کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
خب دیگه هیچی نمونده کم کم داریم به شمارش نهایی نزدیک میشیم! به امید موفقیت (دوستان برام دعا کنید) Smile

It is 20 days, 23 hours, 29 minutes, 0 seconds
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، pichak333 ، rezijon ، hamid32 ، fatima96 ، tabim4 ، msr839
اونایی که سربازی رفتن با این کلمه خوب آشنایی دارن:

نبوووووود...
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: rezijon ، hamid32 ، pichak333 ، nima2016 ، we are one ، pouya007 ، babak_m ، tabim4 ، ostokhan ، msr839
به نظرم اومد این آمار و تحلیل احتمال رو برای دوستان ۲۰۱۶ بگذارم تا بدونن که امسال در چه رقابت شانسی ، نائل به این امتیاز اومدن :

احتمال برنده شدن در لاتاری (میانگین احتمال جهانی و ایران) :

در سال ۲۰۱۵ ، شانس برنده شدن در لاتاری در دنیا به صورت میانگین ۱ به ۱۱۴ بوده که اختصاصا برای ایران ، این شانس ۱ به ۱۸۷ بوده است .
در سال ۲۰۱۴ ، شانس برنده شدن در لاتاری در دنیا به صورت میانگین ۱ به ۱۰۴ بوده که اختصاصا برای ایران ، این شانس ۱ به ۱۷۲ بوده است .
در سال ۲۰۱۳ ، شانس برنده شدن در لاتاری در دنیا به صورت میانگین ۱ به ۱۱۹ بوده که اختصاصا برای ایران ، این شانس ۱ به ۱۱۵ بوده است .
در سال ۲۰۱۲ ، شانس برنده شدن در لاتاری در دنیا به صورت میانگین ۱ به ۱۹۶ بوده که اختصاصا برای ایران ، این شانس ۱ به ۱۲۳ بوده است .
در سال ۲۰۱۱ ، شانس برنده شدن در لاتاری در دنیا به صورت میانگین ۱ به ۱۶۴ بوده که اختصاصا برای ایران ، این شانس ۱ به ۱۵۱ بوده است .
در سال ۲۰۱۰ ، شانس برنده شدن در لاتاری در دنیا به صورت میانگین ۱ به ۱۳۲ بوده که اختصاصا برای ایران ، این شانس ۱ به ۱۷۰ بوده است .

سورس آمار : وزارت امور خارجه ایالات متحده امریکا
http://travel.state.gov/content/visas/en...stics.html
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
(2015-04-14 ساعت 22:00)Ali.ghz نوشته:  به نظرم اومد این آمار و تحلیل احتمال رو برای دوستان ۲۰۱۶ بگذارم تا بدونن که امسال در چه رقابت شانسی ، نائل به این امتیاز اومدن :

احتمال برنده شدن در لاتاری (میانگین احتمال جهانی و ایران) :

سورس آمار : وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا
http://travel.state.gov/content/visas/en...stics.html

آقاااااا دمت گرم.
نیجریه؛ ایران، غنا، ازبکستان و اکراین !!!! تقریبا بیشترین شرکت کنندگان برای لاتری هستن. لامصب تعداد شرکت کنندگانشون رو میلیووون می چرخه!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، kuwait ، rezijon ، tabim4 ، pichak333 ، hamid32 ، asher ، msr839
(2015-04-14 ساعت 19:11)taherifar نوشته:  
كيس من 4 نفره ست.... ولي فكر ميكنم شما هم بايد لااقل بين 10 تا 15 ميليون تومن درنظر بگيري
البته تمام اينها بستگي به اين داره كه به سفارت بري (آنكارا ، ايروان يا ابوظبي) چندتا واكسن اضافه بخوري، چندبار بري تا ويزات رو بگيري و ...
ولي فكر ميكنم در همون حدود 15-10 ميليون در بياد

فوق العاده خوش بینانه پیش بینی کردین
طبق گفته های پیشکسوتان حداقل چیزی حدود 25 میلیون برای دو نفر می شود( از سفر به سفارت تا تهیه ی بلیت امریکا)
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، nima2016 ، pouya007 ، rezijon ، taherifar ، tabim4 ، pichak333 ، asher ، msr839
[عکس: qg8rimp0tuwzw6jzkhs5.jpg]

امیدواریت به آنچه امید نداری بیش از چیزی باشد که امید داری
تشکر کنندگان: aryano ، pouya007 ، nima2016 ، azadeh.mohamad ، saidoo ، we are one ، rezijon ، tabim4 ، pichak333 ، Ali_Hunter ، .samira ، lottory2015 ، hamid32 ، asher ، payamshad ، msr839
این نیز میگذرد...ولی چه خوب است که با خاطره ای خوش بگذرد...
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، saidoo ، rezijon ، taherifar ، tabim4 ، pichak333 ، .samira ، lottory2015 ، asher ، payamshad ، vashahri ، msr839
(2015-04-14 ساعت 22:26)mosavi_69 نوشته:  
كيس من 4 نفره ست.... ولي فكر ميكنم شما هم بايد لااقل بين 10 تا 15 ميليون تومن درنظر بگيري
البته تمام اينها بستگي به اين داره كه به سفارت بري (آنكارا ، ايروان يا ابوظبي) چندتا واكسن اضافه بخوري، چندبار بري تا ويزات رو بگيري و ...

طبق گفته های پیشکسوتان حداقل چیزی حدود 25 میلیون برای دو نفر می شود( از سفر به سفارت تا تهیه ی بلیت آمریکا)
به نظر من دوستان عزيزى كه نگران ٢٠،٣٠ميليون خرج مقدماتى هستند اصلا نبايد لاتارى ثبت نام كنن هم حق ديگرانو ضايع ميكنن هم خودشون اذيت ميشن هم وسط كار كم ميارن لاتارى براى كسى خوبه كه حداقل بتونه خرج يك سال خانوادشو با خودش ببره نه اينكه تو پول بليطشم بمونه
تشکر کنندگان: nima2016 ، we are one ، taherifar ، tabim4 ، lottory2015 ، asher ، pouya007 ، ziba62ka ، msr839 ، shahin2737
سلام
والا به نطر من همین 20،30میلیون برای یک نفر مجرد تا پایان راه کفایت میکنه
دیگه زیاد ولخرجی نکنید
تشکر کنندگان: rezijon ، taherifar ، tabim4 ، pichak333 ، lottory2015 ، asher ، pouya007 ، p00ya2001 ، msr839
به به اقا میلاد
بالاخره پیداتون شد
نگران بودیم بابا
بعد از اعلام نتایج پارسال یهو غیب شدی
خوشحالم که ویزاتو گرفتی
ایشلا همیشه موفق باشی
تشکر کنندگان: rezijon ، tabim4 ، pichak333 ، asher ، pouya007 ، msr839
(2015-04-14 ساعت 22:56).samira نوشته:  

طبق گفته های پیشکسوتان حداقل چیزی حدود 25 میلیون برای دو نفر می شود( از سفر به سفارت تا تهیه ی بلیت آمریکا)
به نظر من دوستان عزيزى كه نگران ٢٠،٣٠ميليون خرج مقدماتى هستند اصلا نبايد لاتارى ثبت نام كنن هم حق ديگرانو ضايع ميكنن هم خودشون اذيت ميشن هم وسط كار كم ميارن لاتارى براى كسى خوبه كه حداقل بتونه خرج يك سال خانوادشو با خودش ببره نه اينكه تو پول بليطشم بمونه

با کمال احترام به دوست عزیزم سمیرا جان، جدا از اون هزینه های اجباری هزینه کردن بیشتر بستگی بهخود شخص داره، کسی رو میشناختم که برای کارهای سفارت انکارا با اتوبوس رفت و برگشت و واسه تمکن مالی پول قرض گرفت و تنها تونست پول بلیط پروازش به امریکا جور کنه و کمی هم پول ببره، ولی چون زبانش خوب بود زودی کار پیدا کرد و الان خیلی هم موفقه.. اگه اشتبا نکنم سه سال پیش کلا شش تومن هزینه کرد و مجرد بود
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: .samira ، nima2016 ، fatima96 ، taherifar ، tabim4 ، pichak333 ، asher ، pouya007 ، kuwait ، msr839
(2015-04-14 ساعت 23:40)rezijon نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 22:56).samira نوشته:  

با کمال احترام به دوست عزیزم سمیرا جان، جدا از اون هزینه های اجباری هزینه کردن بیشتر بستگی بهخود شخص داره، کسی رو میشناختم که برای کارهای سفارت انکارا با اتوبوس رفت و برگشت و واسه تمکن مالی پول قرض گرفت و تنها تونست پول بلیط پروازش به آمریکا جور کنه و کمی هم پول ببره، ولی چون زبانش خوب بود زودی کار پیدا کرد و الان خیلی هم موفقه.. اگه اشتبا نکنم سه سال پیش کلا شش تومن هزینه کرد و مجرد بود
درسته دوست عزيزم اين يه نظر شخصى بود حرف شما كاملا درسته يه فرد مجرد يا يه زوج جاى مانور زيادى داره ولى من به عنوان يك مادر هيچ وقت حاضر نيستم بى گدار به آب بزنم چون در قبال زندگى وآينده پسرم خودمو مسئول ميدونم و فقط در صورتى تصميم به مهاجرت ميگيرم كه بتونم سطح زندگيمو بالاتر ببرم و با جيب خالى خودمو خانوادمو تو دردسر نندازم البته بازم ميگم اين يه نظر شخصيه
تشکر کنندگان: tabim4 ، taherifar ، fairy ، pichak333 ، rezijon ، tenardie2bai ، asher ، pouya007 ، ziba62ka ، kuwait ، msr839
درووووودTongue
we fight for a better life
تشکر کنندگان: taherifar ، .samira ، tenardie2bai ، pichak333 ، rezijon ، hamid32 ، asher ، pouya007 ، msr839
ميشه بگيد براي يك نفر با هتل ارزان قيمت و مرز هوايي حدودا چقدر لازمه؟
اگه به تفكيك هر سفارت بگيد ممنون ميشم

2012-2017
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، asher ، pouya007 ، msr839
یا رب روا مدار که گدا معتبر شود ......... گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: nima2016 ، .samira ، pouya007 ، rezijon ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان