موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-21 ساعت 23:46)bijan9 نوشته: (2015-02-21 ساعت 23:14)someonelikeyou نوشته: من روی یکی از آیتم های فرهنگی ایران که باید جهانی بشه بیشتر از بقیه غیرت دارم و اون غذا هستش
باور کنید نمیخام شوخی کنم ولی یکی از فانتزی هام اینه که یه رستوران خوب داشته باشم توی آمریکا و توش غذاهای ایرانی رو با ذائقه جهانی درست کنم و کاری کنم که آمریکاییا شبا خواب قورمه سبزی ببینند واقعا ببینید این چینیا همش موش و گربه و سوسک و عقرب میخورن و د. کنارش شاید دو سه تا غذا دارن که بقیه مردم میتونن تحملش کنن ولی همه جای دنیا چاینیز فود داره توی سریال ها از فرندز گرفته تا بیگ بنگ تئوری همش دارن تای فود میخورن یا چاینیز
واقعا یکی از ظلم هایی که مردم ایران باید اون دنیا واسش حساب پس بدن همینه چرا مردم دنیا رو با قورمه سبزی و فسنجون آشنا نکردیم؟
من همین جا از همه برادران و خواهران دعوت میکنم یک شرکت سهامی درست کنیم و اولین شعبه رستوران ایرانی رو در کمتر از بیست ماه دیگه در سیاتل راه بندازیم
برای شروع خودم اعلام میکنم که پخت فسنجون و همچنین درست کردن ته دیگ در حد اعلا با خودم دوستان دیگه تخصص های خودشون رو همبن جا اعلام کنند به یک قورمه سبزی پز و کباب کوبیده زن در ابتدای کار نیاز ویژه داریم
دوستان باور کنید فقط جنبه شوخی نیست به قول یه بزرگی اگه بشه ، میشه!
ما اینجا مهندس و برنامه نویس و حسابدار و مدیریم اونجا حد اقل چند سال اول فقط مهاجر تازه وارد هستیم
پس پیش به سوی افتتاح رستوران ایرانی با ذائقه جهانی
شعار ما اینه: اگه بشه ، میشه!!
راستش شما اولین نفری نیستین که به این فکر افتادین و افراد زیادی همین الان در این زمینه مشغول به کارن، و همون قرمه سبزی هم اونطور که من شنیدم داره تو آمریکا جا باز می کنه.
اما مشکل اساسی همت و غیرت و تلاش نیست، به نظر من کمبود نیروی انسانیه! آقا ایرانی نصبت به چینی ها تعدادشون خیلی کمه و همچنین قدمتشون فکر نمیکنم حضور ایرانی ها در آمریکا به صد سال برسه درحالی که چینیا رو زانو کریستف کلمب نشستن رفتن آمریکا.
البته فانتزی و رویا داشت خیلی خوبه، اما یک تحقیق هم درموردش داشته باشین که یوقت شوکه نشین، فکر همه جارو بکنین.
داش شرمنده این جور متنا که توشون همش میگه این شوخی نیست و جدیه مطمئن باشید که طنزه و شوخیه
ایشالا تا سال دیگه که پروسه ویزا رو طی میکنیم بیشتر با متن های بنده آشنا میشید
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
سلام دوستان
ما از دو سال پیش اسامی و مشخصات بچه های مهاجر سرا رو که توی لاتری شرکت میکنن رو تو غالب یک فرم اکسل و پی دی اف در میاریم تا روزهای آخر یه آمار بگیریم و لیست آپدیت شده رو روی فروم قرار بدیم.
دوستانی که تمایل دارند:
نام و فامیل
تعداد افراد کیس
تعداد سال شرکت در لاتری
شهر متقاضی
ایالت مورد نظر
و..................
رو به من پیام خصوصی کنند.
شما میتونید تمام موارد بالا رو اگر نخواستید ارسال نکنیدودراین زمینه خودمختارید.
کلا چیز جالبیه و شوروهیجان خودشو داره
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-22 ساعت 01:05)ostokhan نوشته: سلام دوستان
ما از دو سال پیش اسامی و مشخصات بچه های مهاجر سرا رو که توی لاتری شرکت میکنن رو تو غالب یک فرم اکسل و پی دی اف در میاریم تا روزهای آخر یه آمار بگیریم و لیست آپدیت شده رو روی فروم قرار بدیم.
دوستانی که تمایل دارند:
نام و فامیل
تعداد افراد کیس
تعداد سال شرکت در لاتری
شهر متقاضی
ایالت مورد نظر
و..................
رو به من پیام خصوصی کنند.
شما میتونید تمام موارد بالا رو اگر نخواستید ارسال نکنیدودراین زمینه خودمختارید.
کلا چیز جالبیه و شوروهیجان خودشو داره
استخان جان ! اسم و فامیلو بذار واسه وقتی که رسیدیم تو خاک امریکا خودت میدونی چرا ولی باقی مسایل مشکلی نداره
واسه من
۲۹ فوق لیسانس فقط خودم فکر میکنم پنج بار مقصد سیاتل
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
میگن یک روز یک امریکایی به یک ایرانی میرسه میگه تو ارزوهات چیه؟
ایرانیه میگه:یک زندگی اروم داشته باشم زن و بچه داشته باشم شغل و ماشین داشته باشمو....
امریکاییه میگه نگفتم حقوق اولیه خودتو بگو!
گفتم ارزوهات چیه!