کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-13 ساعت 17:28)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:21)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:14)payamshad نوشته:  بچه هایی که اطلاعات دارند یه پرسش دارم . ممنون میشم که راهنمایی کنین
اگر یه زن و شوهر به صورت مجزا در قرعه کشی شرکت کرده باشن و ذکر کرده باشند که متاهل هستند و اگر بر فرض هر 2 نفر بطور مجزا برنده بشند صلاح بر چه حرکتیه ؟
1. هر 2 نفر به صورت مجزا اقدام کنند ؟
2. اونی که کیس نامبر کم تری داره اقدام کنه ؟
3. بی خیال لاتاری بشه DBig Grin

احتمالا در سیستم قرعه کشیشون، این موضوع تعریف شده که فقط یک نفر از اعضای خانواده جزو برنده ها باشه. گزینه ی دوم. بهترینشه

یادمه چندسال قبل یک خونواده بود که هر دونفر برنده شدن و پرونده خانوم رو پی گرفتن (با اینکه فکر میکنم کیس نامبر بالاتری داشت) که مسئله کلیرنس کمتر تاثیر بذاره.

منم مثل عليرضا فكر ميكردم و از قبل خودم رو براي گزينه دوم آماده كرده بودم
ولي با اين حرف شما كمي مردد شدم كه براساس پرونده خودم جلو برم يا خانمم

حالا ميگم وايسم نتايج بياد!!! بعد يكي از دو روش بالا رو انتخاب ميكنم ... چه عجله ايه !!! Big GrinBig Grin
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، pichak333 ، alireza_guitar ، nima2016 ، msr839 ، vashahri ، puryapurya
دوستان یادت نره شب اعلام نتایج همه بیاین و نتیجه خودتونو خبر بدین من که با قبولی دوستان خوشحال میشم
دوستان تجسم کنید
5 می 2015
با هزار ترس و لرز میری سراغ سایت
ادرس lottery dv را میزنی
خبری نمیشه
رفرش و رفرش ...
تو دلت می گی سایت شلوغه
ببینم بقیه چیکار کردن بریم مهاجرسرا یه خبر از دوستان بگیریم
نفر اول و دوم و..... کامنت زدن بابا سایت باز نمیشه
یکی نوشته اشناهامون از اون طرف چک کردن اونجام نمیشه
اعصاب داغون استرس شدید ضربان بالا تو دلت مور مور میشه ...
دوباره میری سراغ سایت
تا میزنی مینویسه
مشترک گرامی دسترسی به صفحه مورد نظر امکان پذیر نمی باشد
به پیوندها منتقل خواهید شد
....
ادامه دارد.......

طبق معمول دوستتون دارمRolleyes
(2015-04-13 ساعت 17:28)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:21)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:14)payamshad نوشته:  اگر یه زن و شوهر به صورت مجزا در قرعه کشی شرکت کرده باشن و ذکر کرده باشند که متاهل هستند و اگر بر فرض هر 2 نفر بطور مجزا برنده بشند صلاح بر چه حرکتیه ؟
1. هر 2 نفر به صورت مجزا اقدام کنند ؟
2. اونی که کیس نامبر کم تری داره اقدام کنه ؟
3. بی خیال لاتاری بشه DBig Grin

احتمالا در سیستم قرعه کشیشون، این موضوع تعریف شده که فقط یک نفر از اعضای خانواده جزو برنده ها باشه. گزینه ی دوم. بهترینشه
یادمه چندسال قبل یک خونواده بود که هر دونفر برنده شدن و پرونده خانوم رو پی گرفتن (با اینکه فکر میکنم کیس نامبر بالاتری داشت) که مسئله کلیرنس کمتر تاثیر بذاره.
ادامه پروسه با شماره ای که کمتره عاقلانه تره. کلیرنس هم ربطی به برنده نداره. 90% کسایی که کار دولتی، سابقه نظامی منجمله خدمت، و تحصیلات بالاتر از ارشد دارند کلیرنس میخورند، چه مرد چه زن، چه برنده چه همسرش.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، nima2016 ، azadeh.mohamad ، msr839 ، kuwait ، vashahri
(2015-04-13 ساعت 18:04)امید به خدا نوشته:  دوستان تجسم کنید
5 می 2015
ادرس lottery dv را میزنی
خبری نمیشه
رفرش و رفرش ...
تو دلت می گی سایت شلوغه
.
.
.
.
بعدم که ده بار نتیجه رو چک کردی میای اینجا خبر بدی می بینی انجمن قفل شده، و بچه های شمارش معکوس رفتند تا شیش ماه دیگه
SELECTED 2015
تشکر کنندگان: taherifar ، pouya007 ، nima2016 ، msr839 ، saidoo ، kuwait ، tabim4 ، vashahri ، puryapurya ، .samira
5 می 2015
ادرس lottery dv را میزنی
خبری نمیشه
رفرش و رفرش ...
تو دلت می گی سایت شلوغه
ببینم بقیه چیکار کردن بریم مهاجرسرا یه خبر از دوستان بگیریم
نفر اول و دوم و..... کامنت زدن بابا سایت باز نمیشه
یکی نوشته اشناهامون از اون طرف چک کردن اونجام نمیشه
اعصاب داغون استرس شدید ضربان بالا تو دلت مور مور میشه ...
دوباره میری سراغ سایت
تا میزنی مینویسه
مشترک گرامی دسترسی به صفحه مورد نظر امکان پذیر نمی باشد
به پیوندها منتقل خواهید شد
....
ادامه دارد.......

طبق معمول دوستتون دارمRolleyes

معمولا تو این جور مواقع کامپیوتر من میشه کندترین کامپیوتر رو زمین حتی my computer هم باز نمیکنه چه برسه به سایت dv.lottery d: :d

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: امید به خدا ، pouya007 ، rezijon ، pichak333 ، nima2016 ، msr839 ، saidoo ، kuwait ، asher ، tabim4 ، vashahri ، hamid32 ، puryapurya ، .samira
(2015-04-13 ساعت 18:10)Abdorrezaa نوشته:  
5 می 2015
ادرس lottery dv را میزنی
خبری نمیشه
رفرش و رفرش ...
تو دلت می گی سایت شلوغه
.
.
.
.
بعدم که ده بار نتیجه رو چک کردی میای اینجا خبر بدی می بینی انجمن قفل شده، و بچه های شمارش معکوس رفتند تا شیش ماه دیگه

با عرض معذرت دوست عزیز
اما من اصلا از فکر منفی خوشم نمیاد
هیچ کدوم از بچه ها نرفتن برای 6 ماه دیگه
همه رفتن تو صفحات مربوط به پر کردن فرم 260
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، pichak333 ، nima2016 ، msr839 ، kuwait ، asher ، tabim4 ، shahram LA ، payamshad ، vashahri ، puryapurya ، .samira
(2015-04-13 ساعت 18:06)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:28)reyhaneh_h نوشته:  یادمه چندسال قبل یک خونواده بود که هر دونفر برنده شدن و پرونده خانوم رو پی گرفتن (با اینکه فکر میکنم کیس نامبر بالاتری داشت) که مسئله کلیرنس کمتر تاثیر بذاره.
ادامه پروسه با شماره ای که کمتره عاقلانه تره. کلیرنس هم ربطی به برنده نداره. 90% کسایی که کار دولتی، سابقه نظامی منجمله خدمت، و تحصیلات بالاتر از ارشد دارند کلیرنس میخورند، چه مرد چه زن، چه برنده چه همسرش.

منظور ريحانه اينه كه تصور اون خانواده بر اين بوده كه شايد بدليل زمان باقيمانده كوتاهتر تا پايان دوره لاتاري اون سال، اين شانس رو داشته باشن كه kcc سريعتر اونا رو كلير كنه...
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، pichak333 ، nima2016 ، msr839 ، asher ، tabim4 ، puryapurya
funny map d: :d

[عکس: 7bd245b199d0.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، msr839 ، satin ، بازگشت ، ziba62ka ، asher ، tabim4 ، vashahri ، DELPHI5 ، hameddjj
(2015-04-13 ساعت 18:29)taherifar نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:28)reyhaneh_h نوشته:  یادمه چندسال قبل یک خونواده بود که هر دونفر برنده شدن و پرونده خانوم رو پی گرفتن (با اینکه فکر میکنم کیس نامبر بالاتری داشت) که مسئله کلیرنس کمتر تاثیر بذاره.
منظور ريحانه اينه كه تصور اون خانواده بر اين بوده كه شايد بدليل زمان باقيمانده كوتاهتر تا پايان دوره لاتاري اون سال، اين شانس رو داشته باشن كه kcc سريعتر اونا رو كلير كنه...
طاهری جان کلیرنس یک پروسه است که طی اون ارگان مربوطه که میگن FBIئه سوابق فرد موردنظر رو چک می کنه، و بسته به مواردی که فرد بررسی می شه طول می کشه. این روند حداقل دوماه طول می کشه و تجربه نشان داده برا ایرانی ها معمولا سه تا پنج ماهه(بیشتر میشه که کمتر نه) به kcc هم هیچ ربطی نداره، پس از مصاحبه پرونده کاملا از دست kcc خارجه و همه چی به دسته سفارته، در واقع طی مدتی که فرد کلیرنس رو میگذرونه تا زمانی که جواب از ارگان اطلاعاتی-امنیتی مربوطه نیامده سفارت هم هیچکاره است. هیچکسم این وسط به این فکر نمیکنه که زمان قانونی ویزای لاتاری داره تمام میشه و ما کار این بندگان خدا رو زودتر راه بندازیم.
SELECTED 2015
تشکر کنندگان: taherifar ، tabim4 ، pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، asher ، puryapurya
(2015-04-13 ساعت 15:18)pouya007 نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 15:13)an3684 نوشته:  سلام همه دوستای گلم
بچه ها من تا حالا مطلبی نزدم تو این مدت که عضو بودم
ولی دوس دارم اینو به بچه ها بگم که زیاد دلتون رو خوش نکنید
به فکر راه های بهتر برای رفتن باشید
من خودم فوق درسته لاتاری ثبت نام کردم ولی اصلا روش حساب نکردم
تافل بخونین پذیرش بگیرین برین
تازه با شخصیت تر هم هستش
تو یه محیط علمی میرید

بله واقعا باید به فکر بود!
میدونم اینجا جاش نیست (چون تو تاپیک مهاجرت دانشجویی هیچ جوابی نمیدن) ولی کسی خبر داره هزینه تحصیل در مقطع لیسانس تو آمریکا چقدره؟ (البته میدونم بسته به دانشگاه و ایالت فرق داره ولی یه میانگینی چیزی اگه بشه ذکر کنید)

با سلام و با اجازه با تجربه تر ها

شهریه های سالانه تحصیل به صورت متوسط به شرح زیر است

کالج دو ساله شهریه : 3350
دانشگاه دولتی (این استیت) : 9140
دانشگاه دولتی (اوت آف استیت) : 23000
دانشگاه خصوصی : 31200

البته اینها شهریه سالانه دانشگاه هست و هزینه اتاق، کتاب، غذا و.... هم هست

منبع collegeboard.org
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، rezijon ، lottory2015 ، msr839 ، asher ، puryapurya
(2015-04-13 ساعت 18:50)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 18:29)taherifar نوشته:  

طاهری جان کلیرنس یک پروسه است که طی اون ارگان مربوطه که میگن FBIئه سوابق فرد موردنظر رو چک می کنه، و بسته به مواردی که فرد بررسی می شه طول می کشه. این روند حداقل دوماه طول می کشه و تجربه نشان داده برا ایرانی ها معمولا سه تا پنج ماهه(بیشتر میشه که کمتر نه) به kcc هم هیچ ربطی نداره، پس از مصاحبه پرونده کاملا از دست kcc خارجه و همه چی به دسته سفارته، در واقع طی مدتی که فرد کلیرنس رو میگذرونه تا زمانی که جواب از ارگان اطلاعاتی-امنیتی مربوطه نیامده سفارت هم هیچکاره است. هیچکسم این وسط به این فکر نمیکنه که زمان قانونی ویزای لاتاری داره تمام میشه و ما کار این بندگان خدا رو زودتر راه بندازیم.

طبق اسناد موجود در مهاجرسرا احتمالاً همينطوره كه شما ميفرمائيد. من هم گفتم كه اميدواري اون خانواده به اين بوده وگرنه اينكه واقعاً چه چيز درسته و چه چيزي غلط ، ممكنه با تصورات ما جور در نياد
به هرحال من هم قطعاً همون گزينه اي كه خودم از قبل درنظر داشتم و عليرضا هم تأييد كرده بود، يعني جلوبردن پرونده براساس كيس نامبر پائين تر رو در پيش خواهم گرفت به شرطها و شروطهــا Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، rezijon ، tabim4 ، msr839 ، asher ، vashahri ، puryapurya
بد جور دارم غبطه میخورم وقتی تو سایت زیر قیمت ماشین هارو میبینم.
قیمت $23,705
یعنی میشه یک روزی از همون جا خرید اینترنتی انجام داد؟؟؟؟
http://www.chevrolet.com/camaro-sports-car.html
2012-2017
تشکر کنندگان: pouya007 ، taherifar ، pichak333 ، rezijon ، msr839 ، asher
[عکس: ssgsprn8xcr5.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: Richard ، pichak333 ، nima2016 ، we are one ، Ali_Hunter ، rezijon ، tabim4 ، javadgorgani ، msr839 ، kuwait ، asher ، vashahri ، puryapurya ، .samira
یه چیزی میخوام بگم که مطمئنم خیلی از دوستان تا حالا نمیدونستند! Cool
دکتر طاهر کاملی،وکیل دیوان عالی آمریکا : اگه واسه دریافت گرین کارت،مدت کلیرنس بیش از 6 ماه طول بکشه،میتونید به سفارت آمریکا در اون کشور شکایت کنید.
اسم شکایت هم writ of mandamus هست.
لازم به ذکر هست که فقط واسه دریافت گرین کارت میتونید شکایت کنید،نه دریافت ویزا!
اینم لینک منبع :
www.youtube.com/watch?v=Dv0aXwYTfes
همه چی آرومه...من چقدر گرسنمه.....برم یه چیزی بخورم Tongue
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، rezijon ، azadeh.mohamad ، msr839 ، ziba62ka ، kuwait ، fatima96 ، vashahri ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان