موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان گلم.خواستم بگم که همه چی که لاتاری نیست اگه کسی واقعا با تمام وجود بخواد بره هر کاری میکنه که بره و آخرشم میره و به هرچی که بخواد میرسه و اینم هیچوقت یادتون نره که لاتاری فقط یکی از گزینه ها واسه رفتن هست نه تنها گزینه پس گزینه های دیگه یادتون نره.
به امید اینکه هممون با کوتاه ترین راه ممکن به اون چیزی که میخواهیم برسیم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه خبر بد ، همه عزیزانی که بکگراند(پس زمینه) عکسشون رو با فتوشاپ سفید کردن از قرعه کشی حذف خواهند شد.
منبع خبر : شبکه TMTV بخش لاتاری
متاسفانه منم حذف شدم رفت پی کارش ، همه چیز عکسم درست بود فقط همین یک مورد گند زد به همه چی، اصلا فکر نمیکردم سفید کردن پس زمینه با فتو شاپ انقدر مهم و حساس باشه، حیف شد ، امسال هم از دستمون پرید.
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-22 ساعت 12:05)azimi1368 نوشته: دوستان یه خبر بد ، همه عزیزانی که بکگراند(پس زمینه) عکسشون رو با فتوشاپ سفید کردن از قرعه کشی حذف خواهند شد.
متاسفانه منم حذف شدم رفت پی کارش ، همه چیز عکسم درست بود فقط همین یک مورد گند زد به همه چی، اصلا فکر نمیکردم سفید کردن پس زمینه با فتو شاپ انقدر مهم و حساس باشه، حیف شد ، امسال هم از دستمون پرید.
زیاد به حرفای تی ام تی وی توجه نکن....یکم خودت دقت کن! الان من میریم ایران فیلم میگم عزیز یه عکس میخوام بگراندم سفید یکی میخوام بکگراندش قرمز و یکی هم براندش دریا باشه! حالا به نظرت ایران فیلم با چه برنامه ای اینکارو میکنه؟!؟!؟!؟ همش با فتوشاپه.... نگران نباش شما حذف نشدید.. مگر اینکه با عینک یا. . باشه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 12:05)azimi1368 نوشته: دوستان یه خبر بد ، همه عزیزانی که بکگراند(پس زمینه) عکسشون رو با فتوشاپ سفید کردن از قرعه کشی حذف خواهند شد.
آخه بک رو سفید کردن که هیچ تاثیری تو چهره فرد نداره چرا باید باعث حذف بشه؟ من که بعید می دونم اونا مثل ما انقدر حساس باشند! منم عکس پاسپورتی گرفتم ولی چون نور تو صورتم می افتاد تیره کرد که باعث شد بک طوسی بشه منم با فتوشاپ سفید کردم ولی اصلا مشخص نیست اونا از کجا می خوان بفهمند!
I've learned that you can keep going long after you think you can't
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-22 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-22 ساعت 18:30 توسط payamshad.)
دوستان گلم سلام
منم امسال شرکت کردم برای همتون آرزوی موفقیت دارم . امیدوارم همه امسال جزو برندگان باشین
برای منم دعا کنید
سال 1394 ( سال آینده ) سال جهش و تغییر بزرگی در زندگی هممون خواهد بود . من خوشبینم که قبول میشیم
شمارش معکوس تا پایان ثبت نام 11 روز
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
از الان روز شماری!!!
ما هنوز وقت نکردیم ثبت نام کنیم )
روزشماری واسه اتفاقی که دست شما نیست و به تقدیرتون هست ، فقط امید رو زنده نگه میداره
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 13:51)S@R@V نوشته: (2014-10-22 ساعت 12:05)azimi1368 نوشته: دوستان یه خبر بد ، همه عزیزانی که بکگراند(پس زمینه) عکسشون رو با فتوشاپ سفید کردن از قرعه کشی حذف خواهند شد.
آخه بک رو سفید کردن که هیچ تاثیری تو چهره فرد نداره چرا باید باعث حذف بشه؟ من که بعید می دونم اونا مثل ما انقدر حساس باشند! منم عکس پاسپورتی گرفتم ولی چون نور تو صورتم می افتاد تیره کرد که باعث شد بک طوسی بشه منم با فتوشاپ سفید کردم ولی اصلا مشخص نیست اونا از کجا می خوان بفهمند!
چی بگم والا !!! به هر حال مجری های TMTV همه وکیل هستند ، من دقیقا چیزی که از این شبکه شنیدم رو گفتم ، شاید هم اونا اشتباه کرده باشن ، ولی در نظر داشته باشین که طرف وکیل هستش و لابد یه تجربه ای چیزی داره که میگه ، به هر ترتیب ایشالا که مشکلی نباشه و همه دوستان برنده بشن
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه