2014-10-03 ساعت 19:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-03 ساعت 19:48 توسط kadilak_2010.)
راستش من هنوز به جواب قانع کننده ای نرسیدم. چون در پست 44 همین تاپیک جناب مرتضی فرمودند (قرمز رنگ):
و تقریباً یک جورایی اعلام کردند که High school diploma رو انتخاب کنید
همچنین در پست 67 نیز جناب اشکان در عکسی که گذاشتند نشون داده که من باید High School, no degree انتخاب کنم
و جناب بابک میفرمایند باید Vocational رو انتخاب کنم که از دید آقا مرتضی معنی دیپلم های 6 ماهه میده
و تقریباً یک جورایی اعلام کردند که High school diploma رو انتخاب کنید
(2014-09-27 ساعت 22:19)morteza-dm نوشته: دوستان توجه کنند
دیپلم : High school diploma
لیسانس و فوق دیپلم ( چه فنی و چه رشته های دیگه ): University degree
دانشجوی لیسانس و یا فوق دیپیلم در هر رشته ای : Some university courses
مدرک فنی حرفه ای ( منظور همون مدرکی که طی یک دوره 6 ماهه از فنی حرفه ای میگیرید مثل جوشکاری ، خیاطی و.... ) : Vocational school
بقیه موارد هم که کاملا گویا و مشخص هستند .
همچنین در پست 67 نیز جناب اشکان در عکسی که گذاشتند نشون داده که من باید High School, no degree انتخاب کنم
(2014-10-01 ساعت 22:08)اشکان 3D نوشته: دوستان با توجه به سوالات زیادی که پرسیده میشه این فایل رو اپلود کردم تا همه ابهامات برطرف بشه و سوالات تکراری در مورد انتخاب واحد درسی کم بشه...
منبع
و جناب بابک میفرمایند باید Vocational رو انتخاب کنم که از دید آقا مرتضی معنی دیپلم های 6 ماهه میده
(2014-10-02 ساعت 20:18)babak12 نوشته:الان من با 3 جواب متفاوت روبرو هستم. اگر ممکنه دوستان بهتر راهنمایی کنند. با تشکر فراوان(2014-10-02 ساعت 19:00)kadilak_2010 نوشته: من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر دارم و سابقه کاری که بشه اثبات کرد ندارم1-باید گزینه Vocational School انتخاب کنید
الان میخوام پیش دانشگاهی رشته تجربی ثبت نام کنم که خرداد سال دیگه مدرک رو بگیرم.
1. الان در فرم ثبت نام باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم ؟
2. اگر به جای پیش دانشگاهی برم دانشگاه آزاد تا خرداد سال دیگه 2 ترم گذراندم که به عبارتی تمام دروس پیش رو گذراندم. آیا کنسولگری این 2 ترم من رو قبول میکنه ؟
(این جوری اگر امسال قبول نشم تا خرداد سال بعدش فوق دیپلم هم دارم که انگاری معادل پیش دانشگاهی هم دارم
2-خیر شما برای کرفتن نامه معادل سازی پیش دانشگاهی باید مدرک فوق دیپلم داشته باشید
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد