کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-17 ساعت 10:34)King Eagle نوشته:  عزیزی که عکسهایی که از Count down گذاشته میشه رو پاک میکنه لطف بفرمایند فقط یه نگاه به این دو تصویر بندازن ببینن چه کسی داره توضیح میده و چه کسانی پستش رو مورد تشکر قرار دادن.بنده که 2 سال فعالم ناوارد , عمو سعید sv هم ناوارده؟!!!!!!!!!!!

[عکس: hz0Sb.jpg]
[عکس: W7RCd.jpg]

ظاهرا مسائلی هستش که درکش برای ما و بچه های دیگه سایت سخته و برای همین بصورت غیبی پستهامون پاک میشه یا اینکه بندهای جدیدی تو کنگره آمریکا در مورد پست گذداشتن داخل مهاجرسرا به تصویب رسیده که فقط به مدیر این فروم رسیده و مابقی بی اطلاعن.
آقای سانسورچی که میای پستها رو پاک میکنی خودت به این شات اسکرین ها نگاه کن بعد بیا پست ها رو بیمورد پاک کن. تو این سه سال گذشته تو هیچ فرومی از این سایت مهاجرسرا بصورت سلیقه ای پست ها پاک نمیشده. اگه واقعا انقدر به پست های بچه ها حساس هستید تختش کنید بره.
مثلا میخواهید وارد جایی بشید که توش آزادی بیان هستش ولی متاسفانه چیزی از این مقوله رو ما اینجا نمیبینیم. شما زمانی میتونید پست ها رو حذف کنید که مطلب غیر قانونی و خلاف سایت رو کسی گذاشته باشه نه پاک کردن کانت داون که از ابتدای تاسیس وبسایت 2000 بار حداقل لینکش گذاشته شده
[عکس: 2dt2k09wz51zkv1wh1v2.png]
تشکر کنندگان: rezijon ، nima2016 ، tabim4 ، pouya007 ، King Eagle ، msr839 ، we are one ، kuwait ، ProEngineer ، vashahri ، کوهنورد
خیر مقدم به حضور مجدد دوستمان جناب استخوان....
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، mohsen7337 ، payamshad ، msr839 ، rezijon ، pichak333 ، asher ، tabim4 ، vashahri ، taherifar ، کوهنورد
دیشب توو خواب در به در دنبال فروش کتاب هام و ps3 و بقیه وسایلم بودم , یعنی میشه ای خدا Sad
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، payamshad ، msr839 ، puryapurya ، rezijon ، pichak333 ، asher ، tabim4 ، کوهنورد
چی میگه؟Big Grin

[عکس: 031q3c5t45w0.jpg]

[عکس: l8kbpyd34t6z.jpg]

[عکس: h3hhhjnnu667.jpg]

[عکس: cq8lyr6i6lds.jpg]
2016
2017
2019
(2015-04-17 ساعت 11:39)pouya007 نوشته:  چی میگه؟Big Grin

[عکس: 031q3c5t45w0.jpg]

[عکس: l8kbpyd34t6z.jpg]

[عکس: h3hhhjnnu667.jpg]

[عکس: cq8lyr6i6lds.jpg]

واي عاليه
يعني ميشه ما هم در اين مسير قدم بزاريم و به انتهاش برسيم
قبولي لاتاري بعد مصاحبه بعد ويزا و گريت كارت و بعد از ٥ سال سيتيزن
خيلي رويايي به نظر مياد
می گذرد ...
داغ! داغ! فوری! ***

[عکس: rmfdgioflak9.jpg]

خبر مهم (در تاپیک برندگان 2016):
این عکسو همین الان Someonelikeyou و فرزاد (OSTOKHAN) عزیز واسم فرستادن گفتن اینجا بزارم خوش به حالشون بالاخره رسیدن سیاتل Big Grin .

منم چند روز دیگه میرم (لس آنجلس) دوستان همسفر پیدا نمیشه؟فقط من و امین (aminb) هستیم؟
(چرا این تاپیک هیچکی نمیاد؟)
شنیدم فاطیما خانوم با خانواده رفتن ال ای درسته؟
KingEagle و بقیه هم رفتن؟
بابا همه بچه ها رفتن که فقط من موندم!!! پس من میشینم آهنگ American Oxygen از Rihanna رو گوش میدم تا نوبتم بشه!
-
-
-
-
-
امیدوارم همه بچه های این تاپیک برنده بشن (دوستی که میگی غیرممکنه هیچ چیز در این دنیا غیرممکن نیست) Smile
2016
2017
2019
(2015-04-17 ساعت 12:12)pouya007 نوشته:  داغ! داغ! فوری! ***

بابا همه بچه ها رفتن که فقط من موندم!!! پس من میشینم آهنگ American Oxygen از Rihanna رو گوش میدم تا نوبتم بشه!
-
-
-
-
-
امیدوارم همه بچه های این تاپیک برنده بشن (دوستی که میگی غیرممکنه هیچ چیز در این دنیا غیرممکن نیست) Smile

داش پویا مگه خبر نداری من اومدم New York همه میدونن شما چرا خبر دار نشدی Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، kuwait ، rezijon ، pichak333 ، msr839 ، asher ، tabim4 ، vashahri ، کوهنورد ، ostokhan
(2015-04-17 ساعت 12:12)pouya007 نوشته:  داغ! داغ! فوری! ***

[عکس: rmfdgioflak9.jpg]

خبر مهم (در تاپیک برندگان 2016):
این عکسو همین الان Someonelikeyou و فرزاد (OSTOKHAN) عزیز واسم فرستادن گفتن اینجا بزارم خوش به حالشون بالاخره رسیدن سیاتل Big Grin .

منم چند روز دیگه میرم (لس آنجلس) دوستان همسفر پیدا نمیشه؟فقط من و امین (aminb) هستیم؟
(چرا این تاپیک هیچکی نمیاد؟)
شنیدم فاطیما خانوم با خانواده رفتن ال ای درسته؟
-
-
-
-
-

دستشون درد نکنه که این عکس رو فرستادن و دست شما هم درد نکنه که گذاشتی
سفرت بی خطر
به امید قبولی همگیمون
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، aryano ، rezijon ، pichak333 ، mary2606 ، msr839 ، asher ، King Eagle ، tabim4 ، ProEngineer ، shahram LA ، کوهنورد ، ostokhan
سلام به همه منتظران

يه سوال دارم طبق معمول،فرق كليرنس خوردن با برگه صورتي و آبي چيه؟؟؟؟!!!!
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839 ، tabim4
سلام به دوستان مهاجرسرا همگی خوبید انشالله [emoji1] [emoji3]من اولین سالیه که شرکت میکنم برای جواب لاتاری فقط confirmation number میخواد[emoji15] ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839 ، asher ، King Eagle ، puryapurya ، tabim4 ، کوهنورد
اقا شما چ زود رفتين... من امشب پرواز دارم با هواپيمايى امارات... ايشالا پس فردا تو فرودگاه LAX ميشينم و دنبال کاراى مهاجرت تو فرودگاه... از اونجا هم ميان دنبالم ک بريم ارواين خونه فاميلا.. راستى دوستان اگه از سياتل يا نيويورک اومدم سمت ما حتما خبر بدين... منتظرماا... مثلا ما همه برنده شديم و رفتيم...خخخخخخخ... ب اميد قبولى همه بچه ها مهاجرسرا [/size]
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، nima2016 ، msr839 ، asher ، kuwait ، pichak333 ، javadgorgani ، puryapurya ، tabim4 ، ProEngineer ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 12:46)ziba62ka نوشته:  يه سوال دارم طبق معمول،فرق كليرنس خوردن با برگه صورتي و آبي چيه؟؟؟؟!!!!
فرقی نداره. وقتی کسی مشمول طی مراحل اداری بیشتر یا همون کلیرنس میشه ی برگ صورتی یا آبی بهش میدن میگن هروقت شمارت اومد تو سایت یا برات ایمیل فرستادیم با این برگه برگرد.
برگ قرمزم برا رد درخواست ویزا یا همون ریجکته.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، ziba62ka ، rezijon ، msr839 ، asher ، pichak333 ، kuwait ، puryapurya ، tabim4 ، کوهنورد ، ostokhan
(2015-04-17 ساعت 12:50)arman_ghasr68 نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرا همگی خوبید انشالله [emoji1] [emoji3]من اولین سالیه که شرکت میکنم برای جواب لاتاری فقط confirmation number میخواد[emoji15] ؟؟؟؟؟

سلام
اره
کانفرمیشن نامبر
اسم و فامیل
تاریخ تولد
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، msr839 ، asher ، pichak333 ، puryapurya ، tabim4 ، کوهنورد
من اصلا مث سال های قبل شور و شوق ندارم Sad
we fight for a better life
تشکر کنندگان: pouya007 ، aliaz91 ، rezijon ، pichak333 ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، pouya7 ، ostokhan ، taherifar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان