موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فقط ۹۶ روز و ۲۰ ساعت و ۳۰ دقیقه دیگه مونده
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو فرصت کمی که تا اعلام اسممون مونده اپ trulia rent رو دان کنید شهری که میخواید برید رو انتخاب کنید خونه هاشو با قیمتاش ببینید و محله هاشو بگردید با استریت ویو .... خیلی سرگرمی خوبیه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
[quote='someonelikeyou' pid='576176' dateline='1422476014']
دوستان تو فرصت کمی که تا اعلام اسممون مونده اپ trulia rent رو دان کنید شهری که میخواید برید رو انتخاب کنید خونه هاشو با قیمتاش ببینید و محله هاشو بگردید با استریت ویو .... خیلی سرگرمی خوبیه
[/quote
این سایت هم موجود است www.zillow.com
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب دوستاى خوب مهاجر سرا.... اميدوارم امسال همه ب اميد خدا قبول شيم... ى نظرى از دوستاى گلم ميخواستم من دارم برا ويزا دانشجويى اقدام ميکنم ولى چون برام تقريبا زياد خرج داره ب دلايلى ک ميخوام با اين ويزا وارد امريکا بشم و هر طورى شده اقامت بگيرم خواستم بدونم ک صبر کنم ک جواب لاتارى بياد بعد اقدام کنم اگه قبول نشدم يا از الان اقدام کنم چون ميخوام هر طورى شده تو امريکا بمونم و اقامت بگيرم ... ب اميد اينکه همه ب ارزوهاشون برسن. ممنون دوستان
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2015-01-29 ساعت 07:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-29 ساعت 07:12 توسط alireza_guitar.)
(2015-01-29 ساعت 01:31)Alirezawee نوشته: سلام ب دوستاى خوب مهاجر سرا.... اميدوارم امسال همه ب اميد خدا قبول شيم... ى نظرى از دوستاى گلم ميخواستم من دارم برا ويزا دانشجويى اقدام ميکنم ولى چون برام تقريبا زياد خرج داره ب دلايلى ک ميخوام با اين ويزا وارد امريکا بشم و هر طورى شده اقامت بگيرم خواستم بدونم ک صبر کنم ک جواب لاتارى بياد بعد اقدام کنم اگه قبول نشدم يا از الان اقدام کنم چون ميخوام هر طورى شده تو امريکا بمونم و اقامت بگيرم ... ب اميد اينکه همه ب ارزوهاشون برسن. ممنون دوستان
دوست عزیز یه چیز رو رک و پوست کنده بهت بگم!
اگه بچه مایه داری و پول برات مهم نیست، از طریق دانشجویی اقدام کن، ( البته در متنت آورده شده که خرج برات مهمه )
بعدش اینکه گرفتن ویزا از طریق دانشجویی زیاد هم سخت نیست، اما اگر خواستی اقدام کنی از همین الان شروع به تحقیق کن و وقت سفارت بگیر و کارهاتو تا بخوای انجام بدی و بری سفارت کلی زمان میبره) البته به صورت حرفه ای و کامل و با اطلاعات بخوای بری سفارت....
در کل گرفتن ویزا مهم نیست! مهم داشتن حق کار کردن و پول در آوردن در آنجا و خرج دانشگاه و.....
شما اقدام کن از همین الان، اگر( به امید خدا )موفق به گرفتن ویزای دانشجویی شدید، اونوقت ااااگر هم لاتری ( به امید خدا ) قبول شدید، خیلی شیک و مجلسی از داخل خاک آمریکا هم میتونید اقدام کنید...
با صبر کردن فقط زمدن رو از دست میدید.
یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-01-29 ساعت 00:43)someonelikeyou نوشته: دوستان تو فرصت کمی که تا اعلام اسممون مونده اپ trulia rent رو دان کنید شهری که میخواید برید رو انتخاب کنید خونه هاشو با قیمتاش ببینید و محله هاشو بگردید با استریت ویو .... خیلی سرگرمی خوبیه
سرگرمیه خوبیه ، اما در صورت عدم قبولی ضربه ی شدیدی می خوری در حد لالیگا!!!
ما که وجب به وجب اونجا رو میشناسیم اینکارو نمی کنیم.
از ما گفتن بود!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس