موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-30 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-30 ساعت 14:46 توسط Kia robani.)
سلام خانم لاله براي ثبت نام مدرسه در امريكا از مدرسه و اموزش و پرورش ايران چه مداركي بايد بگيرم و ترجمه كنم مي شه راهنمايي كنيد،چون شما پسرتون رو اونجا ثبت نام كرديد
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه ب این گروه ملحق شدم
ی سوال دارم و میدونم مربوط ب اینجا نیس, اگه امکانش هس جواب منو بدید
من اگه دوشنبه صبح پاس رو تحویل بدم برای ویزا در سفارت انکارا , بلیط برگشت رو کی بگیرم؟ ویزارو چندروزه تحویل میدن ؟ چ مدارکی رو باید همراهم ببرم
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 08:15)zhila1393 نوشته: (2015-07-30 ساعت 06:37)negarpak نوشته: دوستان خدا رو شكر همسر من هم بعد از حدود ١٠ ماه كلير شد
باتوجه به اينكه من در مارچ به عنوان برنده اصلى به امريكا رفتم و در اپريل گرين كارتمو گرفتم و برگشتم ٢ تا سوال دارم
١. الان همسرم ميتونه تنها به آمريكا بره براى بار اول يا بايد باهم بريم تا گرين كارتشو بگيره؟
٢. با توجه به اينكه موقع خروج از آمريكا هيچ مهر خروجى نميزنن مبناى حداكثر ٦ بعد برگشتن بليطيه كه تو سيستم اسكن ميكنن؟
2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Ankara/ October
نگار جون خیلی مبارکت باشه همگی از ته دل خوشحال شدیم با سوالایی که من قبلا پرسیدم ظاهرا چون نفر اصلی که شما بودی ورود کردی الان همسر شما میتونه جداگانه بره
مبنای برگشت شما در سیستم های خودشونه ! اوایل ظاهرا گیر نمیدن و حتی اگه یه دلیل خوب براشون بتراشی که چرا یکسال نبودی خیلیی کاری ندارن اما بعدتر موضوع جدی میشه !چون در طی ۵ سال باید ۳ و نیم سال اونجا بوده باشی اگه بعد از مدتی برگردی و ۳ و نیم سال رو پشت هم جبران کنی مشکلی نیست
اگه اشتباه میکنم دوستان عزیز اصلاح بفرمایند ممنون میشم
همه چیز درست و عالی
فقط مدت زمان دوسال و نیم معادل سی ماه درست است
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 12:05)Kia robani نوشته: سلام خانم لاله براي ثبت نام مدرسه در امريكا از مدرسه و اموزش و پرورش ايران چه مداركي بايد بگيرم و ترجمه كنم مي شه راهنمايي كنيد،چون شما پسرتون رو اونجا ثبت نام كرديد
عرض كردم كه اگه فرزندتون مدرسه رفته كارنامه هر سال رو بدين مدرسه مهر و امضاء كنه بعد بدين دارالترجمه ترجمه كنن البته يادمه يكى از دوستان تو همين تاپيك گفته بودن كه در يكى از ايالتها اصلا كارنامه نخواستن و بچه رو بر اساس سن گذاشتن سر كلاس در هر صورت داشتن ترجمه كارنامه ضرر نداره اگر هم بچه پيش دبستانى رفته باز يه گواهى از مهد كودك بگيرين و ترجمه كنين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 15:51)laleht نوشته: (2015-07-30 ساعت 12:05)Kia robani نوشته: سلام خانم لاله براي ثبت نام مدرسه در امريكا از مدرسه و اموزش و پرورش ايران چه مداركي بايد بگيرم و ترجمه كنم مي شه راهنمايي كنيد،چون شما پسرتون رو اونجا ثبت نام كرديد
عرض كردم كه اگه فرزندتون مدرسه رفته كارنامه هر سال رو بدين مدرسه مهر و امضاء كنه بعد بدين دارالترجمه ترجمه كنن البته يادمه يكى از دوستان تو همين تاپيك گفته بودن كه در يكى از ايالتها اصلا كارنامه نخواستن و بچه رو بر اساس سن گذاشتن سر كلاس در هر صورت داشتن ترجمه كارنامه ضرر نداره اگر هم بچه پيش دبستانى رفته باز يه گواهى از مهد كودك بگيرين و ترجمه كنين
پسرم کلاس ششم رو تمام کرده کارنامه هر شش سال رو بايد ترجمه کنم مى خوام برم لس انجلس
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 17:00)Kia robani نوشته: (2015-07-30 ساعت 15:51)laleht نوشته: (2015-07-30 ساعت 12:05)Kia robani نوشته: سلام خانم لاله براي ثبت نام مدرسه در امريكا از مدرسه و اموزش و پرورش ايران چه مداركي بايد بگيرم و ترجمه كنم مي شه راهنمايي كنيد،چون شما پسرتون رو اونجا ثبت نام كرديد
پسرم کلاس ششم رو تمام کرده کارنامه هر شش سال رو بايد ترجمه کنم مى خوام برم لس انجلس
من باشم كارنامه تك تك سالها رو ترجمه ميكنم الان مال پسر من هردو رو گرفتن باز دوستان ساكن لوس آنجلس بهتر ميتونن كمك كنن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوست عزیز aghaman
سلام ورود مابه فرودگاه لسآنجلس وبا الاتحاد بود وقتی رسیدید هیچ کاری برای انجام دادن ندارید باهمسفرانتان که باشمااز هواپیما پیاده شدهاند میتوانید همراه شوید چون همه باید به طرف مکان تحویل چمدانهایتان راهی شوید که ماموران الاتحاد درتمام طول مسیرتان با پلاکارد الاتحاد هستندوطول مسیر رفتن به سوی دریافت چمدانهایتان رانشان میدهندفقط همین ودیگر به سلامت
شماره کیس #5#
تعداد سه نفر
مصاحبه فوریه
کلیر می
ورود به la جولای
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-30 ساعت 21:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-30 ساعت 21:31 توسط Aghaman.)
(2015-07-30 ساعت 19:56)bijan575 نوشته: قابل توجه دوست عزیز aghaman
سلام ورود مابه فرودگاه لسآنجلس وبا الاتحاد بود وقتی رسیدید هیچ کاری برای انجام دادن ندارید باهمسفرانتان که باشمااز هواپیما پیاده شدهاند میتوانید همراه شوید چون همه باید به طرف مکان تحویل چمدانهایتان راهی شوید که ماموران الاتحاد درتمام طول مسیرتان با پلاکارد الاتحاد هستندوطول مسیر رفتن به سوی دریافت چمدانهایتان رانشان میدهندفقط همین ودیگر به سلامت
شماره کیس #۵#
تعداد سه نفر
مصاحبه فوریه
کلیر می
ورود به la جولای
مرسي و ممنون
يعني كارهاي گمركي رو هم توي ابوظبي انجام ميديد ؟
(2015-07-30 ساعت 19:56)bijan575 نوشته: قابل توجه دوست عزیز aghaman
شماره کیس #۵#
تعداد سه نفر
مصاحبه فوریه
کلیر می
ورود به la جولای
مرسي و ممنون
يعني كارهاي گمركي رو هم توي ابوظبي انجام ميديد ؟
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده بالاخره بعد از 5 ماه تونستم دیروز ویزامو بگیرم و لی چون نتونستم مدیکالم رو تمدید کنم باید تا اول سپتامبر (10 شهریور) اونجا باشم. با توجه به وقت کم و اینکه زیاد نمی تونم مرخصی بگیرم می تونین راهنمایی کنین که من چند روز باید اونجا باشم و بعدش میتونم برگردم ایران تا کارامو جمع و جور کنم؟ آیا میشه من و همسرم وارد بشیم و من برگردم و همسرم بمونه؟؟
با تشکر
کیس نامبر : 2015AS3632 تعداد اعضای کیس : 2 نفر- کارنت:دسامبر-تاریخ مصاحبه : 2 مارچ -وضعیت : کلیر
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیز، مشکل خونه که حل شد برای کار به چند تا فروشگاه ۹۹سنتی سرزدم و فرم پر کردم فعلا لازم نداشتند یکیشون هم که گفتم بعد شش ماه شاید یکماه برم ایران، ایراد گرفت که یکساله میخواست این دوست آمریکاییم گفت لازم نیست بگی شش ماه هستی ، بگو یکسال هستی بعد هروقت خواستی میتونی بری میگی مشکل اورژانسی داری، حالا اگر کسی جایی رو میشناسه که برای کار پیدا کردن به تازه مهاجرین کمک میکنه به من بگند ممنون میشم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام