موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 17:03)hamid32 نوشته: میگن کسی که بخواد بره راهش رو پیدا میکنه
اما عزیزان من میخوام بگم کسی که میخواد بره و پول داره راهش رو پیدا میکنه !
چطور؟ به خلاصه جستجوهای بنده توجه بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم:
1. دانشجویی: این موضوع خوبی به نظر میرسه. البته از دور. وقتی بری دنبالش میبینی که باید شهریه بدی که اون هم برای دانشجویان خارجی خداتومن هستش. فاند هم که قربونش برم. یا نصفه میدن یا اگر کامل بدن که فقط خرج بخور و نمیر رو کفاف میده. ما گفتیم عیبی نداره برای همسر اپلای میکنیم. خودمون هم میریم کار میکنیم. دیدیم که نه! ویزای F2 حق کار نداره.
نتیجه: یا باید شهریه دانشگاه رو داشته باشید. یا حداقل به اندازه خرج سه چهارسال خانواده در اونجا پول نشون بدید. تازه باید قبلش به آفیسر گره (tie) نشون بدین که من میخوام برگردم. این یعنی موقت
2. سرمایه گذاری E5: که قضیه اش با اون پول یک میلیون دلاری کاملن مشخصه.
3. خانوادگی : که قربونش برم خانواده ما همگی فقط حداکثر تا شهر ری رفته باشن. اونم با خرج مسجد محله !
4. کاری EB3 : ویزای کاری E یک ویزای دائم هستش و برای شما و خانوادتون گرین کارت صادر میشه. فقط تنها مشکلش اینه که باید یک کارفرما داشته باشید که برای شما درخواست کار بفرسته و بره توی اداره کار آمریکا این رو ثبت کنه. خب من با یکسری جستجو به این رسیدم که یکسری وکلا هستن که برای شما پیشنهاد کار میگیرن و میرن اون رو ثبت میکنن. (من به هیچ وجه استفاده از خدمات این افراد رو توصیه نمی کنم) خلاصه ما تماس گرفتیم با اینها و گفتن که بعله ! اول 55000 دلار بدید تا ما براتون اینکار رو بکنیم. فارغ از اینکه دروغ هست یا راست. باز هم میبینید که گیر کار شما به پول هستش.
نتیجه اخلاقی: اگر پول ندارید به خوردن نون و ماست و ثبت نام در لاتاری ادامه دهید
دقیقا ولی من یه سوال داشتم که با معدل بالای دانشگاه آزاد و زبان عالی دیدید کسی بورسيه بشه؟ چون من شنیدم فقط دانشگاه دولتی باید مدرک داشته باشی
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 17:03)hamid32 نوشته: میگن کسی که بخواد بره راهش رو پیدا میکنه
1. دانشجویی: این موضوع خوبی به نظر میرسه. البته از دور. وقتی بری دنبالش میبینی که باید شهریه بدی که اون هم برای دانشجویان خارجی خداتومن هستش. فاند هم که قربونش برم. یا نصفه میدن یا اگر کامل بدن که فقط خرج بخور و نمیر رو کفاف میده. ما گفتیم عیبی نداره برای همسر اپلای میکنیم. خودمون هم میریم کار میکنیم. دیدیم که نه! ویزای F2 حق کار نداره.
نتیجه: یا باید شهریه دانشگاه رو داشته باشید. یا حداقل به اندازه خرج سه چهارسال خانواده در اونجا پول نشون بدید. تازه باید قبلش به آفیسر گره (tie) نشون بدین که من میخوام برگردم. این یعنی موقت
3. خانوادگی : که قربونش برم خانواده ما همگی فقط حداکثر تا شهر ری رفته باشن. اونم با خرج مسجد محله !
4. کاری EB3 : ویزای کاری E یک ویزای دائم هستش و برای شما و خانوادتون گرین کارت صادر میشه. فقط تنها مشکلش اینه که باید یک کارفرما داشته باشید که برای شما درخواست کار بفرسته و بره توی اداره کار آمریکا این رو ثبت کنه. خب من با یکسری جستجو به این رسیدم که یکسری وکلا هستن که برای شما پیشنهاد کار میگیرن و میرن اون رو ثبت میکنن. (من به هیچ وجه استفاده از خدمات این افراد رو توصیه نمی کنم) خلاصه ما تماس گرفتیم با اینها و گفتن که بعله ! اول 55000 دلار بدید تا ما براتون اینکار رو بکنیم. فارغ از اینکه دروغ هست یا راست. باز هم میبینید که گیر کار شما به پول هستش.
لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه ... متاسفانه تو همه چی پول حرف اول رو می زنه ... شما اگه برنده بشید از هزینه های مدیکال گرفته تا ترجمه مدارک تحصیلی تا رفت و آمد جهت انجام مصاحبه و نشون دادن تمکن مالی و بعد گرفتن بلیط امریکا .. اسکانتون در امریکا ، هزینه های زندگیتون در امریکا ... داشتن پس انداز برای مواقع ضروری و همچنین در صورتی که کاری پیدا نکردید لنگ نشید ...همه و همه با پوله ... اصلا دولت امریکا روی این مسئله خیلی تاکید میکنه که وضعیت مالیتون باید جوری باشه که سربار دولت نباید بشید...
متاسفانه این واقعیت تلخیه ... تا سر کوچه هم بدون پول نمیشه رفت چه برسه امریکا
برای همینه که خیلی از دوستانی که شرکت می کنند در لاتاری و برنده می شند وسط های راه دیگه می برند و ادامه نمیدند
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 18:00)tenardie2bai نوشته: (2015-04-14 ساعت 17:03)hamid32 نوشته: میگن کسی که بخواد بره راهش رو پیدا میکنه
لاتاری هم هزینه های خودش رو داره ... فکر نکنید که همچین ارزون تموم میشه ... متاسفانه تو همه چی پول حرف اول رو می زنه ... شما اگه برنده بشید از هزینه های مدیکال گرفته تا ترجمه مدارک تحصیلی تا رفت و آمد جهت انجام مصاحبه و نشون دادن تمکن مالی و بعد گرفتن بلیط آمریکا .. اسکانتون در آمریکا ، هزینه های زندگیتون در آمریکا ... داشتن پس انداز برای مواقع ضروری و همچنین در صورتی که کاری پیدا نکردید لنگ نشید ...همه و همه با پوله ... اصلا دولت آمریکا روی این مسئله خیلی تاکید میکنه که وضعیت مالیتون باید جوری باشه که سربار دولت نباید بشید...
متاسفانه این واقعیت تلخیه ... تا سر کوچه هم بدون پول نمیشه رفت چه برسه آمریکا
برای همینه که خیلی از دوستانی که شرکت می کنند در لاتاری و برنده می شند وسط های راه دیگه می برند و ادامه نمیدند
دقیقا من این چند وقت خیلی تو فکر کار کردن بودم واسه همین تصمیم گرفتم برم دانشگاه آزاد همین شهر خودمون ولی در عوض کار کنم و درس بخونم بعد چند روز پیش داشتم فکر میکردم که یه خلاقیت و کار آفرینی بکنم ولی بلد نبودم مدرک تحصیلی هم ندارم که کار خوبی گیرم بیاد ولی از اونجایی که مادرم دبیر مطرح ریاضی دوره راهنمایی در سطح شهر هست بهش گفتم که بیا به من روش تدریست بگو به جای شما من درسشون میدم و به جای ساعتی سی تومن چون تازه کارم و این حرفها ساعتی ده تومن میگیرم ازشون خلاصه اینکه خدارو شکر خدارو شکر خدارو شکر ما هم شاغل شدیم خخخ یه سیصد تومنی از شنبه تا الآن درآوردم
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خسته شدم از انتظار میخوام یه مدت نیام روز آخر بیام اینجا ، به خدا همش استرس همش انتظار همش فکر ، بچه ها فعلا تا چهارده اردیبهشت ، آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم ،دعاهای من پشت همتونه ، [emoji5]
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
یاد بگیرید که خیلی واجبه
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-14 ساعت 19:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-14 ساعت 19:55 توسط someonelikeyou.)
مرغ سحر
مرغ عشق
مرغ طوفان
مرغ همسایه
مرغ گوشتی
مرغ تخم گذار
و عاقبت ... مرغ کنتاکی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
2015-04-14 ساعت 20:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-14 ساعت 20:16 توسط rezijon.)
سلام دوستان کیس ما هم سه نفره هست انشالا اگه اسممون در بیاد، در مورد هزینه هم بالید بگم یه سری از هزینه ها غیر قابل تغیر هست مثل هزینه سفارت، ترجمه مدارک، واکسن،...
وه یه سری هزینه ها هم دست خود ادمه، تا مبلغی رو میشه کم هزینه کرد،
برای یه کیس سه نفره، ۹۹۰ دلار هزینه سفارت، تقریبا ۱۰۰۰۰۰۰ تومن هزینه واکسن و ترجمه مدارک هم تقریبا ۵۰۰۰۰۰ تومن. البته من شاید دو گزینه دوم رو دست بالا گرفتم،که تقریبا میشه ۴۴۰۰۰۰۰ تومن
هزینه رفت و امد به سفارت هم بسته به کشورش هم میسه هوایی رفت هم زمینی بسته به بودجه ای که مبخواین هزینه کنین، اگه بخاین کم هزینه کنین تقریبا همون ۱۰ ملیونی که اقای طاهری فر فرمودند درسته
2017 ؟