موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-30 ساعت 16:05)Ali_Hunter نوشته: (2015-04-30 ساعت 15:56)حاجی واشنگتن نوشته: سلام دوستان گرامی؛
چند روزی بیشتر تا اعلام نتایج لاتاری ۲۰۱۶ نمونده، امیدوارم دوستان این تاپیک در 5May دست پر به تاپیک های بعدی لاتاری بروند. بنده با توجه به تجربه ای که در این مسیر با خانواده، اقوام، دوستان و... داشتم،
پیشنهاد می کنم، پیشنهاد می کنم، پیشنهاد می کنم
موقعی که ویزای آمریکا داخل پاسپورتتان چسبیده شد، به هر کسی که دوست داشتین، اعلام بفرمایید که می خواهید به آمریکا مهاجرت کنید. مسیر پروسه لاتاری طولانی و غیر قابل پیش بینی هستش، آدم صبور و تودار می خواد، با تمام وجودم آرزو می کنم هورااااااااااااااااااااااای همتونو در روز اعلام نتایج بشنوم...
روزگار به کام...
من میخوام نام کاربریم رو به حاجی سیاتل تغییر بدم میشه عایا? :d :d :d
الان مراحل حاجی شدن سختر شده تو که نمی خوای خدای ناکرده ....
نوع کیس :cr1
اقدام اولیه : اپریل 2014
اپرو : دسامبر 2014
دریافت کیس نامبر : feb 2015 ابوظبی
ارسال مدارک به March 2015: Nvc
تکمیل مدارک و نامه مصاحبه هر دو باهم = اپریل 2015
مصاحبه : نیمه دوم may 2015
كلير : 2015 sep 28
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: *****، ali214، Ali_Hunter، alm80، amin_j، ashkan019، Ehsandaei، GabrielProwler، John Freeman، kamyar2، meraj-fallahi، ostokhan، pichak333، pouya007، puryapurya، saidoo، smart، tenardie2bai، usa001، معین05، ریاحی، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان
کماکان تو حال و هوای امریکا هستیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
می گند بستنی ها اونجا از شیر خوکه این راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا ســـــــیلاااااااااااااااااااااااااااام ^_^ .. :|
2012 ؟ نشد : - (
2013 ؟ بازم نشد .. : - (
2014 ؟ اینم نشد .. : " - (
2015 ؟ لعنت بهش .. بازم نشد .. : - ((((
2016 ؟ ( خدایا خودت ردیفش کن برم پیش خواهرم ) ...
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
یادمه پارسال از بین کل یوزرای شمارش معکوس ۲ یا ۳ نفر برنده شدن امیدوارم که امسال خیلی بیشتر از این حرفا باشه
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-30 ساعت 17:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-30 ساعت 17:06 توسط someonelikeyou.)
بیاین یکم ترسناکش کنیم ماجرا رو
مثلن خود من که کسی رو توی امریکا ندارم و در بهترین حالت همه دوستای مهاجرسرایی مث استخان و علی هانتر و تناردیه و پویا و ... که میخواستن بیان سیاتل نظرشون عوض شده و کلن میخوان یه ایالت دیگه برن خیلییییی ترسناکه اولین ورود اولین روز اولین هفته
گیج و مبهوت مث اح م ق ها حتی اون یکم انگلیسی که بلد بودی یادت رفته فقط میتونی کلمه بگی بجای جمله
با بدبختی یه هتل ارزون پیدا کردی و یه هفتس توشی هنوز نتونستی خونه پیدا کنی نگران دلارای بی زبونتی که دارن خرج میشن
از ایراندخانوادت هی زنگ میزنن میپرسن در چه حالی اوضات چطوره بعد تو فقط میگی همه خوبه همه چی ردیفه
ولی هیچی خوب نیس صب میری دنبال انجام دادن یه کار هزار بار گم میشی ، میخوای یع سوال بپرسی باید از قبل ده دقیقه رو جمله بندیا کار کنی
ولی بخدا می ارزه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-30 ساعت 16:50)amir_naji نوشته: (2015-04-30 ساعت 16:05)Ali_Hunter نوشته: (2015-04-30 ساعت 15:56)حاجی واشنگتن نوشته: سلام دوستان گرامی؛
چند روزی بیشتر تا اعلام نتایج لاتاری ۲۰۱۶ نمونده، امیدوارم دوستان این تاپیک در 5May دست پر به تاپیک های بعدی لاتاری بروند. بنده با توجه به تجربه ای که در این مسیر با خانواده، اقوام، دوستان و... داشتم،
پیشنهاد می کنم، پیشنهاد می کنم، پیشنهاد می کنم
موقعی که ویزای آمریکا داخل پاسپورتتان چسبیده شد، به هر کسی که دوست داشتین، اعلام بفرمایید که می خواهید به آمریکا مهاجرت کنید. مسیر پروسه لاتاری طولانی و غیر قابل پیش بینی هستش، آدم صبور و تودار می خواد، با تمام وجودم آرزو می کنم هورااااااااااااااااااااااای همتونو در روز اعلام نتایج بشنوم...
روزگار به کام...
من میخوام نام کاربریم رو به حاجی سیاتل تغییر بدم میشه عایا? :d :d :d
الان مراحل حاجی شدن سختر شده تو که نمی خوای خدای ناکرده ....
وقتی میری مکه میشه حاجی مکه وقتی میری واشنگتن میشه حاجی واشنگتون حالا من میخوام بشم حاجی سیاتل گرفتی?? :d :d
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان این آهنگ American Oxygen اثر بانوRihanna رو حتما گوش کنید البته با صدای بلند و استریو . یه انرژی خاصی توش هست که صبحا کله سحر با یه بار گوش کردن خواب از سرم میپره. الانم که دارم براتون مینویسم به طور اتومات توی ذهنم داره تکرار میشه. توی جنگل هم با همین آهنگ و هدفون به گوش خیلی ریلکس به تار و مار کردن زامبی ها ادامه میدم.
در ضمن یه سوال اززبان دانان گرامی دارم اونم اینکه Idiom های native که اغلب استفاده میشه رو از کجا میشه به صورت یک pack قابل دانلود تهیه کنم البته updateباشه ونه برای دهه 40 یا 50 . ترجیحا generalباشه و مختص black american نباشه.
شب جمعه هم هست پس:
Heil Hitler
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
صدای قدم هایت را میشنوم که نزدیک میشوی
صدای ضربان قلب مشتاقان را هم میشنوم
سال هاست که بی سر و صدا می آیی، انتخاب میکنی و میبری!
شاید اگر به اندازه فرشته مرگ عادل بودی دلم را خوش میکردم که یکروز هم نوبت من خواهد شد و مرا در آغوش خود خواهی کشید.
اما افسوس که اینطور نیست.
اما بدان که آمدن و رفتنت مرا به خدا نزدیک تر خواهد کرد. با حضور تو من خدا را بیشتر طلب میکنم و رنگ تازه ای به آرزوهایم میزنم و از این بابت از تو ممنونم.
پس گر به سراغ من می آیی نرم و آهسته بیا.
من دستم تو دستای خداست و همین دلم رو گرم میکنه!!!