موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 02:30)fatima96 نوشته: (2015-03-29 ساعت 00:28)ostokhan نوشته: someonelikeyou کجا هستش بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
از وقتی که تصادف کرد و اربگ ماشینش بیرون زد و خسارت دید کم پیدا شده
دلمون برای سفرنامه هاش تنگیده
آره دادا فرزاد منم تو فکرش بودم امیدوارم حالش خوب باشه و بیاد بنویسه قول میدم واسه اون دختره چشم سفید مو بلند هم اذیتش نکنم
مسافرت بودم الان برگشتم با کلی خاطرات امریکایی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 00:28)ostokhan نوشته: someonelikeyou کجا هستش بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
سلام جیگرم مسافرت بودم همین امروز برگشتم تا پنج می جبران میکنم واستون
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها اگه کسی معدل دبیرستان و پیش دانشگاهیش بالای ۱۹.۵۰ باشه بعد قبولی در لاتاری ورفتن به آمریکا میتونه ادامه تحصیل بده در دانشگاه دولتی اونجا ، اگه کسی اطلاعی داره بگه ممنون میشم
Sent from my Lenovo A3000-H
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 18:15)someonelikeyou نوشته: (2015-03-29 ساعت 00:28)ostokhan نوشته: someonelikeyou کجا هستش بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
سلام جیگرم مسافرت بودم همین امروز برگشتم تا پنج می جبران میکنم واستون
با کیییییی؟ نگو که اون دختره مو بلنده هم باهات بودا
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 17:46)aminb نوشته: (2015-03-29 ساعت 16:56)fatima96 نوشته: (2015-03-29 ساعت 16:15)alireza_guitar نوشته: (2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته: دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.
البته بهترین کار بالا بردن سطح سواد انگلیسی در ایران هست
مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم هشتم الان هست و حدود 22 سال سابقه کار داره و رزومه خیلی قوی داره پر از تشویقی و خلاقیت در آموزش. حالا سوالم این که ممکن در آمریکا بتونه بازم معلم باشه؟ البته لیسانسش حسابداری هست یا اینکه بتونه یجورایی انتقالی بگیره؟ چون من شنیدم میشه واسه مدرسه خود سفارت انتقالی داد
ایران در آمریکا سفارت نداره بنابراین بعید میدونم مدرسه رسمی داشته باشه اما اگر هم داشته باشه من با فرآیند انتقال معلما به کشورای دیگه آشنام که خیلی خیلی پیچیده هست و یه حالت امتیاز بندی و چند تا امتحان به شدت سخت و رقابتی داره.
خیلی ممنونم از اطلاعاتتون پس به نظرتون در صورت برنده شدن تو لاتاری باید دوباره بره اونجا دبیری بخونه بعد بره سر کار؟ یه سوال هم واسه خودم داشتم اگر چند تا مدرک بین المللی از همین آموزشگاه های مجازی ایران مثل پارس مدرک بگیرم به دردم نمیخوره؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته: دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
دخترم فقط ارایشگری، کاشت ناخن. ما میخایم تو سانتا مونیکا ارایشگاه بزنیم توهم بیا پیش مامیت کار کن مگو چیست کار، که پول زیاد دارد این کار
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 19:22)babisondes نوشته: (2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته: دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
دخترم فقط ارایشگری، کاشت ناخن. ما میخایم تو سانتا مونیکا ارایشگاه بزنیم توهم بیا پیش مامیت کار کن مگو چیست کار، که پول زیاد دارد این کار
واااااااااااااااااااااااااایییییی چقدرررررررررر دلم واسه شما و مامی تنگ شده بود عیدتون خیییییییییلی خیییییییییلی مبارک باشه مامی هم از طرف من ببوسین بابا شما یهو غیبتون میزنه کاش مامی هم میومد مهاجر سرا. چشم منم پول دوست میدارم خخخخخخخخخ تابستون حتما میرم کلاسش رو. آشپزی چی خوب نيست اونجا؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
"واعظی پرسید از فرزند خویش هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟!
صدق و بی آزاری و خدمت به خلق، هم عبادت ، هم کلید زندگیست ... گفت : زین معیار اندر شهر ما ، یک مسلمان هست آن هم ارمنیست! "
پروین اعتصامی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-29 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-29 ساعت 20:02 توسط almascanada.)
صمد صبا جان(.....)دستت درد نکنه مرسیییییییییی مرسییییییی بابت فرم
پویا جان این لینک فیلم که گذاشتی فارسی هم داره داداش ؟ :-)