کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
عكس چجوري ميذارين؟ Smile)
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، msr839 ، pichak333 ، pouya007
یقین دارم که پیشاپیش همه چیز سروسامان گرفته است.......پس فقط گام برمیدارم. بدون ترس از انکه چه خواهد شد. مطمئنم که خبر های خوب در راهند.
ای نور جاری درجهان؛ دوستانم و برادرم و مرا یاری فرما تا در لاتاری 2016 برنده شویم و به سوی رویاهایمان حرکت کنیم.
...............................................................................​​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، payamshad ، nima2016 ، msr839 ، tabim4 ، tenardie2bai ، pichak333 ، fatima96 ، pouya007 ، karkiaa ، hamid32
(2015-04-18 ساعت 04:01)tenardie2bai نوشته:  به اميد خدا ... ايشالا كه همينجا تو همين تاپيك ٢٠١٦ ختم بخير ميشيم همه و كار به تك ماده نميكشه ... تايم اسكوير ...خيابون برود واى انتظارتو ميكشه Smile

جونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟!!!! کسی از خیابون برادوی صحبت کرد؟ کی قراره همشهری ما بشه؟ Cool

(2015-04-18 ساعت 08:00)aliaz91 نوشته:  عكس چجوري ميذارين؟ Smile)

شما این لینک رو نگاه کن توضیح کامل داده

http://mohajersara.com/post-288771.html#pid288771

آقا دلم یهویی برا یکی از مدیرای قدیمی تنگ شد همون عزیزی که همه میشناسیتش........................ عمو سعید ...............عادت داشتیم هرسال تو شمارش معکوس ببینیمش ولی خبری ازش نیست Sad
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، vashahri ، tenardie2bai ، aaraam ، fairy ، puryapurya ، pouya007 ، ostokhan
سلام دوستان من تازه عضو شدم تا ببینیم بعد سه سال شرکت امسال خدا برامون چی میخواد.یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2015-04-18 ساعت 09:19)mahtab-v نوشته:  سلام دوستان من تازه عضو شدم تا ببینیم بعد سه سال شرکت امسال خدا برامون چی میخواد.یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امسال یقینا خبر های خوبی خواهیم شنیدWink
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: rezijon ، King Eagle ، msr839 ، motinus ، tabim4 ، pichak333 ، S@R@V ، nima2016 ، alireza_guitar ، pouya007
(2015-04-17 ساعت 23:18)Ali.ghz نوشته:  آقا سلااام
يكي مارو تحويل نگيره هاا ! اگه ديگه اومدم هههههه فرزادم ك ديگه برگشته تاپيك باز حال و هواي خودشو پيدا كرده
آقا خب يكيتونم با من بيايد irvine يعني من تنها برم ??
آقا ما هم میریم ارواین ... مقصد اولمونهBig Grin سلام همسفر
Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، Ali.ghz ، pichak333 ، S@R@V ، puryapurya ، pouya007 ، satin ، ostokhan
خبر آمد خبری در راه استCool
[عکس: ahiwtn91vdrbdmqgq098.jpg]

صبح قشنگ شنبه همگی بخیر . به امید اتفاقات خوب برای همه عزیزان مهاجر سرا
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
.
دوستاني كه براي اقامت موقت در روزهاي اول ورود به خاك پاك مشكل دارن، پيشنهاد امروز من استفاده از يه هتل ارزون قيمت هست.... يعني توي اين مايه ها: Big GrinBig Grin

ضمناً خيلي هم تو نخ اون استخر بين الطبقين!! نرين.... سرتون گيج ميره TongueTongue

[عکس: 50325288750562451826.jpg]
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-04-17 ساعت 19:03)امی نوشته:  
(2015-04-17 ساعت 17:49)ziba62ka نوشته:  
(2015-04-17 ساعت 16:42)امی نوشته:  چیز زیادی به اعلام نتایج لاتاری باقی نمونده، شمارش معکوس شروع شده لطفاً هر کسی اسمش دراومد همینجا بیاد بگه ببینیم چند نفریم D:

امي جون من از خوانندگان هميشگيه وبلاگت هستم،از زندگي تو انگليس راضي نيستيد كه واسه امريكا شركت كرديد؟؟؟

