موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-04 ساعت 15:01)honareirani نوشته: سلام
من یادم نیست این شماره کانفیرمیشن نامبرم رو کجا گذاشتم!
قابل پیدا کردن هست؟
درود بر شما دوست عزیز
بله خوشبختانه قابل بازیابی است . در سایت :
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
گزینه Forgot Confirmation Number موجوده و با انتخاب و وارد کردن اطلاعات مورد نیاز ، شماره شما بازیابی می شود . البته فعلاً برای 2016 فعال نشده .. انشاله از فردا شب به بعد .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-04 ساعت 14:53)mehrezand نوشته: (2015-05-04 ساعت 14:37)a.rahaa نوشته: به امید قبولی مهاجرسرایی های عزیز.
دوستان، من در سفرم و کانفرمیشنم همراهم نیست. میشه بدون کانفرمیشن چک کرد؟؟؟ البته 2014 که اسمم در اومد کانفرمیشنم رو نداشتم و با regenerate کردن کافرمیشن از طریق سایت، توسنتم چک کنم. اما الان نمیدونم همون روال سابق برقرار هست یا نه؟
سلام دوست عزیز. شما چرا نهایتاً رد شدی؟
با سلام. به دلیل ap خوردن، خراب شدن سیستم صدور ویزای سفارتهای یو اس، کم کردن سهمیه ایرانیهای 2014 و ...خلاصه کنم: خوش اقبالی!!!!!!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من بار اولمه
اسمم در بياد ويزا ي ضرب ميگيرم
معافيت پزشكي و كار غير دولتي
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
حکایت آمال و آرزوهای این روز ما....
مارها قورباغهها را می خوردند و قورباغهها از این نابسامانی بسیار غمگین بودند تا اینکه قورباغهها علیه مارها به لک لکها شکایت کردند. لک لکها تعدادی از مارها را خوردند و بقیه را هم تار و مار کردند و قورباغهها از این حمایت شادمان شدند.
طولی نکشید که لک لکها گرسنه ماندند و شروع کردند به خوردن قورباغهها !!! قورباغهها ناگهان دچار اختلاف دیدگاه شدند! عده ای از آنها با لک لکها کنار آمدند و عدهای دیگر خواهان بازگشت مارها شدند.
مارها بازگشتند ولی این بار همپای لک لکها شروع به خوردن قورباغهها کردند! حالا دیگر قورباغهها متقاعد شدهاند که انگار برای خورده شدن به دنیا آمده اند. ولی تنها یک مشکل برای آنها حل نشده باقی مانده است ! اینکه نمی دانند توسط دوستانشان خورده می شوند یا دشمنانشان؟
رساله دلگشا - عبید زاكانی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه قولی به هم بدیم
اگه قبول نشدیم ناشکری نکنیم و خدا رو به خاطر داده هاش شکر کنیم
اگه هم قبول شدیم فکر نکنیم بقیه لیاقت نداشتند و ما تافته جدا بافته هستیم ، باید یادمون باشه لطف خدا بوده
باآروزی خبرهای خوب برای همه شما دوستان
خودش اگه بخواد حتما میشه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای یکضرب رو فقط دانشجوهایی که ترجیحا سن کمتر دارن و البته ارشد میخونن عموما میگیرن + اونهایی که الان ساکن یه کشور دیگه مخصوصا کانادا هستند. البته به خانومها بخاطر نداشتن خدمت هم راحتتر یکضرب میدن .برای بقیه علی الخصوص خدمت رفته ها وسنهای بالای 30 سال 99% چک میخورن .
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected