موضوعها: 0
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
منم به نوبه خودم بهتون Happy New Year میگم و امیدوارم سال 2015 برای همه دوستان، سال خوش شانسی و موفقیت باشه.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
خوابم میاد...خستم میفهمید خسته...!!!!!! دوستامم سلام...
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-01 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-01 ساعت 13:12 توسط wushu kung fu.)
اگه به سابقه من نگاه کنید میبیند چن سالی هست که در این سایتم شاهد خوشحالی و ناراحتی خیالیا بودم یادش بخیر سال 2010 سال شوق بچه های بود که قبول شده بودن الان معلوم نیست کجان و چیکار میکنن ولی دوستان من من به شما یه نصیحتی میکنم یه مهاجر یا یه مهاجرنما(کسی که مهاجرت نکرده هنوز) همیشه مهاجر میمونه حتی اون کسی که در آروزی مهاجرت در کشور خودش میمونه دیگه اونم افکارش سبک زندگیش شبیه گذشته نیست
منم مثل شما خیلی شوق داشتم یه روزی که برم آمریکا و غیره ولی دیگه به این نتیجه رسیدم برم چیکار؟ دوستای جوون 17 18 سالم که الان میگید کنکور و از این حرفا دارید منم از سن شماها به فکر مهاجرت افتادم ولی این فکر زندگیم و خراب کرد
نرفتم رشته ی که میخواستم، یه رشته دیگه رفتم که اونم ول کردم، دختری که عاشقش بودم رو برای رسیدن بهش تلاش نکردم، افسرده شدم،گریه کردم ولی الان فهمیدم که ای برا چی این کارا رو کردم ؟؟ برای آمریکا؟ هه هه هه چرا اینکارا رو کردم واقعا ارزششو داشت !؟؟ دیگه به جای رسیدم که میگم
بیخیال آمریکا
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
الان 2 ساله که شرکت میکنم. امسال سال سومه. از 2012 تو مهاجرسرا هستم. بعدش اینجا رو به دوستم کینگ ایگل(شهریار) معرفی کردم و اومدش و از اینجا خوشش اومد و فعالیتش زیاد شد. اوایلش شاید به جرات بگم تمام صفحات فروم رو خوندم (یکیش که یادمه مال آشنایی با سیاتل و شیکاگو بودش).امسال کمتر به مهاجرسرا اومدم. شاید بخاطر اینکه اون جو زدگی سالهای پیش رو ندارم. دیگه زیاد روی لاتاری حساب باز نمیکنم چون واقعا شانس پایینی وجود داره برای هرکس. وقتی که has not been selected رو ببینی متوجه میشی چی میگم. از طرفی هم میدونم که راه دیگه ای برای اونجا رفتن ندارم چون نه پول برای سرمایه گذاری دارم نه خیلی فعالیت پژوهشی دارم که بونم از دانشگاههای اونجا فاند بگیرم و نه هیچ کارفرمایی نمیاد از ایران امپلویی بیاره. خلاصه من موندم و لاتاری.
الان تو زندگیم به یه وخامتی رسیدم که خودم هم فکر نمیکردم یه روز به این حد برسم!!! بعضی وقتها خودم دلم برای خودم میسوزه. تقریبا به مرز افسردگی رسیدم. هر کسی با اولین برخورد میفهمه که روحیه کسلی دارم و حال و اوضام اکی نیست. بعد 19 سال درس خوندن و گرفتن ارشد میکروب شناسی تازه فهمیدم که ای بابا از قافله جا موندیمو و ول معطل هستم. تو این مملکت تنها چیزی که پیش میره پارتی هست و پارتی . ما بقیش کشکه. حالا از شغل گرفته تا چیزهای دیگه. خلاصه دوستان اینجا موندن برام شده طناب دار داره خفم میکنه وقتی تبعیض ها رو میبینم. البته این شرایط برای همه وجود داره ولی من نمیتونم بیخیالی طی کنم نسبت به مسائل زندگی. برای شروع دوست دارم هرجایی برم غیر از خاور میانه برای زندگی تا اگه شد از اونجا به جاهای دیگه برم.
برام دعا کنید امسال قبول شم چون به یه تغییری تو زندگیم شدیدا نیازمندم چه خوب که اون رفتن به آمریکا باشه. تا یک سال دیگه وضعیت زندگی من شاید به همین روال باشه و قبول شدن میتونه امیدی به من ببخشه. ولی تجربه به من ثابت کرده که پولدارها و کسایی که بیخیالی طی میکنن نسبت به لاتاری بیشتر قبول میشن. به عینه دیدم که فلانی 500000 $ سرمایه گذاری کرده و لاتاری برنده شده و پیر زن 80 ساله راهی اون دیار شده.
خلاصه هم اکنون نیازمند دعای سبزتون هستیم. ان شااله که هرکسی که واقعا نیاز داره بره دیگه امسال به اسمش در میاد. پرحرفی کردم / خواستم کمی خالی بکنم خودمو.
مثل اینکه خدا این بنده حقیرشو فراموش کرده ________________________________________________> کمکم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان محمد هستم
یه سوالی داشتم از خدمتتون
من برای عکسی که برای لاتاری آپلود کردم رو خودم گرفتم
برای بررسی که توی خود سایت DV گذاشتم برای عکسم نوشت VALID
حالا عنسم قابل قبول هست یا نه؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان مهاجر سرا
بچه ها باید فقط به مسیر زندگیتون در ایران فکر کنیم .مبادا با ساختن سراب ودنیایی مجازی دنیایی حقیقی خودمون را خراب کنیم
درسته هممون به این شانس احتیاج داریم اما نباید به این لاتاری دل ببندیم
البته یه گوشه چشمی بهش داشتن ضرری نداره
شعله ی انتظار تا ابَد نمی سوزد
هیزم ها خیسَ ند و آتش های دیگر سَخت وسوسه انگیز…!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-04 ساعت 03:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-04 ساعت 03:27 توسط marlonsat.)
سلام دوستان
راهی برای بازیابی کانفرمیشن نامبر گم شده هست ؟