کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-22 ساعت 10:07)taherifar نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 09:35)Ali.ghz نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 09:09)samirasamira1010 نوشته:  اگه میشد یه لیستی از این ایالات ارزون رو بگید خیلی خوب میشد!

تو همين تاپيك صفحه ١٠٠ و خورده اي هست يه تخمين هزينه زندگي گذاشتن شما ايالت ها و شهر هايي كه مورد تظرتونه رو وارد كنيد بهتون ميگه Smile

محاسبه هزينه هاي زندگي در هر شهر و ايالت براساس تعداد خانوار: http://www.epi.org/resources/budget/

جالبه ممنون. حیف که مجردی رو نمی تونه حساب کنه!
تشکر کنندگان: rezijon ، taherifar ، msr839 ، tabim4
(2015-04-22 ساعت 09:35)Ali.ghz نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 09:09)samirasamira1010 نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 08:57)Ali.ghz نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 08:44)samirasamira1010 نوشته:  دوستان

سلام خدمت شما
دوست گرامي
موفق باشيد

اگه میشد یه لیستی از این ایالات ارزون رو بگید خیلی خوب میشد!

تو همين تاپيك صفحه ١٠٠ و خورده اي هست يه تخمين هزينه زندگي گذاشتن شما ايالت ها و شهر هايي كه مورد تظرتونه رو وارد كنيد بهتون ميگه Smile
اون لینک گزینه مجردی نداشت فک کنم Smile

این لینک هم خوبه .... چون تازه کارن یکم اطلاعاتشون قدیمیه ولی بهتون حداقل درآمد و شغلهای خوب رو هم علاوه بر هزینه زندگی به تفکیک ایالت و کانتی بهتون میده.

http://livingwage.mit.edu
تشکر کنندگان: samirasamira1010 ، rezijon ، taherifar ، Hadi_20 ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya ، motinus
سلام دوستان یه سوال
حیوانات خانگی راچطور میشه برد
(طوطی من واقعا جز اعضای خانوادس ضمنا چون صحبت هم میکنه شاید ببرمش سفارت برا مصاحبه)

بازم دوستتون دارم
(2015-04-22 ساعت 10:14)amin_j نوشته:  این لینک هم خوبه .... چون تازه کارن یکم اطلاعاتشون قدیمیه ولی بهتون حداقل درآمد و شغلهای خوب رو هم علاوه بر هزینه زندگی به تفکیک ایالت و کانتی بهتون میده.

http://livingwage.mit.edu

ممنون از این سایت خوبی که در اختیار گذاشتیدSmile
اولین رتبه رو هم من بدم به شما تا شروعی باشه برای رتبه های بعدی ترWink
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: msr839 ، saidoo ، pouya007 ، amin_j ، tabim4 ، hamid32 ، pichak333 ، lottory2015 ، motinus
آقا ما کارمون تموم شد ولی هی میام این تاپیکو می بینم
خیلی هیجان هست اینجا
تا چند روز دیگه زندگی خیلیاتون دگرگون می شه .
به امید موقیت همتون
شماره کیس:2015ASxxx
دریافت کلیر بعد از 120 روز از ایروان
(2015-04-22 ساعت 09:06)Ali.ghz نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 08:12)pouya007 نوشته:  دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بپرسم این ویزای EB3 شرایطش چجوریه؟ البته منظورم سایت های کلاهبردار که در این زمینه فعالیت میکنن نیست! منظورم اینه که اگه خودم بتونم یه پیشنهاد کار دریافت کنم ممکنه؟
از نظر هزینه چی؟ شنیدم شرط سنی و تحصیلی و مدرک زبان و... نداره! درسته؟
دوستان باتجربه راهنمایی کنید لطفا!!!!

سلام پويا جان
EB3 اگر همون ويزاي كار باشه به دست آوردنش خيلي سخته علتش هم اينه :
شما تو سايت هاي كاريابي رزومه خودتو ميذاري اگر غير از شهروند آمريكا باشي كارفرمايي كه ميخواد تورو انتخاب كنه بايد اثبات كنه به كنسولگري كه براي اين زمينه اي كه كارمند ميخواد تو آمريكا هيچكس نيست و اين هم ويزا هس ممكنه به گرين كارت تبديل نشه

اما اگر EB3 ويزاي سرمايه گذاري باشه شما بايد يه بيزينس توي آمريكا بخري و بعد ميتوني وارد ايالات متحده بشا البته شرايط خاصي داره كه اينو هم ميگن خيلي آسون نيست
ببخشيد من دوتا جواب دادم چون دقيقا يادم نميومد كدوم يكي از اين ويزاهاست
دوستان از قبل ببخشيد Big Grin
آقا پویا،هم EB3 و هم H1B هر دو ویزای کاری هستن که گرفتنش خیلی سخته ولی نشدنی نیست،تو گوگل یه سرچ بزنی کلی اطلاعات میاد که خیلی مفیده.(چون به تاپیک ارتباط نداشت گفتم که خودت سرچ کنی دوستان ناراحت نشن) ولی
سرمایه گذاری که دوست دیگه گفتن شاید باشه،نه نیست.سرمایه‌گذاری E2 و EB5.
تشکر کنندگان: tabim4 ، msr839 ، pichak333 ، lottory2015 ، pouya007 ، puryapurya ، nima2016 ، کوهنورد
(2015-04-20 ساعت 11:29)nima2016 نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 10:59)milaniii94 نوشته:  سلام دوستان
من اولین باری هست که لاتاری شرکت کردم
یه سوالی داشتم
بعد ار قبولی چه مقدار پول باید تو حسابموم باشه و اینکه چه بانکی باشه مهمه ؟

سلام
والا هر چه بیشتر بهتر
ولی واسه یک نفر مجرد حداقل 10000 دلار باس باشه
بانک زیاد مهم نیست

یعنی به پرینت حساب نیاز نیست ؟
تشکر کنندگان: tabim4 ، msr839 ، lottory2015 ، pouya007
(2015-04-22 ساعت 12:04)milaniii94 نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 11:29)nima2016 نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 10:59)milaniii94 نوشته:  سلام دوستان
من اولین باری هست که لاتاری شرکت کردم
یه سوالی داشتم
بعد ار قبولی چه مقدار پول باید تو حسابموم باشه و اینکه چه بانکی باشه مهمه ؟

سلام
والا هر چه بیشتر بهتر
ولی واسه یک نفر مجرد حداقل 10000 دلار باس باشه
بانک زیاد مهم نیست

یعنی به پرینت حساب نیاز نیست ؟

واسه یک نفر بین 14500 دلار تا 17000 دلار باید نامه تمکن مالی رو نشون بدید
تشکر کنندگان: msr839 ، ziza ، tabim4 ، lottory2015 ، pouya007 ، puryapurya ، rezijon
(2015-04-21 ساعت 03:15)tenardie2bai نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 02:59)ali3875 نوشته:  أصلا نااميد نشيد منم بعد إز ٨-٩ سال شركت در لاتاري سال ٢٠١٤ قبول شدم

خدا از دهنتون بشنوه عمو علی عزیز ..

از حس و حالی که موقع دیدن نتیجه قبولی داشتید واسمون بگید .. به چه کسانی برنده شدنتونو اعلام کردین ... توصیتون واسه برنده های ۲۰۱۶ بر اساس تجربه شخصیتون از پروسه لاتاری از ثبت نام گرفته تا تکمیل مدارک و مصاحبه و اولین سفر به آمریکا چیه ؟
واقعا حس توصيف ناپذيريه من ديگه بعد إز چندين سال ثبت نام به ديدن اون جمله كذايي عادت كرده بودم
اول صبح بود محل كارم بودم يهو يادم اومد ديشب نتايج إعلام شده وقتي ميخواستم دكمه submit رأ بزنم حس عجيبي داشتم
چنين ثانيه مكث و بعد ديدن نامه قبولي با اون آرم زيباي عقاب
توصيه من اينه تا ويزا تو پاستون نخورده به كسي نگيد من گفتم و كلي اذيت شدم همه ش بايد به همه جواب پس بدّي كه چي شد آخه من كليرنسم ٧ ماه طول كشيد
بازم دوستان هر راهنمايي بخوان من در خدمتم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوستم نداره
رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد
صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد…
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، taherifar ، msr839 ، ali diana ، nima2016 ، motinus ، mehdi_449 ، MEHR52 ، tabim4 ، Mansour92 ، DELPHI5 ، کوهنورد ، roadhog
خـــدا تنها اسمی است که هر کجا صدایش زدم گفت : جانم !
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، Ali_Hunter ، msr839 ، saidoo ، someonelikeyou ، ali diana ، nima2016 ، motinus ، mehdi_449 ، MEHR52 ، Mansour92 ، baran21 ، DELPHI5 ، fatima96
گدا که میبینم در دل نمیگویم راست میگوید یا دروغ ؟
کمکش کنم یا نکنم ؟
آدم خوبی است یا نه ؟
چشمانم را میبندم و کمکش میکنم تا وقتی رفتم فقیری پیش خدا نگوید که .........…
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، moxtar88 ، Ali_Hunter ، taherifar ، msr839 ، saidoo ، someonelikeyou ، nima2016 ، motinus ، elnaz.sh ، DELPHI5 ، roadhog
[عکس: a1fb2ef75be1.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
وقتی ویزا گرفته ها میان توی این تاپیک ، احساسی را دارم که وقتی مدرسه میرفتم سال بالاییها میومدن توی کلاسمونBig Grin

برای همه آرزوی پیروزی دارم ، ایشالا اونهایی که رفتن بتونن اونجا زندگی دلخواهشون را بسازن و دوستانی هم که اینجا هستند هر طور صلاحشونه خدا واسشون رقم بزنه...
کاربران در حال بازدید این موضوع: alireza_guitar، pichak333، puryapurya، 3 مهمان
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، pichak333 ، elnaz.sh ، baran21 ، amirmc ، کوهنورد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان