما برنامه ریزی میکنم که یاد بگیرم. خیلی ممنونم از لطفتون
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bijan9 ، msr839 ، aminb ، asher ، puryapurya
سه یادآوری کوتاه:
هر شب ما به رختخواب میرویم،‌ ما هیچ اطمینانی نداریم که فردا صبح زنده بر می خزیزیم، با این حال ساعت را برای فردا کوک می کنیم.« این یعنی اُمید»
ـ کودکی یکساله ای را تصور کنید، زمانی که شما او را به هوا پرتاب می کنید، او می خندد، چرا که او می داند که شما او را خواهید گرفت.«این یعنی اعتماد»
ـ روزی،‌ تمام روستایی ها تصمیم گرفتند، تا برای بارش باران دعا کنند، در روزی که برای دعا همگی دور هم جمع شدند،تنها یک پسر بچه با خود چتری داشت.«این یعنی ایمان»
تشکر کنندگان: fatima96 ، pouya007 ، we are one ، DELPHI5 ، msr839 ، aminb ، alireza_guitar ، asher ، 2taha ، puryapurya ، ostokhan
شکر خدا آمریکا مثل ایران نیست هر کسی یه چیزی یاد گرفت شورشو در بیاره تخصص تمام بشه

برنامه نویسی جاوا آمدیمو یاد گرفتی توی مشکلات چیکار میکنی؟! تو دنیای برنامه نویسی یک زبان هیچ تضمینی در اتمام پروژه و صحت ان نیست

هر وفت قدرت ان را داشتین که طی یک ماه یک کتاب برنامه نویسی رو تموم کنید و فقط الفبای اونو فرا بگیرید انوقت امیدی هست
تشکر کنندگان: pouya007 ، alireza_guitar ، King Eagle ، bijan9 ، msr839 ، ostokhan ، asher ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 18:59)pouya007 نوشته:  دوستان این ویدئو رو ببینن حجمش فکر کنم 4 مگابایته.
مراحل مصاحبه در سفارت از لحظه ورود تا آخرش رو به صورت انیمیشنی نشون میده و توصیه های لازم رو هم میگه. دوستانی که به ی.و.ت.ی.و.ب دسترسی دارن اونجا از این ویدئوها پره. امیدوارم واسه برنده های 2016 (آینده) و حتی 2015 که به مصاحبه نرفتن مفید باشه. (البته شامل سوالات آفیسر نمیشه ولی فکر کنم ویدئوی اونم بود)

دوستانی که زیرنویس فارسیشو میخوان دانلود کنن. خودم نوشتم البته معنی کلمات به طور دقیق نیست و یه جورایی فقط مفهوم رو رسوندم.
ببخشید اگه اشتباهی داشت.

2016
2017
2019
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، asher ، tabim4 ، puryapurya
واو چقدر شلوغه!

کاربران در حال بازدید این موضوع: pouya007
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، puryapurya
(2015-03-29 ساعت 00:38)almascanada نوشته:  بچه ها کسی میدونه راهنمای فرم دی اس ۲۶۰ رو بزاره ببینیم ممنوم میشم

دوستم . اینقدر عجله نکن . شاید یاد گرفتن زبان الان حتی زمانیکه شخصی قبول نشده توجیه داشته باشه اما این فرم فقط وقتتون رو میگیره و هیچ ارزش افزوده ای نداره

پیروز باشیدSmile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: faryas ، bijan9 ، msr839 ، aminb ، asher ، puryapurya ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان