موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه لطفا بگین حداقل پولی که واسه اوایل سفر تا پیدا کردن ی شغل حدوداً چنده؟
مخصوصا که مقصد نیویورک باشه!
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-25 ساعت 01:21)nargesi نوشته: سلام دوستان
من الان ۴ هفتس کالیفرنیا اومدم سوشالم بعد از یه هفته اومد.
گرین کارتم هنوز نیمده. من باید یه هفته دیگه برگردم. انلاین که
وضعیت چک کردم زده ۳ روز پیش شروع کردن پروسید گرین کارتم. زنگ زدم به uscis گفتن تا ۱ ماه دیگه ممکنه طول بکشه.
می خواستم بدونم من خارج شم گرین کارتمو پست می کنن به همین ادرس آمریکا یا نه؟
ممنون
دوست عزیز درسته گفتن ممکنه یکماه دیگه طول بکشه ولی امکان اینکه زودتر از این تاریخ بدستتون برسه هم زیاده.
بر فرضی که نرسید مشکلی نداره و اگر ادرسی که دادین اشنا باشه میتونن بگیرن و به ایران بفرستن.
در ضمن شما با همون ویزای مهر شده تا یکسال براحتی میتونید وارد امریکا بشید و اجبارآ نیازی به گرین کارت ندارید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا تجربیات تون رو از پرواز ترکیش با من در میون بذارین. ممنونم
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
سلام مجدد به دوستان گرامی
دوستان از جنبه های مختلف مهاجرت رو تجزیه و تحلیل میکنند منم گفتم بعد دو ماه زندگی اینور رو از جنبه خوبش تعریف کنم.
من و دوستم با هم اومدیم اما قبل اومدن مهمترین کار پیدا کردن هم خونه است.دوستم نیویورک رفت شهر سیراکیوس منم اومدم کالیفرنی منطقه اورنج کانتی.من با دو هزار تا اومدم دوستمم با سه هزار تا رفت نیویورک.مخارج دوستم با همه چیزش میشه ماهانه 600 تا و مخارج منم میشه ماهانه 800 تا.خدا رو شکر کارم در عرض 45 روز اوکی شد و الانم همه چی روبرا شده.این رو نگفتم که بیگدار به اب بزنید فقط گفتم اگر با برنامه پیش برین مخارج خیلی پایین میاد.خوشم میاد که این صفحه روز به روز داره شلوغ تر میشه.هههههههه البته بچه ها این مخارج که من گفتم در صورت داشتن دو نفر هم خونه هست .و شهر هام فرق میکنه مثلا کرایه اپارتمان من 1300 اما از دوستم تو سیراکیوس با همین امکانات 700 هست
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
سلام در یک ایالت نسبتا ارزون برای دونفر چقدر پول لازمه واسه ۶ ماه البته با احتساب همه هزینه ها?واینکه اگه با خودمون طلا ببریم اونجا ارزشی داره اصلا میخرن یا نه?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا ما ديروز رفتيم امتحان آيين نامه واسه گواهينامه داديم
بنده با ٦ غلط و همسر جان با ٥ غلط پاس كرديم ، ما همون نمونه سؤالات كه دوستان گذاشته بودند رو خونديم ولي تقريبا نصفش شبيه اونا بود ، واسه همين توصيه ميكنم حتمن اون دفترچه رو هم بخونيد.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب