موضوعها: 0
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
ریچارد محترم
برای دبی رو من بهتون قیمت میدم
ویزا ۳۰۰ تومن پرواز هم هر شهری با شهر دیگه فرق میکنه ماهان قیم متوسط ۴۵۰ تومن ۷۵ تومن خروجی
اونجا از هاستل استفاده کنی شبی ۸۰ تومن کرایه هم میتونی بلیط نقره ای مترو بگیری و استفاده کنی، خورد و خوراد هم دست خودته دیگه... میتونی حداقل خرج کنی، در ضمن قیمت هتل ها فصل به فصل فرق میکنه
ترکیه هم هم میشه با اتوبوس رفت، هم قطار داره که ۷۲ ساعت تو راهی، هم پرواز که قیمت ها حسابی متنوع هست
2017 ؟
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-15 ساعت 01:07)lottory2015 نوشته: (2015-04-15 ساعت 00:59)nima2016 نوشته: (2015-04-15 ساعت 00:41)lottory2015 نوشته: یا رب روا مدار که گدا معتبر شود ......... گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
خخخ
حالا طرف صحبتت با کیه؟
منظورم این بود که خدا ایشالله به کسانی قبولی رو عنایت نماید که لیاقتش رو هم داشته باشند و براش بتونند خوب برنامه ریزی کنند و خیلی سریع خودشون رو گم نکنند و بقیه رو فراموش کنند
فراموش کردن یکی از شرط های اولیه مهاجرته دوست منتظرم .. مهاجرت یک نوع پوست انداختنه یک جور شروعی تازست ... تو مهاجرت احساسی بودن بزرگترین ضعفه ...
اگه برنده شدید شما هم پوست بندازید .. برید کاشف دنیای جدیدی که پیش روتون باز شده بشید .. دنیای جدید .. زندگی جدید .. آدمهای جدید .. دوست های جدید ... نگذارید احساستون بهتون غلبه کنه
البته چه بخوایید چه نخوایید این اتفاق برای یک مهاجر خواهد افتاد پس اگه براتون اتفاق افتاد در برابرش مقاومت نکنید ..
دوستتون برنده شد .. فامیل تون برنده شد فقط براش آرزوی موفقیت بکنید و هیچ وقت هم ازش گله نکنید که ما رو یادتون رفت
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-15 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-15 ساعت 10:44 توسط runioe.)
...و انسان سخن نگفت/تنها او جامه به تن داشت و آستینش از اشک تر بود
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-15 ساعت 10:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-15 ساعت 11:24 توسط runioe.)
[font=Times New Roman]بی رنج، زین پیاله کسی می نمیخورد
بی دود، زین تنور به کسی نان نمی دهند
تیمار کار خویش تو خود خور،که دیگران
هرگز برای جرم تو، تاوان نمی دهند[/font]
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 19:11)taherifar نوشته: (2015-04-14 ساعت 19:01)امید به خدا نوشته: (2015-04-14 ساعت 18:28)taherifar نوشته: (2015-04-14 ساعت 18:00)tenardie2bai نوشته: لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه
دقيقاً همينطوره..... من كه براي خودم و خانواده ام محاسبه كردم، در بهترين حالت فقط براي گرفتن ويزا بايد چيزي بين 15 تا 20 ميليون تومن هزينه كنيم.
سلام
دوست عزیز میشه یه برآوردی برا یه خانواده 3 نفری (با یه بچه 2 ساله)
برام داشته باشی
واقعا متشکرم
كيس من 4 نفره ست.... ولي فكر ميكنم شما هم بايد لااقل بين 10 تا 15 ميليون تومن درنظر بگيري
البته تمام اينها بستگي به اين داره كه به سفارت بري (آنكارا ، ايروان يا ابوظبي) چندتا واكسن اضافه بخوري، چندبار بري تا ويزات رو بگيري و ...
ولي فكر ميكنم در همون حدود 15-10 ميليون در بياد
ما کیس ۲ نفره هستیم و فعلا واسه انکارا اعلام کردن تا ببینیم نامه دوم کدوم شهرو اعلام میکنن، حدود ۴ تومن مدیکال و سفارت، ۳ تومن تور واسه ۷ روز ، ۳ تومن هم واسه مخارج اونجا در نظر گرفتم . اما هزینهای غیر مترقبه نیز باید در نظر گرفت.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ای قدرت لایزال
نه برخدایت که خلقم کردی شک دارم و نه بر خودم که اشرف مخلوقاتت هستم.
ای نور جاری در جهان: دوستانم و برادرم و مرا یاری فرما که در زمان مناسب و موقعیت مناسب قرار گیریم و در لاتاری 2016 پذیرفته شویم انگونه که صلاح میدانی. تا به سوی تغییر شرایط خویش گام برداریم
.....................................................................................................................................
من که قبولم ............شک ندارم. ارزوم اینکه شما هم پذیرفته شوید.
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
یا سلام
دوستان عزیزم لازم دونستم بیام اینجا و یسری مواردو خدمتتون بگم
تا 20 روز دیگه اینشاالله جواب ممیاد و هموتون (از ته دل اینو می خوام ) نامه خوشگل قبولیو می بینین
به نظر من همین الان هم بیکار نشینین و فرم ds260 رو دانلود کنین و تمام اطلاعات و ب خیال راحت تو ی کاذ جواب بدین ، جوریکه اگه یک روز فرم رو باز کردن شما بتونین در عرض 10 دقیقه تکمیل کنین .
در روزی که ثبت فرم ds260 باز میشه سعی کنید در ساعت اول تموم کنید .من با توجه به اینکه کیسم سه رقمی بود به دلیل همین دیر پر کردن مجبور شدم دو ماه دیرتر برم مصاحبه.
در اخر فرم می تونین محل مصاحبه رو تغییر بدین محلی رو انتخاب کنین که کمترین مراجعه کننده رو داره .
من ابتدا انکارا رو انتخاب کردم ولی به دو دلیل 1 شلوغی سفارت و 2 واکسن های اضافی و پول سرسام اور اونا ترجیح دادم بزنم یروان
شما حساب کنید روزی حداقل 15 کیس ایرانی در انکارا مصاحبه می شن و حداقل 13 تا شون ادمین پروسسینگ میشن حالا حساب کنید چقدر پرونده باید بررسی بشه
ولی روز مصاحبه من در ایروان کلا 5 نفر خارجی مصاحبه داشتن که 3 تاشون ایرانی بودن
در مورد هزینه ها دوستان پرسیدن باید بگم سری اول من حدود 100$ نفری برای مدیکالم دادم 330$ نفری بابت سفارت 330$ بابت هتل یک هفته 15 $میانگین برای هر وعده غذا و حدود 20-30$ برلی تاکسی و .... در ضمن 860,000 تومن هم برای بلیط رفت و برگشت برای هر نفر
سری دوم 100$ نفری مدیکال 250$ هتل ومتاسفانه به دلیل چند بار جابجایی بلیط نفری 1,200,000 تومن بلیط
باز اگه سوالی بود در خدمتم
شماره کیس:2015ASxxx
دریافت کلیر بعد از 120 روز از ایروان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
moxtar88 من یه چیزیو از لاتاری فهمیدم و اون اینه که همه چیو باید رک و پوسکنده بهشون بگین
در مورد مدرک و تحصیلاتم سوال زیدی نمی پرسند ولی ازتون اصل مدارک و ترجمه رو می خوان
اصلا بهپای موارد که گفتین فکر نکنین شما اگه 1000 تا مدرک دلشته باشین که به هم ربط نداشته باشه کسی جلوتونو نمی گیره
فقط بچسبین به فرم
از هیچ چیزم نگران نباشین
فقط و فقط و فقط
دروغ نگین
شما اکثزتون چه بخوایین چه نخوایین ادمین پروسس می شین و این چیز بدی نیست پس سعی نکنین با دروغ از این پروسه عبور کنین .
شماره کیس:2015ASxxx
دریافت کلیر بعد از 120 روز از ایروان