موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بپرسم این ویزای EB3 شرایطش چجوریه؟ البته منظورم سایت های کلاهبردار که در این زمینه فعالیت میکنن نیست! منظورم اینه که اگه خودم بتونم یه پیشنهاد کار دریافت کنم ممکنه؟
از نظر هزینه چی؟ شنیدم شرط سنی و تحصیلی و مدرک زبان و... نداره! درسته؟
دوستان باتجربه راهنمایی کنید لطفا!!!!
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-21 ساعت 22:53)someonelikeyou نوشته: (2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته: خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!
پدرتون کردیت دارن مسلما میشه بپرسم بعد از چه مدتی کردیت گرفتن ؟
هنوز پدرم کریدیت نداره، از کریدیت خواهرم( که سیتیزینه ) استفاده کردن.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2015-04-22 ساعت 08:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-22 ساعت 08:38 توسط alireza_guitar.)
(2015-04-21 ساعت 23:20)redbull نوشته: ذن (2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته: خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!
ولی میشه بگی این هزینه با بیمه هست یا نه ؟ چون بیمه و تعمیر وبنزین شنیدم اونجا غوغاست ....البته طرف کانادا میگفت درسته ۳۰۰ تا ماهی میدم ولی ۵۰۰ برا بیمه میدم کلا میگفت ماهی ۹۰۰ تا اب خورد برام برا kia sprotage سال
این هزینه بدون بیمه هست.
تا اون جایی که اطلاع دارم بیمه ( بسته به مدل ماشین) بالا پایین داره مخصوصا اگر صاحبش زیر 25 سال باشه بیمش خیلی خیلی بیشتر میشه. مثل اینکه برای همین اکست اگر صاحبش زیر 25 سال داشته باشه تقریبا 100دلار برای بیمشه...اما بالای 25سال سن حولو حوش 50 دلاره.البته مدنظر داشته باشید که هر ایالت برای خودش قانون خاص خودش رو داره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ای همه نور...ای همه لطف و کرم......بخواه انچه را میخواهیم............همه چیز نزد توست.
پرودگارا دوستام برادرم و مرا مرا در لاتاری 2016 برگزین. خبر های خوب در راهند.......روز های روشن..........یو اس ما داریم میایم.
.........................................................................................
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در کدوم ایالت های امریکا سبک زندگی سنتی تر هست؟ مثلا نیویورک ایالتی مدرن به نظر میاد. سوالم اینه که مهاجرا بیشتر تو ایالت های مدرن تر میتونن موفق باشن یا تو ایالت های سنتی تر؟ البته منظورم از سنتی جایی مثل تگزاس نیست. اونجا فک کنم چون زیادی تندرو هستن شاید یکم سخت باشه برای مهاجرا. نمی دونم ها حدس میزنم. ولی من شنیدم مثلا اوکلاهاما طبیعت خوبی داره جای زیبایی هست. یه همچین جاهایی منظورمه. کدوم بهتره برای مهاجرا؟