موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
قبل از هر چيز ممنونم از دوستاي فداكار و مهربان مهاجرسرا كه صادقانه تجاربشون و در اختيار دوستاي كم اطلاعي مثل من گذاشتن
مصاحبه:٩ مارچ پرواز :ماهان (عالي) هتلشرايتون)
ما پنجشنبه صبح ساعت ٧:٣٠ پرواز داشتيم كه با ٤٠ دقيقه تاخير انجام شد.از فرودگاه با اتوبوس به ميدون كيزيلاي رفتيم.خيلي راحت و خوب و با صرفه!حتمن حتمن با اتوبوس برين واقعا عاليه!٨ لير!با تاكسي بيش از ٨٠ لير ميشه!
از كيزيلاي تا هتل و واسه عجله اي كه واسه رسيدن به مطب دكتر داشتيم با تاكسي ٢٠ لير رفتيم!بچه ها اصلا نياز به عجله واسه دكتر نيست،كلا جاييه كه نوبت و زمان مهم نيست!بالاخره قبل از مصاحبه حتمن جواب و بهتون ميرسونن!
خيلي راحت مطب دكتر و از ادرساي بچه ها پيدا كرديم و ازمايشات و انجام داديم!يه ٢ ساعتي معطلي داره!من و همسرم با هم يه واكسن خورديم و هزينش ٤٥٠$ شد.
گفتش فردا ساعت ٣ جواب حاضره كه ما تا ٧ گرفتار گردش بوديم و ٧:٣٠ رفتيم ديديم بودن و جواب و بمون دادن!!
بقيش كه گردش و خريد بود تا روز مصاحبه...
روز مصاحبه ساعت ٨:٣٠ رسيديم دم سفارت با تاكسي كه البته با توجه به ترافيك و بي اهميتيه زماني رسيدن به سفارت پيشنهاد نميكنم!
زمان مصاحبه مهم نيست واسه ورود به سفارت و به نوبت تو صف وارد ميشين و خيلي هم مهم نيست بالاخره وارد و مصاحبه ميشين!
ما جز نفرات اخر بوديم!
مصاحبه واقعا چيز مهمي نيست!كلا تكليف مشخصه!
سوالات
خدمت رفتي؟!
چرا معاف بودي؟!
كارت چيه؟!
كجا كار ميكني؟!
رشته ات چيه؟!چه درسايي خوندي تو دانشگاه؟!
از خانمم
چند ساله ازدواج كردي؟!
چيكار ميكني؟!
اصلا حتي توجه خاصي به جوابها هم نميكرد!برگه صورتي از قبل مشخص بود!
چند تا نكته كه ممكنه به درد بچه ها بخوره
ترجمه مدارك ما فقط مهر دارلترجمه داشت!
فقط اخرين مدرك تحصيلي من و خانمم و خاست بقيه رو نگاه نكرده پس داد!
ترجمه سند ازدواج ما رو درحاليكه واسشون فرستاده بوديم پيدا نكرده بودن و گفتن نفرستادين بعد مدارك دادن بمون گفتن خودتون پيداش كنين!انقدر اينا حساب كتاب دارن!بعد ازمون معذرت خاستن!
در پايان اينا رويكردشون اينه كه ويزا رو بدن منتها واسه ايرانيا محدوديت دارند!!!
ان شالله كه امسال واسه ايرونيا زياد سال بدي نباشه و بهتر از ايني كه تا الان بوده پيش بره ...
اميدوارم مفيد بوده باشه...
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-15 ساعت 11:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-18 ساعت 13:03 توسط talie .)
بالاخره ما هم رسیدیم به این تایپیک حدود یکسال هر روز صفحات مهاجرسرا رو خوندیم وتایپیک به تایپیک مهاجرت کردیم تشکر میکنم از تمامی مدیران و دوستانی که تجارب خودشون رو تو این فروم ها دراختیار ما گذاشتن واقای قریشی(m.ghoreishi) که تمامی لحظات راهنمای مابودن. اینقدر دوستان اطلاعات دقیقی گذاشته بودن با چشمان بسته هم میشد همه مراحل رو طی کنیم مصاحبه ما دوشنبه 9 مارچ بود وما پنجشنبه با پرواز ماهان به آنکارا رسیدیم برای مدیکال جمعه وقت گرفتیم من هیچ واکسنی نخوردم چون یه علامت کوچولو رو پیشونی داشتم ودکتر اونگان پرسید چیه منم گفتم آبله مرغون ولی همسرم یه واکسن خورد وکلا هزینه مدیکال ما شد 370 دلار وجوابش که فردا حاضر شد به همراه مدارک دیگه بردیم سفارت روز مصاحبه ما جز چندتا پوشه نبردیم وراحت رفتیم تو اونروز خیلی ایرانی نبود وهرکسی که سربازی رفته بود کلیرنس خورد یه خانواده چهارنفره که ویزا زن وبچه گرفتن ولی همسر نگرفت ویه زن وشوهردیگه که اونا هم بخاطر سربازی کلیرنس خوردن به هر حال نوبت ما هم شد و کارامون مرحله به مرحله طی شد تا رسیدیم به مصاحبه همسرم کیس اصلی بود معاف بود وکاردولتی هم نداشت سوالات افیسر از همسرم که کارت چیه؟ توضیح درمورد کارت بده؟ رشته درسی ات چیه؟ مقطع تحصیلی؟ سربازی رفتی؟علت معافیت؟ از منم پرسید رشته تحصیلی؟ مقطع تحصیلی؟ کی ازدواج کردین؟ وبعد گفت تبریک میگم به امریکا خوش اومدین مدارکمونو داد وپاسپورت هامونو گرفت وگفت سه روز دیگه آماده میشه منو همسرم همو بغل کردیم همونجا وشوک زده از سفارت خارج شدیم اصلا نمی تونستیم باور کنیم یعنی تموم شد همه اون استرس ها وانتظار ها . فردا اونروز رفتیم با اتوبوس به استانبول اتوبوس هاشون وای فای داشت وپذیرایی خوب که اصلا آدم خسته نمیشد و6 ساعته رسیدیم استانبول رفتیم میدان تاکسیم وهتل خیلی خوبی که اف خورده بود گیرمون اومد حتما برید اگه وقت دارید چون سفرتون رو خاطره انگیز میکنه ما از سرویس های حمل ونقل عمومی استفاده کردیم وکل شهر رو کشف کردیم پرواز برگشتمون رو از پنجشنبه به یکشنبه تغییر دادیم که پاسمون حاضر شه تا جمعه که متاسفانه سفارت نفرستاده بود پاسپورت هامونو وما دوباره مجبور شدیم برای سه شنبه پروازمونو تغییر بدیم وحالا هم اینجاییم منتظر پاسپورت های مزین به ویزا که به وطن برگردیم و آماده سفر بزرگتری بشیم واین سفر دوهفته ای رو به پایان ببریم ببخشید که طولانی شد
شماره کیس:**32/تعداد کیس:2 نفر/سفارت: آنکارا/تاریخ ارسال فرم12 اگوست/زمان کارنت:9 دسامبر/زمان مصاحبه :9 مارچ/دریافت ویزا:16مارچ/مقصد:سیاتل/ورود به خاک آمریکا :28 جولای هوررررررا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان و عزیزان ؛
خوشحالم که من هم به این قسمت رسیدم و بنا به رسم دیرینه سفرنامه خودم رو به صورت خلاصه و مفید می نویسم امیدوارم مفید دوستان واقع بشه و اگر سوال و یا راهنمایی خواسته بشه خوشحال میشم در حد توانم کمک کنم ؛ و از بقیه عزیزان که با نوشتن سفرنامه شون این سفر رو برای من راحت تر کرده بودن تشکر می کنم ( مخصوصاً عزیزانی که مطالب رو مفید ، کوتاه و بدون غرض ورزی نوشته بودن ) .
ابتدا شرایط کیس من :
شماره کیس : 2015AS47** ( محل مصاحبه آنکارا - زمان مصاحبه 6 May - چهارشنبه ) ؛ وضعیت تأهل : مجرد ؛ مدرک تحصیلی : کارشناسی کامپیوتر - نرم افزار ؛ شغل : شرکت خصوصی .
• تاریخچه واکسیناسیون : 1- MMR دو نوبت ؛ 2- TD یک نوبت ؛ 3- هپاتیت سه نوبت ؛ 4- منژیت یک نوبت ؛ 5- آنفولانزا . (که اصولاً یک ماه قبل از زمان مصاحبه نباید واکسنی زده بشه ) .
• تهیه ترجمه تنها با مهر دارالترجمه رسمی ؛ که مدارکی لازم شد به ترتیب : 1- شناسنامه ؛ 2- کارت معافیت از خدمت وظیفه ؛ 3- دیپلم ( از من آخرین مدرک تحصیلی خواسته شد ) ، که علاوه بر اینها من کارت ملی ؛ مدرک دیپلم + پیش دانشگاهی + کاردانی به همراه ریزنمره هاشو هم ترجه کرده بودم که برای مصاحبه لازم نشد .
• ارسال مدارک از طریق پست DHL 20 روز قبل از زمان مصاحبه که مدارک شامل : 1 – ترجمه : شناسنامه + کارت معافیت از خدمت + کارت ملی ؛ 2- ترجمه : دیپلم + پیش دانشگاهی + کاردانی + کارشنانسی ؛ 3- نامه تمکن مالی از بانک پارسیان ؛ 4- دو قطعه عکس 5*5 ؛ 5- فرم Contact information Sheet ؛ 6- پرینت نامه های اول و دوم به همراه فرم DS-260 . ( که در روز مصاحبه مدارک ترجمه کارت ملی ، دیپلم ، پیش دانشگاهی ، کاردانی و مورد 5 و 6 در بالا رو به عنوان مدارک اضافی عودت دادند ) .
• تعیین وقت مدیکال از دکتر اونگان از طریق سایت دکتر یک ماه قبل مصاحبه ؛
• تهیه بلیط رفت و برگشت هواپیما از هواپیمایی داخلی ترکیه Anadulijet از شهر وان به آنکارا و برعکس . ( بلیط برگشت رو به شهر Igdir تغییر دادم ) .
• گرفتن هتل حضوری ( Ozilhan سه روز اول + Atlanta Deniz سه روز دوم )
• مراجعه برای مدیکال 4May ( آزمایش خون و عکس قفسه سینه 47.5$ = 126 TL ) ؛ معاینه توسط خانم دکتر اونگان ( بدون تزریق واکسن ) 100$ ؛
• دریافت جواب معایناات پزشکی بعد از ظهر مورخ 5May ؛
• مصاحبه 6May ؛
- ارائه اصل مدارک شناسنامه + کارت معافیت از خدمت وظیفه + آخرین مدرک تحصیلی ؛
- پرداخت 330$ ؛
- مصاحبه توسط آفیسر :
قسم ! ؛ شغل ؟ ؛ تحصیلات ؟ ؛ علت معافیت از خدمت ؟
تبریک دریافت ویزا توسط آفیسر محترم ؛
• 7May ؛ Issued شدن وضعیت کیس در سایت https://ceac.state.gov ؛
• 7May ؛ دریافت ایمیل برای دریافت ویزا ؛
• 8 May ( جمعه ) ساعت 13 حضور در پست Yeni shehir و دریافت پاسپورت دارای ویزا از پست محترم کشور ترکیه ؛
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 21:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 07:31 توسط fati.d.)
سلام
در ابتدا از همه دوستان و مدیران مهاجرسرایی کمال تشکر رو دارم ، با کمک این انجمن و راهنمایی بی قید و شرط دوستان عزیز من تونستم بدون نیاز به تور و لیدر سفر خودمو برنامه ریزی کنم و این مرحله رو هم با موفقیت پشت سر بگذارم. سفر 7شب و 8 روز به آنکارا که مطمینا خاطره انگیز ترین مسافرت در طول زندگی برای من خواهد بود.
شرایط کیس: مجرد، دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، بدون سابقه کار دولتی و دارای 3سال سابقه کار همزمان با تحصیل در دوره کارشناسی در یک فروشگاه زنجیره ای
پرواز رو از هواپیمایی ماهان تهیه کردم و البته بخاطر تاخیر در خرید بلیط و پر شدن کلاسهای پایین هزینه بلیت اکونومی 957000 شد. بیمه مسافرتی رو از باجه بانک سامان در فرودگاه امام تهیه کردم که برای 2 هفته و سقف 15000یورو تقریبا 47000تومان شد. هتل آپارتمان آتروپات رو از بوکینگ رزرو کردم که نیازی به کردیت کارت نداشت و هزینه یک آپارتمان واسه 7 شب و 8 روز برای 3 نفر 310 دلار شد و علاوه بر مناسب بودن قیمت از آپارتمان خیلی راضی بودیم. آپارتمان طبقه 5بود و یه منظره زیبا از شهر آنکارا و مسجد معروفش داشتیم که واقعا لذت بخش بود.
از فرودگاه آنکارا با اتوبوس بلکوایر و پرداخت 8لیر برای هر نفر به میدان کیزیلای رفتیم و از اونجا پیاده رفتیم آتروپات که حدودا 10دقیقه پیاده روی داشت. تا سفارت هم حدوا 10 دقیقه و تا مطب دکتر اونگان حدودا 20 دقیقه و تا مرکز پستی ینی شهیر هم حدودا 15 دقیقه پیاده روی داشت و من همه کارهامو پیاده انجام دادم.
هزینه مدیکالم 100دلار ویزیت دکتر اونگان و 75 دلار هم هزینه X-RAYو تست واریسلا شد و اینو بگم که خانم دکتر اونگان وقتی که معاینشون تموم شد رفتن سراغ واکسن و با لهجه گفت دختر جان یک واکسن لازم داری منم ریلکس آستینمو زدم بالا و گفتم میشه بپرسم چه واکسنی که گفت واریسلا. گفتم من بچگیام واریسلا گرفتم الان واکسنشو تزریق کنید که مشکلی برام پیش نمیاد که بلافاصله گفت پس تست. مدیکال رو روز جمعه انجام دادم و جوابشو روز 2شنبه گرفتم.
سه شنبه صبح مصاحبه داشتم. روز قبل مدارکمو آماده کردم و فرم DS-260 رو با خودم برداشتم و رفتیم به گشت و گذار و خرید تو مرکز شهر و اطراف کیزیلای. فرمم رو مرور میکردم و در کنارش هم خرید و گشت و گذار، اینطوری استرسم و نگرانیهامو فراموش کردم. و اما روز مصاحبه صبح ساعت 8 پیاده راهی سفارت شدم و حدود 8 و ربع رسیدم به گیت ورودی سفارت که داخل کوچه بود و یه صف طولانی اونجا تشکیل شده بود. حدودا ساعت 9وربع با تحویل پاسپورت وارد سفارت شدم. پاسپورت رو چک کردن و بهم تحویل دادن و بعد وارد قسمت بازرسی شدم مدارکم که داخل یه پوشه پاپکو بود رو به همراه ساعت داخل دستگاه گذاشتم و رد شدم، مدارکمو برداشتم و وارد حیاط سفارت شدم. واسه ویزاهای غیر مهاجرتی یه خانمی مدارک رو تحویل میگرفت از اونجا رد شدم و وارد یه سالن شدم. به محض ورودم یه خانم ایرانی گفت تشریف بیارید و یه شماره بهم داد و ادرس هتل و شماره اتاق رو پرسید و اینکه مصاحبه فارسی باشه یا انگلیسی که من گفتم فارسی. بعد از اون بلافاصله شمارم اعلام شد. به باجه مربوطه رفتم اونجا هم یه خانم ایرانی خیلی مهربون پاسپورتمو گرفت و گفت مدارکتون که تو ایمیل بهتون اعلام شده رو آماده کنید و بعدش عذرخواهی کرد و گفت بشینید 5 دقیقه دیگه صداتون میکنم. دوباره شمارم اعلام شد و به همون باجه رفتم. اون خانم تشکر کرد و این مدارک رو ازم گرفت: نامه تمکن مالی، جواب مدیکال، اصل دانشنامه کارشناسی، اصل شناسنامه
بعد گفت بشینید دوباره شمارتون اعلام میشه واسه پرداخت 330دلار، انگشت نگاری و در نهایت مصاحبه
10دقیقه بعد شمارم اعلام شد و رفتم 330 دلار رو پرداخت کردم بعدش مدت زمان بیشتری منتظر بودم تا شمارم اعلام شد حدودا نیم ساعتی شد و انتظار داشتم که برم واسه انگشت نگاری، وقتی رفتم متوجه شدم که افیسری هست که قراره ازم مصاحبه کنه، یه آقای جوون آمریکایی حدودا 33ساله که فارسی رو با لهجه صحبت میکرد:
افیسر: سلام، خوب هستی جواب: سلام خیلی ممنون
افیسر: دستت رو بالا ببر و قسم بخور هر چیزی که تو فرم نوشتی و اینجا میگی واقعیت داره جواب: قسم میخورم
افیسر: 4انگشت دست چپ رو روی دستگاه بزار بعد 4 انگشت دست راست و بعد انگشت شصت هر دو دست که انجام شد
افیسر: الان چه کاری انجام میدی جواب: دانشجو هستم
افیسر: تو چه رشته ای تحصیل میکنی جواب: حسابداری
افیسر: تو چه مقطعی درس میخونی کارشناسی یا کارشناسی ارشد جواب: کارشناسی ارشد
افیسر: قبلا جایی کار میکردی جواب: بله تو یه فروشگاه زنجیره ای حسابدار بودم
افیسر: آم ری ک ا بری میخوای چیکار کنی جواب: زندگی کنم و کار کنم
افیسر: در حالی که لبخند میزد گفت من میتونم برای شما ویزا صادر کنم، 2تا4 روز کاری طول میکشه برید و از پست مدارکتون رو تحویل بگیرید
در حالی که نیشم تا بناگوش باز بود و با شادی وصف ناپذیر تشکر کردم و مدارکی که افیسر بهم برگردوند رو برداشتم و خداحافظی کردم تو این لحظه تو آسمونا سیر میکردم و از صمیم قلب خدا رو شکر میکردم.
نکته ای که فراموش کردم بگم در مورد نامه موجودی بانکی بود. من از بانک صادرات نامه تمکن به مبلغ 61میلیون گرفتم و فقط موجودی و تاریخ افتتاح حساب عنوان شده بود و با بقیه مدارک 20روز قبل از مصاحبه به سفارت پست کردم. 1 هفته قبل از مصاحبه ایمیلی از سفارت دریافت کردم که در کنار مدارکی که روز مصاحبه باید با خودم ببرم اصل صورتحساب بانکی که گردش مالی 6 ماهه رو نشون بده خواسته بود. این موضوع استرس زیادی بهم وارد کرد بخاطر اینکه من پولو از حسابم برداشته بودم. کاری که کردم این بود که دوباره پول رو به حسابم واریز کردم و یه نامه تمکن جدید گرفتم که گردش بدهکار و بستانکار و میانگین موجودی رو هم واسه 6 ماه اخیر نشون میداد و واسه احتیاط پول رو گذاشتم تو حساب بمونه تا بعد از مصاحبه برش دارم. خیلی نگران این موضوع بودم ولی افیسر هیچ سوالی در مورد موجودی و اینکه پولو از کجا آوردم نپرسید و فقط نامه تمکن مالی جدید رو برداشته بود و نامه ای که پست کرده بودم رو به همراه مدارک اضافی دیگه بهم برگردوند.
فردای روز مصاحبه تو سایت سیس ISSUED شدم و روز بعدش هم یه ایمیل برام اومد که مدارکت تحویل پست شده و ساعت 1و نیم رفتم و از پست مدارکم رو تحویل گرفتم.
از صمیم قلب آرزو دارم این لحظه نصیب تک تک دوستان مهاجرسرایی بشه. این مرحله هم به لطف خدای مهربون به پایان رسید و با توکل به خدا چشم به آینده ای دارم که در کنار همه استرسها و نگرانیها احساس خوشحالی وصف ناپذیری رو برام به ارمغان میاره. در پایان باز هم از همه دوستان و مدیرانی که بهم کمک کردن کمال تشکر و برای همگی آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.
مراکز تفریحی و دیدنی:
اطراف میدان کیزیلای با قیمت ها و برندهای مختلف میتونید خرید کنید مراکز خرید زیادی وجود داره که اگه اهل خرید باشید خیلی خوب میتونه سرگرمتون کنه.
مرکز خرید ناتاوگا:
تو حومه ی آنکارا قرار داره و مرکز خرید خیلی بزرگیه. طبقه پایینش آکواریوم هست که ورودی هر نفر 18لیر میشه. اگه با تاکسی بخواین برین حدودا 25 تا 35 لیر ازتون میگیره ولی با اتوبوس از میدان کیزیلای میتونید برید. یادتون باشه حتما باید از ایستگاه مترو تو میدان کیزیلای کارت بلیت تهیه کنید کرایه هر نفر 2 لیر میشه. کرایه نقدی به هیچ عنوان نمیگیرن و باید کارت داشته باشین. ایستگاهش هم از سمت سفارت که میاین به سمت میدان کیزیلای سمت راست اتوبوسهاش نگه میداره و برگشت هم همونجا پیادتون میکنه. اگه قصد خرید تو این مرکز رو دارید 1 روز کامل بهش اختصاص بدین، واسه اینکه خیلی بزرگه و برندهای مختلف رو هم داره با قیمت های مناسبتر از مراکز اطراف کیزیلای.
مقبره آتاتورک:
واسه رفتن به مقبره آتاتورک، تو میدان کیزیلای یه پارک کوچیک هست که پشت اون پارک تعداد زیادی مینی بوس وایساده با گفتن انیت کابیر راهنماییتون میکنن که سوار کدوم مینی بوس (ون های کوچیک) بشید. نفری 2 لیر کرایش هست و دقیقا جلوی مقبره آتاتورک ایستگاه داره. ورودی نمیگیرن. اگه کوله پشتی داشته باشید باید تحویل بدید. کیف و ساک رو کاری ندارن فقط کوله پشتی رو نمیزارن ببرید داخل. بنای خیلی با عظمتی هست. تو موزه یه عکس از رضاخان رو میبینید و همینطور شمشیری که رضاخان به آتاتورک هدیه داده که واقعا زیبا بود.
قونیه شهر مولانا:
ما با قطار سریع و سیر رفتیم. کرایه رفت و برگشت واسه هر نفر 44لیر شد. وا سه رفتن به ایستگاه قطار از میدان کیزیلای با تاکسی 15 لیر دادیم که مارو جلوی ایستگاه قطار ulus gar پیاده کرد. وارد ایستگاه که میشید مستقیم برید آخر سالن و با گفتن konya (قونیه) راهنماییتون میکنن. دست و پا شکسته میتونن انگلیسی صحبت کنن. ما بلیط رفت و برگشت گرفتیم و رفتیم قونیه که حدودا 1ساعت و نیم تو راه بودیم. وقتی به قونیه رسیدیم از یه پلیس که انگلیسی میدونست راهنمایی گرفتیم. اتوبوسی رو نشون داد که روبه روی ایستگاه قطار قونیه (konya gar)ایستاده بود. با گفتن مولانا متوجه منظورتون میشن. البته وقتی اتوبوس به آرامگاه مولانا میرسه خودتون متوجه میشید که باید پیاده بشید ولی محض اطمینان به راننده هم بگید. بنای تاریخی و بسیار زیبا و یک موزه تاریخی داره که لباسها و کلاه و لوازم شخصی مولانا رو میتونید ببینید. ورودی نمیگیرن و رایگان هست. وقتی وارد حیاط اصلی که بنای آرامگاه در اون قرار داره میشید آواز نی به گوشتون میرسه که با روح و روانتون بازی میکنه. حس و حال غریبی داشتم و از سر شوق اشک میریختم. احساس افتخار میکردم. از نظر ترکها آرامگاه مولانا یه مکان مقدس هست. جایی که برای راز و نیاز و عبادت میان و محبوبیت بسیار زیادی بین اونها داره. واسه برگشت از آرامگاه مولانا تا ایستگاه قطار konya gar ما پیاده اومدیم که از شهر قونیه دیدن کنیم. حدودا 45 دقیقه طول کشید. شهر بسیار زیبا و تاریخی هست. روز خیلی خوبی رو تو شهر قونیه داشتیم.
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. قبل از نوشتن سفرنامه با جزئيات فقط نكات كلي رو مينويسم و بعد سفرنامه مفصل رو.
١. ديدن قبولي در سايت
٢. فرستادن فرم در همان شب باز شدن فرم
٣. در خواست آنلاك براي تصحيح
٤. آنلاك فرم بعد از يكماه و نيم
٥. سابميت مجدد فرم ها در جولاي
٦. كارنت شدن كيس در ايپريل و دريافت نامه دوم ده روز بعد از كارنت شدن
٧. گرفتن وقت مديكال براي دو روز قبل از مصاحبه
٨. مصاحبه در هفته اول جون
٩. دريافت يك ضرب ويزا
١٠. دريافت پاسپورت ها دو روز بعد از مصاحبه
نكات:
١. كساني كه شماره كيس پايين دارند زودتر فرم هاشون رو سابميت كنند ولي با دقت چون آنلاك و تصحيحش بيشتر طول ميكشه.
٢. وقت مديكال رو فقط از شروع ٣٠ روز قبل مصاحبه ميتونيد بگيريد و اونهم از طريق سايت مديكال اگه تايم اسلات خالي وجود داشته باشه.
٣. اگه بچه نداشته باشيد مديكال دو روز قبل مصاحبه كفايت ميكنه. ريسك نكنيد كه يه روز قبل رو بگيريد چون همون روز جوابتون رو نميدن و مثل خيلي از دوستان كه اونجا ديديم نقص مدرك ميخورين.
٤. آب و هواي آنكارا خيلي موديه هم لباس گرم و هم لباس خنك همراه داشته باشيد.
٥. حتما حتما سوال جواب هاي كلي رو كه خيلي معمول بوده تو مصاحبه ها و بچه هاي ديگه تو سفرنامه ها بهش اشاره كردن رو تمرين كنيد تا جواباتون قرص و محكم باشه و بدونيد چي رو كجا بگيد.
٦. زياد مقيد لباس و اينا نباشيد ولي مرتب و تمييز باشيد.
٧. در تمام مدتي كه وارد خيابون سفارت ميشين و سالن و غيره لبخند بزنيد و مراقب رفتار و صحبتاتون باشيد.
٨. مداركتون رو كامل همراه داشته باشيد و چندين بار چك كنيد تا چيزي از قلم نيفته. اونهارو مرتب بچينيد تا در صورت نياز راحت پيداشون كنيد.
٩. وقتي مي خواهيد مداركتون رو ١٥ روز قبل ارسال كنيد رو همشون شماره كيستون رو بنويسيد. البته خيلي ازون هارو روز مصاحبه به عنوان مدرك اضافي بر ميگردونن.
١٠. هيچ چيز تو لاتاري ١٠٠٪ نيست. دوست من با شغل خصوصي و معافي چك خورد و يكي ديگه يه ضرب گرفت. آمادگي هر دو حالت رو داشته باشين.
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-10 ساعت 13:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-19 ساعت 01:25 توسط yekta2015.)
سلام دوستان. بالاخره نوبت نوشتن سفرنامه ماهم رسيد. ما هنوز تو بهت و ناباوري اينكه چقدر سريع اين يكسال گذشت مونديم.
اول از هرچيز واقعا از دوستان و مديران مهاجرسرايي ممنونم. با كمك و راهنمايي دوستان و مطالعه سفرنامه ها و اطلاعاتي كه در اختيار همه قرار داده شده، خيلي از مشكلات و بايد ها و نبايدهاي ما برطرف شد.
شرايط كيس ما:
برنده اصلي ( بنده) : شاغل در يكي از ارگان هاي نيمه دولتي، كارشناس ارشد، متاهل
همسر: دانشجوي ارشد، ليسانس مهندسي، شاغل در شركت خصوصي، معافيت سربازي
تصميم گيري براي ثبت نام
من و همسرم از ابتداي آشناييمون تصميم رو براي مهاجرت گذاشته بوديم و از اونجايي كه برادر و خواهر و بيشتر اقوام من در ا م ر ي ك ا ساكن بودن، اين كشور رو به عنوان گزينه اول تو ذهنمون داشتيم ولي تنها راه رو مهاجرت از طريق دانشجويي ميديديم! تا اينكه به اصرار همسر و پدرم تو لاتاري سال ٢.١٥ شركت كردم. در تمام مدت ٦ ماه بين ثبت نام و اعلام نتايج همسرم مطمئن بود كه يكي از ما دو نفر برنده خواهد. و همينطور هم شد!
بعد از اعلام نتايج و مشاهده برنده شدن بنده، شروع كرديم به جمع آوري اطلاعات و اينكه اصلا اين پروسه لاتاري به چه صورت هست. و با صحبت با آشنايان قبولي سال گذشته با مهاجرسرا آشنا شديم كه واقعا كمك بزرگي بود.
با توجه به اينكه سال ٢٠١٥ لاتاري اولين سالي بود كه نحوه ارسال فرم هارو آنلاين كرده بودند، هيچ اطلاعاتي در مورد نحوه پر كردن اين فرم ها و اينكه چه مواردي مورد نياز هست وجود نداشت. تا اينكه يكي از بچه هاي مهاجرسرا زحمت گذاشتن نمونه ي فرم هارو كشيدن . من چندين بار به صورت تمريني فرم ها رو پر كردم تا مطمئن بشم در زمان باز شدن فرمها اطلاعات به طور كامل وارد و همون روز آنلاك شدن فرمها ارسال بشه ولي با اين حال دقيقا بعد از ارسال متوجه شديم مورد محصل بودن همسرم رو جا انداختيم ( قابل توجه دوستان ٢٠١٦، اگه هم محصل و هم شاغليد، مورد تحصيلي خودتون رو بايد در همون قسمت سوابق كاري، در قسمت other occupations وارد كنيد. ما به اشتباه تو قسمت تحصيلي به دنبالش بوديم كه جا موند) و همون شب ١٨ مي در خواست آنلاك داديم. ولي يك ماه و نيم طول كشيد تا آنلاك شد اونم به ضرب و زور ايميل!!! و جالب اينكه هربار كه ايميل ميزدم چرا هنوز آنلاك نشده پاسخ ميدادند كه طول ميكشه ولي نگران نباشين چون كارنت شدنتون هيچ ارتباطي به ارسال فرمها نداره!!! كه بعدها ديديم خيلي هم داره مخصوصا براي كيس پايينيها!
در جولاي دوباره فرم هارو ارسال كرديم و فرستاديم. و شروع به زدن واكسن هاي مرحله اي مثل هپاتيت كرديم.
از طرفي، متوجه شديم كه برندگان توسط شماره پرونده كارنت ميشن و ما هم با توجه به شماره پنج هزاري و روند سالهاي گذشته بنا رو روي مارچ و نهايتا ايپريل گذاشتيم وليييييي .....!
در آگوست ٢٠١٤ كه كارنتيهاي ٢٠١٥ اعلام شد در كمال ناباوري ٢٥٠٠ كيس كارنت شدن! تقريبا همه ميدونستن كه ماه بعد كمتر اعلام خواهد شد ولي همگي خوشحاااااال كه امسال روند كارنت شدن به دليل آنلاين بودن فرم ها بسيار سريع تر از سالهاي گذشتس. تا اينكه كم كمك متوجه شديم كه بسيار كندتر هم شده! و اين به استرس اينكه از ان طرف وقت كمتري براي كلير شدن داريم اضافه ميكرد.
در اين يكسال تقريبا هر روز و هر زماني كه فرصت داشتم تاپيك هاي مهاجرسرا رو ميخوندم و كيس خودمون رو با بقيه مقايسه ميكردم.
كارنت شدن و نامه دوم:
بعد از كلي انتظار و نگراني و تاخير نسبي ( نسبت به سالهاي گذشته) بالاخره در ماه اپريل براي ماه جون كارنت شديم. و منتظر نامه دوم مونديم كه بعد از ده روز جايگزين نامه اول شد. و خوشبختانه تاريخ مصاحبمون رو براي هفته اول جون نشون ميداد. سريعا شروع به تكميل واكسن ها( مثل كزاز و mmr ) كرديم و به دنبال واكسن آنفولانزا بوديم كه گفتن تو اين فصل پيدا نميشه. تست آبله مرغون رو هم به پيشنهاد خانم دكتر بخشنده انجام نداديم چون گفتن چه اينكارو بكنيم چه نه خودشون چك ميكنن و فقط هزينه اضافست!
گرفتن وقت از دكتر سفارت:
با مراجعه به سايت دكتر اونگان، متوجه شديم كه فقط از يكماه قبل امكان گرفتن وقت از دكتر هست و از روي تايم اسلات هاي تو سايت ميشه وقت براي دو روز قبل از مصاحبه گرفت. بعد از باز شدن روز مورد نظر از توي سايت و انتخاب اون، منتظر ايميل تايديه از دكتر مونديم كه دو روز بعد رسيد.
ارسال مدارك:
مدارك شامل: پرينت ثبت نام پي تي تي، عكس، فرم كانتكت ، ترجمه شناسنامه و كارت ملي، ترجمه مدارك تحصيلي ديپلم، پيش، ليسانس و فوق ليسانس، ترجمه كارت معافيت، و تمكن مالي ( تمام مدارك تحصيلي همسرم و ترجمه كارت ملي و تمكن مالي به عنوان مدارك اضافي در روز مصاحبه برگشت داده شد)
بيست روز مانده به زمان مصاحبه مدارك ترجمه شده تحصيلي و غيره ما آماده شد و روز پنجشنبه قبل از تعطيلات ارديبهشت براي ارسال به دفتر مركزي تي ان تي در ظفر مراجعه كرديم كه گفتند ديگه هيچ خدماتي به ام ر ي ك ا و هيچ سفارت مربوطه اي ندارند و حتي دي اچ ال هم اينكارو نميكنه. سريعا به پست خانه زير پل صدر و باجه دي اچ ال رفتيم و گفتن مانعي براي فرستادنش ندارن ولي از شانس ما متصديش نبود و كارمون ميفتاد براي دوشنبه كه دير ميشد. با راهنمايي يكي از كارمنداي پست سريعا به دفتر مركزي دي اچ ال مراجعه كرديم و با پرداخت دو برابري هزينه پست مداركمون رو فرستاديم كه دوشنبه به آنكارا رسيد.
بليط براي آنكارا:
چون ما از يك ماه قبل مصاحبه دنبال بليط بوديم نرخ ها روي بليط هاي سيستمي ميچرخيد كه خوب گرونتر بود. منتظر باز شدن بليط هاي چارتر شديم كه ايران اير قبل از ماهان باز شد و يكشنبه به چهارشنبه بعدش رو گرفتيم و خوب بعد به يكشنبه ( سه روز جلوتر) تغيير داديم و اين يك هفته با هتل اتپ شد نفري ١٣٩٢. و ١٠٠$ هم جريمه تغير بليط.
آنكارا:
روز يكشنبه به آنكارا پرواز كرديم. هتل اتپ قبلا به خاطر كيس خواهرم امتحانشو پس داده بود و به نظر من هتل بسيار خوبيه. حداقلش اينه كه از هتل هاي ٥ ستاره ايران تميز تر و با امكاناتره!
من كلي لباس مناسب هواي گرم برداشته بودم كه متاسفانه از اونجايي كه از قبل چك نكرده بوديم هوا در اكثر مواقع سرد و باروني بود و لباسامون هـيچ كدوم به دوردمون نخورد! هتل در نزديكي كيزيل آي و همينطور به سفارت نسبتا نزديكه.
پياده ٥ تا ١٠ دقيقه و با تاكسي ٣ دقيقه كمتر راهه. مديكال تو همون مسير سفارت ولي ٥٠٠ متر بالاتره.
مديكال:
مدارك لازم: پاسپورت،كارت واكسن، پرينت وقت مديكال، نامه اول.
