موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی الان کیا برنده شدن
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-03 ساعت 21:21)saidoo نوشته: (2015-05-03 ساعت 20:57)runioe نوشته: یه درخواست و خواهش عاجزانه از مدیران و گردانندگان این تاپیک دارم.میدونم چواب منفیه ولی خواهش میکنم اگه میشه این تاپیک قفل بشه چون بی محتوای کامل شده یعنی باید ده صفحه و بیشتر بخونیم شاید یه چیز توش پیدا شاید بشه. انگار فقط میخوان رتبشون بالا بره و رکورد صفحاتو بشکونن درد دل و پیغام خصوصی رو هم تو تاپیک میدن. امیدوارم زود وقت برسه تا از این اوضاع در بیایم. میخواد به خیلی ها هم بر بخوره بخوره. باید بر بخوره.بابا یکم منطقی تر هم میشه پست گذاشت. چه وضعیه؟ امروز واسه چند ساعت سایت بالا نمی آمد بعد از وارد شدن دیدیم نزدیک 50 صفحه بیشتر شده. میای میخونیش وقت میاری میبینی بابا هیچی توش نیست. همش پوچ و بی محتوا. هنوز اعلام نشوده آسمون ریسمون میبافن. بابا بی خیال شورشو در آوردید بزارید یکم هم محتوا داشته باشه اینجا. الان یکی از بیرون ببینه اینجارو چی میگه؟
بی خیال. شرمنده مدیران و دوستان شدم که اینجور نوشتم. از صمیم قلب برای برخی از دوستان از صمیم قلب عذر خواهی میکنم و بای برخی هم آرزوی آرامش چون اوضاع این تاپیک از نداشتن آؤامش برخی دوستان است.
بدرود دوستان خوب و خوبتر
اقا صب تالا گیر دادن هااااااااااااا.
کسی قرار نیس به زور جایی باشه.........
وای خداجووووووووووووووووووووووووون..........
داداش مجبور نیستی بیای بخونی اینجا پای منبر با کلاس دانشگاه نیس که بخواد محتوایی داشته باشه همین که زور میزنی همشو میخونی یعنی خیلی برات جذابه مگه نه بچه ها
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
إِنَّ الَّذینَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلائِکَةُ ظالِمی أَنْفُسِهِمْ قالُوا فیمَ کُنْتُمْ قالُوا کُنَّا مُسْتَضْعَفینَ فِی الْأَرْضِ قالُوا أَ لَمْ تَکُنْ أَرْضُ اللَّهِ واسِعَةً فَتُهاجِرُوا فیها فَأُولئِکَ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ وَ ساءَتْ مَصیراً
کسانى که فرشتگان جانشان را مىگیرند و آنان بر خود ستم روا داشتهاند، به ایشان گویند در چه حال بودید؟ گویند ما در سرزمین خود مستضعف بودیم، گویند آیا مگر زمین خداوند وسیع نبود که بتوانید در آن [به هر کجا که خواهید] هجرت کنید؟ سرا و سرانجام اینان جهنم است و چه بد سرانجامى است.
خدایا ما میخوایم مهاجرت کنیم ولی نمیشه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
إِنَّ الَّذینَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلائِکَةُ ظالِمی أَنْفُسِهِمْ قالُوا فیمَ کُنْتُمْ قالُوا کُنَّا مُسْتَضْعَفینَ فِی الْأَرْضِ قالُوا أَ لَمْ تَکُنْ أَرْضُ اللَّهِ واسِعَةً فَتُهاجِرُوا فیها فَأُولئِکَ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ وَ ساءَتْ مَصیراً
کسانى که فرشتگان جانشان را مىگیرند و آنان بر خود ستم روا داشتهاند، به ایشان گویند در چه حال بودید؟ گویند ما در سرزمین خود مستضعف بودیم، گویند آیا مگر زمین خداوند وسیع نبود که بتوانید در آن [به هر کجا که خواهید] هجرت کنید؟ سرا و سرانجام اینان جهنم است و چه بد سرانجامى است.
خدایا ما میخوایم مهاجرت کنیم ولی نمیشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه جمله بود یه جا خوندم جالب بود دیدم مناسب احوالات الانه تا حدودی ، میگه :
خوشحال باش ،
فردا روز بدتریه !
شرمنده یه کم نا امید کننده اس ولی خوب حقیقتیه که تا پس فردا اکثر ماها
خواهیم چشید !
البته اصلا با این جمله موافق نیستم از هیچ جهتی نه اخلاقی نه شرعی این طرز
تفکر درست نیست اما خوب تا الان واسه من این جور بوده سال ها ! هر روز بدتر از دیروز !
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
چرا كسي به من رتبه نميده عايا