موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا رعایت بکنند تاپیک سفرنامه همونطور که بالا هم گفته شده واسه سفرنامه است. سئوال و انتقاد و جواب گفتگو ممنوعه در این تاپیک. یا بصورت پیغام خصوصی جواب را بخواهید یا تاپیک آنکارا مطرحش کنید. دو تا پست عدم تایید شد. مجدد تکرار بشه مجبورم برخورد کنم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من و خواهر ومادرم زير مجموعه ي پدرم كه برنده ي اصلي هست هستيم.با كيس **٣ .تاريخ ٢ اكتبر مصاحبه در آنكارا بود.ما تمامي مدارك رو ترجمه كرديم +تمكن مالي(٢١٠ ميليون براي ٤ نفر)+كارت واكسيناسيون بين المللي..وقت دكتر ٢٧ سپتامبر ،همسر دكتر اونگان بودن كه هزينش شد ٢,٤٠٠ ميليون،نتيجه ي تست پزشكي ٢٩ سپتامبر..يك هفته اقامت در هتل سورملي ،پرواز ماهان،با تور هزينه هر نفر ١٧٠٠،مصاحبه اصلا اون جور كه تصور ميكنيد نيست...همه چيز پشت يك باجه مثل باجه ي بانك انجام ميشه,اول مدارك مورد نياز رو ميگيرن،بعد اثر انگشت،بعد مصاحبه، از من و خواهرم فقط پرسيد دانشجو هستيد و چه رشته اي از مادرم پرسيد كه شاغل يا خانه دار و از پدرم سال خدمت سربازي ،بازنشستگي،شغل،واينكه تا به حال جاي ديگه اي زندگي كردن يا نه....پدر من تو شركت خصوصي مشغول هست كه محل كارش متاسفانه درقسمت تاسيسات بانك مركزي هست
و فكر ميكنم كه همين باعث شد كه چك به ما بخوره چون پدرم در جواب افيسر گفت كه توي بانك مركزي مشغول در قسمت تاسيسات??
راستي قبل از اينا افيسر از ما خواست كه دست راستمونو بالا ببريم و سوگند بخوريم كه اطلاعاتي كه بهشون ميديم راست باشه...در اخر مصاحبه افيسر يه برگه ي صورتي به ما داد و گفت الان نميتونه بهمون ويزا بده و كارمون كمي طولاني تر هستش و تقريبا بين ٢-٤ ماه اين روند طول ميكشه يعني حدودا تا قبل از تاريخ انقضاي آزمايشات پزشكي ولي اگر خدايي نكرده بيشتر شد اين روند بايد مراحل پزشكي رو يك بار ديگه انجام بديم،سايتي هم داد تا از تاريخ دريافت ويزا مطلع بشيم....همين..پدر من كمي استرس داشت و متاسفانه اين مشكل نبايد اتفاق ميافتاد...اون زماني كه ما سفارت بوديم چند نفر از دوستاي خوبمون برگه ي سفيد رو دادن به دستشونو خيلي راحت و بدون هيچ مرحله ي اضافه اي ...پس اصلا استرس نداشته باشيد خواهش ميكنم ايشالله كه همتون خيلي راحت ويزاتونو ميگيريد
با آرزوي موفقيت براي همه ي دوستاي خوبم
واسه ي ما هم دعا كنيد????
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-07 ساعت 15:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-27 ساعت 09:14 توسط karimishad.)
سلام
فکر میکنم ما از اولین نفرات گروه برندگان لاتاری 2015 بودیم که مصاحبه شدیم. اول به ذکر یه سری جزئیات می پردازم تا سوالات کمتری برای دوستان پیش بیاد ؛
کیس نامبر : **2
تعداد نفرات کیس : 2 نفر (زن و شوهر،برنده اصلی آقا)
مشخصات برنده اصلی:
آقا ،31 ساله
مقطع تحصیلی : کارشناسی (مهندسی برق قدرت)
شغل : مدیر پروژه های برقی در یک شرکت خصوصی
وضعیت نظام وظیفه : کارت پایان خدمت
محل خدمت : وزارت دفاع و پشتیبانی
مشخصات همسر:
27 ساله
مقطع تحصیلی : کارشناسی (مهندسی معماری)
شغل : دانشجوی ارشد
وقت مصاحبه ما 2 اکتبر مشخص شده بود، 13 سپتامبر مدارک رو(اصل ترجمه ها که به هرکدوم یک نسخه از کپی اصل مدرک توسط خود دارالترجمه الصاق شده بود) طبق چک لیست اعلام شده توسط پست TNT ارسال کردیم که خوشبختانه به موقع به دستشون رسیده بود (4 روز کاری طول کشید) . واکسن هایی که در تهران زدیم شامل ؛ هپاتیت (که هر دومون قبلا زده بودیم و فقط یک نوبت یادآور زدیم) ، TD، ( دو نوبت به فاصله یک ماه) MMR،آنفولانزا (یکماه قبل از تاریخ مصاحبه) میشد. همسرم آبله مرغان گرفته بود پس انستیتو پاستور تهران (تجریش) برای ایشون واکسن آبله مرغان رو هم وارد کرد.
برای گواهی تمکن مالی از بانک پاسارگاد فقط پرینت حساب گرفتیم مبلغ بیش از 150 میلیون تومان.
وقت مدیکال رو اینترنتی 30 سپتامبر از دکتر اونگان گرفتیم.
بلیط رو آزاد و خارج از تور خودمون تهیه کردیم پرواز ماهان 28 سپتامبر، برای رزرو هتل و ترنسفر فرودگاهی و مدیکال (خودمون خواستیم روز مدیکال یک نفر همراهمون باشه ) از شیدا تور کمک گرفتیم که دفترشون در خود آنکاراست (طبقه بالای مطب دکتر اونگان) . هتلمون Best Western 2000 بود اتاق دو نفره شبی 90 دلار. از هتل در کل راضی بودیم؛ صبحانه خوب بود ، هوای آنکارا با اینکه اوایل مهر ماه بود خیلی سرد بود، هتل امکانات گرمایشی و تهویه مطبوع خوبی داشت و تمیز بود.از همه مهمتر با درب ورودی سفارت پیاده 5 دقیقه فاصله داشت.
روز مدیکال اول وقت اومدن دنبالمون و رفتیم مطب دکتر، منشی اومد و مدارک رو بغیر از عکس تحویل گرفت و گفت منتظر بمونیم و به نوبت صدامون کرد داخل و خودش ازمون عکس گرفت و روی مدارک ضمیمه کرد (اصلا عکس هایی که برده بودیم استفاده نشد) و رفتیم طبقات بالاتر برای آزمایش خون و عکس از قفسه سینه ، یک خانم ترک نمونه خون ازمون گرفت و یک آقای دکتر عکس از قفسه سینه (همه افرادی که باهاشون کار دارید از منشی تا دکتر فارسی هم بلدن هر جا متوجه نشید فارسی براتون توضیح میدن) . برگشتیم طبقه پایین برای معاینه نهایی ،خانم دکتر(بسیار خوش برخورد) یکسری سوالات راجع به سوابق پزشکی و بیماری های مختلف روحی و جسمی پرسید و ریه و قلب رو معاینه کرد و نهایتا نفری یک واکسن تزریق کرد که بعدا از منشی پرسیدیم گفت آبله مرغان بوده .(!!! با اینکه همسرم آبله مرغان گرفته بود و ایران تست آنتی بادی داده بود و وارد کارت واکسنش کرده بودن بازم بهش تزریق کرد!!!) هزینه آزمایش خون و عکس قفسه سینه نفری 47 $ و هزینه معاینه و تزریق یک واکسن آبله مرغان نفری 180$.
کل مراحل چیزی حدود دو ساعت طول کشید ، البته ما اولین نفر وقت داشتیم و اولین نفر هم اونجا بودیم. جواب مدیکال روز بعد ساعت 15 آماده بود.
و اما روز مصاحبه ...
ما لباس رسمی پوشیدیم (اجباری در کار نیست هر کس هر جوری دوست داره میتونه بپوشه کاملا سلیقه ایه، خیلیا با شلوار جین و تی شرت اومده بودن) . وقت مصاحبه ما 50/8 بود ، ما 30/8 جلوی درب سفارت بودیم 3-4 نفر ایستاده بودن، ظرف 5 دقیقه پشت سرمون صف طولانی شد. 10 دقیقه بعد در باز شد و یک نفر یک نفر داخل شدیم ، همسرم کیف اداری نیاورده بود چون گفته بودن ازش میگیرن و فقط یک پوشه حاوی مدارک دستش بود ولی من یک کیف کوچیک داشتم که بعد از چند مرحله بازرسی کیف و کت ها و ساعت ها و کمربندها.... وارد شدیم. یک خانم کاملا فارسی زبان پاسپورت ها و عکس های 5*5 رو چک کرد و گفت مشکلی نداره و اگه مدارکی که پست کردین رسیده باشه اصلا عکس ها لارم نیست (که همینم شد) و پرسید مصاحبه به چه زبانی باشه؟ و شماره ای به ما داد وگفت منتظر بمونید در همه مراحل با این شماره صداتون میکنن، سالن پر از آدم بود وما متعجب از اینکه این همه آدم کی؟ و از کدوم در وارد شدن؟ مثل بانک روی برد شماره ها به نوبت به باجه مربوطه ارجاع میشد ولی صندلی ها کاملا پشت به باجه ها بود و ما چیزی نمیدیدیم تا خیلی زود شماره ما رو صدا زد...
رفتیم جلوی باجه یک خانم آمریکایی که اصلا فارسی بلد نبود ازمون خواست هرکدوم کل مدارک مربوط به خودمونو لای پاسپورتمون بذاریم و از زیر شیشه تحویل بدیم (همه اصل مدارک اینجا تحویل شد)
دوباره نشستیم چند دقیقه بعد صدامون کرد و مدارکی که اضافه داده بودیم مثل مدارک تحصیلی همراه رو پس داد ، چند دقیقه بعد یه باجه دیگه صدامون کرد یک خانم ایرانی اثر انگشت هامونو گرفت و نسشتیم ... مرحله بعد یه باجه دیگه نفری 330 $ پرداخت کردیم و با استرس فراوان نشستیم...چون اینبار دیگه وقت مصاحبه بود
این دفعه خیلی بیشتر طول کشید تا صدامون کردن (تو این مدت 2 تا دختر مجرد ویزای یکضرب شدن...) رفتیم جلوی باجه ، آفیسر یک آقای جوان آمریکایی بود که فارسی به سختی حرف میزد ولی کامل میفهمید و خیلی جدی. ازمون خواست دست راستمونو بالا ببریم و قسم بخوریم. ما تو فرم DS260 دو تا اشتباه کوچیک داشتیم یکی دو سال تجربه کاری درمورد رشته های پزشکی رو اشتباها بله زده بودیم و یک آدرس قدیمی رو، همسرم گفت قبل از قسم این دو تا اشتباه رو تو فرم انجام دادیم، آفیسر تو سیستمش نگاه کرد و گفت چیز مهمی نیست. دست راستتون رو بالا ببرید آیا قسم میخورید که هر چه در فرم نوشتید و هر چی الان میگید چیزی جز حقیقت نباشه؟ ما گفتیم بله
از همسرم پرسید رشته و مقطع تحصیلی؟ شغل؟ دقیقا در این شغل چکار میکنید؟
کجا خدمت کردی؟ وظیفت اونجا چی بوده؟ آموزشی کجا بودی؟ آیا آموزش نظامی خاصی تحت نظر سپاه یا ارتش دیدی؟ (خیر)
از من پرسید خانم رشته تحصیلی شما؟ مقطع ؟ الان چکار میکنید؟ آیا در اداره دولتی یا ارگان خاصی قبلا شاغل بودین؟ (خیر)
همه این مدت داشت توی سیستم تایپ میکرد و اصلا ما رو نگاه نمیکرد، همه مدارک رو از زیر شیشه داد بیرون ، برگه صورتی رو در آورد و دستی قسمت هایی رو پر کرد و از زیر شیشه داد بیرون و گفت پروسه اداری پرونده شما کمی طول میکشه تا 4 ماه آینده این سایت رو چک کنید هر وقت شمارتون رو دیدید یکی از شما بیاد و پاسپورت ها رو بیاره و ویزا رو بگیره...
پایان
مصاحبه : اکتبر --- سفارت : آنکارا --- وضعیت : کلیرنس --- آخرین آپدیت : 4 نوامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان عزیز
قبل از شروع سفرنامه لازم می دونم از تمامی دوستان که در این مدت به ما کمک کردن و بطور ویژه از مدیران محترم مهاجرسرا و بخصوص آقا بهداد کمال تشکر را داشته باشم و امیدوارم همه دوستان مثل ما یک ضرب ویزا بگیرند.
تاریخ مصاحبه من و همسرم (برنده اصلی) نهم اکتبر بود و چون ترکیه سوم تا هفتم اکتبر تعطیلات رسمی بود، ما مجبور شدیم برای کارهای پزشکی یک اکتبر بلیط بگیریم. پروازمون تابان و هتل اتاپ بلوار بودیم. دوم اکتبر وقت پزشکی داشتیم که خوشبختانه خیلی خوب بود. دکتر معاینه کرد و هیچ واکسنی هم برامون نزد (البته ما تست آنتی بادی آبله مرغان داده بودیم و پاستور نتیجه آن را توی کارت زردمون وارد کرده بود ولی با این حال دکتر ازمون فقط تست آنتی بادی مجدد گرفت) بعد از آزمایش خون و ایکس ری کارمون تموم شد.
مدت تعطیلات سوم تا هفت اکتبر را با اتوبوس به استانبول رفتیم. بعد از برگشت به آنکارا هشتم رقتیم جواب مدیکال رو گرفتیم.
روز مصاحبه صبحانه سبک خوردیم و به سمت سفارت رفتیم. بعد از داخل شدن و انتخاب زبان فارسی برای مصاحبه و شماره گرفتن اول شمارمون رو خوند و رفتیم یک باجه و اصل مدارک را تحویل دادیم. از ما فقط شناسنامه ها ، پاسپورت ها ، سند ازدواج ، نتیجه مدیکال ، کارت معافیت خدمت و آخرین مدرک تحصیلی قرد برنده (همسرم) را گرفتند. بعد نشستیم تا دوباره شمارمون اعلام شد و برای انگشت نگاری رفتیم. بعد نشستیم تا دوباره شمارمون اعلام شد و ششصد و شصت دلار برای دونفر پرداخت کردیم. بعد منتظر نشستیم تا شمارمون برای مصاحبه اعلام بشه. در این مرحله تقریبا هر ده دقیقه یه نفر را برای مصاحبه اعلام می کردند. ما هم آخرین نفر بودیم و همه دوستان هموطن زودتر از ما بودند.
در نهایت شماره ما اعلام شد و ما به باجه مربوطه رفتیم. آفیسر یک آقای جوان امریکایی بود که فارسی را با لحجه صخبت میکرد. همون اول به ما گفت من تصمیم دارم با شما به انگلیسی مصاحبه کنم اشکالی نداره؟ ما هم گفتیم نه اشکالی نداره. بعد از قسم خوردن از همسرم (برنده اصلی) رشته و مقطع تحصیلی رو پرسید که جواب داد فوق لیسانس MBA. بعدش رشته لیسانس رو سوال کرد که جواب داد ریاضی. بعدش پرسید شغلتون که جواب داد خانه دار. پرسید قبلا کار میکردید گفت بله کارمند یک شرکت خصوصی بودم. اسم شرکت و زمینه کاری شرکت را پرسید. ما هر دو فوق لیسانس مالزی درس خونده بودیم. بعد پرسید غیر از مالزی کشور دیگه ای زندگی کردید که جواب داد خیر. از من شغلم را پرسید و گفت راجه به آن توضیح بده که من هم راجع به شغلم (مهندس برق) و زمینه کاریم در شرکت خصوصی توضیح دادم. پرسید سربازی برای چی معاف شدی که گفتم کفالت. از من هم پرسید کشوری غیر از مالزی زندگی کردی که گفتم خیر.
اینجا اتفاقی افتاد که ما تقریبا مطمئن شدیم کلیرنس خوردیم. تمام مدارک اضافه را به همراه پاسپورتها بهمون پس داد و فقط شناسنامه ها روی میزش موند. اینجا من مطمئن شدم که وقتی پاسپورتها را پس داده پس حتما کلیرنس خوردیم. در ضمن از اول مصاحبه هم بک برگه ضورتی روی میزش بود. بعد شروع کرد روی یک برگه سفید یه چیزایی نوشت بعدش شناسنامه ها رو هم پس داد و گفت: شما مشکلی برای گرفتن ویزا ندارید و ویزاتون صادر میشه بعد از پنج روز کاری به پستی که انتخاب کردید برید و پاسپورتها را تحویل بگیرید!!! اینجا من کاملا هنگ کرده بودم و بهش گفتم شما پاسپورتهای ما رو پس دادید!!! اون هم از سوتی که داده بود تعجب کردید و خندید و مجددا پاسپورتها رو گرفت.
مختصری از شرایط ما:
برنده اصلی (همسرم) : فوق لیسانس MBA از مالزی ، لیسانس ریاضی ، خانه دار (شغل سابق کارمند شرکت خصوصی)
خودم: فوق لیسانس برق ، کارمند شرکت خصوصی ، سربازی معاف
دوستان هر سوالی دارند می توانند پیغام خصوصی بزارند. با کمال میل و در اولین فرصت حتما جواب خواهم داد.
به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان مهاجرسرایی.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول از همه از الچین عزیزم تشکر میکنم که بطور کامل همه چیزو نوشت و واقعا چیزی واسه اضافه کردن نمیمونه.من و الچین تو این سفر باهم بودیم و شرایط تقریبا مشابهی داشتیم.شرایط من مجرد،30 ساله شغل خصوصی و کارشناسی ارشد عمران هستم.سوالهای افیسر از من درمورد آخرین مدرک تحصیلیم،سال فارغ التحصیلی،محل کار،نوع کارم و اینکه تاحالا امریکا یا کشور دیگه ای بودم یا نه بود.همونطور که الچین عزیز توضیح داد ما شامل ویزای یکضرب شدیم و درکمال ناباوری عصر همون روز پاسهای ویزا خوردمون رو تحویل گرفتیم.از صمیم قلبم امیدوارم این لحظه برای همتون اتفاق بیفته.ضمنا آنکارا شهر قشنگیه و مراکز خرید خوب و دیدنی داره،از بودن اونجا نهایت لذت روببرید .
شماره کیس: **2015AS5/تاریخ رویت قبولی:may1/ کنسولگری:ankara/ تعداد افراد منظور در کیس :1/ ارسال فرمهای سری اول:22May/ مصاحبه:2oct/ دریافت ویزا:2oct!!/ ورود به آمریکا:25 NOV،
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز اول از همه میخواستم از مدیران مهاجرسرا تشکر کنم به خاطر همه ی اطلاعاتی که در اختیار ما میگذارند.اول از مشخصات کیسمون بگم که ما یعنی همسرم (برنده ی اصلی)لیسانس ،شغل :مدیر شرکت خصوصی، معافیت سربازی و من (ارشان ۲۰۱۵)خانم لیسانس ،شغل :در حال حاضر خانه دار وقبلا کار در مرکز جراحی و زیبایی.و فرزندمان که ۸سال داره .مصاحبه ی ما در انکارا ۱۴ اکتبر یعنی امروز بود .ما در هتل دمونتی اقامت داشتیم که هتل ۴ستاره و نوساز و تمیزی هست نزدیک به سفارت و دکتر اونگان .تنها ایراد هتل اینه که چون نوسازه ،تازه کارند مثلا ما باید هر روز بهشون یاد ااوری میکردیم که اتاقو تمیز کنند .در مورد دکتر بکم که خانم دکتر از همسرشون خوش اخلاق تر و منصف ترند که خدارو شکر شانس ما به ایشون افتاد وفقط یک واکسن ابله مرغان به فرزندمون زدند (اقای دکتر را ما فردای روز medical check) دیدیم .مبلغی که از ما گرفتند ۱۰۰ دلار نفری برای ویزیت ،نفری۴۵دلار برای عکس قفسه سینه، ازمایش خون وعکس رافقط منو همسرم انجام دادیم ۱۲۰دلار برای واکسن و tbتست .خانم منشی هم خانم خوبی هستند و تا حدودی فارسی بلدند برای دوستانی که مشکل زبان دارند اگر نارحت نمیشید بقیه سفر نامه را فردا مینویسم چون الان ساعت ۲شب و می خوام سر فرصت روز مصاحبه را واستون بنویسم چون خودم این قسمت های سفر نامه را خیلی دوست داشتم
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضرب
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بقیه سفر نامه را میخوام بنویسم اول از روز مصاحبه میگم بقیه را هر کی دلش خواست بخونه:ما ساعت ۸:۵۰ وقت سفارت داشتیم که سر وقت هم رسیدیم ولی تحویل مدارک ومصاحبه به ترتیب ورود به سفارت بود ونه وقت داده شده وچون وقتی ما رسیدیم سفارت شلوغ بود ما اخرین نفری بودیم که مصاحبه شدیم.ایرانی هایی که انجا بودند ۳دختر مجرد و۴خانواده بودند که از این افراد ۳دختر مجرد یک ضرب کرفتن البته ۲نفرشون را به خاطر رشته ای که خوانده بودند خیلی سوال پیچ کرده بودند یکیشون شیمی خونده بود ویکیشون صنایع .۱خانواده به دلیل نقص مدرک همون اول رفتند(معلوم بود مهاجر سرایی نبودند )خانواده یدیگه به دلیل سربازی در سپاه و دیگری به خاطر کار همسرش در پتروشیمی (البته به خانم که برنده ی اصلی بود میخواستند ویزا بدند ولی گفت که با همسرش با هم می ایند و میگیرند)و خانواده ی دیگه به خانم که برنده ی اصلی بود ویزا دادند ولی به همسشون مدیکال چک خورد که واقعا من و همسرم واقعا متاثر شدیم .این اقا حدود ۶۵-۶۰ساله بودند که طوری بودند که ما وقتی در مطب دکتر دیدیمشون متوجه بیماریشون شدیم (یعنی نا توان بودند) و اخری هم که خودمون که یککککککک ضربببببب گرفتیم.
مصاحبه:اول اینکه همه ی ایرانی هایی که اومده بودند توسط افیسر خانم که به زبان فارسی تسلط کامل داشتند مصاحبه شدند ولی وقی ما را به باجه ی ۱۱ که اخرین باجه بود صدا کردند و ما از دیدن اقای افیسر بسیار خوش تیپ و کاملا امریکایی حسابی شوکه شدیم.واینکع این اقا یک کلمه فارسی بلد نبودند و خانم افیسر مهربان مو فرفری بالا سرشون به عنوان مترجم ایستاده بودند
سوال ها:can you speek englishومنم گفتم من بلدم ولی همسرم نه (البته به انگلیسی) بعد دوباره متن قسم را خوندند و منم منتظر نموندم خانم ترجمه کنه و گفتم من قسم میخورم که خندشون گرفت بعد خانم مترجم ترجمه کردند ودهمسرم (که برنده ی اصلی است)قسم خورد
شغلتون جیه:شرکت خصوصی معماری
تا حالا واسه دولت ایران کار کرده اید:خیر(۳بار این سوال را در طول مصاحبه پرسیدند)
سربازی رفتید:خیر. چرا؟معاف (۲بار اینکه سربازی رفتید را پرسید حای از من که خانمم)
مدرک تحصیلی:مهندسی.....اصلا از اینکه چرا مدرکت با شغلت یکی نیست را نپرسید
در مورد مدرک تحصیل من و شغل الان و قبل من پرسید
ایا جایی غیر لز ایران زندگی کردید که من گفتم بله گفت چرا police recordندادی گفتم ،چون گفته بودید بعد از ۱۶سالگی لازمه ومن قبل از اون اونجا بودم
از دختر ۸سالم پرسید چرا میخوای بری امریکا اونم به انگلیسی جواب داد میخوام برم مدرسه و میخوام سگ بخرم اقای افیسرم با خنده گفتندthats a good reason یعنی این دلیل خوبیه
امریکا کجا می خواهید برید که همسرم گفت mariettaپیش عموم
چه کار می خواهید اونجا بکنید؟
بعدم گفت :مبارکه شما شرایطدورود به امریکا را دارید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضرب
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی بدش نیاد نظر و پیشنهادهای من اینه که اولا هر کسی می دونه شرایط کیسش چو طوریه پس خودتون میدونید که احتمال اینکه Fbi check بخورید جه قدر است.بکیس هایی که کلیرنس می خورند از قبل معلومه و مصاحبه حالت فرمالیته است ولی کیس های ساده تر دست افیسرکه چی تصمیم بگیره .به نظر من مرتب لباس پوشیدن در نگاه اول می تونه تاثیر مثبت در مورد کیسهایی که ۵۰ درصد امکان دریافت ویزای یک ضرب دارند را داشته باشه .ما خودمون با کت و شلوار رفتیم و اینکه بدونید که افیسر های سفارت روان شناسان خوبی هستند بعد از اینکه به ما گفتند مبارکه شما شرایط ورود به امریکا را دارید ما دیگه حضور انها را فراموش کردیم و همون جا جیغ و دادو هم دیگرو بغل کردیمو بوسیدیم تو همون حال بودیم که دیدیم اقای افیسر ۲تا شصتشونو گرفتن رو به بالاو با خنده ی خیلی دلتشین از خوش حالی ما خوش حالتد خانم افیسر هم که از همون اول مصاحبه لبخند ارام بخشی داشتند(اینم بگم که در اون موقع هیچ کس دیگه تو سفارت نبود)
اگر بازم سوالی بود حتما جواب میدم و برای همتون ارزوی ویزای یک ضرب و کلیر شدن زود بقیه دوستان را دارم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم مقداری هم از خود انکارا و جاهای دیدنیش بگم اولا که سعی کنید نزدیک دکتر و سفارت هتل بگیرید مخصوصا بچه دارها چون یک بارم برای کنترل tbتست باید برید و اینکه کلا خیابان اتاتورک که اخرشم به کیزیلای میرسه و خیابان مشروطیت که موازی خیابان اتاتورک هست وخیابانی که دکتر اونگان مطبش هست پر از مغازه و کافه و رستوران است .تو میدان کیزیلای مینی بوس هایی هست که با نفری ۲:۵۰لیر میتونید باهاش به cepaوarmada که دو پاساژ بزرگشون هست برید .یک پاساژ دیگه هست که بزرگترین ikeaرا داره که و مغازه های out lett داره که واسه ی خرید خیلی خوبه که اونجا را میتونید با اتوبوس برید که خط ۳۴۰تو میدان کیزیلای رو به روی هتل پرنس است اخر خط هم پیاده میشید موفق باشید