موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوست عزیز km
به نظر من پرواز باالاتحاد ارزش این را دارد که از آن استفاده کنیم چون انجام کارهای مهاجرتی در ابوظبی راحتر است تادر فرودگاه آمریکا بعد از 20 ساعت پرواز
شماره کیس #5#
تعداد سه نفر
مصاحبه فوریه
کلیرمی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز در زمان دریافت ویزا توی سفارت, اون خانومی که پاسپورت هارو داد گفت که تا زمان دریافت گرین کارت باید تو آمریکا بمونید. گفت که این مدت زمان ممکنه بین ۲ تا ۴ هفته طول بکشه؟
آیا این واقعیت داره؟ یعنی بنده و همسرم باید این مدت رو وایسیم تا گرین کارتمون صادر بشه بعد برگدیم؟؟؟ یعنی ما باید 1 ما تمام مرخصی بگیریم یا امکانش هست که زودتر برگردیم؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید
کیس نامبر : 2015AS3632 تعداد اعضای کیس : 2 نفر- کارنت:دسامبر-تاریخ مصاحبه : 2 مارچ -وضعیت : کلیر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوست عزیز k1_m_1358 می تونی نام و تلفن اون بنده خدا رو برام خصوصی بفرستی حدود ده روزه اومدیم و الان توی وودلند هستیم بدون ماشین با داشتن یه بچه کوچیک خیلی سخته وکرایه ماشین هم خیلی بالایه
باتشکر
شماره کیس #5#
تعداد سه نفر
مصاحبه فوریه
کلیرمی
ورود به la جولای
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من و شوهرم واسه اوکتبر میخایم بیایم لس آنجاس.....چجوری میتونم یه جای کوچیک و امن واسه اجاره کوتاه مدت مثلا چند ماه پیدا کنم....میخام ارزون باشه ....حتی استودیو هم اوکی هست ...میشه راهنمایی کنید؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 13:24)joybar نوشته: دوستان سلام ، اول خسته نباشید بعد از این ماراتن طولانی لاتاری و پیروز شدنتان ، دوستان یک سوال داشتم. شما با چه ایرلاینی رفتید و قیمت بلیط چند پرداخت کردید. من میخواهم برای نیمه دوم سپتامبر بلیط رزرو کنم تمام ایرلاین ها شامل ترکیش ، الاتحاد، امارات ، وقطر گران هستند و کمتر از 1700دلار دو طرفه به نیویورک گیر نمیاد. یعنی ما سه نفر باید نزدیک هیفده میلیون تومن بپردازیم. لطفا اگر کسی بلیط ارزونتر سراغ داره بگوید با تشکر فراوان
دوست عزیز تاریخ رفت و برگشتتون تو یه محدوده زمانی بدین تا یه جا هست چک کنم احتمالا قیمت بهتری بشه جور کرد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-01 ساعت 02:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-21 ساعت 18:59 توسط Memolk.)
خوب.خدا را شکر ما هم با یک ویزای یک ضرب.به.این تایپیک منتقل شدیم اکسپایر ویزامون هم ژانویه هستش ولی خوب از فردا تمام مقدمات سفر را آماده می کنیم.و از تجربیات شما دوستان هم بهره می بریم.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از فرودگاه تهران چند دلار میشه برد؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-31 ساعت 12:39)sarasara1 نوشته: (2015-07-31 ساعت 00:27)behjat نوشته: سلام دوستان عزیز، مشکل خونه که حل شد برای کار به چند تا فروشگاه ۹۹سنتی سرزدم و فرم پر کردم فعلا لازم نداشتند یکیشون هم که گفتم بعد شش ماه شاید یکماه برم ایران، ایراد گرفت که یکساله میخواست این دوست آمریکاییم گفت لازم نیست بگی شش ماه هستی ، بگو یکسال هستی بعد هروقت خواستی میتونی بری میگی مشکل اورژانسی داری، حالا اگر کسی جایی رو میشناسه که برای کار پیدا کردن به تازه مهاجرین کمک میکنه به من بگند ممنون میشم
بهجت خانم یه بنده خدا همینجا نوشت کسانی که تو ال ای دنبال کار هستند به من بگن کمکشون میکنم، نگفتید به ایشون؟
گفتن که گفتیم ولی هنوز جوابی نگرفتیم منتظریم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام