موضوعها: 0
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-28 ساعت 20:22)danial91 نوشته: من یه چیزی بگم شاید خیلیا بدشون بیاد .
ولی تاپیک سفرنامه هارو که میخوندم 99 درصد موارد کسایی بودن که بعد از می 2014 عضو سایت شده بودن وا مشخص بود اصلا نه انتظاری کشیدن نه میدونن چه حسی داره سال ها شرکت کنی و هیچ نتیجه ای نگیری .
واقعا خوشحالم برای اونایی که از قدیمیها هستن و امسال اسمشون در اومده . ولی واقعا میبینم کساییو که لیاقته این برد و شانس رو ندارن و اخرش هم برنده شندشون هیچ نتیجه ای جز خوردن حق و گرفتن جای دیگران نداره .
یه چیزیو از صمیم قلبم میگم امیدوارم حداقل امسال کسایی برنده باشن که سال هاس در انتظارن و دیگه حقشونه بعد از این همه سال شانس بهشون رو کنه .
سلام دوست عزیز.پیش داوری نکن.اونهایی که فرمودید شاید چندین ساله و حتی بیشتر از شما ثبت نام کردن ولی برنده نشدن و شما از درد دلهاشون خبر نداشتید و ندارید و هنگامی که در کمال نا باوری برنده شدند اونوقت اومدن تو نت تحقیق و بهترین جا رو واسه عضو شدن انتخاب کردن. و اینکه ما انسانها در این موضوع در جایگاهی نیستیم و نخواهیم بود که برای کسی حق رو مشخص کنیم. با توجه به اینکه با ثبت نام بیشتر شانس کمتر میشه ولی هر کسی میتونه شرکت کنه و هر شخص نیز بر اساس نیازهای خودش تشخیص میده که ثبت نام بکند یا نکند. بنا براین امیدوار باش و همه چیز رو بسپار بدست هر کس و چیزی که اعتقاد داری. موفق و شادی را برای همه عزیزان آرزو میکن-یادم رفت بگم که من هم همانند شما عزیزان چندین سال هست منتظرم.بدرود
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-05 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-05 ساعت 16:52 توسط behzadkhatari.)
من هم سال 2015 رو به همه تبریک میگم و امیدوارم هر کسی که آرزوشه و یا نیاز داره به رفتن برنده بشه و به آرزوهاش برسه. ولی دوستان هرگز آمریکا رو مدینه فاضله تصور نکنین. درسته آمریکا اصلا قابل مقایسه با اینجا نیست ولی هر جایی که برید مخصوصا به عنوان یه مهاجر با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد. که اگر شما تصصوری غیر ازین داشته باشین تحمل این مشکلات خیلی سخت خواهد بود. من خودم امسال بار 5مه که شرکت میکنم و امیدوارم که برنده بشم ولی 100 درصد روش حساب باز نکردم ولی چون هدف من مهاجرته از راه های دیگه هم اقدام کردم که هر کدوم جواب بده از همون طریق خواهم رفت. بد نیست سری به این تاپیک که نوشته یکی از مهاجران به آمریکاست و چندین سال در اونجا زندگی میکنه بزنید و دید کلی نسبت به آمریکا به دست بیارید.
http://www.mohajersara.com/thread-2711.html
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
انشالله امسال برنده بشی دوست عزیز
هرچی که خیر و صلاحت هست برات پیش بیاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز سوالی داشتم اگه کسی اطلاعی دارد لطفا راهنمایی کند کشور کانادا یا آمریکا به افراد معلول که کاهش شنوایی دارند کمک مالی می کند بعضی از کشور ها از جمله سوید به افراد معلول کمک مالی می کند.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
من میخوام همین جا اعلام کنم که صد در صد اسم من جزو برنده های ۲۰۱۶ هستش و ایشالا سال دیگه برای کسایی که بلیط رفتنشون بعد از منه یا برای برندگان ۲۰۱۷ سفرنامه های مفصلی مینویسم حالا فکر نکنین من دیوونم اما یه حس قوی به ین دفعه دارم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه