موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من به محض اینکه صفحه قبولیم رو ببینم اولین کاری که میکنم اینه که یه دل سیر داد میکشم، بعدددددش دوباره داد میکشم و بازم اگه تونستم دااااااااااااااااااااد میکشم ، خخخخخخ بعد به همه دوستام زنگ میزنم و خبرو بهشون میدم
خدایا این دادها رو از من نگیر خخخخخخخخخخخخخ
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-04 ساعت 17:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-04 ساعت 17:39 توسط Abdorrezaa.)
(2015-05-04 ساعت 17:06)BLACK_DAY نوشته: خب به نظر من اکثرا بچه های اینجا هم که منتظر اعلام نتایجن به طور کامل امادگی مهاجرت ندارن نه اینکه تصمیم به رفتن نداشته باشن ولی به هزار شاید و باید دانسته و ندانسته امادگی قبول یه همچین شوک بزرگی رو ندارن و هنوز مردد موندن تو دو راهی رفتن یا موندن.
اینو میخوام بگم که خدا به همه شانس برابر داده برای زندگی و این شرایطی که ما توش الان هستیم اسمش لاتاریه یعنی شانس!! اگه قرار باشه من شرکت کنم و شما شرکت نکنی اسمش شانس دیگه نمیشه غربال میشه.
یا همینطور اگه پولی باشه خب مسلما خیلیا شرکت نمیکنن این به منزله اینه که شانس زندگی دوباره و فکر تغییر رو ازشون بگیری قشنگیه این موضوع به شانسی بودنشه وگرنه هر سال چندین هزار نفر به روش های مختلف دارن از مرزها خارج میشن.
به نوعی لاتاری مهاجرت حساب نمیشه چون مطمئنا بیشتر ما هیچ برنامه ای نداریم براش فقط منتظریم شانسمون بزنه و اگه اسممون در بیاد بعد تصمیم بگیریم حالا چی؟؟؟؟ چی کار کنم؟؟ برم؟؟ نرم؟؟
دوست عزیز تعریفی که شما داری از لاتاری میدی در حد بازی و سرگرمیه، چرا باید کسی که آمادگی یک تغییر رو نداره یا تصمیمی برای یک موضوع نگرفته درجهتش اقدام کنه؟ منه نوعی که نه اطلاعاتی درباره مهاجرت و خارج دارم، نه سواد و پیش نیازهاشو دارم، و نه اصلا مشکلی در زندگی فعلی دارم باید در یک رقابت حذفی شرکت کنم که میتونه جای خیلی هارو که به این فرصت نیاز دارند بگیره؟؟ درسته لاتاری برمبنای قرعه و شانسه، ولی قرعه و شانس برا نیازمندان و واجدین شرایط، نه همینطور الکی و بی هدف. کسی که میخواد شانسشو امتحان کنه باید گل یاپوچ و ورق بازی کنه، لاتاری نباید اسم بنویسه، که اگه اسمش دربیاد جای ی کی دیگه رو گرفته و اگرم درنیاد در روند نتیجه ها تغییر بوجود آورده. لاتاری یک فرصته برا کسانی که قصد رفتن دارن ولی این امکان براشون بوجود اومده که شانس دستشونو بگیره و از راه سریع تر و راحت تری ببره. نه منبع درآمدزا برا کافی نته، نه وکیل، نه دفاتر خدمات مسافرتی، و نه وسیله پز دادن و چشم و هم چشمی.
با بخش آخر صحبت شما درباره سختی های آمریکا موافقم اما اینم بگم که مهاجر باید با آگاهی از سختی راه و ناملایمت های مقصد تصمیم به هجرت بگیره.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی تصویر شمارش معکوس رو نمیزاره؟؟؟؟؟؟؟/
2012-2017
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ...امیداوارم که با اعلام نتایج خیلی ها قبول بشن...من از جا مانده های قبولی 2014 هستم منظور این که تمام مراحل رو طی کردم از ارسال مدارک تا مصاحبه ولی متاسفانه با وجود کلیر شدن ویزا تمام شد....به هر حال قسمت این بود ...توصیه من به شما دوستان این که بعد از اعلام نتایج و قبولیتون تا زمان دریافت ویزا به هیچ عنوان این قضیه رو مطرح نکنید و به دوستان و نزدیکان اعلام نکنید و انشااله بعد دریافت ویزا شادی رفتنتان را با دیگران تقسیم کنید....بعد از قبولی بهترین و مطمئن ترین راهنما برای شما سایت مهاجرسرا و مدیران ذلسوز می باشند که شما را از ابتدا تا انتهای لاتاری راهنمایی می کنند و شما نیاز به هیچ وکیلی ندارید در پابان برای همه شما ارزوی موفقیت و قبولی و تشکر ویژه برای مدیران این سایت دارم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا! مرا از آنان قرار ده که ندایشان کردی، پاسخت گفتند و نگاهشان کردی، مدهوش جلال تو گشت، با آنان، راز گفتی و نجوا کردی، آشکارا برای تو کار کردند.
خدایا! اگر محرومم سازی، کیست که روزیم دهد؟ و اگر خوارم کنی، کیست که یاریم کند؟
الهی مرا آن ده که آن به ...
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
امشب ازون شبای که ادم کلی میره توی فکر
فردا بغض گلوی ادم را خواهد فشرد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-04 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-04 ساعت 17:56 توسط Ali Sepehr.)
اینم از شمارش معکوس لاتاری....
البته از گوگل پیداش کردم.. امیدوارم صحیح باشه...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-04 ساعت 17:33)Richard نوشته: چرا کسی تصویر شمارش معکوس رو نمیزاره؟؟؟؟؟؟؟/
من نتونستم عکس بزارم میخوای ببینی برو لینک زیر:
http://www.timeanddate.com/countdown/gen...016+RESULT
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که
انسان را به فریاد وا میدارد...!
و انسانها فقط به فریاد هم میرسند،
نه به سکوت هم!
-------------------------------------------------------------------------
2017 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : HAS NOT BEEN SELECTED