2015-04-18 ساعت 13:44
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
تشکر کنندگان: King Eagle ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، fatima96
(2015-04-18 ساعت 12:01)taherifar نوشته: .با تشکر فراوان از دوست عزیزمان taherifar بخاطر این پست بسیار مهم و حیاتی برای برندگان و متقاضیان لاتاری باید عرض کنم مبادا با خواندن این حکایت غمگین و نا امید کننده روحیه خودتان را ببازید بلکه توصیه ام به شما دوستان اینه که در این ماجرا فقط نیمه پر لیوان را بنگرید یعنی سارا خانم(از دیدگاه روانشناسی) و اراده خلل ناپذیر ایشان را سرمشق خود قرار دهید .این گونه وقایع امری طبیعی و تکراری است چرا که هر ساله عده قابل توجهی از کیسهای برنده لاتاری کشور ما ایران(حدوداً 10 درصد اگر خوشبینانه تصور کنیم) که به نظر بنده هر ساله حدود 300 تا 400 کیس لاتاری از ایرانی ها را شامل می شود نا امید و درمانده از این اقدام خود یعنی مهاجرت ناخوانده و اجباری از طریق لاتاری پشیمان شده و سرافکنده و خجل دوباره راه وطن را در پیش می گیرند حتی ممکن است از اعضای فعال مهاجرسرا نیز باشند و بعید هم نیست از مدیریت محترم سایت مهاجرسرا بعد از برگشت به ایران بخواهند که آنها را از بن از این سایت پاک کنند تا خاطره غمگینی براشون باقی نمانه. تشکر کنندگان: King Eagle ، taherifar ، pouya007 ، msr839 ، kuwait ، ProEngineer ، rezijon ، puryapurya
2015-04-18 ساعت 13:49
(2015-04-18 ساعت 13:30)fatima96 نوشته:(2015-04-18 ساعت 13:10)fairy نوشته: دوستان اگه خدایی نکرده قبول نشدید..برنامه ی دیگه ای هم دارید برا مهاجرت؟ فاطیما جان، اون دوستی که همچین حرفی زده اصلا اطلاعات نداشته..بورسیه برای امریکا کانادا استرالیا اصلا ربطی به دانشگاه آزاد یا دولتی نداره..بستگی به رشته و معدل، نمره تافل یا آیلتس، نمره جی آر ای یا جی مت در صورت لزوم داره اصلا همچین فکری نکن که بری آزاد بعد دولتی..مگر اینکه رشتتو دوس نداشته باشی که بخوای همچین کاری کنی مثال میزنم..من مدیریت خوندم..ولی هیچ دانشگاهی به رشته های بیزینس بورسیه نمیده چون منبع درآمد دانشگاهاس..ولی تا دلت بخواد به رشته هایی مثل کامپیوتر و اکثر رشته های مهندسی بورسیه میدن امیدوار باش ![]()
we fight for a better life
تشکر کنندگان: King Eagle ، fatima96 ، tenardie2bai ، amin_j ، pouya007 ، karkiaa ، msr839 ، tabim4 ، vashahri ، rezijon ، puryapurya ، ostokhan
2015-04-18 ساعت 14:00
سلام دوستان.چند ساله که تو این سایت عضو هستم ولی هیچ رقبتی به پست گذاشتن پیدا نکردم.چراشو نمیدونم ولی از ته قلب آرزوی خوبیها برای تمامی شما دارو و امیدوارم به خواسته های خوبتون برسید. به قول بزرگترها "این نیز بگذرد" و به قول خدا بیامرز صادق هدایت"در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره روح را آهسته و در انزوا میخورد و میتراشد. این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد؛ چون عموماً عادت دارند که این دردهای باورنکردنی را جزء اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سَبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی میکنند آن را با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند. زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی به توسط شراب و خواب مصنوعی بهوسیله افیون و مواد مخدره است؛ ولی افسوس که تأثیر اینگونه داروها موقت است و به جای تسکین پس از مدتی بر شدت درد میافزاید" ولی باید گفت زندگی با تمام ماجراهایش میگذرد این عمر است که میگذرد پس باید کاری کرد که خوب بگذرد. در پایان باید گفت به هیچ چیز دل نبدید چون از دست دادنش سخته. برنامه ریزی کنید و براش تلاش کنید چون اینگونه هیچ یاس و نا امیدی پیش نخواهد امد. برای همه در زمان اعلام نتایجآرزوی شادی میکنم.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: fairy ، mohamad3893 ، pouya007 ، امید به خدا ، elnaz.sh ، azadeh.mohamad ، msr839 ، tabim4 ، reza12 ، vashahri ، payamshad ، moxtar88 ، motinus ،
2015-04-18 ساعت 14:36
هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق میریزیم و وضعمان این است و آنها در آن سر دنیا عرق می خورند و وضعشان آن است ...
نمی دانم مشکل در نوع عرق است یا نوع ریختن و خوردن !!! دکتر علی شریعتی
2015-04-18 ساعت 23:43
دوستان من با مرورگر نميتونم وارد سايت بشم فقط با Tapatalk وارد ميشه
اين مشكل رو شما هم داريد؟
2012-2017
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، S@R@V ، puryapurya
2015-04-19 ساعت 00:52
ریچارد عزیز منم همین مشکلو پیدا کردم با این تاپاتاک هم بلد نیستم کار کنم نه دکمه تشکر داره نه ریپلای
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
2015-04-19 ساعت 06:27
سلام دوستان
آقا دیشب نمیدونم چی شد یهو رفتم سراغ حافظ به شما هم توصیه میکنم برید باور کنید کلی از استرسهاتون کم میشه به امید بهترینها برای شما عزیزان دوستتون دارم
2015-04-19 ساعت 06:28
(2015-04-18 ساعت 11:28)King Eagle نوشته:(2015-04-18 ساعت 10:37)tenardie2bai نوشته: آقا ما كه كالفرنياييم ولى خوب دوستاى زيادى از جمله شما و ريحانه جان تو برادوى هستند كه ديدن و سر زدن بهشون از توفيقات اجباريه ماست اینقدری که ما با این رستورانت خاطره داریم با خود لاتاری و این فاروم نداریم ![]()
2013 نشد
2014 نشد 2015 نشد 2016 ...........
2015-04-19 ساعت 06:31
(2015-04-18 ساعت 13:10)fairy نوشته: دوستان اگه خدایی نکرده قبول نشدید..برنامه ی دیگه ای هم دارید برا مهاجرت؟ بله ![]() انشا الله به امید خدا میریم واسه ثبت نام 2017
2013 نشد
2014 نشد 2015 نشد 2016 ........... تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، msr839 ، tabim4 ، hamid32 ، kuwait ، rezijon ، shahram LA ، tenardie2bai ، S@R@V ، puryapurya ، someonelikeyou ، sepandarA ، pouya007
2015-04-19 ساعت 06:35
کاربران در حال بازدید این موضوع: karkiaa، 1 مهمان
آقای مهمان بفرما تو دم در بده
2013 نشد
2014 نشد 2015 نشد 2016 ...........
دوستان مهاجر سرایی سلام
نمیدونم کسی منو یادش هست یا نه ولی مهمم نیس فکر خودتونو درگیر نکنید ... امسال چندمین سالیه که من ثبت نام میکنم در لاتاری و از اونجایی که توی عمرم یه آدامس بادکنکی هم برنده نشدم خیلی امیدوار نیستم ... به انرژی مثبت و منفی اعتقاد ندارم ولی به اینکه " اسم کسیرو که خوشت نمیاد ببری باید چوب دستت بگیری "چرا !!! ربطی نداشت جهت مزاح گفتم ... من اکثرا مث باران فصلی این زمانها پیدام میشه و تا ده روز بعد لاتاری محو میشم ... لاتاری تیریست در تاریکی و شانس احتمال داره در خونه تک تکتونو بزنه پس نمیشه نا امید بود ... امیدوارم اسم این هزار و اندی که در میاد اسم تک تک بچه های گل و با معرفت مهاجر سرا باشه و من از صمیم قلب برای موفقیتتون دعا میکنم ... " ممنون از همه دوستان بخاطر حمایتشون " مخلص همتون
2015-04-19 ساعت 07:47
پروردگارا گفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را........گفتی وعده من حق است.
ای قدرت بی انتها دوستانم و برادرم و مرا یاری بفرما که در لاتاری 2016 برگزیده شویم..............خبرهای خوب در راهند ......................................................................................... Case Number: 2016AS000007## ##PRINCIPAL Applicant NAME: SH PREFERENCE Category: DV DIVERSITY Foreign Country Chargeability: IRAN POST: ANKARA
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007## ##PRINCIPAL Applicant NAME: SH PREFERENCE Category: DV DIVERSITY Foreign Country Chargeability: IRAN POST: ANKARA ![]()
2015-04-19 ساعت 07:51
Open your eyes, look at the watch, have a view outside the window and thank God for another bright day to achieve those ends that were left unattained last day. Have a wonderful day ahead. Good Morning.
می گذرد ...
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان