کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سلام به همه دوستان گل
آقا تا 1-2 ماه پیش می گفتم من میرم برای دکتری خارج کشور (همون بلاد کفر) تا اینکه گفتیم بریم سر پایان نامه ,دیدیم اوضاع خیلی بی ریخته حالا موضوع شم جالبه ولی دیگه من نمی کشم
به خودم گفتم اینجا که ساده می گیرن اینه وای به حال اونور که شانس شتری ما یکی از این شرق آسیایی گیرمون بیوفته که وا وی لاست
نتیجه اخلاقی: دعا کنیم همین لاتاری به امید خدا قبول شیم بعد بریم سر کار ما دکترا نخواستیم
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، fairy ، rezijon ، nima2016 ، pichak333 ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، vashahri ، کوهنورد
آقا واقعا روایت مستتدل هست که میگه جمعه ها تو بهشت باشی باز کسالت آوره:روایت از خودم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، nima2016 ، pichak333 ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، حامد.ن ، MEHR52 ، taherifar
(2015-04-17 ساعت 14:26)kuwait نوشته:  آقا واقعا روایت مستتدل هست که میگه جمعه ها تو بهشت باشی باز کسالت آوره:روایت از خودم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آقا خوب گفتی ولی امروز واسه من مثل جمعه های دیگه نیست!!!!
آقا هرگوشه ای میرم یه چیزی که به آمریکا مرتبطه میشنوم یا میبینم.
صبح که پاشدم سر صبحونه بابام داشت درباره چیزایی که همکارش واسش تعریف کرده بود صحبت میکرد مثلا این که آمریکایی ها فلانن و خوبن و خوش اخلاق و... (آخه داماد همکار بابام آمریکاستBig Grin)
رفتم بیرون (بی حوصله) دیدم پسرعموم تو گوشیش داره کلیپ فستیوال نوروزی 2015 ایرانیان دیتونا بیچ (فلوریدا) رو تماشا میکنه. ( Tongue )
اومدم تو گوشیم یه برنامه باز کنم یه دفعه دستم خورد آهنگ ریحانا (البته ریانا) که اسمش American Oxygen هست پخش شد.
و...

حالا با نشانه های موجود آیا قومی نیست که بیاندیشد و ایمان آورد؟؟؟؟Tongue Big Grin

بذار زنگ بزنم به همسایه بگم بیاد یکی بزنه تو گوشم ببینم خوابم یا نه؟
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، pichak333 ، fatima96 ، fairy ، kuwait ، rezijon ، elnaz.sh ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، ProEngineer ، vashahri ، کوهنورد
سلام دوستام امیدوارم که خوب باشید. یه سوال داشتم اگه پدر مادر برنده بشن بچه های زیر بیست و یک سال میتونن ببرن یا زیر هجده سال؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، Mahboy ، someonelikeyou ، rezijon ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 14:56)fatima96 نوشته:  سلام دوستام امیدوارم که خوب باشید. یه سوال داشتم اگه پدر مادر برنده بشن بچه های زیر بیست و یک سال میتونن ببرن یا زیر هجده سال؟
فکر کنم 21 بود آره همين بود[emoji28]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: pichak333 ، someonelikeyou ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 14:45)pouya007 نوشته:  
(2015-04-17 ساعت 14:26)kuwait نوشته:  آقا واقعا روایت مستتدل هست که میگه جمعه ها تو بهشت باشی باز کسالت آوره:روایت از خودم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آقا خوب گفتی ولی امروز واسه من مثل جمعه های دیگه نیست!!!!
آقا هرگوشه ای میرم یه چیزی که به آمریکا مرتبطه میشنوم یا میبینم.
صبح که پاشدم سر صبحونه بابام داشت درباره چیزایی که همکارش واسش تعریف کرده بود صحبت میکرد مثلا این که آمریکایی ها فلانن و خوبن و خوش اخلاق و... (آخه داماد همکار بابام آمریکاستBig Grin)
رفتم بیرون (بی حوصله) دیدم پسرعموم تو گوشیش داره کلیپ فستیوال نوروزی 2015 ایرانیان دیتونا بیچ (فلوریدا) رو تماشا میکنه. ( Tongue )
اومدم تو گوشیم یه برنامه باز کنم یه دفعه دستم خورد آهنگ ریحانا (البته ریانا) که اسمش American Oxygen هست پخش شد.
و...

حالا با نشانه های موجود آیا قومی نیست که بیاندیشد و ایمان آورد؟؟؟؟Tongue Big Grin

بذار زنگ بزنم به همسایه بگم بیاد یکی بزنه تو گوشم ببینم خوابم یا نه؟

واااااااااااااااااااااااای پویااااااا رفتنی شدی دیگه جای تو اینجا نیست انشاالله حتما حتما حتما برنده میشی
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، kuwait ، someonelikeyou ، rezijon ، King Eagle ، ziba62ka ، msr839 ، tabim4 ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 12:12)pouya007 نوشته:  داغ! داغ! فوری! ***

[عکس: rmfdgioflak9.jpg]

خبر مهم (در تاپیک برندگان 2016):
این عکسو همین الان Someonelikeyou و فرزاد (OSTOKHAN) عزیز واسم فرستادن گفتن اینجا بزارم خوش به حالشون بالاخره رسیدن سیاتل Big Grin .

