کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-22 ساعت 01:49)someonelikeyou نوشته:  من راضیم به رضای خدا ولی امیدوارم رضای خدا توی برنده شدن تو لاتاری و پیدا کردن یه کار مناسب و بعد از چند سال یه همسر مهربان و فداکار و خوشگل و یه خونه ویلایی سه خوابه در یک منطقه آبرومند سیاتل و یه ماشین جمس و چند تا بچه سالم و باهوش باشه آمین

خداوند میفرماید:ماست،دوغ،نوشابه، سالاد.....چیز دیگه ای نمیخوایید؟!؟!؟!Big Grin
.
.
.
.
شوخی کردم...ایشالا به همممش برسیدWink
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، taherifar ، someonelikeyou ، nima2016 ، rezijon ، kuwait ، motinus ، mehdi_449 ، ostokhan
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بپرسم این ویزای EB3 شرایطش چجوریه؟ البته منظورم سایت های کلاهبردار که در این زمینه فعالیت میکنن نیست! منظورم اینه که اگه خودم بتونم یه پیشنهاد کار دریافت کنم ممکنه؟
از نظر هزینه چی؟ شنیدم شرط سنی و تحصیلی و مدرک زبان و... نداره! درسته؟
دوستان باتجربه راهنمایی کنید لطفا!!!!
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: hamid32 ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، ostokhan ، ostokhan
(2015-04-21 ساعت 22:53)someonelikeyou نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته:  خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!

پدرتون کردیت دارن مسلما میشه بپرسم بعد از چه مدتی کردیت گرفتن ؟

هنوز پدرم کریدیت نداره، از کریدیت خواهرم( که سیتیزینه ) استفاده کردن.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: pouya007 ، elnaz.sh ، tabim4 ، rezijon ، msr839 ، mehdi_449 ، ostokhan ، کوهنورد
(2015-04-21 ساعت 23:20)redbull نوشته:  ذن
(2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته:  خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!

ولی میشه بگی این هزینه با بیمه هست یا نه ؟ چون بیمه و تعمیر وبنزین شنیدم اونجا غوغاست ....البته طرف کانادا میگفت درسته ۳۰۰ تا ماهی میدم ولی ۵۰۰ برا بیمه میدم کلا میگفت ماهی ۹۰۰ تا اب خورد برام برا kia sprotage سال

این هزینه بدون بیمه هست.
تا اون جایی که اطلاع دارم بیمه ( بسته به مدل ماشین) بالا پایین داره مخصوصا اگر صاحبش زیر 25 سال باشه بیمش خیلی خیلی بیشتر میشه. مثل اینکه برای همین اکست اگر صاحبش زیر 25 سال داشته باشه تقریبا 100دلار برای بیمشه...اما بالای 25سال سن حولو حوش 50 دلاره.البته مدنظر داشته باشید که هر ایالت برای خودش قانون خاص خودش رو داره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، taherifar ، rezijon ، msr839 ، motinus ، کوهنورد
ای همه نور...ای همه لطف و کرم......بخواه انچه را میخواهیم............همه چیز نزد توست.
پرودگارا دوستام برادرم و مرا مرا در لاتاری 2016 برگزین. خبر های خوب در راهند.......روز های روشن..........یو اس ما داریم میایم.
...............................................................................​​​​​​​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، Ali.ghz ، tabim4 ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، azadeh.mohamad ، shahram LA ، motinus ، mehdi_449
دوستان در کدوم ایالت های امریکا سبک زندگی سنتی تر هست؟ مثلا نیویورک ایالتی مدرن به نظر میاد. سوالم اینه که مهاجرا بیشتر تو ایالت های مدرن تر میتونن موفق باشن یا تو ایالت های سنتی تر؟ البته منظورم از سنتی جایی مثل تگزاس نیست. اونجا فک کنم چون زیادی تندرو هستن شاید یکم سخت باشه برای مهاجرا. نمی دونم ها حدس میزنم. ولی من شنیدم مثلا اوکلاهاما طبیعت خوبی داره جای زیبایی هست. یه همچین جاهایی منظورمه. کدوم بهتره برای مهاجرا؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، taherifar ، elnaz.sh ، amin_j ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، motinus ، mehdi_449
(2015-04-22 ساعت 08:44)samirasamira1010 نوشته:  دوستان در کدوم ایالت های آمریکا سبک زندگی سنتی تر هست؟ مثلا نیویورک ایالتی مدرن به نظر میاد. سوالم اینه که مهاجرا بیشتر تو ایالت های مدرن تر میتونن موفق باشن یا تو ایالت های سنتی تر؟ البته منظورم از سنتی جایی مثل تگزاس نیست. اونجا فک کنم چون زیادی تندرو هستن شاید یکم سخت باشه برای مهاجرا. نمی دونم ها حدس میزنم. ولی من شنیدم مثلا اوکلاهاما طبیعت خوبی داره جای زیبایی هست. یه همچین جاهایی منظورمه. کدوم بهتره برای مهاجرا؟

سلام خدمت شما
دوست گرامي اين كاملا بستگي به خود شما داره مهاجراي صفر كيلومتر ( اصطلاح خودمه Big Grin ) اصولا ايالت هارو با هزينشون و فاميلايي كه دارن ميسنجن كه چه مقدار بايد هزينه كنن براي افرادي كه تازه ميخوان برن ايالت هاي ارزون قيمت كه هزينه زندگي براي شروع زياد نباشه رو انتخاب ميكنن الان نيويورك يه شهر گرون قيمته و كمتر كسي اونو به عنوان مبدا انتخاب ميكنه اما در عوض خيليا سياتل رو انتخاب ميكنن چون هزينه زندگي نرماله
موفق باشيد
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: tabim4 ، samirasamira1010 ، pouya007 ، taherifar ، elnaz.sh ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، ostokhan
(2015-04-22 ساعت 08:44)samirasamira1010 نوشته:  دوستان در کدوم ایالت های آمریکا سبک زندگی سنتی تر هست؟ مثلا نیویورک ایالتی مدرن به نظر میاد. سوالم اینه که مهاجرا بیشتر تو ایالت های مدرن تر میتونن موفق باشن یا تو ایالت های سنتی تر؟ البته منظورم از سنتی جایی مثل تگزاس نیست. اونجا فک کنم چون زیادی تندرو هستن شاید یکم سخت باشه برای مهاجرا. نمی دونم ها حدس میزنم. ولی من شنیدم مثلا اوکلاهاما طبیعت خوبی داره جای زیبایی هست. یه همچین جاهایی منظورمه. کدوم بهتره برای مهاجرا؟
پاسخ به سوال شما در تخصص این تاپیک نیست به تاپیک زندگی در آمریکا صفحه دوم مراجعه نمائید باید کلی وقت بزارید تمامی پستها را مطالعه بفرمائید
تشکر کنندگان: pouya007 ، samirasamira1010 ، taherifar ، elnaz.sh ، rezijon ، msr839 ، kuwait ، Abdorrezaa ، puryapurya ، mehdi_449
(2015-04-22 ساعت 08:12)pouya007 نوشته:  دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بپرسم این ویزای EB3 شرایطش چجوریه؟ البته منظورم سایت های کلاهبردار که در این زمینه فعالیت میکنن نیست! منظورم اینه که اگه خودم بتونم یه پیشنهاد کار دریافت کنم ممکنه؟
از نظر هزینه چی؟ شنیدم شرط سنی و تحصیلی و مدرک زبان و... نداره! درسته؟
دوستان باتجربه راهنمایی کنید لطفا!!!!

سلام پويا جان
EB3 اگر همون ويزاي كار باشه به دست آوردنش خيلي سخته علتش هم اينه :
شما تو سايت هاي كاريابي رزومه خودتو ميذاري اگر غير از شهروند آمريكا باشي كارفرمايي كه ميخواد تورو انتخاب كنه بايد اثبات كنه به كنسولگري كه براي اين زمينه اي كه كارمند ميخواد تو آمريكا هيچكس نيست و اين هم ويزا هس ممكنه به گرين كارت تبديل نشه

اما اگر EB3 ويزاي سرمايه گذاري باشه شما بايد يه بيزينس توي آمريكا بخري و بعد ميتوني وارد ايالات متحده بشا البته شرايط خاصي داره كه اينو هم ميگن خيلي آسون نيست
ببخشيد من دوتا جواب دادم چون دقيقا يادم نميومد كدوم يكي از اين ويزاهاست
دوستان از قبل ببخشيد Big Grin
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan
(2015-04-22 ساعت 08:57)Ali.ghz نوشته:  

سلام خدمت شما
دوست گرامي اين كاملا بستگي به خود شما داره مهاجراي صفر كيلومتر ( اصطلاح خودمه Big Grin ) اصولا ايالت هارو با هزينشون و فاميلايي كه دارن ميسنجن كه چه مقدار بايد هزينه كنن براي افرادي كه تازه ميخوان برن ايالت هاي ارزون قيمت كه هزينه زندگي براي شروع زياد نباشه رو انتخاب ميكنن الان نيويورك يه شهر گرون قيمته و كمتر كسي اونو به عنوان مبدا انتخاب ميكنه اما در عوض خيليا سياتل رو انتخاب ميكنن چون هزينه زندگي نرماله
موفق باشيد

اگه میشد یه لیستی از این ایالات ارزون رو بگید خیلی خوب میشد!
تشکر کنندگان: tabim4 ، rezijon ، pouya007 ، msr839
(2015-04-22 ساعت 09:01)tabim4 نوشته:  
پاسخ به سوال شما در تخصص این تاپیک نیست به تاپیک زندگی در آمریکا صفحه دوم مراجعه نمائید باید کلی وقت بزارید تمامی پستها را مطالعه بفرمائید

تو این تاپیک از شیر مرغ تا جون ادمیزاد پیدا میشه! سوال من همچین بی ربط به تاپیک هم نبود! Wink
تشکر کنندگان: tabim4 ، rezijon ، pouya007 ، msr839
(2015-04-22 ساعت 09:11)samirasamira1010 نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 09:01)tabim4 نوشته:  

تو این تاپیک از شیر مرغ تا جون ادمیزاد پیدا میشه! سوال من همچین بی ربط به تاپیک هم نبود! Wink
عذر می خوام اصلا منظورم این نبود که سوال شما بی ربطه خواستم بگم در این تاپیک همه می تونند پاسخ و نظر در مورد سوال شما بدند ولی اگر اطلاعات موثق و درست که بتوانید با استناد اونها تصمیم سرنوشت ساز انتخاب مقصد مهاجرت را با خیال راحت و آسوده بگیرید بهتر است به تاپیک زندگی در آمریکا صفحه دوم مراجعه نمائید
تشکر کنندگان: کوهنورد ، online27H ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، Abdorrezaa ، puryapurya ، alireza_guitar ، MEHR52
عذر می خوام اصلا منظورم این نبود که سوال شما بی ربطه خواستم بگم در این تاپیک همه می تونند پاسخ و نظر در مورد سوال شما بدند ولی اگر اطلاعات موثق و درست که بتوانید با استناد اونها تصمیم سرنوشت ساز انتخاب مقصد مهاجرت را با خیال راحت و آسوده بگیرید بهتر است به تاپیک زندگی در آمریکا صفحه دوم مراجعه نمائید
[/quote]

می دونم شوخی کردم جدی نگیر Smile
تشکر کنندگان: online27H ، کوهنورد ، rezijon ، msr839 ، tabim4
(2015-04-22 ساعت 09:09)samirasamira1010 نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 08:57)Ali.ghz نوشته:  

سلام خدمت شما
موفق باشيد

اگه میشد یه لیستی از این ایالات ارزون رو بگید خیلی خوب میشد!

تو همين تاپيك صفحه ١٠٠ و خورده اي هست يه تخمين هزينه زندگي گذاشتن شما ايالت ها و شهر هايي كه مورد تظرتونه رو وارد كنيد بهتون ميگه Smile
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: samirasamira1010 ، elnaz.sh ، taherifar ، کوهنورد ، rezijon ، msr839
(2015-04-22 ساعت 09:35)Ali.ghz نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 09:09)samirasamira1010 نوشته:  اگه میشد یه لیستی از این ایالات ارزون رو بگید خیلی خوب میشد!

تو همين تاپيك صفحه ١٠٠ و خورده اي هست يه تخمين هزينه زندگي گذاشتن شما ايالت ها و شهر هايي كه مورد تظرتونه رو وارد كنيد بهتون ميگه Smile

محاسبه هزينه هاي زندگي در هر شهر و ايالت براساس تعداد خانوار: http://www.epi.org/resources/budget/
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان