کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-14 ساعت 17:03)hamid32 نوشته:  میگن کسی که بخواد بره راهش رو پیدا میکنه

اما عزیزان من میخوام بگم کسی که میخواد بره و پول داره راهش رو پیدا میکنه !
چطور؟ به خلاصه جستجوهای بنده توجه بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم:

1. دانشجویی: این موضوع خوبی به نظر میرسه. البته از دور. وقتی بری دنبالش میبینی که باید شهریه بدی که اون هم برای دانشجویان خارجی خداتومن هستش. فاند هم که قربونش برم. یا نصفه میدن یا اگر کامل بدن که فقط خرج بخور و نمیر رو کفاف میده. ما گفتیم عیبی نداره برای همسر اپلای میکنیم. خودمون هم میریم کار میکنیم. دیدیم که نه! ویزای F2 حق کار نداره.
نتیجه: یا باید شهریه دانشگاه رو داشته باشید. یا حداقل به اندازه خرج سه چهارسال خانواده در اونجا پول نشون بدید. تازه باید قبلش به آفیسر گره (tie) نشون بدین که من میخوام برگردم. این یعنی موقت

2. سرمایه گذاری E5: که قضیه اش با اون پول یک میلیون دلاری کاملن مشخصه.

3. خانوادگی : که قربونش برم خانواده ما همگی فقط حداکثر تا شهر ری رفته باشن. اونم با خرج مسجد محله !

4. کاری EB3 : ویزای کاری E یک ویزای دائم هستش و برای شما و خانوادتون گرین کارت صادر میشه. فقط تنها مشکلش اینه که باید یک کارفرما داشته باشید که برای شما درخواست کار بفرسته و بره توی اداره کار آمریکا این رو ثبت کنه. خب من با یکسری جستجو به این رسیدم که یکسری وکلا هستن که برای شما پیشنهاد کار میگیرن و میرن اون رو ثبت میکنن. (من به هیچ وجه استفاده از خدمات این افراد رو توصیه نمی کنم) خلاصه ما تماس گرفتیم با اینها و گفتن که بعله ! اول 55000 دلار بدید تا ما براتون اینکار رو بکنیم. فارغ از اینکه دروغ هست یا راست. باز هم میبینید که گیر کار شما به پول هستش.

نتیجه اخلاقی: اگر پول ندارید به خوردن نون و ماست و ثبت نام در لاتاری ادامه دهید
دقیقا ولی من یه سوال داشتم که با معدل بالای دانشگاه آزاد و زبان عالی دیدید کسی بورسيه بشه؟ چون من شنیدم فقط دانشگاه دولتی باید مدرک داشته باشی
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: tabim4 ، pichak333 ، pouya007 ، hamid32 ، msr839 ، kuwait ، ostokhan

1. دانشجویی: این موضوع خوبی به نظر میرسه. البته از دور. وقتی بری دنبالش میبینی که باید شهریه بدی که اون هم برای دانشجویان خارجی خداتومن هستش. فاند هم که قربونش برم. یا نصفه میدن یا اگر کامل بدن که فقط خرج بخور و نمیر رو کفاف میده. ما گفتیم عیبی نداره برای همسر اپلای میکنیم. خودمون هم میریم کار میکنیم. دیدیم که نه! ویزای F2 حق کار نداره.
نتیجه: یا باید شهریه دانشگاه رو داشته باشید. یا حداقل به اندازه خرج سه چهارسال خانواده در اونجا پول نشون بدید. تازه باید قبلش به آفیسر گره (tie) نشون بدین که من میخوام برگردم. این یعنی موقت

3. خانوادگی : که قربونش برم خانواده ما همگی فقط حداکثر تا شهر ری رفته باشن. اونم با خرج مسجد محله !

4. کاری EB3 : ویزای کاری E یک ویزای دائم هستش و برای شما و خانوادتون گرین کارت صادر میشه. فقط تنها مشکلش اینه که باید یک کارفرما داشته باشید که برای شما درخواست کار بفرسته و بره توی اداره کار آمریکا این رو ثبت کنه. خب من با یکسری جستجو به این رسیدم که یکسری وکلا هستن که برای شما پیشنهاد کار میگیرن و میرن اون رو ثبت میکنن. (من به هیچ وجه استفاده از خدمات این افراد رو توصیه نمی کنم) خلاصه ما تماس گرفتیم با اینها و گفتن که بعله ! اول 55000 دلار بدید تا ما براتون اینکار رو بکنیم. فارغ از اینکه دروغ هست یا راست. باز هم میبینید که گیر کار شما به پول هستش.

لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه ... متاسفانه تو همه چی پول حرف اول رو می زنه ... شما اگه برنده بشید از هزینه های مدیکال گرفته تا ترجمه مدارک تحصیلی تا رفت و آمد جهت انجام مصاحبه و نشون دادن تمکن مالی و بعد گرفتن بلیط امریکا .. اسکانتون در امریکا ، هزینه های زندگیتون در امریکا ... داشتن پس انداز برای مواقع ضروری و همچنین در صورتی که کاری پیدا نکردید لنگ نشید ...همه و همه با پوله ... اصلا دولت امریکا روی این مسئله خیلی تاکید میکنه که وضعیت مالیتون باید جوری باشه که سربار دولت نباید بشید...
متاسفانه این واقعیت تلخیه ... تا سر کوچه هم بدون پول نمیشه رفت چه برسه امریکا

برای همینه که خیلی از دوستانی که شرکت می کنند در لاتاری و برنده می شند وسط های راه دیگه می برند و ادامه نمیدند
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2015-04-14 ساعت 18:00)tenardie2bai نوشته:  

لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه ... متاسفانه تو همه چی پول حرف اول رو می زنه ... شما اگه برنده بشید از هزینه های مدیکال گرفته تا ترجمه مدارک تحصیلی تا رفت و آمد جهت انجام مصاحبه و نشون دادن تمکن مالی و بعد گرفتن بلیط آمریکا .. اسکانتون در آمریکا ، هزینه های زندگیتون در آمریکا ... داشتن پس انداز برای مواقع ضروری و همچنین در صورتی که کاری پیدا نکردید لنگ نشید ...همه و همه با پوله ... اصلا دولت آمریکا روی این مسئله خیلی تاکید میکنه که وضعیت مالیتون باید جوری باشه که سربار دولت نباید بشید...
متاسفانه این واقعیت تلخیه ... تا سر کوچه هم بدون پول نمیشه رفت چه برسه آمریکا

برای همینه که خیلی از دوستانی که شرکت می کنند در لاتاری و برنده می شند وسط های راه دیگه می برند و ادامه نمیدند
دقیقا من این چند وقت خیلی تو فکر کار کردن بودم واسه همین تصمیم گرفتم برم دانشگاه آزاد همین شهر خودمون ولی در عوض کار کنم و درس بخونم بعد چند روز پیش داشتم فکر میکردم که یه خلاقیت و کار آفرینی بکنم ولی بلد نبودم مدرک تحصیلی هم ندارم که کار خوبی گیرم بیاد ولی از اونجایی که مادرم دبیر مطرح ریاضی دوره راهنمایی در سطح شهر هست بهش گفتم که بیا به من روش تدریست بگو به جای شما من درسشون میدم و به جای ساعتی سی تومن چون تازه کارم و این حرفها ساعتی ده تومن میگیرم ازشون خلاصه اینکه خدارو شکر خدارو شکر خدارو شکر ما هم شاغل شدیم خخخ یه سیصد تومنی از شنبه تا الآن درآوردم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: nima2016 ، milade ، tenardie2bai ، pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، redbull ، msr839 ، kuwait ، tabim4 ، ziba62ka ، ostokhan
(2015-04-14 ساعت 18:00)tenardie2bai نوشته:  لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه ... متاسفانه تو همه چی پول حرف اول رو می زنه ... شما اگه برنده بشید از هزینه های مدیکال گرفته تا ترجمه مدارک تحصیلی تا رفت و آمد جهت انجام مصاحبه و نشون دادن تمکن مالی و بعد گرفتن بلیط آمریکا .. اسکانتون در آمریکا ، هزینه های زندگیتون در آمریکا ... داشتن پس انداز برای مواقع ضروری و همچنین در صورتی که کاری پیدا نکردید لنگ نشید ...همه و همه با پوله ... اصلا دولت آمریکا روی این مسئله خیلی تاکید میکنه که وضعیت مالیتون باید جوری باشه که سربار دولت نباید بشید...

دقيقاً همينطوره..... من كه براي خودم و خانواده ام محاسبه كردم، در بهترين حالت فقط براي گرفتن ويزا بايد چيزي بين 15 تا 20 ميليون تومن هزينه كنيم.
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: nima2016 ، امید به خدا ، pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، msr839 ، kuwait ، tabim4 ، vashahri
خسته شدم از انتظار میخوام یه مدت نیام روز آخر بیام اینجا ، به خدا همش استرس همش انتظار همش فکر ، بچه ها فعلا تا چهارده اردیبهشت ، آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم ،دعاهای من پشت همتونه ، [emoji5]
(2015-04-14 ساعت 18:42)almascanada نوشته:  خسته شدم از انتظار میخوام یه مدت نیام روز آخر بیام اینجا ، به خدا همش استرس همش انتظار همش فکر ، بچه ها فعلا تا چهارده اردیبهشت ، آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم ،دعاهای من پشت همتونه ، [emoji5]
فوقش امشب را نمی تونی بیای فردا یه سرک میکشی ترک این تاپیک هر چند بطور موقت مثل اراده برای ترک سیگار میمونهSmileSmile
تشکر کنندگان: taherifar ، pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، amin_j ، msr839 ، kuwait ، vashahri ، ostokhan
(2015-04-14 ساعت 18:28)taherifar نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 18:00)tenardie2bai نوشته:  لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه ... متاسفانه تو همه چی پول حرف اول رو می زنه ... شما اگه برنده بشید از هزینه های مدیکال گرفته تا ترجمه مدارک تحصیلی تا رفت و آمد جهت انجام مصاحبه و نشون دادن تمکن مالی و بعد گرفتن بلیط آمریکا .. اسکانتون در آمریکا ، هزینه های زندگیتون در آمریکا ... داشتن پس انداز برای مواقع ضروری و همچنین در صورتی که کاری پیدا نکردید لنگ نشید ...همه و همه با پوله ... اصلا دولت آمریکا روی این مسئله خیلی تاکید میکنه که وضعیت مالیتون باید جوری باشه که سربار دولت نباید بشید...

دقيقاً همينطوره..... من كه براي خودم و خانواده ام محاسبه كردم، در بهترين حالت فقط براي گرفتن ويزا بايد چيزي بين 15 تا 20 ميليون تومن هزينه كنيم.

سلام
دوست عزیز میشه یه برآوردی برا یه خانواده 3 نفری (با یه بچه 2 ساله)
برام داشته باشی
واقعا متشکرم
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، msr839 ، tabim4 ، ostokhan
(2015-04-14 ساعت 18:42)almascanada نوشته:  خسته شدم از انتظار میخوام یه مدت نیام روز آخر بیام اینجا ، به خدا همش استرس همش انتظار همش فکر ، بچه ها فعلا تا چهارده اردیبهشت ، آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم ،دعاهای من پشت همتونه ، [emoji5]
به امید قبولی
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، msr839 ، tabim4 ، ostokhan
(2015-04-14 ساعت 09:11)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 07:23)msr839 نوشته:  Get up!
Get up!
Nature is waiting for you to give gift of 24″GOLDEN HOURS” for whatever you want to do successfully.
“GOOD THINGS FOLLOW YOU”.

والو طبیعت منتظر من نبود,بابام بود
ساعت 6 صبح:
بابام : علی من میخوام برم نون بگیرم چی دوست داری?
من :دستت درد نکنه بابا ولی من گرسنم نیست!
ساعت 6.10صبح:
بابام:علی بربری بگیرم?
من:بابا من گفتم چیزی نمیخوام!
6:20صبح:
بابام:حتما لواش دوست داری?
من:باشه بگیر!
ساعت 6:30صبح:
بابام:من برم چندتا نون سنگک بگیرم
من :|
یعنی تا من بیدار نشم این سولات ادامه داره فقط هدفش اینه که من سحر خیز باشم که نیستم وگرنه نون بهانست
:d d:

آخی ، قدرشو بدون دوست من سایش همیشه رو سرت باشه، من که از دستش دادم، اگه الان بود و به من اون موقع صبح میگفت برم نون بگیرم ،سریع می پریدم لباس می پوشیدم که برم خودم بگیرم یعنی اینجور دلتنگش هستم...
(2015-04-14 ساعت 19:01)امید به خدا نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 18:28)taherifar نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 18:00)tenardie2bai نوشته:  لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه

سلام
دوست عزیز میشه یه برآوردی برا یه خانواده 3 نفری (با یه بچه 2 ساله)
برام داشته باشی
واقعا متشکرم

كيس من 4 نفره ست.... ولي فكر ميكنم شما هم بايد لااقل بين 10 تا 15 ميليون تومن درنظر بگيري
البته تمام اينها بستگي به اين داره كه به سفارت بري (آنكارا ، ايروان يا ابوظبي) چندتا واكسن اضافه بخوري، چندبار بري تا ويزات رو بگيري و ...
ولي فكر ميكنم در همون حدود 15-10 ميليون در بياد
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: javadgorgani ، pouya007 ، امید به خدا ، nima2016 ، pichak333 ، rezijon ، msr839 ، kuwait ، tabim4 ، vashahri ، ostokhan
یاد بگیرید که خیلی واجبه

[عکس: 6ebc43f3e310.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
مرغ سحر
مرغ عشق
مرغ طوفان
مرغ همسایه
مرغ گوشتی
مرغ تخم گذار
و عاقبت ... مرغ کنتاکی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، redbull ، hamid32 ، Ali_Hunter ، msr839 ، بازگشت ، kuwait ، tabim4
سلام دوستان کیس ما هم سه نفره هست انشالا اگه اسممون در بیاد، در مورد هزینه هم بالید بگم یه سری از هزینه ها غیر قابل تغیر هست مثل هزینه سفارت، ترجمه مدارک، واکسن،...
وه یه سری هزینه ها هم دست خود ادمه، تا مبلغی رو میشه کم هزینه کرد،
برای یه کیس سه نفره، ۹۹۰ دلار هزینه سفارت، تقریبا ۱۰۰۰۰۰۰ تومن هزینه واکسن و ترجمه مدارک هم تقریبا ۵۰۰۰۰۰ تومن. البته من شاید دو گزینه دوم رو دست بالا گرفتم،که تقریبا میشه ۴۴۰۰۰۰۰ تومن
هزینه رفت و امد به سفارت هم بسته به کشورش هم میسه هوایی رفت هم زمینی بسته به بودجه ای که مبخواین هزینه کنین، اگه بخاین کم هزینه کنین تقریبا همون ۱۰ ملیونی که اقای طاهری فر فرمودند درسته
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، someonelikeyou ، hamid32 ، msr839 ، بازگشت ، kuwait ، tabim4 ، babisondes ، ziba62ka ، vashahri ، ostokhan
سلام به همه دوستان عزیزم
یه خواهش داشتم لطفا برای من دعا کنید امسال برنده بشم چون بسیار به این شانس برای شروع دوباره زندگی نیاز دارم

موفق و پیروز باشید
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: rezijon ، nima2016 ، hamid32 ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، بازگشت ، kuwait ، tabim4 ، vashahri ، shahram LA ، MEHR52 ، ostokhan

درسته. حرف شما کاملا درسته. باید برای لاتاری هم پول داشته باشی و این رو در مراحل ویزا نشون بدی. مثلن فکر کنیم من کل سرمایه ام 40-50 هزار دلار باشه. خب این مسلما چه برای افیسر قابل قبوله و چه برای مهاجرت چون میتونه هزینه های رفتن و زندگی رو در یکسال ( بصورت بخور و نمیر) بده. خب آدم که بعد از رفتن شروع میکنه به SURVIVAL JOB که از سرمایه خرج نکنه تا یک کار خوب بدست بیاره و زندگی واقعی رو شروع کنه. این از قضیه مالی لاتاری برای یک کارمند بیچاره ای مثل من.
اما اون آقا برای EB3 فقط 55 هزار دلار دستمزد میخواد. یعنی من باید زار و زندگی رو بدم ایشون بعدش با ... برم اونجا خودم رو بگردونم. 55 هزار دلار کم پولی نیست. 184 میلیون تومن پوله. اصلن تو امریکا حقوق یکسال یک مهندسه.
قضیه دانشجویی هم که کاملا مشخصه. شما حتی اگر فاند هم بگیری باید خرج خورد و خوراک و متفرقه خودت رو برای اون چند سال داشته باشی. چون نه شما (بجز یه ساعات خاص) و نه همسرتون نمی تونید کار کنید.

برای همینه که میگم بقیه راه های مهاجرت برای افرادی در سطح مالی بنده عملا بسته است. همشون یه پول قلمبه ای میخوان.
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: pichak333 ، nima2016 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، tenardie2bai ، tabim4 ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان