کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-21 ساعت 16:58)hamhi نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 16:55)redbull نوشته:  همه زن ها و دخترها ناموس ماها هستند و نه بازیچه دست ما ...احسنت به تو فقط ی چیزی ...چرا ص و ر ی باهاش ازدواج نکردی ؟!؟؟؟؟ لاغر باهاش حرف میزدی یا ی پولی میدادی بهش میدادی ...تا به هدفت برسی

چون با کیس نامزدی بسیار سریع و آسانتر میشه رفت در ضمن فامیل هستن و اونها هم هدفشون ازدواج و خوشبختی بچشون بود نه فقط بردن من .

دوروغ همه جورش بده... همه مدلش مثل همین ازدواج ص و ر ی...اینم یه جور دروغه،فقط شکلش فرق داره...
این نتنها بازی با زندگی کسه دیگس(حتی اگه بدونه این کار ص و ر ی ه)بلکه بازی با زندگیه خودتونم هست...
اگه خدا بخواد و قسمتتون باشه شما به هر طریقی میری آمریکا و زندگی میکنی....پس بهتره همیشه همه چی رو اصل صداقت باشه... مطمئن باشید خدا هم کارشو خوب بلده...
با آرزوی بهترینها براتون..
تشکر کنندگان: redbull ، pichak333 ، .samira ، rezijon ، pouya007 ، puryapurya ، tabim4 ، msr839 ، کوهنورد ، fatima96
یه واقعیتی رو میخوام بگم ولی قول بدین بهم بد و بیراه نگین
این یه واقعیته که همه ما نمی تونیم برنده باشیم، از این جمع ما حداکثر دو یا سه نفر اسمشون در بیاد
امیدوارم که اونایی که واقعا میتونن و میخوان برن اسمشون دربیاد
اگر توی تاپیک برندگان برید و به تاریخ عضویت اونها نگاه کنید میبینید همشون بعد از اعلام نتایج اومدن مهاجرسرا
ولی مهاجرسرا برای ما یه خاطره دیگه است، هر سال (بجز امسال) یه چند روز قبل از اعلام نتایج این تاپیک منتظرسرا باز میشه، همه میان انرژی مثبت میدن، دعا میکنن و عکس میزارن، شب اعلام نتایج که میشه در هر دقیقه یک صفحه میره جلو و اصلا سایت هنگ میکنه، ولی چند ساعت بعد از اعلام نتایج! وای که چه لحظات مزخرفی هستش، همه میان میگن که قبول نشدن، آه و ناله ونفرین، البته کسایی هم هستن که بستگانشون قبول شدن و چندتا تبریک به اونها، بعدش هم مدیریت یه پست میزاره و تاپیک قفل میشه. اون وقت ما میمونیم و یک وبغض و سرک کشیدن های یواشکی به تاپیک برندگان.
همین
خواستم بگم پروسه لاتاری یک طرف، قضیه ما و این منتطرسرا ها یک طرف، برای ما یه جوری عادت یا اعتیاد شده، دوست داشته باشیم یا نه لاتاری برای ما با مهاجرسرا اجین شده.

پ.ن. بدترین قسمتش اینه که تا سال دیگه و تاپیک ثبت نام دیگه جایی نداریم برای خالی کردن آرزوهامون !
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: redbull ، pichak333 ، .samira ، Anamis ، rezijon ، pouya007 ، nima2016 ، kuwait ، motinus ، tabim4 ، msr839 ، online27H ، کوهنورد ، roadhog
(2015-04-21 ساعت 17:14)azadeh.mohamad نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 16:58)hamhi نوشته:  [quote='redbull' pid='596810' dateline='1429619106']

دوروغ همه جورش بده... همه مدلش مثل همین ازدواج ص و ر ی...اینم یه جور دروغه،فقط شکلش فرق داره...
این نتنها بازی با زندگی کسه دیگس(حتی اگه بدونه این کار ص و ر ی ه)بلکه بازی با زندگیه خودتونم هست...
اگه خدا بخواد و قسمتتون باشه شما به هر طریقی میری آمریکا و زندگی میکنی....پس بهتره همیشه همه چی رو اصل صداقت باشه... مطمئن باشید خدا هم کارشو خوب بلده...
با آرزوی بهترینها براتون..

بله الان ک فکر میکنم ...دروغ دروغه ...ببخشید ...
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، pichak333 ، .samira ، rezijon ، pouya007 ، puryapurya ، tabim4 ، msr839 ، roadhog
سلام به همگی، سال نوی همگی (با تاخیر) مبارک!
گفتم بیام یه حاضری بزنم و برم... به امید موفقیت در ۱۵ اردیبهشت! Wink
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
(2015-04-21 ساعت 16:22)samirasamira1010 نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 16:19)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 15:59)samirasamira1010 نوشته:  یعنی واقعا لاتاری شانسیه؟! اینایی که اسم مینویسن اصلا چک نمیشن و کامپیوتر همینجوری اسمشونو در میاره؟ با عقل جور در نمیاد. دولت آمریکا و سازمان های اطلاعاتی و ... همینجوری شانسکی و فله ای برنده اعلام کنه هر کسی رو. نمی دونم ...
شاید. ولی بعدش به اندازه کافی وقت برا چک کردن دارند که قبلشم فله ای اسم درآورده باش مشکلی پیش نیاد.

به نظر من که منطقی نیست!
اسمش لاتری یا همون دایورسیتی ویزاهست یعنی ویزای تنوع فرهنگی از هر قشر و نژاد و رنگ پوستی . ثبت نامش فله ای هست درست ولی کسایی که قبول میشن دیگه فله ای ویزا نمیگیرن. در صورتی که موردی برای دولت فدرال داشته باشن کلیر نمیشن و داغ ویزا رو دلشون میمونه
تشکر کنندگان: pichak333 ، taherifar ، rezijon ، azadeh.mohamad ، pouya007 ، lottory2015 ، kuwait ، tabim4 ، msr839 ، ziba62ka
(2015-04-21 ساعت 15:27)pouya007 نوشته:  عجب پروسه ی جالبی داره این لاتاری!
روز اعلام نتایج که بیاد چندین نفر انگار که تازه به دنیا اومدن خوشحال میشن و جشن میگیرن!
کلی آدم هم ناراحت و غمگین میشن و تا چند روز (حتی چند ماه در صورت وابستگی و امید بیش ازحد) اصلا حال و حوصله ندارن!
یه عده هم که اصلا خبر ندارن اعلام نتایج هست (نتیجه ثبت نام فله ای)!

بعد از چند هفته کلا همه چیز فراموش میشه و برمیگردیم سر کار و زندگیمون و برنده ها هم که برای انجام کاراشون و مصاحبه و... تلاش میکنن و استرس دارن!

چند ماه بعد دوباره ثبت نام واسه دور بعدی لاتاری و ثبت نام افرادی که قبول نشدن و یا تازه با لاتاری آشنا شدن!!!!!!!! و امیدواری شرکت کنندگان واسه قبولی!

خدا این مهاجرسرا رو حفظ کنه اگه نبود ما این همه مدت چیکار میکردیم؟!

بچه ها کلاس امروز تموم شد! درساتونو بخونین تا جلسه بعد ازتون امتحان بگیرمBig Grin

بله درست میگی
ولی زندگی همچنان جاریست و هیچ چیزی حتی لاتری نمیتونه داخلش وقفه ایجاد کنه
تشکر کنندگان: pichak333 ، taherifar ، rezijon ، pouya007 ، lottory2015 ، redbull ، tabim4 ، msr839 ، ProEngineer
[عکس: eha60to7p88zwyyngug2.jpg]

Just so good!
همه دلشون میخواد یه جوری از شر خرافستان خلاص بشن و برن یه جایی که مثل آدم زندگی کنن(اگه بشه اسمشو گذاشت) ، خوب حق دارن ولی چی شده که اونجاها شده جای زندگی و زادگاهمون نه؟ چرا؟
میخوام واسه باعث بانیش بگردم ولی، از دست عزیزان چه بگویم ، گله ای نیست. گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست .
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: pouya007 ، amirmc ، nima2016 ، rezijon ، lottory2015 ، motinus ، tabim4 ، msr839 ، moxtar88
سلام دوستان
من پارسال بصورت مهمان در این فروم شرکت می کردم و فقط تاپیکها رو می خوندم ولی تصمیم گرفتم امسال ثبت نام کنم و این اولین پستمه و امیدوارم که از تجریبات مفید شما بهرمند شوم. ضمنا این چهارمین سالی هست که فکر می کنم دارم شرکت می کنم. انشالله همه موفق شوند. SmileSmile
راه برگشتی نیست آماده اید؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، lottory2015 ، ostokhan ، amirmc ، puryapurya ، tenardie2bai ، motinus ، redbull ، tabim4 ، msr839
سلام
خدا بخواد افتادیم تو سر پایینیه زمان اعلام نتایج
برای تمامی دوستان آروزی سلامتی و پیروزی می کنم
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، rezijon ، taherifar ، puryapurya ، nima2016 ، amirmc ، motinus ، alireza_guitar ، tabim4 ، msr839 ، کوهنورد
چه شود زمان اعلام نتایج
خیلی ها اینجوریSadSadSadSad:
تعداد خیلی کمی هم اینجوری Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، rezijon ، taherifar ، puryapurya ، nima2016 ، motinus ، Hezha ، alireza_guitar ، redbull ، msr839
(2015-04-21 ساعت 18:04)ostokhan نوشته:  [عکس: eha60to7p88zwyyngug2.jpg]

Just so good!

وای برج میلاد سیاتل قربونش بشممممممم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، taherifar ، ostokhan ، msr839 ، hamid32 ، ziba62ka ، .samira ، elahe mousavi
زندگی یک اثر هنری است
نه یک مساله
بهش فکر نکن
ازش لذت ببر..

پسسسسسس لذتشو ببرید.Cool
این روزها هم دورانی هست واسه خودش
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، Alirezawee ، ostokhan ، nima2016 ، amirmc ، msr839 ، hamid32 ، .samira
(2015-04-21 ساعت 08:34)سوار نوشته:  نگید من تو کار فاز منفی ام
ولی صرفا جهت اینکه ضد حال بهتون بزنم Big GrinBig GrinBig Grin (امیدوارم صحت پیدا نکنه حرفم)
شاید شاید شاید کلا از تو کل اعضای مهاجرسرا 2 یا 3 نفر (اونم شاید) قبول شن

Peace Out hombre
خوب واقعیت همینه. ساهای پیش هم همین بوده.
فکر میکنم 1-2 نفر از مهاجرسرا قبول شن مگه معجزه ای پیش بیاد
تشکر کنندگان: pouya007 ، motinus ، redbull ، msr839 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان