موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-13 ساعت 15:20)Richard نوشته: (2015-04-13 ساعت 15:07)amindv15 نوشته: دوست عزیز ۲۰۱۴ یی ما که الان us هستن تعریف کردن که دو مورد داشتن که کسی از نزدیکها کیس نامبر طرف رو داشته و به سفارت ایمیل زده و کلی چیزای نا مربوط گفته و براشون مشکل درست کرده،واقعأ آدم نمی دونه تو سر مردم چی میگذره
اگه اينطور باشه طرف ميتونه با دادن اسم برنده لاتاري هم واسش دردسر ايجاد كنه كه!
فقط كافيه بدونه كدوم سفارت هست.
اما واقعا اين كاركنان سفارت اينقدر نبايد به حرف كسي گوش بدن .
بعد از دريافت ويزا هم اگه كسي به سفارت ايميل بزنه و حرف نامربوط بزنه مشكلي پيش مياد؟
نه،فکر نکنم،بعدم احتیاط واجبه،در ضمن سفارت به حرفای کسی که تاریخ تولد و کیس نامبر کسیو داره اهمیت میده
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-13 ساعت 14:58)samirasamira1010 نوشته: دوستان از زمان العام نتایج چقدر ممکنه تا زمان مصاحبه طول بکشه. میدونم که به کیس نامبر مربوطه ولی من تو همین فورم خوندم که چند هفته قبل یکی از دوستان مصاحبه داشته و ویزا گرفته. این یعنی حدود یک سال طول میکشه تا مصاحبه؟! فرض کنید امروز 15 اردیبهشت هست و مثلا اسم من در اومد مثلا. ممکنه مثلا مصاحبه من بیافته زمستون امسال برای مثال؟ من فکر نمی کردم اینقدر طول هم ممکنه بکشه. ممنون
اردیبهشت فقط نتایج اعلام میشه و تا آخر شهریور به بچه های ۲۰۱۵ اختصاص داره و شما مصاحبه نمی رین،اما از مرداد بچه های ۲۰۱۶ برای مهر ماه کارنت میشن(یعنی دعوت به مصاحبه) که هر چی کیس نامبرتون کمتر باشه زودتر کارنت میشین و تکلیفتون معلوم میشه،اگه مثلأ زیر ۱۰۰۰ باشین مهر و هر چی شماره بالاتر باشه زمان کارنت شدنتون عقب میوفته،امسال اینقدر بد دارن کارنت میکنن که بچه های ۸۰۰۰ تقریبأ ناامید دارن میشن که حتی مصاحبه برن یا نه،امیدوارم جوابتونو گرفته باشین،فعلأ
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2015-04-13 ساعت 17:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-13 ساعت 17:22 توسط alireza_guitar.)
(2015-04-13 ساعت 17:14)payamshad نوشته: بچه هایی که اطلاعات دارند یه پرسش دارم . ممنون میشم که راهنمایی کنین
اگر یه زن و شوهر به صورت مجزا در قرعه کشی شرکت کرده باشن و ذکر کرده باشند که متاهل هستند و اگر بر فرض هر 2 نفر بطور مجزا برنده بشند صلاح بر چه حرکتیه ؟
1. هر 2 نفر به صورت مجزا اقدام کنند ؟
2. اونی که کیس نامبر کم تری داره اقدام کنه ؟
3. بی خیال لاتاری بشه D
احتمالا در سیستم قرعه کشیشون، این موضوع تعریف شده که فقط یک نفر از اعضای خانواده جزو برنده ها باشه. گزینه ی دوم. بهترینشه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
توی این سال های لاتری؛ تا بحال دو تا اتفاق جالب موقع اعلام نتایج افتاده،
یکی: نتیجه ها اومد و خیلی ها قبول شدن؛ بعد از چند روز دوباره اعلام کردن که آقا اشتباه شده و قرعه کشی دوباره فک کنم حدود 2 ماه دیگش انجام شد.جالب اینجا بود که بعضی ها که قبول شده بودن و هزارتااااا ذوق داشتن، برای بار دوم که قرعه کشی انجام شد دیگه اسمشون در نیومد.
یکی دیگه از اتفاق ها فک کنم سال پیش بود:
خیلی ها تا با صفحه ی قبولی مواجه شدن خوشحااال شدن، ولی وقتی به اسم و مشخصات فرد برنده نگاه کردن، دیدن نامه ی قبولی برای شخص دیگه هست!!!
و داستان اشتباهات ممکنه ادامه داشته باشه!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس