موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
سلام به بچه هاي اميدوار مهاجرسرا. دو سال پيش ، من و همسرم بعد از دوازده سيزده سال ثبت نام كردن، ديگه تو فاز چك كردن نبوديم. كه يهو روز پنجشنبه اول مي ، دخترم كه اون موقع شانزده ساله بود، بدون اينكه به ما بگه مشغول چك كردن شد، اسم و فاميل باباشو زد و متني اومد كه پذيرفته نشديد، اسم و فاميل من رو زد، اين بار متن تغيير كرد كه شما ثبت نام نكرديد !! دخترم شك كرد و شروع كرد اسم و فاميل ها رو جا به جا وارد كردن، براش باباش همون متن عدم پذيرش اومد و براي من ...،،اينجا بود كه با بهت و بغض و گريه گفت مامان اسمش واسه گرين كارت در اومده، و ما مبهوت فقط نگاش مي كرديم. گيجي عجيبي بود!
اسم و فاميل رو جا به جا فرستاديم كه البته مشكل ساز نيست و با يك ايميل kcc رو در جريان گذاشتيم. اسم و فاميل تون رو همه جوره چك كنيد.
فقط شما رو به خدا مواظب باشيد اخلاق خوبتون با هم ديگه به هم نريزه! حق من بود و حق فلاني نبود ، فلاني نميدونه آمريكا كجاست و يارو بلد نيست انگليسي حرف بزنه ، طرف پول شو نداره كه بره و پيره و جوونه و مجرده و متآهله و...خلاصه قول بديد از اين حرفاي خوشگل اينجا تايپ نكنيد.ممنونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
صبح همگی دوستان بخیر و سلامت....
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
همه چیز را به خدای مهربان می سپارم............همه چیز نزد اوست و بس.
..................................................................................................................................
پروردگارا دوستانم برادرم و مرا در لاتاری 2016 برگزین . الهی به امید تو
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر
ما از برندگان 2015 هستیم که خدا رو شکر ویزا رو هم گرفتیم.
امیدوارم شما هم طعم خوش برنده شدن رو بچشید.
موفق باشید همگی.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-30 ساعت 08:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-30 ساعت 08:19 توسط runioe.)
ما اعتراض داریم. یعنی من اعتراض دارم. سرعت تا÷یک زیاده نمیشه رسید بهش. ماشاالله به این همه انرژی. همینجوری انرژیتونو داشته باشید تا آخرش. چیزی نمونده فقط 5 روز. به امید برنده شدن همه ی دوستان. همه.
ما اعتراض داریم. یعنی من اعتراض دارم. سرعت تاپیک زیاده نمیشه رسید بهش. ماشاالله به این همه انرژی. همینجوری انرژیتونو داشته باشید تا آخرش. چیزی نمونده فقط 5 روز. به امید برنده شدن همه ی دوستان. همه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آقا اینجا چقدر آلمانی زبون داشتیم خودمون خبر نداشتیم. رسما تاپیک شده انستیتو گوته !
راستی یه چیزی بگم یه عده ای خوشحال بشن:
دوستانی که خارج از ایران مقیم هستن خبر خوب دارم براشون. تجربه نشون داده ایرانی هایی که در کشورهای خارج (!) بالاخص اروپایی مقیم هستن خیلی راحت تر و اکثرا بدون AP ویزا بدستشون میرسه. خوش به حالتون. پس امیدوار باشید
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-30 ساعت 09:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-30 ساعت 09:50 توسط lottory2015.)
پرتابت که کنند آنجا می روی که آنان می خواهند
پس پرواز را بیاموز ...!!!
پرنده ای که پرواز بلد نیست
به قفس میگوید
" تقدير"
خودش اگه بخواد حتما میشه
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-30 ساعت 09:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-30 ساعت 10:27 توسط amir_cool_2001.)
سلام دوستان
صبح همگي بخير. من خودم شخصا با ثبت نام هاي اين چنيني و گروهي و از روي سود جويي و بي برنامه موافق نيستم ولي البته هر آدمي به شخصه براي شركت در قرعه كشي يك شانس داره حالا يكي ميخواد استفاده كنه يكي نميخواد. ولي در نهايت افسر پرونده در سفارت تشخيص ميده كسي صلاحيت داره ويزا بگيره يا نه . به خاطر هيمنه كه دوبرابر ظرفيت برنده اعلام ميكنن. با اين همه پول حرف اول و آخر رو ميزنه كسي كه ميخواد مهاجرت كنه بايد حداقل 50 ميليون تومن پول با خودش ببره چون اگر كسي برنده بشه همه چيز خوب پيش بره فقط حدود 10 ميليون بايد هزينه كنه تا به خاك آمريكا برسه. (هزينه سفر به سفارت،معاينات پزشكي، هرينه ويزا، بليط هواپيما و ...). بعد از رسيدن هم يه سري هزينه براي اجاره خونه و خريد لوازم ضروري منزل و اياب و ذهاب بايد پرداخت. البته بايد تو خوبينانه ترين حالت شش ماه دنبال كار گشت يعني بايد هزينه زندگي تو شش ماه رو از جيب پرداخت. (من خودم شش ما حساب كردم ولي تا يكسال آماده ام) البته شايان ذكره همش رو دانشجويي (ارزون) حساب كردم. حالا اگه يه اتفاق غير منتظره هم بيافته ديگه هيچي. بايد كلي پياده بشي. مثلا جريمه تخلفات رانندگي حدود 500 تا 1000 دلاره دوبار جريمه بشي پنج شش ميلون تومن توپاچته. از اين جور هزينه ها و جريمه ها زياده اگه يكيشون رو پرداخت نكني بايد فاتحه سيتيزني رو بخوني. اينها رو نگفتم كه پشيمون بشيد گفتم كه با ديد بهتر و دقت بيشتر اقدام كنيد حالا اوني كه الابختكي ثبت نام كرده و اصلا نميدونه با چي قراره روبرو بشه حسابش جداست من كه فكر نميكنم بتونه تا اخرش بره. البته آمريكا مثل ايران نيست كسي كه اهل و كار و تلاش و تحصيل نباشه به هيچ عنوان نميتونه اونجا زندگي كنه.
البته فراموش كردم بگم مهمتر از همه زبان انگليسيه. اگر انگليسي شما خوب نباشه خيلي دچار مشكل ميشيد. خيلي ها زبان رو جديدي نميگيرن و اونجا دچار مشكلات زيادي ميشن. تمام آزمونها و قرارداد ها اونجا انگليسه مثل آزمون راهنمايي و رانندگي، قرارداد هاي بيمه ، قرارداد هاي خريد يا اجاره خودرو و ملك ، آزمون ورودي دانشگاه ها، آزمون ورودي موسسات دولتي و ...
آره اين عكس هاي كه دوستان ميزارن هم هست عشق و حال هم هست رفاه هم هست ولي اون جوري كه فكر ميكنين نيست بايد تلاش كرد تا خوب زندگي كنيد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
سیاه پوشیده بود، به جنگل آمد... من هم استوار بودم و تنومند! من را انتخاب کرد... دستی به تنه و شاخه هایم کشید تبرش را درآورد و زد و زد..... محکم و محکمتر.... من هم به خودم میبالیدم دیگر نمیخواستم درخت باشم، آینده ی خوبی در انتظارم بود میتوانستم یک قایق باشم شاید هم چیز بهتری.....
درد ضربه هایش بیشتر میشد و من هم به امید آینده ی بهتر تحمل میکردم، اما....
ناگهان چشمش به درخت دیگری افتاد، شاید او تنومندتر بود... شاید هم نه!!
اما هر چه بود به نظر مرد تبر به دست، آن درخت بهتر بود، چوب بهتری داشت و من جلوه ای برایش نداشتم!
مرا رها کرد با زخم هایم و او را برد....
من دیگر نه درخت بودم، نه تخته سیاه مدرسه، نه عصایی برای پیرمرد و نه قایق و ... خشک شدم....
این عادت انسانهاست، قبل از اینکه مطمئن شوند انتخاب میکنند... خواسته یا ناخواسته ضربه هایشان را میزنند، اما شرایط بهتری که سر راهشان آمد او را به حال خودش رها میکنند... بی توجه به راه نیمه رفته!
تا مطمئن نشدی تبر نزن....
تا مطمئن نشدی احساس نریز...
دیگری زخمی میشود... خشک میشود!!
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
بهترین روش برای جلوگیری از ثبت نامهای پرتعداد و الکی توسط یک نفر و ثبت نامهای سودجویانه , تشخیص هویت به روش زیر است:
ثبت نام فقط با تلفن همراه و تبلت بخاطر چک کردن همزمان آی پی و جی پی اس فرد شرکت کننده:
1- اگر آی پی و موقعیت مکانی همخوانی نداشته باشد نمی تونی ثبت نام کنی
2- اگر آی پی تکراری داشته باشی نمی تونی ثبت نام کنی تغییر آی پی هم نمی تونی بدی چون اطلاعات جی پی اس باید با آن مطابقت داشته باشد.
[/quote]
نظر شخصی من فقط اطاع رسانیه. دیده شده کسی ثبت نام کرده فکر میکرده اگه برنده بشه بدون هزینه میره و کار و همه چیز واسش آمادست. باید اطلاع رسانی کرد تا همه بفهمند که بابا این لاتاری پروسه ای هست که پول میخواد وقت میخواد زبان میخواد تخصص میخواد و ......میخواد. بعد از این هر کی که ثبت نام کنه به همه چیزش واقفه. به عبارتی پس از اطاع رسانی توسط امسال من و شما اونوقت هر کی ثبت نام کنه با همه مشکلاتش آشناست .البته این نظر من شخصیه و ممکنه راه های دیگری هم باشه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