وقت ما براي ساعت ٩ صبح بود ولي ٨:٣٠ به مطب دكتر رسيديم؛ يه ساختمان چند طبقه كه از بيرون يه كتابفروشي و وقتي داخل خود ساختمان ميشين هواپيمايي ماهان و شيداتور و غيره قرار دارند. دكتر در طبقه ٤ هست كه چون ما زود رسيديم بايد تو اتاق بغلي مينشستيم منتظر منشي. هركس زودتر پاسپورتاشو ميداد زودتر كارش انجام ميشد، بدون توجه به وقت قبلي. اول منشي مياد ازتون سوال ميپرسه كه باردار هستين با نه و بعد با وبكم ازتون عكس ميگيره. و بيرون منتظر ميشينيد ولي خيلي كم. بعد راهنماييتون ميكنن به مطب دكتر تو همون طبقه براي ويزيت شدن و بسته به شانستون با حندان يا محمت ميفتين! ما جفتيمون با خانوم اونگان افتاديم. اول ميپرسن كه انگليسي ميتونين صحبت كنيد يا نه. شغلتون و بعد سابقه بيماريهارو خيلي سريع و فرماليته ميپرسن، سيگار، الكل و غيره و بعد روي تخت دراز ميكشيد و معاينتون ميكنن. نهايتا هم واكسن! كه براي من دوتا واكسن آورد كه گفتم آبله مرغون تازگيا گرفتم كه يكيشو زد. اونم mmr با اينكه تو ايران دوبار رو زده بودم. براي همسرم هم varicella. وقتي ميايد بيرون پول رو كه شامل ويزيت و واكسن هست حساب ميكنيد كه براي ما شد ٣٣٠$ بعد ميريد بيرون منتظر ميمونيد تا صداتون كنن برين طبقه بالا براي آزمايش خون و عكس. ٩٥ $ براي دونفر ازتون ميگيرن و اگه ١٠٠$ بدين ١٢ لير برميگردونن. بعد آزمايش خون و نهايتا عكس از قفسه سينه كه لباسهاي بالاتنه و گردنبندتون رو بايد در بياريد و لباس مخصوص بپوشين و تمام. ميريد ط پايين كه كاغذ ميدن و ميگن فردا ساعت ٣ براي جواب برگردين.
مصاحبه:
از اونجايي كه ميخواستيم مصاحبون به زبان انگليسي باشه ( با توجه به شغلون ميدونستيم افيسر به هر حال كانورتش ميكنه به انگليسي ) ، روز قبل از مصاحبه چندين بار به صورت تمريني سوالات و جوابهارو مصاحبه كرديم و نكات و جوابهارو ريز به ريز نوشتيم و بالا و پايينشون كرديم تا هر كلمه اي كه از دهنمون در مياد حساب شده باشه و واقعا اگه اينكارو نميكرديم شك ندارم كه اف بي اي چك ميخورديم. وقت ما ساعت ٨ صبح بود و قرار شد كه بعد از خوردن صبحانه ساعت ٧:٣٠ از هتل در بيايم و ازون جايي كه بارون شديدي ميومد و سرد بود! با تاكسي رفتيم. من شديدا استرس داشتم و از اونجايي كه وضعيت ما رو لبه چك خوردن و نخوردن ميچرخيد، استرس من رو چندين برابر ميكرد.
بعد از كلي تو صف ايستادن زير بارون، حدودا ساعت ٨:٣٠ وارد سفارت شديم. اول نگهبان دم در چند نفر به چند نفر راهنمايي ميكنه به سمت درب ورودي كه اونجاا دوباره تويه صف كوچولوي ديگه مي ايستيد. بعد پاسپورتاتون چك ميشه و خانوادگي داخل اتاقي كه براي چك امنيتي هست ميشين و وارد يه راهروي سرباز ميشين. و چون كيس مهاجرتي هستين مستقيم ميتونين تشريف ببرين داخل سالن. دم در يه خانم ايراني هستن كه عكستون رو چك ميكنن ولي نميگيرن، آدرس هتل رو مي پرسن و سوال ميكنن كه ميخواهيد مصاحبتون انگليسي باشه يا فارسي كه ما انگليسي خواستيم و بهتون نوبت ميدن و ميشينين تا شمارتون روي بورد اعلام بشه. اولين بار براي تحويل مدارك صداتون ميكنن و مدارك اضافي رو بهتون بر ميگردونن. ما اينجا به اون خانوم گفتيم كه آدرس ام ريكامون تغيير كرده و خيلي عصباني شدن كه بايد آنلاين درستش ميكردي ولي من دستي تو فرم نوشته بودم كه گفت قابل قبول نيست ولي با اينحال ميذارم تو پروندتون. و ازمون خواستن كه بشينيم منتظر. از اونجايي كه مرحله بعد انگشت نگاري بود و كمي طول كشيد تا صدامون كنن نگران اين بوديم كه نكنه همين مساله باعث از دست دادن مصاحبمون بشه چون هفته قبلش از طرف سفارت ايميلي اومد براي ياداوري مدارك و نوشته بود كه اگه ميخواهيد تغيري تو فرمتون بدين از طريق سايت كنسولگري به صورت آنلاين اين كارو انجام بدين كه ما اينكارو نكرديم چون ترسيديم وقت مصاحبمون جابه جا بشه. براي اطمينان از خانوم ايراني دم در پرسيديم كه چرا انگشت نگاري نشديم كه گفتن مشكلي نيست و صدامون ميكنن. منتظر شديم تا شمارمون رو دوباره اعلام كردن براي پرداخت پول. و هنوز دوباره ننشسته شمارمون رو اعلام كردن كه گفتيم حتما اينبار انگشت نگاريه. يه خانوم جوون به فارسي سلام كرد و ما انگليسي جوابشون رو داديم و گفتن كه ميتونيد انگليسي صحبت كنيد؟ البته كه ميتونيد به خاطر پيشينه شغليتون (همه چيز رو ميدونستن)كه كلا ديگه شد انگليسي! اول از همسرم خواستن كه انگشت نگاري كنه و بعد من ( ٤ انگشت چپ، ٤ انگشت راست، و آخر سر ٢ انگشت شست). و يكدفعه شروع كردن به جملات قسم!!! و ما شوكه كه اي داد اين آفيسره! قبل قسم من بهشون گفتم يه اشكالي تو فرممون هست در رابطه با آدرس كه گفتن مهم نيست و قسم خورديم.
اول از من شروع كرد:
از خودت بگو! من ساكت! ( صبر كردم تا حالت سوال جواب شه نه كنفرانسي!!!)
چي كار ميكني؟ .....
كجا كار ميكني؟ ....
اينجايي كه ميگي اسمش چيه؟
دولتيه مگه نه؟!
مدركت اينه؟
چند ساله اينجا كار ميكني؟
چرا ميخاي بري امريكا؟
اونجا چي كار ميخواي بكني؟
كدوم ايالت ميخواي بري؟ چرا؟ حتما دوستاني داري؟
چند ساله ازدواج كردين؟
آيا فلانجا همديگرو ملاقات كردين؟
تا حالا خارج از كشور زندگي كردي؟
همسرم:
چي كار ميكني؟ مدركت چيه؟
يعني مهندسي نخوندي؟
راجع به مدرك مهندسيت كار كردي؟
كدوم دانشگاه خوندي؟
چند سالته؟
چرا معاف شدي؟
كي معاف شدي؟ ( و اينجا بود كه ما هنگ كرديم!!! و شروع كرديم به محاسبات كه بنده خدا آفيسر بيخيال شد! )
و تاره اينجا بود كه من چشمم افتاد به برگه صورتي كنار پروندمون
ولي آفيسر برگه سفيد رو برداشت و پاسپورتامونو نگه داشت و گفت تبريك ميگم ٣ الي ٤ روز ديگه از پست بگيريد D:
و ما خوشحال و شاد و خندان از سفارت اومديم بيرون.
مصاحبه اكثر دوستان بيشتر از دو سه دقيقه طول نكشيد ولي مصاحبه ما حدود ١٠ دقيقه زمان برد.
تو هتل اكثر بچه هايي كه اومده بودند براي ويزا دو روزه اومد براشون. ما مصاحبمون پنجشنبه بود و از اونجايي كه با راهنمايي دوستان پست خانه ميتات پاشا رو انتخاب كرده بودم شنبه از پست تحويل گرفتيم و بليطمون رو از چهارشنبه با جريمه ٥٠$ نفري به يكشنبه تغير داديم.
ما متاسفانه زياد موفق به ديدن جاهاي ديدني آنكارا نشديم و فقط آكواريومشو رفتيم كه عاااالي بود و به نظر من ديدنش واقعا مي ارزه.
اميدوارم همه دوستان به آرزوشون برسند و موفق باشند.
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من هم همیشه میخواستم سفرنامه مو واسه بقیه دوستان مهاجرسرا بنویسم تا شاید کمکی باشه واسه اونایی که بعداز ما میخوان برن مصاحبه، چون سفرنامه بقیه دوستان کمک بزرگی برای من تو این سفر بود
قبل از سفر
قبل از همه یه نکته رو بگم مثل من عجله نکنید و تا کارنت شدین فوری نرین بلیت و هتل رزرو کنین اول صبر کنید نوبت دکتر رو از سایتش بگیرید و بر مبنای اون بلیت و هتل رزرو کنین.برای من این اتفاق افتاد مصاحبه من روز چهارشنبه 3 june بود و من میخواستم یکشنبه از اینجا با ماهان برم و دوشنبه مدیکال رو انجام بدم و چون دختر ما کمتر از دو سال داره میدونستم که 1 روزه جواب رو میدن و میشه سه شنبه جواب رو گرفت ، اما وقتی تو سایت دکتر اونگان خواستم نوبت بگیرم دوشنبه نوبت نمی داد و وقتی بهش ایمیل زدم جواب داد که اون روز یه برنامه از قبل تعیین شده داره و نیست ، بنابر این مجبور شدم بلیت رفت رو با 100 هزار تومن جریمه تغییر بدم و هتل رو هم 2 شب بیشتر بگیرم .
بعد از این کارا مدارک رو طبق راهنمایی های دوستان تو مهاجر سرا آماده کردم و روز پنجشنبه 7 می تحویل باجه DHL پست میدون ولیعصر دادم به مبلغ 65000 تومن و روز شنبه از ایران ارسال شد و روز سه شنبه 12 می به سفارت رسید.
سفر به آنکارا
سفر ما روز جمعه 29 می شروع شد ، پرواز ماهان با نیم ساعت تاخیر پرید اما تقریبا ساعت 8:40 به وقت آنکارا به زمین نشست، فرودگاه آنکارا همون طور که همه گفتن خلوت و آروم و آرامش بخش بود برعکس فرودگاه امام، بعد از طی شدن مراحل ورود به ترکیه از در فرودگاه بیرون اومدیم و سریع رفتیم و اتوبوس های بلکو ایر رو سوار شدیم نفری 8 لیر گرفت تا میدون کیزیلای ، اونجا هم که پیاده شدیم با یه تاکسی تا هتل رفتیم و اونم 7 لیر گرفت چون خیلی به کیزیلای نزدیک بودیم، هتل ما اسمش آنمون آنکارا (Anemon Ankara) بود و من اونو با کلی گشتن تو سایت booking انتخاب کرده بودم و واقعا هم از انتخابم راضی بودم ، ما که رسیدیم رسپشن هتل گفت هنوز دارن چک اوت مسافرای اون روز رو انجام میدن و ما باید یکم بشینیم ما هم که ساعت 11 نوبت دکتر داشتیم بهش گفتیم چمدون مارو نگه داره تا ما بریم دکتر و برگردیم، اونم قبول کرد و ما هم کالسکه به دست راه افتادیم به سمت مطب اونگان ، من چون از قبل آدرس ها رو چک کرده بودم خیلی سریع و راحت مطب رو پیدا کردیم البته تو ورودی ساختمون هر چی نگاه کردم تو تابلوها اسمی از اونگان نبود همین جور که دنبال تابلو ها بودم نگهبان ساختمون تا مارو دید به فارسی گفت طبقه 4 واسم جالب بود ما هم با آسانسور رفتیم طبقه 4 و مراحل رو دیگه نمیگم چون دوستان قبلا همه رو با جزییات گفتن فقط اون روز خانم دکتر حمدان اونگان تنها ویزیت میکرد و قبل از نوبت ما یه خانم و آقای مسن هموطن خودمون بودن که همش داشتن با دکتر بحث میکردن و چونه میزدن همین باعث شد تا نوبت ما خیلی دیر برسه و من تقریبا بیست دقیقه تو اتاق دکتر تنها نشسته بودم تا بیاد (امان از دست بعضیا ) بعد دکتر اومد و همون سوالا و یه واکسن آبله به من زد یکی هم به خانمم و 3 تا واکسن هم به دختر کوچولومون که البته خانمم میگفت فقط یکی زد و اون دوتای دیگش الکی بود و دستشو یه جور گرفته بود که من نمیدیدم چکار میکنه خلاصه 680 دلار دکتر گرفت به اضافه 90 دلار برای عکس قفسه سینه من و خانمم جمعا 770 دلار هزینه مدیکال دادیم. جواب هم روز دوشنبه ساعت 3 قرار شد که برم بگیرم .
برای ما چون بچه کوچیک داشتیم اون روز روز سختی بود و دخترمون هم اون روز خیلی شیطون شده بود و تمام کلینیک دکتر رو بهم زده بود اما منشی های کلینیک خیلی خوش برخورد بودن و وضعیت رو درک میکردن حتی وقتی خانمم رفته بود پیش دکتر یکیشون واسه اینکه سرشو گرم کنه یه عروسک کوچیک بهش داد که خیلی خوب بود چون آروم شد و مشغول بازی با اون شد. بعد از انجام مدیکال اون 4 روز واسه ما به تفریح و گشت و گذار گذشت تا روز مصاحبه.
روز مصاحبه
شب قبل مصاحبه استرس عجیبی داشتیم ، هر چند تو سفرنامه های دوستان خونده بودم که خیلی راحت و آسونه ولی بازم از استرس خوابم نمیبرد و چند بار همش مدارکمو چک میکردم حالا تو همین حین یه اتفاقی افتاد که استرسم بیشتر شد وقتی داشتم نامه تمکن مالی رو با دقت نگاه میکردم دیدم تاریخ بازه صورتحساب رو که توش زدن مثلا زده از 15/12/2014 تا 15/ 10 /2015(آخه اکتبر 2015 که هنوز نیومده !!!!) و چون تو نامه دعوت به مصاحبه هم یکی از مدارکی رو که خواسته بودن واسه مصاحبه بیارم همین گواهی تمکن مالی بود من فکر کردم مشکل رو فهمیدن و میخوان به این مساله گیر بدن دیگه خلاصه حسابی ذهنم درگیر شده بود بعد به خودم گفتم ولش کن اگه پرسید میگم منم تا همین الان که شما گفتین متوجه این قضیه نشدم و این اشتباه از طرف بانک من بوده . خلاصه بالاخره خوابیدم و ساعت 6 صبح بیدار شدیم و رفتیم صبحانه رو خوردیم و بعد راه افتادیم به سمت سفارت ، تقریبا ساعت 7 و نیم جلوی در سفارت بودیم که صف نسبتا طولانی بود و اکثرا هم ترک ها بودن ، ما تقریبا ساعت 8 و نیم وارد سفارت شدیم و بعد از بازرسی که خیلی راحت انجام شد چون هیچ وسیله اضافی با خودمون نبرده بودیم و فقط کالسکه دخترمون به اضافه مدارک همراهمون بود، وارد سالن اصلی شدیم و اون خانم ایرانی که سمت چپ سالن نشسته ازمون پاسپورت و عکس خواست و کنترل کرد و شماره 408 رو بهمون داد و زبون مصاحبه رو پرسید و ما هم فارسی انتخاب کردیم و گفت منتظر بشینید تا شمارتون اعلام بشه البته اعلام شماره ها درهم برهم بود فکر کنم برای کیسهای مختلف ردیف شماره ها فرق میکنه چون خیلی زود شماره ما اعلام شد واسه باجه 11 بود فکر کنم و ما سه نفری رفتیم دم باجه یه خانم آمریکایی که به سختی فارسی حرف میزد اصل مدارک رو یکی یکی میگفت و منم بهش میدادم تا رسید به تمکن مالی و گفت مدارک اسپانسر ، منم نسخه دوم تمکن رو که از بانک گرفته بودم دادم بهش و گفتم من از بانکم 2 نسخه گرفتم یکیشو براتون فرستاده بودم اینم یه نسخه دیگشه البته از اینجا همش داشتم باهاش انگلیسی حرف میزدم بعد یهو ازم پرسید مطمئنی اصله یهو جا خوردم ، سعی کردم دست و پامو گم نکنم گفتم آره مطمئنم تازه فهمیدم چرا تو نامه دعوت گفته بود اصل گواهی تمکن رو بیارم از بس گواهی که من از بانک سپه گرفته بودم ضایع بود اینا فکر کرده بودن کپیه آخه فقط یه کاغذ پرینت شده با 2 تا امضا بود اونم با خودکار مشکی و یه مهر برجسته که بزور میشد تشخیص داد تازه رقم معادل دلاریشم توش ننوشته بودن . دوباره خانمه یکم به 2 تا نسخه گواهی نگاه کرد و این دفعه پرسید این مبلغش چقدره ، منم که از سفرنامه های بچه ها شنیده بودم که اونا خودشون معادل پول مارو میدونن و حساب میکنن اصلا انتظارشو نداشتم آخه این بانک سپه یه سوتی دیگه هم داده بود و گواهیش بدون تبدیل به معادل دلاری بود و فقط رقم ریالیش بود . خلاصه منم سعی کردم هم خودم و هم اونو کنترل کنم و با تحکم معادل دلاریشو به نرخ بازار آزاد بهش گفتم که دوباره پرسید مطمئنی منم گفتم معلومه که مطمئنم خلاصه مدارک و گرفت و گفت برید بشینید تا دوباره شمارتونو اعلام کنن ، منم همین طور که میرفتم نگاش کردم دیدم رفت گواهی رو به یکی از همکاراش نشون داد ما هم رفتیم نشستیم چند دقیقه بعد دوباره شماره اعلام شد واسه باجه 4 که صندوق بود رفتم 990 دلار تر و تازه رو دادم به خانم صندوقدار و اونم تشکر کرد و گفت بشین تا صدات کنن ، چیزی نگذشت که واسه مصاحبه شمارمون تو تابلو اعلام شد ، آفیسر ما یه آقای جوون و خوش برخورد بود که همون اول که دیدمش کلا آروم شدم و بدون استرس ، اول گفت قسم بخوریم که منم گفتم قبل از اینکه قسم بخوریم میخوام یه چیزی بگم و بهش گفتم من و خانمم پاسپورتمونو عوض کردیم ولی به kcc اعلام نکردیم که گفت مشکلی نیست و بعد قسم خوردیم و بعد انگشت نگاری و بعد سوالات :
از من پرسید کارت چیه ؟ شرکتی که کار میکنی خصوصیه یا دولتی ؟ با چه جور شرکت هایی کار میکنید دولتی ان یا نه ؟ سربازی کجا بودی و اونجا چه کارایی به عهدت بود ؟
از خانمم هم پرسید کجا کار میکنی و کارت چیه دقیقا ؟ و آخرش پرسید دخترتون چند سالشه و همین تو این مدت هم همش داشت تایپ میکرد بعد من دیدم 2 تا برگه سفید و صورتی رو گذاشته بود کنار هم اول تو صورتیه تیک زد و امضا کرد بعد تو سفیده هم یه چیزی نوشت و امضا کرد من همین طور مونده بودم به خانمم گفتم AP شدیم ، حدسم درست بود و برگه صورتی رو با اصل مدارک از زیر شیشه داد و گفت ما باید یکم بیشتر کیس شمارو بررسی کنیم و سعی میکنیم تا قبل از سپتامبر تموم بشه و شما هم نباید کارتونو ول کنین و از این حرفا که به همه میزنن ما هم گفتیم اوکی و تشکر و خداحافظی و اومدیم دخترمونو که از اول مصاحبه رفته بود داشت با اسباب بازیهای سفارت بازی میکرد برداشتیم و حرکت کردیم به سمت در خروجی و برگشتیم به هتل و اون روز رو گشتیم و از هوای خنک و بارون بهاری آنکارا لذت بردیم و فردای اون روز برگشتیم به تهران
من خیلی خوشحال میشم اگه بتونم به دوستای مهاجرسرایی کمکی بکنم پس هر کی سوالی داشت ازم بپرسه حتما جواب میدم، به امید کلیر شدن خیلی زود همه منتظران ویزا
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بالاخره به لطف خدا و دعاهای شما دوستان منم به این مرحله رسیدم
از اونجاییکه سفرنامه عزیزان کامل و با ریز جزئیات بود من خلاصه وار براتون مینویسم
شرایط کیس :
مجرد - معافیت پزشکی - 30 ساله - مهندس عمران - فاقد کار دولتی - شماره کیس : **59
اولش اینو بگم که استرس ماها بی مورد بوده و از قبل مشخص شده که ویزامون یکضربه یا چک میخوریم یا اصلا ریجکت میشیم پس اصلا استرس نداشته باشید.
من مصاحبم 1 جولای بود و 29 جون با پرواز ساعت 7 صبح به آنکارا رفتم و از فرودگاه مستقیم به مطب دکتر یوگان رفتم و 47/5 دلار بابت عکس و آزمایش و 180 دلار بابت ویزیت خانم دکتر و واکسن آبله (با اون که تو تو بچگی آبله گرفته بودم ولی قبول نکرد و زد) پرداخت کردم .
بعدش قدم زدم به سمت کیزیلای و چند تا هتل دیدم و بالاخره ساعت 3 عصر ی هتل مناسب گرفتم.
30 جون ساعت 3 عصر پاکت و سی دی مدیکالم رو گرفتم و به گشت و گذار پرداختم.
1 جولای که چهارشنبه بود ساعت 7 صبح از هتل زدم بیرون و قدم زنان ب سمت سفارت حرکت کردم و ساعت 7:20 رسیدم جلوی سفارت ، مصاحبم ساعت 8 بود بالاخره ساعت 8 وارد سفارت شدم و بعد از انتخاب مصاحبه ب زبان شیرین پارسی و در یافت شماره منتظر شدم حدود 5 دقیقه ای طول کشید تا شمارمو اعلام کردن و رفتم باجه 11 ازم اصل مدرک لیسانس و شناسنامه و معافیت و رو خواستند و مجددا گفتند بشین و منتظر باش.
حدود 20 دقیقهای طول کشید تا مجدد به باجه 5 احضار شدم و 330 $ رو پرداخت کردم و مجدد بعد 10 دقیقه به باجه 6 احضار شدم برای مصاحبه
آفیسر : سلام
من : سلام
آفیسر : دست راستتو بگیر بالا قسم بخور
من: دست راست بالا و قسم میخورم که هرچی تو فرم پر کردم و هرچی تو این مصاحبه میگم عین حقیقته
سوالات آفیسر:
کارت چیه؟
قبلا کجا کار میکردی؟
علت معافیت ؟
تاحالا خارج از کشور زندگی کردی؟
برا چی میخوای بری آمریکا ؟
این نامه ای که از بانک گرفتی پس انداز خودته یا از کسی گرفتی؟
بهمون اعلام کرده بودی جدا شدی سند طلاق همرات داری ؟ ( اینم بگم موقع ثبت نام با وجود اینکه از همسرم جدا شده بودم به اشتباه گزینه سینگل رو انتخاب کرده بودم ولی بعد از پرکردن فرم 260 به کی سی سی ایمیل فرستادم که divorce هستم ولی اشتباها موقع ثبت نام سینگل رو وارد کردم.روز مصاحبه با وجود اینکه خیلی از دوستان عنوان کرده بودن که بخاطر این اشتباه احتمال ریجکت شدن کیست زیاده آفیسر هیچ صحبتی در مورد این اشتباهم نکرد و فقط ازم سند طلاق خواست )
بعد چند ثانیه تایپ کردن آفیسر بهم تبریک گفت و بعد هم گفت که ویزای شما تهیه شده میتونید از طریق پست بگیرید.
روز جمعه بعد از دریافت ایمیل به پست رفتم وپاسپورت مزین به ویزای آمریکارو دریافت کردم.
بازم ممنون از مدیران و اعضای مهاجرسرا که تو تمام مراحل راهنمایی و کمکم کردن
به امید پیروزی همتون در تمام مراحل زندگی بخصوص ویزای یکضرب برای تک تکتون
بدرود
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-18 ساعت 15:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-18 ساعت 15:46 توسط آزاده_امین.)
سلام دوستان... نوبت منم شد تا سفرناممو بنویسم... البته دوستان قبل من اینقدر خوب و دقیق توضیح داده بودن که من اونجا همه چی برام آشنا بود...ولی خب سفرنامه من شاید به درد دوستان مشهدی بخوره...
بعله ....ما ساکن مشهد هستیم
برنده اصلی من ، ۲۷ ساله، دانشجوی کارشناسی مترجمی زبان ، سابقه کار در شرکت خصوصی
همسرم ۳۲ ساله ، لیسانس برق الکترونیک، سابقه کار در شرکت های خصوصی، سربازی ارتش
خب تقریبا از وقتی یادم میاد من دنبال این بودم که برم امریکا... خواهرم و برادرم و مادر و پدرم اونجا هستن و من دو بار از طریق توریستی اقدام کرده بودم ولی بهم ندادن... وقتی بعد از ۸ بار قبول شدم نمیدونین چه حالی داشتم...
شروع کردیم به حاضر کردن مدارکمون...
کارت زرد رو مشهد میتونین از مطب دکتر دهقان بگیرین به این آدرس:
دکتر محمد جواد دهقان نيري
متخصص بيماريهاي داخلي و عفوني
مشهد:ميدان بيمارستان امام رضا،ابتداي خيابان ابن سينا،ساختمان پزشکان ابن سينا،طبقه چهارم
تلفن : (38597999) -051
بعدازظهرها از ساعت ۵:۳۰ تا ۸ هست ، دکتر خوبی هم هست، برای ما تمام واکسن هارو درست وارد کرد، تست آنتی بادی آبله مرغون هم نوشت برامون انجام دادیم و جوابش رو توی کارت زرد وارد کرد... سه نوبت هپاتیت رو اونجا زدیم چون تقریبا هیچ جا تو مشهد پیدا نکردیم که بزنه برامون. هر واکسن ۲۰ هزار تومن.... واکسن td رو هم نوشت رفتیم درمانگاه اول سناباد ( بانک خون ) به صورت رایگان تزریق کردن....
نامه تمکن مالی رو من از بانک صادرات شعبه فرامرز عباسی گرفتم...مبلغ ۱۱۲ میلیون که گفتن باید یک روز تو حساب بمونه و روز بعدش نامه رو بهم دادن... فقط نام و نام خانوادگی ، تاریخ افتتاح حساب و موجودی حساب رو اونم به ریال نوشته بودن... مهر برجسته نداشت ولی مهر بین المللی بانک صادرات رو داشت... خیلی نگران بودم که موجودی رو به دلار ننوشته یا نرخ دلار روز رو نداره اما سفارت ازمون قبول کرد.
برای ترجمه مدارک هم دارالترجمه خوب تو مشهد زیاده، ما به یه دارالترجمه تو خیابون سجاد دادیم یه هفته ای اماده کرد... البته مدارک همسرم تایید وزارت علوم نداشت و ما به علت کمبود وقت نرسیدیم تاییدیه بگیریم ، برای همین به گفته خود دارالترجمه روی سربرگ ناجیت برامون ترجمه کرد ،NAJIT (National Association of Judiciary
(Interpreters and Translators راست و دروغش رو نمیدونم ولی بهمون گفت مورد تایید سفارت امریکاس و خداروشکر مدارک رو سفارت ازمون قبول کرد..راستی قیمتش هم هیچ فرقی نداره
برای پست کردن مدارک ما رفتیم DHL نبش سه راه ادبیات... کل مدارکمون شد نیم کیلو که ۱۳۳ هزار تومن شد و چهار روزه هم رسید...
برای ارز دولتی که قربونش برم هیچ فرقی هم با ارز آزاد نداره ما رفتیم بانک ملت شعبه سجاد...لازم نیست مثل قبلا حتما به شعب ارزی مراجعه کنین هر شعبه ای برین کارتون انجام میشه... حتما حتما کارت ملی میخوان و الا کار رو انجام نمیدن، ما دفه اول کارت ملی نداشتیم برگشت خوردیم... پس کارت ملی + گذرنامه + فیش عوارض خروج + بلیط ممهور آژانس همراهتون باشه...
البته اگه تو بانک ملت حساب نداشته باشین شناسنامه هم باید همراهتون باشه...
برای بلیط هم ما اول قصد داشتیم با ترکیش ایر بریم ولی قیمتش رو که فهمیدیم خیلی شیک گفتیم نه بابا ترکیش ایر چیه ماهان به این خوبی !!
ترکیش ایر برای هر نفر بود ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومن !! ما حساب کردیم دیدیم اگه ماهان بگیریم بریم تهران از مهرآباد بریم امام بازم هزینش کمتر میشه... چون ماهان نفری ۷۹۵ هزار تومن بود... تازه ایران ایر اگه میخواستیم ۸۵۰ هزار تومن بود و بلیط داخلی مشهد تهرانش رو ۵۰٪ تخفیف میداد... خب البته کاملا سلیقه ای و بسته به جیب مبارک داره ...راستی آژانش یه شوک بیخود به ما وارد کرد که بدون کارت سربازی هوشمند نمیذارن خارج شین از کشور !!! که ما زنگ زدیم پلیس فرودگاه امام و گفتن همچین چیزی نیست و اصلا کارت سربازی رو نگاه نمیکنن ، فقط کارت سربازی هوشمند رو برای تعویض پاسپورت باید داشته باشین...
هتل رو هم ما هتل ۴ ستاره آنکارا پلازا گرفتیم با شبی ۷۵ دلار... هتل خیلی خوبی بود، صبحانه عالی و از همه مهمتر موقعیت مکانی عالی.. تا سفارت کمتر از ده دقیقه و تا مطب دکتر هم کمتراز ۱۵ دقیقه پیاده راه بود....
مساله ای که منو خیلی نگران کرده بود این بود که من نتونسته بودم نامه اشتغال به تحصیل بگیرم و فقط کارت دانشجوییم رو فرستاده بودم...خوشبختانه اصلا نخواستن....
مصاحبه ما روز چهارشنبه بود، ما یکشنبه رسیدیم انکارا ... دوشنبه رفتیم برای مدیکال... که یه واکسن ابله مرغون به من و همسرم زد و کل هزینه ای که دادیم ۴۶۰ دلار شد....دیگه توضیحی نمیدم چون دوستان قبل من کامل و دقیق گفتن...
روز مصاحبه ما ساعت ۶:۳۰ بیدار شدیم، ۷ رفتیم رستوران هتل صبحانه خوردیم و ساعت ۷:۳۵ دم سفارت بودیم.. توصییه میکنم حتما چیزی بخورین چون ما تا ساعت ۱۱:۳۰ توی سفارت بودیم و من اگه چیزی نخورده بودم غش کرده بودم حتما ...
اصلا نوبتی که نیست... ما وقتی رسیدیم یه صف طولانی جلوی در بود... به ترتیب صف وارد میشدیم... در اول رو که رد میکنین گیت بازرسیشونه... ساعت و کمربند و مدارک رو میذارین توی دستگاه و بعد رد میشین ... اگه بوق بزنین که چک بدنی انجام میدن اگه نه میرین مرحله بعد... مرحله بعد سالن انتظار یا همون سالن اصلیه... جلوی در یه خانومی هست که به زبان فارسی کاملا مسلطه...ازمون عکسمون رو خواست تا ببینه چک کنه فقط و بعدم پرسید مصاحبه فارسی یا انگلیسی که ما گفتیم فارسی و بهمون یه شماره داد....
منتظر میشینین تا شماره تون و شماره باجه تون رو تابلو بیفته بعد میرین باجه مخصوص... اول اصل مدارک رو ازمون گرفتن... عقدنامه + شناسنامه جفتمون + دیپلم من + کارت سربازی همسرم ... چیز دیگه ای نگرفتن...
رفتیم نشستیم تا دوباره شماره مون اعلام شد و اینبار رفتیم نفری ۳۳۰ دلار رو دادیم و فیش یا رسید پرداخت هم داد بهمون...
منتظر نشستیم تا بریم مصاحبه....خیلی طول کشید ، حدود ۱۱:۱۰ دقیقه بود که شماره مون اعلام شد.... آفیسر یه خانوم جوون همسن خودم بود که خیلی هم مهربون و خنده رو بود... انگشت نگاری که تمام شد رفت سراغ مصاحبه...
دستتون رو ببرین بالا و قسم بخورین...
گفتم قبل قسم یه چندتا مورد هست که بگم...
بفرمایید...
تاریخ تولد من و تاریخ کارهای همسرم تو فرم همسرم اشتباه بود که گفتیم و از قبل روی کاغذ نوشته بودیم و دادیم بهش... از روی همون تصحیح کرد... دوباره پرسید آیا اینها درسته که ما اوکی دادیم ...
خب قسم میخورین حالا؟
بله
دست راستتون رو ببرین بالا و قسم بخورین همه اطلاعاتی که قبلا دادین و الان میدین راسته...
ما هم تکرار کردیم...
خب خانوم آیا شما دانشجو هستین؟
بله
چقدر مونده تا تموم شه؟
دو ترم
دو ترم یا دو سال؟
دو ترم
ایا کار کردین ؟
( که من اینجا فک کردم الانو میگه ) گفتم نه
شغلتون چیه؟
دانشجو هستم و خانه دار
یعنی قبلا کار دیگه ای نداشتین؟
که من یهو گفتم چرا چرا یه جا کار میکردم که با همسرم همکار بودیم...
إ خب چه شرکتی بود؟
( من فکر کردم منظورش اینه که خصوصی یا دولتی) گفتم خصوصی
خندید گفت نه منظورم چی بود شرکتش؟
گفتم آها یعنی توچه زمینه ای کار میکرد؟
بله بله
بعد هم خندید گفت ایرانیا سریع میگن خصوصی خصوصی :-))
کار شما دقیقا چی بود تو شرکت؟
...
از همسرم پرسید کار شما چی بود ؟
...
بعد از همسرم راجع به سربازیش پرسید....
س پ ا ه بودین یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
ارتش
چیکار میکردین ؟
نامه های مربوط به مرخصی و تشویق و تنبیه سربازهارو مینوشتم و بایگانی میکردم !
خب خانوم این پولی که تو حساب شما هست از کجا اوردین؟
...
میخواین برین امریکا چیکار؟
....
کسی رو دارین؟
وقتی گفتم خانوادم اونجان گفت إ خب خیلی خوب، کجا هستن؟
....
بعد گفت اصل مدرک پیش دانشگاهیمو بدم چون تو باجه اول ازم نگرفته بودن.
چه سالی پیش دانشگاهیت رو تموم کردی؟
....
الان چی میخونین در دانشگاه؟
مترجمی زبان انگلیسی
إ پس انگلیسی بلدین؟
بله
اوکی....
کاغذ سفید و صورتی رو برداشت
خانوم با ویزای شما موافقت شده ۵ تا ۷ روز کاری به پستتون مراجعه کنید و آقا شما پرونده تون نیاز به بررسی داره و ۲ ماه شاید طول بکشه ولی سایت رو چک کنین....
بعد مدارکمون رو با پاسپورت جفتمون رو برگردوند
که من گفتم پاسپورتم دست خودم باشه؟
نه نه sorry و ازم گرفت
تشکر کردیم و اومدیم خوشحال و خندون بیرون....
پاسپورت مزین به ویزا روز سه شنبه به دستم رسید وما ۱۱ روز انکارا بودیم.... مجبور شدیم بلیط برگشتمون رو که یکشنبه بود بندازیم پنج شنبهو نفری ۳۵ دلار به دفتر ماهان بدیم... چون تو همون کلاس پروازی جا نداشت ... دفتر ماهان هم دقیقا کوچه پشتی هتلمون بود...
خب امیدوارم که تونسته باشم مفید باشم و دینمو به مهاجرسرا ادا کنم... از همه دوستانی که به من کمک کردن مخصوصا بابک عزیز بسیار بسیار سپاسگذارم...
به امید کلیر شدن همگی...
برای ویزای همسر من هم دعا کنین
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا