موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
یه چیزی بگم خدایش نخندین
با هزار بدبختی بخاطر دهه شصتی بودن و سال اول نظام جدیدی کنکور قبول شدم توی یه رشته ای که دوست نداشتم با اینکه شاگرد اول بودم و رتبه کنکورم 1100 بود. اما بماند رقابت شدید بود دیگه.
فوق لیسانس هم طی شد و بقیه ماجرا.
اما اصل داستان اینه که امسال همینجوری ثبت نام کردم محض تفنن اونم بدون کنکور شهر خودم پیام نور رشته مورد علاقم اسمم در اومد جالب اینجاست حدود 60 واحد مشترک دارم که گفتن یرام تطبیق میکنن!!!!
راستی حالا که اسمم در میاد برا لاتاری درسمو چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم شکر.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا چون معمولا موقع عبور از چهارراه سرعتت زیاده اگر بخوای بلافاصله بعد از زرد شدن توقف کنی نیاز به ترمز بسیار شدید هست. به خاطر همین بیشتر گاز میدن ولی خوب همیشه و همه جا سو استفاده کن پیدا میشه. تو اتوبان ها که عملا خیلی ها تا 10مایل بیشتر از سرعت مجاز میرن. یک چیزی که تو ایران هم خیلی بدم میومد اینجا هم بیشتر مواقع بخصوص در ساعات شلوغی میبینم. وقتی لاین ورودی و یا خدوجی از اتوبان ترافیکه و همه ایستادن یکی از لاین کناری میره و آخرین لحظه قبل از خروجی خودشو میچپونه تو صف.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان میخواستم یه سوالی بپرسم اینکه به جز لاتاری و راه های ذکر شده در مهاجرسرا راه دیگه ای برای مهاجرت وجود نداره؟ من واقعا نیاز دارم طی حداقل دوسال آینده از ایران برم. واقعا دیگه بریدم با هیچکدوم از فرهنگ ها و رسوم اینجا سازگار نیستم و از همه بدم میاد خسته شدم از بس مردم تو زندگیم دخالت کردن. واقعا معیارهای زندگی تو اینجا خیلی ابتدایی و بی معنی هستش.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخ شما امیدوارم هر جا که هستید موفق باشید. برام دعا کنید بتونم یه راهی برای خودم پیدا کنم. راهی که پیشنهاد دادید رو هم حتما در نظر میگیرم. بازم ممنون
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش...
از بس که دست میگزم و آه میکشم آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
سوختم جان در هوای او غلط کردم غلط.....
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اومدین سیاتل به منم سر بزنید :d
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم واقعا و از ته قلبم ارزو میکنم که همتون برنده بشید من دفعه دومم بود که در لاتاری شرکت کردم و امسال برنده شدم کاملا شانسیه!امیدوارم شانس خوبی داشته باشید!اگه اینقدر مطمانید برنده میشید حتما میشید!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
همگی امسال قبولیم...شک نکنید...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
هلوووووو مای فرندزززززز
خوبین؟ میدونم استرس دارین مثل خودم. کاش مهاجر سرا یه پیج تو اینستاگرام داشت یا بچه ها اسم پیج اینستاشون میگفتن بیشتر آشنا میشدیم اینستای من fatima.rainism96 هست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب همه ى دوستاى خوبم ب اميد قبولى براى همه کسايى ک فقط تنها راه زندگى کردن رو خارج از اين مملکت ميدونن و واقعا بهش احتياج دارن... من چند روزى نتونستم اينجا چيزى بنويسم فقط ميومدم زود متن هايى ک نوشتينو ميخوندم ميرفتم الان ک دارم اينو مينوسيم خودمو تنها ترين ادم تصور ميکنم ديگه هيچ جايى نبود ک بخام حرف بزنم... امسال بدترين سال زندگيم بود الان فقط دارم تو مشکلاتم غرق ميشم برام دعا کنيد... ب اميد اينکه سال بعد ى سال خوب برا همه باشه و امسال هر چ زودتر تموم شه. ايشالا همه کسايى ک واقعا با تمام وجود اين مهاجرت احتياج دارن پنج مى يکى از بهترين روزاى زندگى باشه اول برا همه دوستان بعد اگه خدا خواست خودم... ببخشيد اگه زياد حرف زدم. دوستون دارم. برام دعا کنيد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
بچه ها از الان ؟ بابا خیلی زوده دق مرگ میشیم صب کنید تا بهار اونموقعا میایم از الان میمیریم از انتظار
You'll be lucky once, when the fall listen to send around
When the sun comes, dry tears from my eyes
So you come around as the weather starts to change
and you settle in. And the best has yet been made