سلام زیبا جان، خوشحالم که با یکی از خواننده هام در مهاجرسرا آشنا می شم Wink توی وبلاگم با اسم دیگه ای میای یا اولین باره با هم حرف می زنیم؟
ما در حال حاضر اقامت انگلیس رو نداریم و فقط اینجا با ویزای کار داریم زندگی می کنیم بنا بر این می تونیم راحت همه زندگی مون رو جمع کنیم و بریم آمریکا.
اما در مورد مقایسه انگلیس و آمریکا قبلاً هم توی وبلاگم جسته و گریخته در موردش صحبت کردم. مزایای انگلیس نسبت به آمریکا اینه که انگلیس به ایران نزدیک تره و راحت تر و با هزینه کمتر می شه به ایران رفت و آمد داشت، در انگلیس سیستم بهداشت و درمان مجانیه و این کمک خوبیه برای خانواده های بچه دار که نگران هیچی نباشن، امنیت در انگلیس بالاتر از آمریکاست و بیشتر اتفاقات ناخوشایند و قتل و ... در آمریکا اتفاق می افته مخصوصاً به خاطر قانون آزاد بودن اسلحه در بعضی ایالت ها اما بدی های انگلیس یکی آب و هوای نسبتاً سردشه که در بیشتر ماه های سال حتی تابستون شما سرما و هوای ابری رو تجربه می کنی در حالی که آمریکا چون خیلی وسیعه آب و هوای متنوعی داره و می شه شهرهایی مطابق با سلیقه رو برای زندگی انتخاب کرد. آمریکا برخلاف انگلیس کشور مدرنیه در انگلیس خیلی تأکید بر قدیمی پرستی و حفظ بناهای قدیمی دارن حتی خونه ها اغلب قدیمیه با متراژ کم یعنی دلشون نمیاد خونه های فرسوده رو بکوبن و دوباره بسازن فقط داخلش رو بازسازی می کنن در حالی که من طرفدار بناهای مدرن شهری هستم یعنی اصلاً روحم تازه می شه با دیدن آسمان خراش ها و ساختمان های شیک و مطابق با آخرین اصول مهندسی، چنین چیزی رو در شهرهای انگلیس کمتر می تونی ببینی.
در انگلیس مردم معمولاً شبا زود می خوابن و شهر بعد از ساعت های 5 و 6 بعد از ظهر تقریباً تعطیل می شه و دلگیره حتی خریدت رو هم باید روز انجام بدی در حالی که در آمریکا شهرهای بزرگ خیلی زنده هستن و زندگی شبانه جاریه که این مطابق سلیقه منه، من عاشق شلوغی و زنده بودن شهر هستم نه سکوت و خلوتی و دلگیری.
امکان کار و پیشرفت در آمریکا به دلیل شهرها و ایالت های زیادش بیشتره، انگلیس کوچیکه و طبیعتاً پیدا کردن کار سخت تره البته بستگی به تخصصت هم داره ... همه اینا به کنار من عاشق لهجه آمریکایی هستم لهجه انگلیسی ها رو دوست ندارم، چکار کنم خوب؟ Big Grin

مرسي امي جون از وقتي كه گذاشتي و توضيحات كاملت،كاملا حق داري سليقه هامون تا حدودي شبيه همه،در ضمن دختر من فكر كنم ٤ماهي از خوشگل خانمه شما بزرگترهCool راستش من دوسالي هست وبلاگت رو ميخونم ولي فكر كنم كلا دوبار كامنت گذاشته باشم،زياد كامنت گذار نيستمBig Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، alireza_guitar ، maria2000 ، pichak333 ، S@R@V ، puryapurya ، pouya007 ، امی
(2015-04-18 ساعت 09:14)King Eagle نوشته:  [quote='tenardie2bai' pid='595696' dateline='1429313477']
به اميد خدا ... ايشالا كه همينجا تو همين تاپيك ٢٠١٦ ختم بخير ميشيم همه و كار به تك ماده نميكشه ... تايم اسكوير ...خيابون برود واى انتظارتو ميكشه Smile

جونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟!!!! کسی از خیابون برادوی صحبت کرد؟ کی قراره همشهری ما بشه؟ Cool

آقا ما كه كالفرنياييم ولى خوب دوستاى زيادى از جمله شما و ريحانه جان تو برادوى هستند كه ديدن و سر زدن بهشون از توفيقات اجباريه ماست
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: payamshad ، msr839 ، rezijon ، King Eagle ، pichak333 ، S@R@V ، puryapurya ، pouya007
(2015-04-18 ساعت 06:12)tabim4 نوشته:  
(2015-04-18 ساعت 02:53)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-04-18 ساعت 01:12)tenardie2bai نوشته:  سلام به منتظرسرای ۲۰۱۶

جالب انگیز امروز: داشتم رتبه هایی که دوستان لطف کرده بودند داده بودند رو چک میکردم که خدای نکرده لطف عزیزان رو بی جواب نگذاشته باشم دیدم یکی از هم قطارای قدیمی بهم رتبه خنثی داده ...دست گلش درد نکنه ولی خداییش راضی به زحمتش نبودم ..

یاد یه جوک با مزه افتادم ... یه روز یه بابایی سرما میخوره میره درمانگاه، دکتر هم بهش آمپول میده ، میره تزریقات پرستار میگه چپ بزنم یا راست یارو میگه خانم پرستار س ی ا س ی ش نکن بزن وسط :دی

(این مطلب من باب عوض شدن فضا بود وگرنه رتبه نه مهمه نه ملاک ... مهم خودتونین که همتون ماهین )

اینجوری که من تو این چند سال دیدم تو کل فروم یکی دونفر هستن که کلا همینجوری رتبه میدن به همه، که هم رتبه داده باشن و شامل جبران از طرف مقابل بشن و هم رتبه نداده باشن که یه وقت طرف ازشون نیاد بالاتر. Big Grin
امیدوارم طرف که این رتبه خنثی را داده سهوا این خطا را مرتکب شده باشه ولی ناراحت نشی ها چونکه رتبه واقعی به تعداد تشکرها است که می کنیم انصافا تعداد تشکرهای تو در مقابل رتبه هایی که بهت دادند خیلی ناچیزه ایکاش به ازای تعداد تشکرها سیستم خودکار رتبه دهی هم در این سایت گنجانده بشه یعنی هر کاربر دو نوع رتبه کسب کنه من باب مثال اگه به ازای هر پنجاه تشکری که کردی این سایت بطور اتوماتیک بهت یک امتیاز بده رتبه سیستمی شما در واقع عدد 9 خواهد بود

ناراحت ؟!! نه والا اصلا يه ذره هم ناراحت نشدم كه هيچ تازه كلى هم فان بود... اصلا مهم نيست.. من همين صفا و صميميتى كه بين بر و بكس هست واسم يه دنياست ... اين رتبه هايي هم كه دوستان دادند واقعا نظر لطفشون بوده و هست...صد در صد هم اون رتبه خنثى هم سهوى بوده چون اون شخص هم از قديمياى اينجاست و هم از دوستان مهاجرسراييمه ... رتبه هاى مهاجرسرا منو ياد صد آفرين ها و ستاره هاى دوران دبستان ميندازه ...

درسته آرزوى محاليه ولى اميدوارم كه ٥ مى همه شما دوستان مهاجر رو شاد و خندان ببينم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

خيلى هيجان دارم ببينم اسم چند نفر از بچه ها در مياد اميدوارم امسال سال بچه هاى مهاجر سرا باشه چون معمولا برنده هاى لاتارى بعد از قبولى تازه از طريق اطرافيانشون با مهاجر سرا آشنا ميشدن اميدوارم كه روزاعلام نتايج خبرهاى خوبى اينجا بشنوم وشاهد قبولى اكثر بچه هاى اينجا باشم
امیدوارم 5 می فریاد هوراااای شما دوستان رو اینجا ببینم Big Grin
می گذرد ...
(2015-04-18 ساعت 09:40)vashahri نوشته:  
(2015-04-17 ساعت 23:18)Ali.ghz نوشته:  آقا سلااام
يكي مارو تحويل نگيره هاا ! اگه ديگه اومدم هههههه فرزادم ك ديگه برگشته تاپيك باز حال و هواي خودشو پيدا كرده
آقا خب يكيتونم با من بيايد irvine يعني من تنها برم ??
آقا ما هم میریم ارواین ... مقصد اولمونهBig Grin سلام همسفر

به به بالاخره آقا یکی پیدا شد با ما بیاد ارواین پس تنها نیستم خداروشکر Big Grin
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، tenardie2bai ، S@R@V ، pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، ProEngineer ، ostokhan
(2015-04-18 ساعت 01:14)khatarnak نوشته:  فقط 13 روز دیگه مونده
....

محاسباتتون اشتباهه.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: msr839 ، S@R@V ، pichak333 ، rezijon ، puryapurya ، pouya007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان