کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته:  خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!

پدرتون کردیت دارن مسلما میشه بپرسم بعد از چه مدتی کردیت گرفتن ؟
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pichak333 ، tabim4 ، redbull ، puryapurya ، aaraam ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، ostokhan
ماشین خریدن یکی از راحت ترین کارها در اینجاست مخصوصا ماشین صفر.
ولی باز هم هزینه های نگهداری ماشین و بنزین و مخصوصا بیمه رو در نظر داشته باشید.
من با کلی تخفیف برای یک کرولا 2014 و یک اکسنت 2010 ماهی حدود 125$ میدم. سالی میشه 5 میلیون
ضمنا حواستون باشه این موردی بود که برای من پیش اومد. اون گارانتی موتور و گیربکس 10 ساله که شده شعار هیوندای فقط به صاحب اول تعلق میگیره و ماشین هایی که اجاره ای بودند مثلا یک سال اول در اختیار rent companyها بودند فاقد گارانتی هستند
ذن
(2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته:  خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!

ولی میشه بگی این هزینه با بیمه هست یا نه ؟ چون بیمه و تعمیر وبنزین شنیدم اونجا غوغاست ....البته طرف کانادا میگفت درسته ۳۰۰ تا ماهی میدم ولی ۵۰۰ برا بیمه میدم کلا میگفت ماهی ۹۰۰ تا اب خورد برام برا kia sprotage سال
تشکر کنندگان: pichak333 ، motinus ، nima2016 ، puryapurya ، tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon
امروز یه بلوز خریدم که تصویر بزرگی از خیابون برادوی شلوغ با ساختمونای بلندش و تاکسی های زردش داره؛ الان پوشیدمش و دارم لذتشو میبرم Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
(2015-04-21 ساعت 23:41)reyhaneh_h نوشته:  امروز یه بلوز خریدم که تصویر بزرگی از خیابون برادوی شلوغ با ساختمونای بلندش و تاکسی های زردش داره؛ الان پوشیدمش و دارم لذتشو میبرم Big Grin
خوشبختم منم الان پیرهن فجر شهید سپاسی تنمه ...
بیاد دورانی که فوتبالیست بودم یادش بخیر
(2015-04-21 ساعت 20:55)usamohajer نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 19:46)ostokhan نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 19:36)Anamis نوشته:  ٢ هفته ديگه اين موقع چه استرسي داره
بعدش هم كه نتايج و ميبينيم و ميايم به هم ميگيم ، يه حسي بم ميگه امسال قبولياى مهاجرسرا بيشترن از گذشته
راستي كه ما سال اوليم ،با تجربه ها سايت باز ميشه ساعت اول يا كه بخاطر هجوم جمعيت بالا نياد :دي؟

والا نتایج 2013 و 2014 که سایت خوب جواب دادالبته بغیر از 1 2 ساعت اول به دلیل ترافیک میلیونی سرور دی وی
ولی نتایج 2015 خیلی مورد داشت. وبسایت انواع ارور از تایم آوت تا 504 و ..... دیدن. اکثر بچه ها حوالی 11 12 تونستن نتیجشون رو ببینند

البته سال گذشته 10 دقیقه زودتر جواب اومد . من که برنده نشدم ولی امسال امیدوارم همه بچه های مهاجرسرا برنده بشن. بگووووووووو آآآآآمینننننننن
امیدواری چیزه خوبی هست ولی واقعیت متاسفانه چیزه دیگه ایه
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
اقایون و خانوما این دوسه روزی که اومدم پست گذاشتم ..ولی دیگه نیستم تا ۱۵ اردیبهشت .....یعنی تا روزی که not been selected ببینمم ...
همین جا دعا میکنم کسی ک واقعا حقشه و احتیاج داره قبول بشه

خدایی این کاربرایی که تولیست قبولی من هستند یادشون باشه قبول شدید ی پیام خصوصی بدید شماره کارت بدم پول واریز کنید Big Grin
لیدیجنتلمن با بای ...
Have a good time
تشکر کنندگان: pichak333 ، tabim4 ، azadeh.mohamad ، pouya007 ، msr839 ، moxtar88 ، rezijon ، puryapurya ، سوار ، mehdi_449 ، ostokhan ، DELPHI5
سلام به دوستان گل مهاجر سرا
گویا الان همگی خوابین
برای من2 اردیبهشت یاد خاطره خوبیه از طرفی عدد13 رو دوست دارم(هرچند به عدد7 هم علاقه دارم)مجموع این 2 تا میشه 15 اردیبهشت که انشا الله برای همه و من روز خوبی باشه
Big GrinBig Grin شاد باشید
تشکر کنندگان: hamid32 ، nima2016 ، someonelikeyou ، pichak333 ، tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، ostokhan
(2015-04-22 ساعت 01:42)kuwait نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجر سرا
گویا الان همگی خوابین
برای من2 اردیبهشت یاد خاطره خوبیه از طرفی عدد13 رو دوست دارم(هرچند به عدد7 هم علاقه دارم)مجموع این 2 تا میشه 15 اردیبهشت که انشا االه برای همه و من روز خوبی باشه
Big GrinBig Grin شاد باشید

ساعت 1:47 دقیقه بامداد

کاربران در حال بازدید این موضوع: amindv15، amir_64، hamid32، kuwait، Malmal60، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان

اساتید خواب ندارن عایا؟

چقدر دیگه مونده ؟
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: kuwait ، nima2016 ، someonelikeyou ، pichak333 ، tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، ostokhan
اگه به امید خدا قبول شدم که وارد مراحل خاص بعد قبولی میشم و اگر به مصلحتم نباشه که قبول بشم چون زندگی ادامه داره و باید از تک تک لحظه هاش لذت برد بیکار نمی شینم و دوباره زبان فرانسه و انگلیسی با جدیت بیشتر می خونم و برای سال آینده یا دکترا یا کارشناسی ارشد رشته خودمو برای دانشگاه های فرانسه اقدام می کنم(البته به امید خدا,من برای هر کاری که قرار در آینده انجام بدم همیشه یا به امید خدا میگم یا انشا الله که هر2 تو یه راستانBig Grin)
تشکر کنندگان: nima2016 ، someonelikeyou ، pichak333 ، tabim4 ، amirmc ، pouya007 ، msr839 ، Ali.ghz ، saidoo ، rezijon ، .samira ، puryapurya
من راضیم به رضای خدا ولی امیدوارم رضای خدا توی برنده شدن تو لاتاری و پیدا کردن یه کار مناسب و بعد از چند سال یه همسر مهربان و فداکار و خوشگل و یه خونه ویلایی سه خوابه در یک منطقه آبرومند سیاتل و یه ماشین جمس و چند تا بچه سالم و باهوش باشه آمین
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2015-04-21 ساعت 23:00)renausa نوشته:  ماشین خریدن یکی از راحت ترین کارها در اینجاست مخصوصا ماشین صفر.
ولی باز هم هزینه های نگهداری ماشین و بنزین و مخصوصا بیمه رو در نظر داشته باشید.
من با کلی تخفیف برای یک کرولا 2014 و یک اکسنت 2010 ماهی حدود 125$ میدم. سالی میشه 5 میلیون

با دلار حقوق میگیری به ریال محاسبه میکنی دوست عزیز "با خنده بخون" Smile
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، saidoo ، rezijon ، motinus ، سوار ، ostokhan
نسبی باید سنجید. گاهی اوقات برخی فامیل ها در ایران به من میگن شما که مشکلی نداری به دلار پول درمیاری. بله این درسته ولی در همین جا به دلار هم خرج میکنم. مثلا شما باید در نظر بگیری چند درصد حقوقت در اینجا صرف بیمه درمانی و هزینه های پزشکی ات میشه و اگر ایران بودی چند درصد حقوقت صرف این کارها میشد.
تشکر کنندگان: online27H ، aaraam ، amin_j ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، puryapurya ، motinus ، ostokhan
(2015-04-22 ساعت 03:08)renausa نوشته:  نسبی باید سنجید. گاهی اوقات برخی فامیل ها در ایران به من میگن شما که مشکلی نداری به دلار پول درمیاری. بله این درسته ولی در همین جا به دلار هم خرج میکنم. مثلا شما باید در نظر بگیری چند درصد حقوقت در اینجا صرف بیمه درمانی و هزینه های پزشکی ات میشه و اگر ایران بودی چند درصد حقوقت صرف این کارها میشد.

درسته دوست عزیز من کاملا با کلیت حرف شما موافقم ... در زمینه محاسبه ولی آنچنان با ایران فرقی نداره الان خدمتتون عرض میکنم ...

در ایران یک خودروی اکسنت قیمتش 120 میلیونه و 1میلیون شخص ثالث و 3 تا 4 میلیونم برا بدنه میگیرند حالا فرض بر این بگیریم که حقوق سالانه ما 13 میلیون تومان باشه یعنی ماهانه میشود یک چهارم حقوق ما ...

فرض بگیرید یک خودروی پرشیا با 1.5 میلیون تومن بیمه سالانه ... باز یک دهم حقوق شمارو در بر میگیره ...

حالا من متوجه نشدم که شما 125$ برای جفت ماشین گفتید یا نه ولی اگر هر ماشینی هم 125$ باشد و حقوق سالانه شما 15000 دلار کمتر از یک دهم حقوق شما میشود ...

این موضوع را در نظر بگیرید که معمول حقوق شمارا حداقل و دوستان ایرانی را حداکثر زدم چون زیاد داریم کسانی که زیر 1200000 تومان حقوق ماهانه دارند...

نتیجه حرف من و شما در یک راستاس که آمریکا هم فرق زیادی در اوایل ورود بر سر هزینه ها با ایران ندارد ولی در طولانی مدت متناسب با تلاش شما نتیجه کاملا معکوس خواهد بود ... نتیجه ای که در ایران هیچ وقت قادر به کسب آن نیستید ...

در مورد بیمه هم در ایران همینطور است مخصوصا با نرخ جدید سال 94
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، Mansour92 ، Ali.ghz ، nima2016 ، rezijon ، motinus
کاربران در حال بازدید این موضوع: reyhaneh_h
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023