منم چند روز دیگه میرم (لس آنجلس) دوستان همسفر پیدا نمیشه؟فقط من و امین (aminb) هستیم؟
(چرا این تاپیک هیچکی نمیاد؟)
شنیدم فاطیما خانوم با خانواده رفتن ال ای درسته؟
KingEagle و بقیه هم رفتن؟
بابا همه بچه ها رفتن که فقط من موندم!!! پس من میشینم آهنگ American Oxygen از Rihanna رو گوش میدم تا نوبتم بشه!
-
-
-
-
-
امیدوارم همه بچه های این تاپیک برنده بشن (دوستی که میگی غیرممکنه هیچ چیز در این دنیا غیرممکن نیست) Smile
پووووووویاااااااا این کار با من نکن خخخ نزدیک بود پس بیوفتم تو که میخواستی بری چرا با من نیومدی آخه . آخییی بچه خجالتیه خب :-D :-P
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، someonelikeyou ، rezijon ، elnaz.sh ، King Eagle ، msr839 ، tabim4 ، کوهنورد
آقا مگه شما امروز سر کار نرفتین که کسالت آوره؟ ما فردا و پس فردا ویکندمونه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، redbull ، King Eagle ، pouya007 ، ziba62ka ، puryapurya ، kuwait ، msr839 ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 12:12)pouya007 نوشته:  داغ! داغ! فوری! ***

[عکس: rmfdgioflak9.jpg]

خبر مهم (در تاپیک برندگان 2016):
این عکسو همین الان Someonelikeyou و فرزاد (OSTOKHAN) عزیز واسم فرستادن گفتن اینجا بزارم
امیدوارم همه بچه های این تاپیک برنده بشن (دوستی که میگی غیرممکنه هیچ چیز در این دنیا غیرممکن نیست) Smile

پویا جون بیاین دیگه همین دو نفرم باشین تو هواپیما خوبه حوصلتون سر نمیره
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 14:56)fatima96 نوشته:  سلام دوستام امیدوارم که خوب باشید. یه سوال داشتم اگه پدر مادر برنده بشن بچه های زیر بیست و یک سال میتونن ببرن یا زیر هجده سال؟

زیر ۲۱ مجرد. هرکدوم از این شرایط تا قبل از مصاحبه عوض شه موضوع خیلی پیچیده میشه Big Grin
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، fatima96 ، King Eagle ، pouya007 ، nima2016 ، puryapurya ، msr839 ، tabim4 ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 15:35)Mahboy نوشته:  

زیر ۲۱ مجرد. هرکدوم از این شرایط تا قبل از مصاحبه عوض شه موضوع خیلی پیچیده میشه Big Grin

مرسی آخه من میدونستم ولی یهویی ذهنم بهم ریخت بود چون نوزده سالم شده یهو گفتم نکنه اگه قبول بشن من نتونم برم چون پدر مادرم بدون من نمیرن اگر قبول بشن در واقع من مجبورشون کردم که برن خخخ خودمم ثبت نام کردم براشون
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، pichak333 ، rezijon ، King Eagle ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، کوهنورد
و جهان ساخته و پرداخته توست.....ای قادر یکتا دستمان بگیر همچنان که یک عمر گرفته ای ........خداوندا دوستانم برادرم و مرا یاری کن تا در لاتاری 2016 انتخاب شویم و گام برداریم جهت انچه که در زمینت می طلبیم......
................................................................................​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، King Eagle ، pouya007 ، nima2016 ، ziba62ka ، Mansour92 ، msr839 ، tabim4 ، .samira ، کوهنورد
چیز زیادی به اعلام نتایج لاتاری باقی نمونده، شمارش معکوس شروع شده لطفاً هر کسی اسمش دراومد همینجا بیاد بگه ببینیم چند نفریم D:
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا
http://weineurope.blogsky.com

(2015-04-17 ساعت 14:19)fairy نوشته:  من اصلا مث سال های قبل شور و شوق ندارم Sad

من سال اول چنان خورد تو ذوقم که شدم مثه هاپوکومار Sad
سال دوم خورد تو ذوقم نشدم مثه هاپوکومار و برعکس از ته دل میخندیدم (نمیدونم چرا)
امثال امااااااااااااااااااااااااااااا عین این سال اولیا بدجور عشق رفتن شدم Rolleyes
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی و ما هم به NY مشغول کار Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: javadgorgani ، rezijon ، pichak333 ، pouya007 ، nima2016 ، puryapurya ، kuwait ، msr839 ، tabim4 ، ostokhan ، MEHR52 ، vashahri ، کوهنورد
(2015-04-17 ساعت 14:22)kuwait نوشته:  سلام به همه دوستان گل
آقا تا 1-2 ماه پیش می گفتم من میرم برای دکتری خارج کشور (همون بلاد کفر) تا اینکه گفتیم بریم سر پایان نامه ,دیدیم اوضاع خیلی بی ریخته حالا موضوع شم جالبه ولی دیگه من نمی کشم
به خودم گفتم اینجا که ساده می گیرن اینه وای به حال اونور که شانس شتری ما یکی از این شرق آسیایی گیرمون بیوفته که وا وی لاست
نتیجه اخلاقی: دعا کنیم همین لاتاری به امید خدا قبول شیم بعد بریم سر کار ما دکترا نخواستیم
Big GrinBig Grin

داداش گلم من از دانشگاه آزاد رستم آباد میخوام جهش کنم به سمت ایالات ممتهنه میدونی ینی چی؟ ینی از بیخیال آباد به سمت 24ساعت درس و کار شما هم از من میشنوی برو تو فاز اپلای حتی شده برای یه دانشگاه درجه 2 اروپا
به قول یکی از دوستام که میگفت اختلاف دانشگاهای ایران و اروپا مثه اختلاف تهران با علی آباد سفلاس Big Grin حالا کدومش بهتره داداش؟!!!!!!!!!!!!
هر شخصی با هر حال و اوضاعی اگر واقعا خواستار رفتن و کندنه بایــــــــــــــد حداقل از یه طریق دیگه هم برای رفن اقدام کنه
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، pouya007 ، puryapurya ، kuwait ، msr839 ، tabim4 ، vashahri ، کوهنورد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان