کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
Wink 
همه با تعمل بخوانند

سلام
همه درد دلاشون رو میگن بزارید منم بگم ، شاید درد و دل یه سری از آدمایی مثل من باشه یه سری 5 درصدی ها
اولا بگم این چندمین اکانتی هستم که ساختم نه برای عدم شناسایی ،به این خاطر که رمز و پسورد ها رو گم میکنم Smile
دیده میشه که خیلیا میان به بعضی ها میکن ، تو رو خدا برای شانستون تو لاتاری ثبت نام نکنید ، حجم متقاضی رو زیاد نکنید که شانس ما هم بیاد پایین !!! ما واقعا نیازمند لاتاری هستیم
ولی من حرفم با آدمایه دسته ی اوله
دیده میشه طرف (تو همین فروم هم نمونه شو داریم) از سال 2009 یا 2005 بعضا 2003 و یا 2000 تا حالا به گفته ی خودش تو لاتاری شرکت میکنه
یکی از بچه های این فروم هم بود که میگفتم 12 ساله دارم شرکت میکنم ولی هنوز شانس بهم رو نیاورده
من حرفم با شماست (این برادرانه و خواهرانه میگم ، قصد توهین ندارم عزیزم)
این تویی که احتیاج به لاتاری نداری ، این تویی که نباید ثبت نام کنی ، میفهمی حرفمو ؟؟؟ دارم اینجوری میگم که کمکت کنم (امیدوارم)
نیاز به لاتاری یعنی چی؟؟؟
لاتاری به معنی قرعه کشی ، قرعه کشی ای برای دریافت ویزای ایالات متحده آمریکا ، اونم به راحتی
رفتن به آمریکا در فعل یعنی عمل مهاجرت
مهاجرت یعنی رفتن
حالا سوال از همه ی کسایی که بیش از 1 بار در لاتاری شرکت کرده اند اینه ؟؟؟
آیا شما که نیــــــــــــــــاز به لاتاری داری ، تا حالا اقدام برای مهاجرت کردی؟؟؟
اگه نه !! پس چجور میگی نیاز به لاتاری داری؟ پس چرا هر سال ثبت نام میکنی؟
چرا شانس خیلی از ما 5 درصدی هارو میگیری
مزاحم اصلی تویی عزیزم
عرض کردم دارم دوستانه میگم نمیخوام توهین کنم
اما راجع به خودم :
من یک بار 2015 شرکت کردم ، که نشد
یک بار هم 2016 که هنوز نیومده
تا الان هم که میبینی ایران هستم و نرفتم ، فقط به خاطر دانشگاه هست صبر کردم مدرک رو بگیرم (ترم آخر کارشناسی ام) بعد سریع اقدام کنم ، اگه تا الان نرفتم به خاطر اعلام نتایج لاتاری 2016 نبوده ، من اگه ترم آخر نبود ، حتی یه روز قبل از May 5 میرفتم
حالا چجوری ؟ یا ویزا تحصیلی ، یا ویزا تخصص ، یا ازدواج ( که خیلی درصدش راجع به من پایینه Smile) یا غیر قانونی (با یه کیس توپ ... این اولویت داره برای من)

اینا رو میگم که بدونی من رفتنیم رفیق (خانم / آقای عزیز)
اینارو میگم که بدونی من با خودم یک یکم

حالا وقتشه بشینی با خودت فکر کنی
که باخودت چند چندی؟؟؟؟؟
با خودت رو راست باش

تشکر کنندگان: nima2016 ، redbull ، Abdorrezaa ، pouya007 ، Mansour92 ، MEHR52 ، aaraam ، amin_j
خدایا صدای دوستان ما رو بشنو........صدای بنده هم بشنو......
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: nima2016 ، vashahri ، payamshad ، puryapurya ، tabim4 ، msr839 ، elnaz.sh ، pouya007 ، .samira
(2015-04-19 ساعت 11:15)payamshad نوشته:  به قول پسرخاله: یه مــورچـه اگــه صــد دفــعه دونــش بـیـفــته، صــد دفـعـه بــرش مـیداره، واسه چــی واســه ایــنــکــه امید داره...

امید متاسفانه تو زندگیامون کم شده
نباید بزاریم روزمره گی جای امید رو بگیره

حتی اگر برنده نشدیم بازم تلاش میکنیم . CoolWink

به قول شاهین که میگه :
بگو صبح و شب نعشه از خالی پریم / بگو از گشنگی داریم امید میخوریم

دیگه امید تا کی رفیق ؟؟
همش امید نیست که
هی بشینیم توهم سازی کنیم ، خیال بافی کنیم که آیا بشه آیا نشه
بسه دیگه

امید فقط توهم میاره همین
تشکر کنندگان: nima2016 ، payamshad ، S@R@V ، msr839 ، redbull ، pouya007
(2015-04-19 ساعت 11:16)سوار نوشته:  
همه با تعمل بخوانند

سلام
همه درد دلاشون رو میگن بزارید منم بگم ، شاید درد و دل یه سری از آدمایی مثل من باشه یه سری 5 درصدی ها
اولا بگم این چندمین اکانتی هستم که ساختم نه برای عدم شناسایی ،به این خاطر که رمز و پسورد ها رو گم میکنم :)
دیده میشه که خیلیا میان به بعضی ها میکن ، تو رو خدا برای شانستون تو لاتاری ثبت نام نکنید ، حجم متقاضی رو زیاد نکنید که شانس ما هم بیاد پایین !!! ما واقعا نیازمند لاتاری هستیم
ولی من حرفم با آدمایه دسته ی اوله
دیده میشه طرف (تو همین فروم هم نمونه شو داریم) از سال 2009 یا 2005 بعضا 2003 و یا 2000 تا حالا به گفته ی خودش تو لاتاری شرکت میکنه
یکی از بچه های این فروم هم بود که میگفتم 12 ساله دارم شرکت میکنم ولی هنوز شانس بهم رو نیاورده
من حرفم با شماست (این برادرانه و خواهرانه میگم ، قصد توهین ندارم عزیزم)
این تویی که احتیاج به لاتاری نداری ، این تویی که نباید ثبت نام کنی ، میفهمی حرفمو ؟؟؟ دارم اینجوری میگم که کمکت کنم (امیدوارم)
نیاز به لاتاری یعنی چی؟؟؟
لاتاری به معنی قرعه کشی ، قرعه کشی ای برای دریافت ویزای ایالات متحده آمریکا ، اونم به راحتی
رفتن به آمریکا در فعل یعنی عمل مهاجرت
مهاجرت یعنی رفتن
حالا سوال از همه ی کسایی که بیش از 1 بار در لاتاری شرکت کرده اند اینه ؟؟؟
آیا شما که نیــــــــــــــــاز به لاتاری داری ، تا حالا اقدام برای مهاجرت کردی؟؟؟
اگه نه !! پس چجور میگی نیاز به لاتاری داری؟ پس چرا هر سال ثبت نام میکنی؟
چرا شانس خیلی از ما 5 درصدی هارو میگیری
مزاحم اصلی تویی عزیزم
عرض کردم دارم دوستانه میگم نمیخوام توهین کنم
اما راجع به خودم :
من یک بار 2015 شرکت کردم ، که نشد
یک بار هم 2016 که هنوز نیومده
تا الان هم که میبینی ایران هستم و نرفتم ، فقط به خاطر دانشگاه هست صبر کردم مدرک رو بگیرم (ترم آخر کارشناسی ام) بعد سریع اقدام کنم ، اگه تا الان نرفتم به خاطر اعلام نتایج لاتاری 2016 نبوده ، من اگه ترم آخر نبود ، حتی یه روز قبل از May 5 میرفتم
حالا چجوری ؟ یا ویزا تحصیلی ، یا ویزا تخصص ، یا ازدواج ( که خیلی درصدش راجع به من پایینه :)) یا غیر قانونی (با یه کیس توپ ... این اولویت داره برای من)

اینا رو میگم که بدونی من رفتنیم رفیق (خانم / آقای عزیز)
اینارو میگم که بدونی من با خودم یک یکم

حالا وقتشه بشینی با خودت فکر کنی
که باخودت چند چندی؟؟؟؟؟
با خودت رو راست باش

سلام
یه جورایی باهات موافقم
اما همش این نیست
در هر صورت مهاجرت چه پ ن ا ه ندگی و یا تحصیلی نیاز به پول بالا داری
در مورد ازدواج هم ببخشید که اینو میگم ولی در عمل باید همش با ساز یکی دیگه برقصی تا سه سال و....
ولی لاتاری کم هزینه تر از هر نوع مهاجرتیه
من یکی خودم امکان همه نوعشو دارم ولی ریسکشو نمیکنم چون پول تحصیلی رو ندارم و فاندم هم چیزی نیست
سرمایه گزاری که هیچی.کاری هم خیلی امکانش کمه
اما با توجه به شرایطم راحت میتونم با لاتاری برم چون هم هزینشو دارم هم پشت سرمم نابود نمیشه
تشکر کنندگان: payamshad ، سوار ، S@R@V ، vashahri ، kuwait ، puryapurya ، msr839 ، farzad parsa ، motinus ، redbull ، pouya007 ، engmadelat ، .samira ، saidoo
سلام دوستان اومدم حاضرى بزنم
حالتون خوبه؟
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، payamshad ، alireza_guitar ، S@R@V ، tabim4 ، vashahri ، kuwait ، puryapurya ، msr839 ، motinus ، azadeh.mohamad ، .samira
(2015-04-19 ساعت 11:22)سوار نوشته:  
(2015-04-19 ساعت 11:15)payamshad نوشته:  به قول پسرخاله: یه مــورچـه اگــه صــد دفــعه دونــش بـیـفــته، صــد دفـعـه بــرش مـیداره، واسه چــی واســه ایــنــکــه امید داره...

به قول شاهین که میگه :

دیگه امید تا کی رفیق ؟؟
همش امید نیست که
بسه دیگه

امید فقط توهم میاره همین
هرکس عقیده اش حداقل برای خودش محترمه
اما میدونم که آدم هی بزنه تو سر خودش وضعیتش اگر بد تر نشه مطمانا بهتر هم نمیشه . گفتم امید نگفتم منم توهم .
تقصیر شما نیست مارو اینطوری بار اوردن . جماعتی منذوی , عاشق ماتم کنج عزلت گزین .
این که احتمال قبولیمون که درش شکی نیست . من منظورم امید در کنار تلاشه
از این در نشد در دیگه ای پیدا میکنیم .
منم بر این مسئله تاکید دارم که آدم هم و غمش نباید این شانس فوق العاده پائین باشه . همه ما به این مسئله واقفیم که این یک قرعه کشیه و بر مبنای شانس . اگر خودمون غیر از این بودیم ( تحصیلات عالیه , ورزشکار در سطح بین المللی . مرفح بی درد یا غیره مطمئن باش اینجا نبودیم ) هیچ کس اینجا توهم نداره همه کسانی که اینجا هستن مطمئنا راه دیگه ای ندارن و در عین حال از همه چی خسته هستن شما خودتم اگر غیر از این بودی اصلا لاتاری شرکت نمی کردی . به حر حال فراموش کن مسئله رو خودت چطوری ؟Wink
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: سوار ، tabim4 ، S@R@V ، puryapurya ، msr839 ، reyhaneh_h ، fairy ، nima2016 ، redbull ، pouya007 ، pichak333 ، aaraam
(2015-04-19 ساعت 11:42)payamshad نوشته:  
(2015-04-19 ساعت 11:22)سوار نوشته:  

به قول شاهین که میگه :

دیگه امید تا کی رفیق ؟؟
همش امید نیست که
بسه دیگه

امید فقط توهم میاره همین
هرکس عقیده اش حداقل برای خودش محترمه
اما میدونم که آدم هی بزنه تو سر خودش وضعیتش اگر بد تر نشه مطمانا بهتر هم نمیشه . گفتم امید نگفتم منم توهم .
تقصیر شما نیست مارو اینطوری بار اوردن . جماعتی منذوی , عاشق ماتم کنج عزلت گزین .
این که احتمال قبولیمون که درش شکی نیست . من منظورم امید در کنار تلاشه
از این در نشد در دیگه ای پیدا میکنیم .
منم بر این مسئله تاکید دارم که آدم هم و غمش نباید این شانس فوق العاده پائین باشه . همه ما به این مسئله واقفیم که این یک قرعه کشیه و بر مبنای شانس . اگر خودمون غیر از این بودیم ( تحصیلات عالیه , ورزشکار در سطح بین المللی . مرفح بی درد یا غیره مطمئن باش اینجا نبودیم ) هیچایوایاینجا توهم نداره همه کسانی که اینجا هستن مطمئنا راه دیگه ای ندارن و در عین حال از همه چی خسته هستن شما خودتم اگر غیر از این بودی اصلا لاتاری شرکت نمی کردی . به حر حال فراموش کن مسئله رو خودت چطوری ؟Wink

قربونت برم من خوبم Smile
حرف حساب همینه : تلاش و امید
ولی نه امید
حالا شما دایره حرف من به کنار ، من آدم میشناسم8 ساله تو فکر مهاجرت به Oslo هست (نروژ) تا حالا هم لاتاری شرکت نکرده نمیدونه چیه
هرگونه اطلاعاتی راجع به نروژ هم داره ولی تا حالا اقدام نکرده ، هنوز که هنوزه شبا وقتی میبینمش تو فکره اوسلو ه
و تو این هشت سال زندگیش هیچ تکونی نخورده
منظورم اینکه ،هنوز فکر میکنه داره میره اوسلو ولی ....
بزار یه چیزی رفاقتی بگم داشته باشیش (برحسب سنم اینجوری میگما Smile 9
فرض کن یه آرزو داشته باشی
و با اقدام بتونی اونو عملی کنی

بیان بهت بگن معلوم نیست کی میمیری ؟
اونوقت چی ؟ کی عمل میکنی ؟
ولی
بیان به تو بگن فقط یک روز از عمرت مونده
حالا چجور عمل میکنی ؟
تشکر کنندگان: S@R@V ، msr839 ، nima2016 ، redbull ، pouya007 ، puryapurya
سلام دوست عزیز و گرامی.سلام به کسایی که دلشون پره به کسایی که به پوچی و نا امیدی رسیدن به کسایی که امیدوار زندگی میکن. با نزدیک شدن به اعلام قرعه کشی هر کسی یه فشارهایی داره بر این اساس لازم دونستم شاید کسی این حرفامو گوش بده. دوست گرامی هر کسی طرز فکری داره که واسش محترمه و اینکه نباید در مورد هر کسی پیش داوری کرد. هستند کسایی که با کیس های مختلف اقدام کردن و زندگیشونو باختن هستن کسایی که فشارهای روحی روانیشون از من هم بیشتره ما که از درهای دیگران خبر نداریم از مشکلات مادیشون از مشکلات روحیشون و....بی خبریم پس با پیش داوری در مورد دیگران تصمیم نگیریم و خودمون رو تافته جدا بافته ندونیم. شانس شانسه چه از1000یکی چه از 100 یکی از واست بخاد بیاد میاد به عبارتی دخالتی کسی تو شانس نداره اگه به هرچی اعتقاد داری کائنات،خدا و هرچیزی اون برات میاره. امیدوار باش و سعیتو بکن و دیگران را باعث بد شانسی خودت ندون چون از دیگران بیخبری. دوست عزیز و گرامی با اخلاق باش یعنی اخلاق گرا باش و به خودت مسلط و بدون اگه واست بخواد بیاد هیچ کسی و هیچ چیزی جلوشو نمیتونه و نخواهد توانست بگیره. تلاش کن و برنامه ریزی و ما بقیشو بسپر به ندای درونیت. و به این فکر کن که این نیز بگذرد.امیدوارم که با نزدیک شدن به اعلام نتایج واسه همه عزیزان آرزوی خوبی کنیم.همه ی عزیزان نه برخی ها. پس من هم سخن کوتاه میکنم و برای تمامی دوستان آرزوی شادی در روز موعود رو دارم. به قول شاعر"گویند بهشت با حور خوش است/من میگویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار/که آواز دهل شنیدن از دور خوش است
"شاد و سرافراز باشید.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: سوار ، payamshad ، tabim4 ، S@R@V ، msr839 ، puryapurya ، nima2016 ، motinus ، pouya007 ، pichak333 ، aaraam ، roadhog
دوستان خواهشمندم لطفا از بحث و جدل و پافشاری در سلیقه و عقاید شخصی خودتون جدا پرهیز کنید اینکار زیانبخش و اتلاف وقت بیهوده است اولین آثار آن محروم شدن مدعیان می باشد خدا نکنه بعضی ها که شاید قبلاً از محروم شدگان بوده اند با ساختن اکانتهای مکرر جدید دوباره ظاهر شده و فضای سالم و سبز این انجمن مخصوصاً این تاپیک را به چالش بکشند.
من برنده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نشدم( الکی مثلا جوابها اومده)
تشکر کنندگان: msr839 ، سوار ، nima2016 ، pouya007 ، hamedrouhi ، tabim4
(2015-04-18 ساعت 10:51)tenardie2bai نوشته:  
(2015-04-18 ساعت 06:12)tabim4 نوشته:  
(2015-04-18 ساعت 02:53)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-04-18 ساعت 01:12)tenardie2bai نوشته:  سلام به منتظرسرای ۲۰۱۶

جالب انگیز امروز: داشتم رتبه هایی که دوستان لطف کرده بودند داده بودند رو چک میکردم که خدای نکرده لطف عزیزان رو بی جواب نگذاشته باشم دیدم یکی از هم قطارای قدیمی بهم رتبه خنثی داده ...دست گلش درد نکنه ولی خداییش راضی به زحمتش نبودم ..

یاد یه جوک با مزه افتادم ... یه روز یه بابایی سرما میخوره میره درمانگاه، دکتر هم بهش آمپول میده ، میره تزریقات پرستار میگه چپ بزنم یا راست یارو میگه خانم پرستار س ی ا س ی ش نکن بزن وسط :دی

(این مطلب من باب عوض شدن فضا بود وگرنه رتبه نه مهمه نه ملاک ... مهم خودتونین که همتون ماهین )

اینجوری که من تو این چند سال دیدم تو کل فروم یکی دونفر هستن که کلا همینجوری رتبه میدن به همه، که هم رتبه داده باشن و شامل جبران از طرف مقابل بشن و هم رتبه نداده باشن که یه وقت طرف ازشون نیاد بالاتر. Big Grin
امیدوارم طرف که این رتبه خنثی را داده سهوا این خطا را مرتکب شده باشه ولی ناراحت نشی ها چونکه رتبه واقعی به تعداد تشکرها است که می کنیم انصافا تعداد تشکرهای تو در مقابل رتبه هایی که بهت دادند خیلی ناچیزه ایکاش به ازای تعداد تشکرها سیستم خودکار رتبه دهی هم در این سایت گنجانده بشه یعنی هر کاربر دو نوع رتبه کسب کنه من باب مثال اگه به ازای هر پنجاه تشکری که کردی این سایت بطور اتوماتیک بهت یک امتیاز بده رتبه سیستمی شما در واقع عدد 9 خواهد بود

ناراحت ؟!! نه والا اصلا يه ذره هم ناراحت نشدم كه هيچ تازه كلى هم فان بود... اصلا مهم نيست.. من همين صفا و صميميتى كه بين بر و بكس هست واسم يه دنياست ... اين رتبه هايي هم كه دوستان دادند واقعا نظر لطفشون بوده و هست...صد در صد هم اون رتبه خنثى هم سهوى بوده چون اون شخص هم از قديمياى اينجاست و هم از دوستان مهاجرسراييمه ... رتبه هاى مهاجرسرا منو ياد صد آفرين ها و ستاره هاى دوران دبستان ميندازه ...

درسته آرزوى محاليه ولى اميدوارم كه ٥ مى همه شما دوستان مهاجر رو شاد و خندان ببينم

دوست محنرم tabim4 که فکر میکنم منظور شما من بودم؛ سیستمی که شما عنوان کردی منو شدیدا یاد سیستم های ******** انداخت! Wink فلسفه رتبه داستانش زمین تا آسمون با تبریک و تشکر متفاوته.
بعد اینکه من کلا مخالف اینم که راه بیفتم تو فروم و هرکی "پخ" هم گفته باشه ازش تشکر کنم. سعی کردم مطالبی که مفید بوده و مرتبط و مطلب کسانی که من رو خطاب و مورد لطف خودشون قرار دادن رو تشکر کنم، و اگر دوستی به موفقیتی چه تو لاتاری چه تو زمینه های دیگه کسب کرده تبریک بگم (دکمه ی "تبریک و تشکر") نه مطلبی که مخاطبش شخص دیگه ایه یا اصلا هیچ بار مثبتی برای من به شخصه نداشته. خودم هم سعی کردم مطالب مفید بذارم (همیشه اینجوری نبوده)
هیچوقتم برای گرفتن رتبه یا تشکر اصراری نداشتم و از هرکی اینکارو کرده سپاسگذار بودم (چه بسا خیلی از مطالبی که من تو فروم نوشتم هم لایق تشکر نبوده و تشکر شده!)
حالا چرا تعداد رتبه و تشکر من انقدر برای شما تعجب آور بوده و انقدر شمارو ناراحت کرده من دلیلشو نمیدونم. Wink
اگر تعداد رتبه و تشکر بالاتر امتیاز خاصی تو واقعیت برای طرف محسوب میشه بگید ما هم بدونیم. Big Grin

* باور کنید این حرف ها هیچ کمکی به رسیدن به مقصد هیچکدوممون نمیکنه! عجیبه که بحث فان رو شما اینطور جدی گرفتید و قرمز سخن گفتید! Wink
ما دو دوست قدیمی بودیم که داشتیم کمی مزاح میکردیم.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، tabim4 ، alireza_guitar ، pouya007 ، tenardie2bai
بیخیال بابا , سر ایستگاه اتوبوس هم یکی بهت سلام میکنه حرف بعدیش اینه از من به تو نصحیت Big Grin میگم نظر من داره از لسن اجلس-شیکاگو , کلن به نیویورک-شیکاگو-بوستون-سیاتل تغییر میکنه Big Grin

پ.ن:کی بود اینجا گفت کنتاکی ؟ پایست بریم توو معدن ذغال سنگ سال اول کار کنیم ؟Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، tabim4
تو یه جمع نشسته بودم بی حوصله بودم طبق عادت همیشگی مجله رو برداشتم ورق زدم مداد لای اونو برداشتم همین که توی دلم خوندم 3 عمودی...
یکی گفت:بگو بلند بگو
گفتم:یه کلمه سه حرفیه میگه از همه چیز برتر است..
حاج آقا گفت: پول
تازه عروس مجلس گفت:عشق .....شوهرش گفت: یار
کودک دبستانی گفت: علم
حاج آقا ولی کلمات سه حرفی رو پشت سر هم میگفت: پول ، اگه نمیشه طلا ،سکه
گفتم :حاج آقا اینا نمیشه....
گفت پس بنویس مال....
گفتم :حاج آقا بازم نمیشه.....گفت: جاه
خسته شدم با تلخی گفتم :نه نمیشه!! نمیشه حاج آقا نمیشه....!!
دیدم ساکت شد..
مادر بزرگ پیر گفت : عمر...
سیاوش که تازه از سربازی اومده بود گفت: کار...
محسن خندید و گفت : وام ...
یکی از اون وسط بلند گفت : وقت... یکی گفت : آدم ....یکی دیگه گفت : خدا...
خنده ای تلخ کردم و مداد رو گذاشتم سر جاش.....

اما فهمیدم تا همه شرح جدول زندگی کسی رو نداشته باشی حتی یک کلمه سه حرفی آن هم درست در نمیاد باید جدول کامل زندگیشون رو داشته باشی ..بدون اون همه چیز بی معناست هر کسی جدول زندگی خودش رو داره....
هنوز هم به اون کلمه سه حرفی جدول زندگی خودم فکر میکنم... چی بود؟؟
شاید کودک پا برهنه بگه: کفش
کشاورز بگه: برف
لال بگه: حرف
ناشنوا بگه : صدا
نابینا بگه: نور
و من هنوز در فکرم........فکر !!
ایشلا از شنبه...
آقا ما سه حرفیمونو یافتیم: usa
مزاح بود ولی من میگم سلامتی بقیه چی میگن؟
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، payamshad ، babak_m ، pouya007 ، hamedrouhi ، tabim4 ، puryapurya ، pichak333 ، ProEngineer ، Gl@diator
(2015-04-19 ساعت 10:54)puryapurya نوشته:  مناجات قشنگي است ؛

بارالها…
از كوي تو بيرون نشود
پاي خيالم
نكند فرق به حالم ....
چه براني،
چه بخواني…
چه به اوجم برساني
چه به خاكم بكشاني…
نه من آنم كه برنجم
نه تو آني كه براني..
نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم
نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي
در اگر باز نگردد…
نروم باز به جايي
پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي
كس به غير از تو نخواهم
چه بخواهي چه نخواهي
باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهي

آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان....
............................................................................
اگر بخواهد میشود .......اگر نخواهد نه.......همین .
............................................................................
پرودگارا بخواه که بشود ....................همین
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: runioe ، motinus ، msr839 ، nima2016 ، سوار ، pouya007 ، saidoo ، tabim4 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان