کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-13 ساعت 18:50)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 18:29)taherifar نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 18:06)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:28)reyhaneh_h نوشته:  یادمه چندسال قبل یک خونواده بود که هر دونفر برنده شدن و پرونده خانوم رو پی گرفتن (با اینکه فکر میکنم کیس نامبر بالاتری داشت) که مسئله کلیرنس کمتر تاثیر بذاره.
ادامه پروسه با شماره ای که کمتره عاقلانه تره. کلیرنس هم ربطی به برنده نداره. 90% کسایی که کار دولتی، سابقه نظامی منجمله خدمت، و تحصیلات بالاتر از ارشد دارند کلیرنس میخورند، چه مرد چه زن، چه برنده چه همسرش.
منظور ريحانه اينه كه تصور اون خانواده بر اين بوده كه شايد بدليل زمان باقيمانده كوتاهتر تا پايان دوره لاتاري اون سال، اين شانس رو داشته باشن كه kcc سريعتر اونا رو كلير كنه...
طاهری جان کلیرنس یک پروسه است که طی اون ارگان مربوطه که میگن FBIئه سوابق فرد موردنظر رو چک می کنه، و بسته به مواردی که فرد بررسی می شه طول می کشه. این روند حداقل دوماه طول می کشه و تجربه نشان داده برا ایرانی ها معمولا سه تا پنج ماهه(بیشتر میشه که کمتر نه) به kcc هم هیچ ربطی نداره، پس از مصاحبه پرونده کاملا از دست kcc خارجه و همه چی به دسته سفارته، در واقع طی مدتی که فرد کلیرنس رو میگذرونه تا زمانی که جواب از ارگان اطلاعاتی-امنیتی مربوطه نیامده سفارت هم هیچکاره است. هیچکسم این وسط به این فکر نمیکنه که زمان قانونی ویزای لاتاری داره تمام میشه و ما کار این بندگان خدا رو زودتر راه بندازیم.
آقای عبدالرضا من هم با شما موافقم ولی اگر بعد از ارجاع پرونده ها به سفارتخانه های مربوطه اگه kcc دیگه دخالتی نکنه اونوقت یک شبهه در این میون به ذهن آدمی خطور می کنه به اینصورت که سفارت می تونه به بهانه واهی خیلی راحت هر کسی را دلش خواست ریجکت کنه در عوض با یک باند بازی و بدست رابط ها و دلالان یا عوامل دیگری مثل وکلا یک عده دیگر را که حاضرند برای چنین ویزایی پول کلانی بدند با دریافت مبالغ بالایی قشنگ و یواشکی بجای حذف شده ها جا بزنند بطوریکه آب از آب تکان نخوره چون احتمالا هیچ سیستم کنترلی در این میون نباشه و سفارت فقط آمار ساختگی و فله ای گزارش کنه و دیگه کسی به اسامی کاری نداشته باشه یعنی کسی پیدا نشه که بخواد اسامی برنده شدگان را با اسامی گیرندگان ویزا مطابقت بده.برای اثبات این ادعام بهتر است این واقعیت را از زبان مهاجران و سیتیزن های آن کشور بشنوید که می گویند سیستم اداری آمریکا خیلی شیر تو شیره و کاملا سلیقه ای هستش منباب مثال ممکنه شما برید بانک و بانک از ارائه کردیت به شما خودداری کنه اما کارمند بانک یواشکی به گوش شما بخونه که شما الان درخواستت را پس بگیر و برو رئیس قراره دو هفته بره مرخصی برو دو روز دیگه بیا خودم کارتو راه می اندازم این واقعیت محضه و همه هموطنان مقیم آنجا بدان اذعان دارند و من بارها چنین مسائلی بگوشم خورده SadSadSad
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، taherifar ، Abdorrezaa ، rezijon ، nima2016 ، msr839 ، asher ، hamid32 ، puryapurya
(2015-04-13 ساعت 17:28)reyhaneh_h نوشته:  یادمه چندسال قبل یک خونواده بود که هر دونفر برنده شدن و پرونده خانوم رو پی گرفتن (با اینکه فکر میکنم کیس نامبر بالاتری داشت) که مسئله کلیرنس کمتر تاثیر بذاره.
ادامه پروسه با شماره ای که کمتره عاقلانه تره. کلیرنس هم ربطی به برنده نداره. 90% کسایی که کار دولتی، سابقه نظامی منجمله خدمت، و تحصیلات بالاتر از ارشد دارند کلیرنس میخورند، چه مرد چه زن، چه برنده چه همسرش.

بله ولی اگر خانوم برنده باشه و آقا کلیرنس بخوره خانوم میتونه به همراه بچه ها ویزا بگیره و زودتر ره سپار بشه که اگه مشکلی مشابه 2014 پیش بیاد و کلیرنس ها دیر بشه لااقل بتونن از طریق پرونده خانوادگی آقا رو هم ببرن.
در صورتی که اگر آقا برنده باشه و کلیرنس بخوره کل خانواده باید منتظر کلیرنس بمونن و اگر باز هم مثل 2014 بشه و نشه (!) خانواده میشه از بازماندگان لاتاری که هیچوقت به مقصد نمیرسن!

پ.ن: شاید سه چهارم کسایی که کلیرنس میخورن آقا باشن (به دلیل سربازی و بیشتر شاغل بودن) و عده ی کمی از خانوم ها کلیرنس میخورن.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، pouya007 ، nima2016 ، msr839 ، azadeh.mohamad ، asher ، puryapurya
(2015-04-13 ساعت 19:25)tabim4 نوشته:  
منظور ريحانه اينه كه تصور اون خانواده بر اين بوده كه شايد بدليل زمان باقيمانده كوتاهتر تا پايان دوره لاتاري اون سال، اين شانس رو داشته باشن كه kcc سريعتر اونا رو كلير كنه...
طاهری جان کلیرنس یک پروسه است که طی اون ارگان مربوطه که میگن FBIئه سوابق فرد موردنظر رو چک می کنه، و بسته به مواردی که فرد بررسی می شه طول می کشه. این روند حداقل دوماه طول می کشه و تجربه نشان داده برا ایرانی ها معمولا سه تا پنج ماهه(بیشتر میشه که کمتر نه) به kcc هم هیچ ربطی نداره، پس از مصاحبه پرونده کاملا از دست kcc خارجه و همه چی به دسته سفارته، در واقع طی مدتی که فرد کلیرنس رو میگذرونه تا زمانی که جواب از ارگان اطلاعاتی-امنیتی مربوطه نیامده سفارت هم هیچکاره است. هیچکسم این وسط به این فکر نمیکنه که زمان قانونی ویزای لاتاری داره تمام میشه و ما کار این بندگان خدا رو زودتر راه بندازیم.
آقای عبدالرضا من هم با شما موافقم ولی اگر بعد از ارجاع پرونده ها به سفارتخانه های مربوطه اگه kcc دیگه دخالتی نکنه اونوقت یک شبهه در این میون به ذهن آدمی خطور می کنه به اینصورت که سفارت می تونه به بهانه واهی خیلی راحت هر کسی را دلش خواست ریجکت کنه در عوض با یک باند بازی و بدست رابط ها و دلالان یا عوامل دیگری مثل وکلا یک عده دیگر را که حاضرند برای چنین ویزایی پول کلانی بدند با دریافت مبالغ بالایی قشنگ و یواشکی بجای حذف شده ها جا بزنند بطوریکه آب از آب تکان نخوره چون احتمالا هیچ سیستم کنترلی در این میون نباشه و سفارت فقط آمار ساختگی و فله ای گزارش کنه و دیگه کسی به اسامی کاری نداشته باشه یعنی کسی پیدا نشه که بخواد اسامی برنده شدگان را با اسامی گیرندگان ویزا مطابقت بده.برای اثبات این ادعام بهتر است این واقعیت را از زبان مهاجران و سیتیزن های آن کشور بشنوید که می گویند سیستم اداری آمریکا خیلی شیر تو شیره و کاملا سلیقه ای هستش منباب مثال ممکنه شما برید بانک و بانک از ارائه کردیت به شما خودداری کنه اما کارمند بانک یواشکی به گوش شما بخونه که شما الان درخواستت را پس بگیر و برو رئیس قراره دو هفته بره مرخصی برو دو روز دیگه بیا خودم کارتو راه می اندازم این واقعیت محضه و همه هموطنان مقیم آنجا بدان اذعان دارند و من بارها چنین مسائلی بگوشم خورده SadSadSad

جناب طاهری فر اصلا من منظورم اینی که شما گفتی نبود. Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، asher ، puryapurya ، taherifar
(2015-04-13 ساعت 15:46)amindv15 نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 14:58)samirasamira1010 نوشته:  دوستان از زمان العام نتایج چقدر ممکنه تا زمان مصاحبه طول بکشه. میدونم که به کیس نامبر مربوطه ولی من تو همین فورم خوندم که چند هفته قبل یکی از دوستان مصاحبه داشته و ویزا گرفته. این یعنی حدود یک سال طول میکشه تا مصاحبه؟! فرض کنید امروز 15 اردیبهشت هست و مثلا اسم من در اومد مثلا. ممکنه مثلا مصاحبه من بیافته زمستون امسال برای مثال؟ من فکر نمی کردم اینقدر طول هم ممکنه بکشه. ممنون

اردیبهشت فقط نتایج اعلام میشه و تا آخر شهریور به بچه های ۲۰۱۵ اختصاص داره و شما مصاحبه نمی رین،اما از مرداد بچه های ۲۰۱۶ برای مهر ماه کارنت میشن(یعنی دعوت به مصاحبه) که هر چی کیس نامبرتون کمتر باشه زودتر کارنت میشین و تکلیفتون معلوم میشه،اگه مثلأ زیر ۱۰۰۰ باشین مهر و هر چی شماره بالاتر باشه زمان کارنت شدنتون عقب میوفته،امسال اینقدر بد دارن کارنت میکنن که بچه های ۸۰۰۰ تقریبأ ناامید دارن میشن که حتی مصاحبه برن یا نه،امیدوارم جوابتونو گرفته باشین،فعلأ

اگر اینجوریه، با توجه به اینکه حدود صد هزارتا select میکنند اگر اسممون در بیاد با کیس نامبر بالای ده هزار (یعنی بین 10 هزار تا صدهزار، ) عملا با قبول نشدن فرقی نداره درسته؟ مثل کنکور میمونه که رتبه های کمتر قبول میشن و بقیه با اینکه مجاز شدن ولی قبول نمیشن ...
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، nima2016 ، msr839 ، aryano ، asher ، puryapurya
(2015-04-13 ساعت 19:25)tabim4 نوشته:  
با اثباتیه صحبت شما کاملا موافقم، که سیستم اداری آمریکا از هرلحاظ، چه پرسنل، چه دستگاهها و چه رویه ها کاملا داغون و پکیده است. و منتظرم که سینه چاکان در ذیل این دوپست بنده و شما رو مورد عنایت قرار بدن :-) اما ابتدای سخنتون که بحث فساد سازمان یافته در سفارت خانه ها میشه رو غیرممکن می دونم. بنده هم معتقدم سازمانهای بالاتر ازجمله kcc یا نهاهای دیگه مسلما رو کار سفارتخانه ها و مساله مهاجران به صورت کلان نظارت دارند، اونها هم حسابرس و حراست و حفاظت اطلاعات و سیستم های نظارتی خودشون را دارند و کسانی که اونجا نشستند بعنوان افسر و کارمند و مامور انگشت نگاری و حتی اون خانمی که دم در شماره میده(همون خانوم بداخلاقه) از فیلتـرهای مخصوص رد شدند.و این قضیه باند بازی به کل مردوده مگر درموارد خیلی خاص که اسمش بشه پارتی بازی. چراکه حتی اگر نخوایم تعهد شغلی و اخلاقی کارمندهای سفارت را درنظر بگیریم، اونی که میخواد ویزا بگیره اونقدری کنه هست که اگه الکی ریجکتش کنن به 100 جا ایمیل بده و حق خواهی کنه.حالا اگه امار این گزارشها و شکایات ی ذره بالا بره مسلما گند قضیه درمیاد.
بنده درپست پیشین گفتم kccبعد از مصاحبه دیگه از روند کار خارجه و به صورت موردی به پرونده متقاضی کار نداره،وگرنه درمسائل کلان مهاجرت مسلما kccمرجعه.
دراخر هم باید بگم بنظر من اگه باندبازی بخواد صورت بگیره خیلی باکلاس و قانونی می گیره، به این صورت که سفارت فقط یک دکتر را بعنوان پزشک معتمد می شناسه بعد ازون دکتر پورسانتشو می گیره. دکترم هی به ما واکسن الکی میزنه پول میگیره.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: javadgorgani ، pichak333 ، pouya007 ، nima2016 ، msr839 ، rezijon ، asher ، tabim4 ، puryapurya
من پارسال خيلي احتياج داشتم كه ببرم اما نشد واقعا عصباني شدم اما الان كه مي بينم تونستم همون يك سالي كه فكر مي كردم سخته رو بگذرونم و حالا امسال هم قبول نشم برام به سختي پارسال نيست و مي تونم مثل امسال بگذرونم و نگران نيستم...Smile
Wink 
یعنی میشه 5 می با دیدن جواب لاتاری یه جیغی بزنیم که تمام همسایه ها بریزند پشت در خونه ...بپرسند چی شده ...با خنده زیرکانه بگیم هیچی ....بعد در و ببندیم بیایم تا صبح تو خونه جشن بگیریم و تو تاپیک های قبول شدگان با بچه ها کارها رو پیگیری کنیم
SmileSmileSmileSmileSmileWinkSmile
خودش اگه بخواد حتما میشه
ماه میبینم هنوز این کور سوی روشنو...........!!!
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، rezijon ، pichak333 ، asher ، payamshad ، vashahri ، .samira
با تشکر از کاربران عزیزی که گزارش تخلف میدهند.
کاربر مورد نظری که پیشنهاد ازدواج داده بود برای همیشه بن شد.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
(2015-04-13 ساعت 21:06)saboteur نوشته:  با تشکر از کاربران عزیزی که گزارش تخلف میدهند.

متشكرم از اقدام به موقع و قاطع شما ???
می گذرد ...
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، pouya007 ، amir_ebrahimi99 ، saboteur ، pichak333 ، we are one ، kuwait ، asher ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-13 ساعت 21:06)saboteur نوشته:  با تشکر از کاربران عزیزی که گزارش تخلف میدهند.

پیش خودش فکر کرده بود ایرانی جماعت تن به هر خفتی میده برا رسیدن به امریکا ولی کور خونده بود.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
نیویورک واس ماس ینی ملکیتش ماس باس
حالا که فهمیدین واس ماس برید سراغ شهرای دیگه Big Grin

[عکس: is35ycee0il3gu9nlpy7.jpg]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
(2015-04-13 ساعت 21:20)King Eagle نوشته:  نیویورک واس ماس ینی ملکیتش ماس باس
حالا که فهمیدین واس ماس برید سراغ شهرای دیگه Big Grin

-

داداش حالا نمیشه ما رو هم تو نیویورکتون راه بدی؟؟Big Grin
بابا ما جوونیم میدونی که جوونا یکی از آرزوهاشون دیدن نیویورکه!Tongue
2016
2017
2019
(2015-04-13 ساعت 21:31)pouya007 نوشته:  داداش حالا نمیشه ما رو هم تو نیویورکتون راه بدی؟؟Big Grin
بابا ما جوونیم میدونی که جوونا یکی از آرزوهاشون دیدن نیویورکه!Tongue

حالا که اشکاتو دیدم دلم سوخت میدونی بیای یکمدور دور کنی و بری شهر خودت TongueBig Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، rezijon ، pichak333 ، kuwait ، fatima96 ، asher ، msr839 ، tabim4
سلام یه سوال کسی تا حالا مالزی یا سنگاپور سفارت رفته برای لاتاری؟
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، msr839 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان