موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من دیپلم کاردانش 11 سالـه دارم و چند سالی میشه گرفتم. میخواستم بودنم من میتونم "معدل سازی" کنم؟ (درس نمیخونم الان)
شغلمم ازاد هست و یک سالی در یک شرکت خصوصی کار کردم و سابقه برام رد شده، دوستان اگه میشه راهنمایی کنند. با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بنده ديپلم ١١ ساله كاردانش دارم و high school degree را انتخاب كردم همچنين اسم بنده به مدت ٥ سال در ليست بيمه شركت پدرم به عنوان كارمند رد شده ايا شرايط من مناسب و قابل قبول بوده؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 11:15)Hamid2016 نوشته: سلام بنده ديپلم ١١ ساله كاردانش دارم و high school degree را انتخاب كردم همچنين اسم بنده به مدت ٥ سال در ليست بيمه شركت پدرم به عنوان كارمند رد شده ايا شرايط من مناسب و قابل قبول بوده؟
طبق قوانین امریکا مدرک دیپلم 12 ساله هست و شما یا باید پیش دانشگاهی یه رشته رو بخونید یا اینکه دانشجو باشید. وگرنه انتخاب گزینه ی high school degree اشتباهه و باید high school no degree رو انتخاب می کردید. البته فرصت دارید که دانشجو بشید یا پیش بخونید. همه ی سابقه کارها مورد قبول نیست از این سایت چک کنید اگه شعلتون SVP>7 بود مورد قبوله.
onetonline.org
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-22 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-22 ساعت 15:07 توسط Hamid2016.)
دوست عزيز ايا اگر بتونم مدرك پيش را تهيه كنم سفارت اصل يا جعلي بودن مدرك پيش دانشگاهي را استعلام ميكند ؟؟چون در حال حاظر شرايط براي رفتن به پيش دانشگاهي را ندارم
البته با بررسي ليست شغل ها ، شغل بنده به عنوان مدير باربري تاييد بود و بنده در زوزنامه رسمي شركت حمل ونقل به عنوان رئيس هيئت مديره هستم ايا قبول است ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اكه تاريخ اخذ مدرك ديبلم وبيش دانشكاهي بعد از اعلام قبولي در لاتاري باشه مشكل بيش مياد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من کلی صفحات رو مطالعه کردم اما بیشتر گیج شدم
حالا سه تا سوال کوچیک دارم راجع به تحصیلات ایران و معدل اون تو امریکا برا لاتاری
1)دیپلم فنی حرفه ایی
2)دکتری داروسازی
3)دانشجوی دکتری داروسازی
میخوام بدونم اینا رو تو فرم چی باید بزنم ؟
(دکتری حرفه ایی تو امریکا فوق لیسانسه یا دکتری ؟؟؟؟ )
با تشکر فراوانننننننننننننننننننننننننن
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اول ممنونم از تمامی جوابهای کاملتون سوالم اینه که اگر مدرک فارغ التحصیلی کاردانی داشته باشم و دیپلمم هم کاردانش باشه مشکلی پیش نمیاد با توجه به اینکه کاردانی رو تمام کردم؟