موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلااام دوستان ،من و p00ya2001 , mfarraz , چند تا دوستای دیگه تو همین چند روزه خدا کمک کرد و کلیر شدیم و اومدیم اینجا در خدمت شما،انشالله ما بقی دوستان هم زووود کلیر میشن و میان تو این تاپیک
تا تعداد صفحات این تاپیک زیاد نشده (که انشالله با کلیر شدن همه دوستان میشه )همشو بخونم بعد اگر سوالی داشتم مزاحم دوستان و بهداک جان میشم
با آرزوی موفقیت همگی
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان بنده هم عرض کردم اطلاعات بنده منبع موثقی نیست. نه در این مورد در همه موارد.
دقیقا آخرین خط تاکید کردم
"البته بنده تخصص در سیستم مالیات آمریکا ندارم و چیزی که گفتم شنیده های اطراف و مقایسه با نظام مالیاتی خودمان و کمی هم جمع بندی از درس های دانشگاهیمون بود و بهترین روش استفاده از اینترنت برای پیدا کردن جواب دقیقه ولیکن ما چیزی در ایران به جز خانواده ها و دوستان عزیزمون باقی نگذاشتیم که نگران مشکلات پروازهای بعدی باشیم"
حتی ممکنه خود من با عوض شدن یه سری متغییر های جزئی جواب متفاوت بدم. ولی بنده و شما یک جبهه ایم و نگرانی ای از بابت دلارهای آتی نداریم چون خبری از اونها نیست (البته امیدوارم برای شما باشه)
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-26 ساعت 10:21)omid man نوشته: من ماهانه 330 دلار کرایه
40دلار مبایل و اینترنت
60 دلار اب و برق
40 دلار کرایه
و از 150 تا200 مخارج خوراک
دوستان دو نفری اگر میتونند با یه دو نفری دیگه هماهنگ کنند و اپارتمان بگیرن .حداقل تا یک ماه اول.که کل هزینه ها سر بفلک میکشه.سرویس بهداشتی هر اتاق کاملا جداست.و از اول بالا شهر نرن.و قبل رفتن حتما با دوستان در تماس شن و رویدرواسی نکنند
سلام امید جان والا ما هیچ رودربایستی هم نکردیم ودر طول دوهفته مجبورشدیم دوجا عوض کنیم دوباره فرداپسفردا مجبوریم جابجا بشیم متاسفانه هم خونه ای برای ما نیست و هنوزم نمیدونم کدوم منطقه جا بگیرم که هم به چهارتا خیابون نزدیک باشه هم بشه کار پیدا کرد و بدون ماشین گذروند بازهم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای پرداخت 165دلار باید برای هرکدام از اعضاء خانواده یک کاربری افتتاح کنیم یا نه
تشکر از راهنمایی شما
کیس:
AS2015XXX #5#
مصاحبه :فوریه ابوظبی
کلیر :می
ورود به آمریکا :22جولای