موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دقت کنید در موقع ثبت نام در انتخاب گزینه ها وضعیت حال حاضر خود را انتخاب کنید.... نه اینکه بعد از چند ماه و چند سال به اون گزینه انتخاب خواهید رسید. مثلا در خرداد سال آینده فارغ التحصیل خواهید شد یا با دوست پسر/دختر ازدواج خواهید کرد و .... که در این صورت ممکنه بعد از قبولی خیلی راحت ریجکت شوید..... لطفا دستورالعمل فارسی 2016 رو کاملا مطالعه کنید.
با آرزوی موفقیت برای همه
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
خدایا امسال کلک لاتاری رو برای ما بکن برای همیشه!!!!!!!!
ما رو امسال قبول کن!!!!!!
خسته شدیم به مولا قسم!!!!!!! دیگه نمیکشیم به خودت قسم!!!!!!! آخه نوکرتم یه دونه ویزا میون 55000 تا به کجا بر میخوره!!!!؟؟؟ ردیفش کن . نمیدونم چجوری فقط ردیفش کن!!!!!! حال که دادی بهمون یه کم بیشترش کن
تا کی شاهد این باشیم که یکی که اصلا تو فاز رفتن نیست و از روی سرخوشی میاد ثبت نام میکنه و قبول میشه و ویزا رو میگیره و نمیره ولی یکی مثل من که لنگ این ویزا هستم با has not been selected روبروشم. انصاف نیستش/ برای بار آخر میگم ردیفش کن/ این پست میدونم برای اول می میشه یادگاری و خاطره ساز برام.
king eagle and me in central park forever (spring, summer,autumn, winter
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ببخشید پدر من سوم ریاضی نظام قدیم و گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه شاخه کاردانش رشته تعمیر موتور خودرو دارند و در همین رشته سابقه کار طولانی دارند الان برای ثبت نام باید تو بخش تحصیلات چه گزینه ای رو انتخاب کنم و آیا از طریق سابقه کاری میتونیم اقدام کنیم ؟
با تشکر
You'll be lucky once, when the fall listen to send around
When the sun comes, dry tears from my eyes
So you come around as the weather starts to change
and you settle in. And the best has yet been made
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من خانومم ترم آخر کارشناسی رو داره میگذرونه ولی معلوم نیست کی مدرکش رو بگیره. موقع ثبت نام گزینه Some university courses که همون " چند ترم دانشگاه" هستش رو زدم. درست زدم ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید پس الان میتونم از طریق تحصیلات اقدام کنیم یعنی رجکت نمیشه ؟
You'll be lucky once, when the fall listen to send around
When the sun comes, dry tears from my eyes
So you come around as the weather starts to change
and you settle in. And the best has yet been made
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدرک فوق لیسانس رو هنوز نگرفتم ،میخوام توی فرم گزینه کارشناسی رو بزنم ،اشکال نداره به نظرتون ؟؟چون اینجا هیچ انگیزه ای برای رفتن و گرفتن مدرکم ندارم