موضوعها: 0
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
آيا براي برندگان 2014 هم صفحه اي با عنوان :
"اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت" هست؟
من گشتم ولي پيدا نكردم. ممنون ميشم كسي لينكشو بذاره.
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-30 ساعت 16:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-30 ساعت 16:58 توسط 2014families lottery winners.)
سلام دوستان 2015 ای عزیز امیدوارم پیروز و سلامت باشید
بچه ها من یک مستر کارت مجازی دارم که با اون مامان و بابا رو در ۲۰۱۴ توی سایت الیس به راحتی ثبت نام کردم و پولش رو پرداخت کردم وحالا از این مسترکارت مقدار زیادی دلار مونده کسی اگه میخواد پیغام خصوصی بده یا اگه نمیتونه ثبت نام کنه من ثبت نامش می کنم در الیس و هزینشو پرداخت می کنم دستمزدی هم واسه ثبت نام توی الیس نمی گیرم فقط قیمت دلار رو به روز حساب می کنیم کارمزد مسترکارت رو هم نمی گیرم. (ترجیحا یک خانواده 3 نفره)
مایلید پیغام خصوصی بدید. فکر می کنم تلفنی صحبت کنیم بهتر هست.
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تاپیکی برای راهنمایی درباره ادامه تحصیل بعد از رفتن به ا م ری ک ا از طریق لاتاری تو مهاجرسرا هست؟ کسی میدونه بهتره تافل و جی آر ای و ... رو اینجا امتحان داد یا اونجا؟ هزینه تحصیل و ...؟
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
توی چندتا از تاپیک ها در مورد مشکلات کار در آمریکا خوندم مخصوصا 8 ساعت در روز سرپا بودن
گفتم تجربه شخصی خودم را بگم ((بگم بگگگگم!!!)) شاید بدرد بخوره البته شاید جاش اینجا نباشه
من بخاطر شغلم مجبورم ساعات متمادی بایستم البته اوایل مشکلی نبود اما کم کم اذیت میشدم تا اینکه یه نفر پیشنهاد استفاده از جوراب واریس را داد (البته یه مدل خاص بسته به شرایط فردی متفاوته) جوراب پیشگیری، در هر صورت نتیجه برای من معجزه آسا بود هنوزم مرتب استفاده میکنم.
در مورد اون اگه اطلاعات بیشتری خواستید خوشحال میشم کمک کنم.
همواره شاد و سلامت و بانشاط باشید.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-31 ساعت 00:13)امید به خدا نوشته: سلام دوستان عزیز
توی چندتا از تاپیک ها در مورد مشکلات کار در آمریکا خوندم مخصوصا 8 ساعت در روز سرپا بودن
گفتم تجربه شخصی خودم را بگم ((بگم بگگگگم!!!)) شاید بدرد بخوره البته شاید جاش اینجا نباشه
من بخاطر شغلم مجبورم ساعات متمادی بایستم البته اوایل مشکلی نبود اما کم کم اذیت میشدم تا اینکه یه نفر پیشنهاد استفاده از جوراب واریس را داد (البته یه مدل خاص بسته به شرایط فردی متفاوته) جوراب پیشگیری، در هر صورت نتیجه برای من معجزه آسا بود هنوزم مرتب استفاده میکنم.
در مورد اون اگه اطلاعات بیشتری خواستید خوشحال میشم کمک کنم.
همواره شاد و سلامت و بانشاط باشید.
دوست عزیز در تکمیل کردن حرفات بگم که کسی که به فکر رفتنه باید پیه همه جور سختی کشیدن کارو به تنش بماله. بنده از ۸ سالگی تو بازار کار کردم و الانم کاره نسبتا سختی دارم. کار نباید عار باشه . اونجا همه یکسانن . یکی از بستگان با دختراشون رفتن نتونستن طاقت بیارن چون نتونستن کار مورد علاقه پیدا کنن و از بیکاری و بیحوصلگی برگشتن که باز برگردن. اینو گفتم مختص خانوم ها که اکثرا تو خونه وقتشونو گذروندن و کار یدی انجام ندادن . کلا نون دراوردن سخته . باید دندون خرابه غرور کلاس کاری رو از ریشه کند. موفق باشید
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
آيا اينجا تاپيكي تحت عنوان:
"اجاره ي منزل در شهرهاي آمريكا"
يا
"يافتن همخونه در شهرهاي آمريكا (و البته با محوريت شيكاگو!!)"
داريم؟(سايت نه. تاپيك منظورمه).
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، اصل شناسنامه هم جزئ مدارکی که باید به سفارت تحویل بدیم ،هست ؟ من شناسنامم در اختیارم نیست