2015-04-17 ساعت 17:21
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، pichak333 ، pouya007 ، HERMES7 ،
2015-04-17 ساعت 17:38
به عنوان کسی که لیسانس و فوقش رو تو بهترین دانشگاههای ایران بوده و الان در آمریکا graduate student هست میگم زیاد هم بت سازی در مورد آمریکا نکنید. قبول دارم یه چیزهایی تو دانشگاههای اینجا نسبت به دانشگاههای ما متفاوت هست. مثلا امکان دسترسی خیلی سریعتر به مقالات، سرعت بالای اینترنت در محیط دانشگاه و امکان انجام برخی فعالیتهای گروهی، امکانات ورزشی خوب ولی دانشگاههای خوب ما در ایران اساتید خیلی خوبی دارند. حالا نمیخوام موشکافانه وارد تفاوت ها بشم. در مجموع دانشگاههای اینجا در رده بالاتر هستند ولی دانشگاههای طراز اول ایران هم دانشجوهایی بیرون دادند که الان اینجا نگاه میکنند تو شرکتهای بزرگ رتبه های بالای شغلی رو دارن
2015-04-17 ساعت 17:39
تشکر کنندگان: pouya007 ، King Eagle ، puryapurya ، pichak333 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، کوهنورد
2015-04-17 ساعت 17:43
بنده از این تریبون استفاده میکنم و تولد اکانتم رو به خودم و همه شما مهاجرسرایی های عزیز تبریک میگم .............. خدا این King Eagle رو براتون حفظ کنه
![]() ![]() ![]()
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
![]() ![]() راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
2015-04-17 ساعت 17:49
تشکر کنندگان:
2015-04-17 ساعت 18:19
(2015-04-17 ساعت 17:38)renausa نوشته: به عنوان کسی که لیسانس و فوقش رو تو بهترین دانشگاههای ایران بوده و الان در آمریکا graduate student هست میگم زیاد هم بت سازی در مورد آمریکا نکنید. قبول دارم یه چیزهایی تو دانشگاههای اینجا نسبت به دانشگاههای ما متفاوت هست. مثلا امکان دسترسی خیلی سریعتر به مقالات، سرعت بالای اینترنت در محیط دانشگاه و امکان انجام برخی فعالیتهای گروهی، امکانات ورزشی خوب ولی دانشگاههای خوب ما در ایران اساتید خیلی خوبی دارند. حالا نمیخوام موشکافانه وارد تفاوت ها بشم. در مجموع دانشگاههای اینجا در رده بالاتر هستند ولی دانشگاههای طراز اول ایران هم دانشجوهایی بیرون دادند که الان اینجا نگاه میکنند تو شرکتهای بزرگ رتبه های بالای شغلی رو دارنیک دوستی داشتم، پلوی غذایش را خالی می خورد، گوشت و مرغش را می گذاشت آخر کار، می گفت: می خواهم خوشمزگی اش بماند زیر زبانم. همیشه هم پلو را که می خورد سیر می شد، گوشت و مرغ غذا می ماند گوشه ی بشقابش، نه از خوردن آن پلو لذت می برد، نه دیگر ولعی داشت برای خوردن گوشت و مرغش، برای جاهای خوشمزه ی غذا... زندگی هم همینجوری ست. گاهی شرایط ِ ناجور زندگی را تحمل می کنیم، و لحظه های خوبش را می گذاریم برای بعد، برای روزی که مشکلات تمام شود. هیچ کداممان زندگی در لحظه را بلد نیستیم. همه ی خوشی ها را حواله می کنیم برای فرداها، برای روزی که قرار است دیگر مشکلی نباشد، غافل از اینکه زندگی دست و پنجه نرم کردن با همین مشکلات است. یک روزی به خودمان می آییم می بینیم یک عمر در حال خوردن پلو خالی ِ زندگی مان بوده ایم و گوشت و مرغ لحظه ها، دست نخورده مانده گوشه ی بشقاب، دیگر نه حالی هست، نه میل و حوصله ایی. قصدم از ذکر این مطلب این است خودمان را باید پیدا کنیم و چشمان فروبسته یمان را باز کنیم. فقط یه مقدار نیاز به تامل و کمی تفکر است. آرزوی موفقیت و بهروزی برای تمام مهاجرسرایی های عزیز.... تشکر کنندگان:
بچه ها این صفحه رو فرض کنید پر میکنیم. خوب فرض کردید. حالا این صفحه برامون باز میشه امیدوارم واسه هممون این اتفاق خوشایند بیوفته[emoji7] [emoji7] [emoji7]
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: msr839 ، King Eagle ، pichak333 ، tabim4 ،
2015-04-17 ساعت 19:03
(2015-04-17 ساعت 17:49)ziba62ka نوشته:(2015-04-17 ساعت 16:42)امی نوشته: چیز زیادی به اعلام نتایج لاتاری باقی نمونده، شمارش معکوس شروع شده لطفاً هر کسی اسمش دراومد همینجا بیاد بگه ببینیم چند نفریم D: سلام زیبا جان، خوشحالم که با یکی از خواننده هام در مهاجرسرا آشنا می شم ![]() ما در حال حاضر اقامت انگلیس رو نداریم و فقط اینجا با ویزای کار داریم زندگی می کنیم بنا بر این می تونیم راحت همه زندگی مون رو جمع کنیم و بریم آمریکا. اما در مورد مقایسه انگلیس و آمریکا قبلاً هم توی وبلاگم جسته و گریخته در موردش صحبت کردم. مزایای انگلیس نسبت به آمریکا اینه که انگلیس به ایران نزدیک تره و راحت تر و با هزینه کمتر می شه به ایران رفت و آمد داشت، در انگلیس سیستم بهداشت و درمان مجانیه و این کمک خوبیه برای خانواده های بچه دار که نگران هیچی نباشن، امنیت در انگلیس بالاتر از آمریکاست و بیشتر اتفاقات ناخوشایند و قتل و ... در آمریکا اتفاق می افته مخصوصاً به خاطر قانون آزاد بودن اسلحه در بعضی ایالت ها اما بدی های انگلیس یکی آب و هوای نسبتاً سردشه که در بیشتر ماه های سال حتی تابستون شما سرما و هوای ابری رو تجربه می کنی در حالی که آمریکا چون خیلی وسیعه آب و هوای متنوعی داره و می شه شهرهایی مطابق با سلیقه رو برای زندگی انتخاب کرد. آمریکا برخلاف انگلیس کشور مدرنیه در انگلیس خیلی تأکید بر قدیمی پرستی و حفظ بناهای قدیمی دارن حتی خونه ها اغلب قدیمیه با متراژ کم یعنی دلشون نمیاد خونه های فرسوده رو بکوبن و دوباره بسازن فقط داخلش رو بازسازی می کنن در حالی که من طرفدار بناهای مدرن شهری هستم یعنی اصلاً روحم تازه می شه با دیدن آسمان خراش ها و ساختمان های شیک و مطابق با آخرین اصول مهندسی، چنین چیزی رو در شهرهای انگلیس کمتر می تونی ببینی. در انگلیس مردم معمولاً شبا زود می خوابن و شهر بعد از ساعت های 5 و 6 بعد از ظهر تقریباً تعطیل می شه و دلگیره حتی خریدت رو هم باید روز انجام بدی در حالی که در آمریکا شهرهای بزرگ خیلی زنده هستن و زندگی شبانه جاریه که این مطابق سلیقه منه، من عاشق شلوغی و زنده بودن شهر هستم نه سکوت و خلوتی و دلگیری. امکان کار و پیشرفت در آمریکا به دلیل شهرها و ایالت های زیادش بیشتره، انگلیس کوچیکه و طبیعتاً پیدا کردن کار سخت تره البته بستگی به تخصصت هم داره ... همه اینا به کنار من عاشق لهجه آمریکایی هستم لهجه انگلیسی ها رو دوست ندارم، چکار کنم خوب؟ ![]() تشکر کنندگان: fairy ، King Eagle ،
2015-04-17 ساعت 19:51
من دارم خودمو برای شنیدن حقیقت آماده میکنم...
البته امیدوارم حقیقت شیرینی باشه ![]() تشکر کنندگان: puryapurya ، someonelikeyou ، msr839 ، pouya007 ،
پست امی خانوم رو که نگاه میکردم پایین تو تشکر شده ها نام کاربری Redbull رو دیدم اگه اشتباه نکنم یکی از اسم های کاربری فریاس
![]() دلمون واسه پست های جنجالی و اخراج شدناش تنگ شده. فریاس جان اگه این متن رو خوندی یه پستی، چیزی واسمون بزار جیگرمون حال بیاد! به امید موفقیت تک تک شما دوستان عزیز (+خودم ![]() 2016
2017
2019
2015-04-17 ساعت 22:07
سیاتل عزیزم تا وقتی من میرسم اونجا مراقب خودت باش
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
2015-04-17 ساعت 22:08
پویا...
تو درس و مشق نداری؟؟؟ آخه تو که 24 ساعت اینجایی... تشکر کنندگان:
(2015-04-17 ساعت 22:08)pichak333 نوشته: پویا... نه درس و مشق که دارم ولی خودم اینجا نیستم بیشتر مواقع تو یه تب دیگه مهاجرسرا رو باز میذارم و به کارام میرسم ![]() من برم کی مراقب تاپیک باشه؟ تازه تصمیم گرفتم با مدیران محترم صحبت کنم اینجا استخدام رسمی بشم مراقب تاپیک باشم ![]() 2016
2017
2019
تشکر کنندگان: pichak333 ،
2015-04-17 ساعت 22:18
15 روز دیگه باید دندون روی جیگر بزارم
خرداد ماه هم امتحان ارشد وای که هیچی نخوندم اگر اسمم دربیاد قبل از خرداد که 50 در 50 است که کتاب و می زارم کنار کارهای اصلیرو انجام میدم ولی اگر اسمم در نیاد که 10 درصد است که باید شانس قبولی رو توی کنکور بیازمایم اگر ببازم دیگه هیچی میره برای سال بعد ... همین آش و همین کاسه __________________________________ اگر خاموش باشی تا دیگران بهسخنت آورند بهتر از این است که در حال سخنگفتن دیگران خاموشت کنند.
2015-04-17 ساعت 22:23
(2015-04-17 ساعت 22:17)pouya007 نوشته:(2015-04-17 ساعت 22:08)pichak333 نوشته: پویا... آره خب راست میگی ، خودت اینجا نیستی ، دلت اینجاست D: از صمیم قلب آرزو میکنم برنده بشی. تشکر کنندگان:
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان